Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Materiale Metalice pentru Constructii - Materiale de Constructii: 658 companii
 • Suntem o firma de distributie ce comercializeaza materiale de finisaje pentru interior si exterior, avand ca parteneri magazine si depozite de materiale de constructii din judetele Galati, Braila, Vrancea si Tulcea.

Galati Importator
 • Societatea noastră, firma Color-Metal SRL, a început activitatea pe piaţa românească la sfârşitul anului 2005, ca distribuitor de: Table si placi din aluminiu, benzi si folii din aluminiu, profile L, T, U din aluminiu, profile după desen din aluminiu, tevi rotunde si rectangulare din aluminiu, bare rotunde din aluminiu, bare late din aluminiu, bare pătrate din aluminiu, hexagoane din aluminiu, scări din aluminiu, schele din aluminiu, paleti si cutii din aluminiu, table din cupru si alama, bare rotunde si late din cupru si alama, table si tevi din inox, table din următoare materiale plastice: policarbonat, plexiglass şi PVC spumant (forex sau comatex).

Odorheiu Secuiesc Distribuitor
 • Compania noastra se afla in plin proces de dezvoltare si are ca si obiectiv extinderea in domeniul constructiilor civile, distributie materiale de constructii, precum si in prelucrarea materilului lemnos domenii in care s-au investit sume importante la inceputul acestui an. Firma noastra va ofera urmatoarele produse: tigla metalica, tabla trapezoidala, tabla zincata, accesorii, precum si intreg sistemul de colectare ape pluviale la care se ofera o gama diversificata de culori, oferind astfel solutia integrala a oricarui acoperis, paleti, euro paleti. Serviciile pe care noi vi le putem oferi sunt: montat acoperise, amenajari interioare, tencueli, izolatii termice, debitare pe baza de comanda a diferitelor tipuri de material lemnos, transport.

Chiscadaga Servicii
 • Firma de montaj tigla metalica cu experienta de 8 ani in domeniu, distribuim orice produs ce tine de domeniul nostru, oferim garantie de 60 ani la tabla si 30 ani la vopsea, la motaj minim 5 ani. Tigla metalica tip bona lucios si bona mat, perla lucios si mat, joker lucios si mat.bona lucios pret-7,51euro, mat-7,85, perla lucios-8,32, mat-8,66 euro, joker lucios-7,74, mat-8,09 euro metrul patrat, montajul este de 25%-30% din pretul tiglei metalice, transportul este inclus in pret in judetul Brasov. Va multumim ca ati ales produsele noastre.

Zizin Distribuitor
 • • Numar angajati: 25 • Media anuala a cifrei de afaceri : 2,000,000 roni • 0biect de activitate principal : • executia si distributia elementelor pentru semnalizare rutiera • parapet din material plastic. • benzi marcaj rutier pentru marcaje definitive; • • butoni reflectorizanti • limitatoare de viteza • separatori de sensuri • parapeti metalici de protectie de tip semigreu,greu si foarte greu • parapeti pietonali din teava rectangulara si teava rotunda.Acesti parapeti sunt executati conform cu STAS 1948/1,2-91. • panouri de semnalizare pentru semnalizarea de securitate • parapeti pietonali, porti si imprejmuiri cu elemente ornamentale de tip fier forjat • orice tip de confectie metalica

Cluj Napoca Producator
 • Societatea noastra se ocupa cu amenajarea si intretinerea spatiilor exterioare. Executam si lucrari de constructii de nivel mediu. Suntem interesati pentru distributia de materiale si accesorii pentru constructii si gradinarit.

Suceava Servicii
 • Societatea romano-italiana'' Clemente Romania'' s.r.l este o sucursala a societatii ''Clemente Fratelli'' din Italia-Torino si are o experienta de 50 de ani in domeniul constructiilor metalice din fier. Nr de contact 0726 193 075.

Bucuresti Servicii
 • Firma noastra produce si monteaza case pe structura metalica usoara o alternativa rapida si viabila pentru constructiile clasice. Executam mecanizat tencuieli, gleturi, lavabile,cu rapiditate si preturi foarte bune. Productie si montaj pavaje. www.elsy.ro; pavaj-pavele.ro

Bucuresti Producator
 • SC Barbarossa Construct SRL; cea mai mare producator si distribuitor de materiale metalice si plastice pentru constructii in Europa de Est. (www.barbarossa.ro) Gama de produs; distantieri pt. otelbeton, tiranti si buloane galvanizat din otel st 42 si st 52. Orice tip de consumabile metal si plastic.

Sector 5 Distribuitor
 • Producem si montam  parapetii metalici zincate , rutierii , podurii , turnuri gsm , imprejmuirii industriale  ,precum si constructii metalice pt hypermarket si supermarket. Firma noastra detine recomandari de buna executie de la companii straine . Deviza noastra este timp , calitate si pret.

Alesd Producator
 • Firma ce se ocupa cu comert produse nealimentare (toata gama) - electrice, sanitare, amenajari interioare, parchet, suruburisi subansambluri, toata gama de fitinguri sanitare, sisteme de iluminat. Conductori electrici, scule electrice si manuale etc.

Giurgiu Distribuitor
 • Situata in Buzau, este o firma mica ce vrea sa se impuna pe plan local, in amenajari ale casei si gradinii cu pitici si ornamente de gradina, jaluzele verticale, rulouri exterioare si interioare, precum si in amenajarea sau comercializarea de componente pentru garduri si porti din fier forjat. Va asteptam!

Maracineni Altul
 • Firma a fost infiintata in 2002, si a debutat cu sisteme de invelitori pentru acoperisuri. Din dorinta de a satisface nevoile clientului intr-o cat mai mare masura, in 2003 a fost infiintat si departamentul tamplarie pvc cu profile Gealan.

Bucuresti Producator
 • Oferim servicii de proiectare, consultanta si executie pentru constructii civile, industriale si agricole precum si servicii auxiliare de fasonare otel beton, prefabricate la comanda din beton armat, alte servicii specializate in constructii, servicii de design interior si exterior, consultanta la executia diferitelor tipuri de cladiri.

Beius Servicii
 • Firma din Constanta in continua dezvoltare, punand accent pe calitatea produselor si promtidudinea cu care raspundem solicitantilor, suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Prezentare produse si servicii in constructii case, vile, in timp real, demonstratii tehnice, asiguram montaj in timp real, oferim certificat de calitate neconditionat, deschisi in comunicare si raspundem promt la orice nelamurire, oferim consultanta, liste de preturi si masuratori gratuite. Credem ca o colaborare intre companiile noastre va fii reciproc avantajoasa. Nu ezitati sa va satisfaceti curiozitatea, contactandu-ne daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii.

Constanta Servicii
 • Comercializeaza materiale pentru constructii si finisaje(var, ciment, caramida, BCA, adezivi, vopsele, nisip, etc.) cu livrare gratuita la domiciliul clientrului. Oferim discounturi in functie de cantitatea comandata.

Oradea Distribuitor
 • Suntem producatori de accesorii metalice de finisaj pentru constructii civile si industriale, fatade ventilate. Furnizor tigla metalica, tabla cutata, panouri sandwich, jgheaburi si burlane, hale si structuri metalice. Reprezentant Etanco Franta - producator european de sisteme de fixare si etansare pentru izolatii, inchideri, fatade, acoperisuri, dibluri, sisteme de siguranta, scule si accesori santier. Consultanta si asistenta tehnica profesionala pentru oferirea solutiei optime privind accesoriiile de fixare, etansare pentru izolatii, fatade ventilate, invelitori, acoperisuri terasa, amenajari interioare, panouri sandwich

Timisoara Producator
 • Incepand cu data de 01.02.2008 S.C. Kontirom S.A. si-a schimbat denumirea in S.C. ArcelorMittal Construction Romania S.A. Firma ArcelorMittal Construction Romania S.A. este membră a grupului ARCELOR–MITTAL, lider mondial în domeniul producerii oţelului. Firma ArcelorMittal Construction Romania S.A. este unul din cei mai mari furnizori de hale industriale, livrând pe piaţă toate tipurile de hale cerute, de la depozite şi magazii până la spaţii de producţie şi service-uri auto. Din gama de materiale produse si livrate pe piata romaneasca s-au remarcat: - panouri termoizolante cu spuma poliuretanica; - panouri rezistente la foc cu miez din vata din roca minerala; - table cutate trapezoidale; - casete structurale pentru inchideri laterale; - structuri metalice galvanizate realizate din profile subtiri tip KB, C, Σ, Z. - accesorii pentru montajul materialelor de mai sus. Majoritatea livrarilor pe piata romaneasca au avut ca destinatie realizarea de hale industriale la cheie (structuri metalice galvanizate cu inchiderile aferente, in solutie izolata sau neizolata). KONTIRom S.A., prin ingineri specializati, ofera clientilor - firme de constructii sau beneficiari directi ai constructiilor - servicii complete privind realizarea unei cladiri metalice, cum ar fi: - asistenta la proiectare sau proiectare completa prin firme colaboratoare, cunoscatoare in detaliu a materialelor de acest tip; • producere si furnizare de materiale metalice - table cutate trapezoidale, panouri termoizolante cu spuma poliuretanica sau vata din roca minerala, accesorii pentru montaj, structuri metalice galvanizate sau chituri complete de hale industriale usoare; • asistenta in timpul montajului. Prin serviciile de asistenta tehnica in timpul montajului si a detaliilor puse la dispozitie de ingineri specializati, montajul se executa fara probleme, chiar si de firme fara experienta in acest domeniu. De asemenea, inainte de livrarea materialelor se trimit clientilor instructiuni de transport, manipulare si montaj ale materialelor, pentru a preveni orice distrugere si a rezulta o cladire asa cum a fost gandita de proiectanti si dorita de beneficiari. Toate serviciile oferite de firma noastra sunt rodul experientei de mai multi ani, ele venind in intampinarea firmelor de contructii care doresc sa realizeze lucrari cu materiale moderne, de calitate superioara, conform noilor tehnologii in domeniu. Prin departamentul ARMAT Kontirom ofera pe piata toata gama de produse metalice pentru complexe rezidentiale.

Pantelimon Producator
 • Producem si distribuim confectii metalice, structuri metalice, distribuitor de bauturi alcoolice, distribuitor vinuri, confectii metalice inox si utilaje inox. Firma dispune de spatii de productie proprii si masini de transport de orice tonaj.

Roman Distribuitor
 • Executam constructii metalice la cheie, rezidentiale, case pasive proiecte germania, acoperisuri curbate kalzip, structuri metalice, amenajari interioare si exterioare, design interior ! Calitate garantata.

Bucuresti Import - Export