Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Materiale Metalice pentru Constructii - Materiale de Constructii: 648 companii
 • Firma ce se ocupa cu comert produse nealimentare (toata gama) - electrice, sanitare, amenajari interioare, parchet, suruburisi subansambluri, toata gama de fitinguri sanitare, sisteme de iluminat. Conductori electrici, scule electrice si manuale etc.

Giurgiu Distribuitor
 • Situata in Buzau, este o firma mica ce vrea sa se impuna pe plan local, in amenajari ale casei si gradinii cu pitici si ornamente de gradina, jaluzele verticale, rulouri exterioare si interioare, precum si in amenajarea sau comercializarea de componente pentru garduri si porti din fier forjat. Va asteptam!

Maracineni Altul
 • Firma a fost infiintata in 2002, si a debutat cu sisteme de invelitori pentru acoperisuri. Din dorinta de a satisface nevoile clientului intr-o cat mai mare masura, in 2003 a fost infiintat si departamentul tamplarie pvc cu profile Gealan.

Bucuresti Producator
 • Oferim servicii de proiectare, consultanta si executie pentru constructii civile, industriale si agricole precum si servicii auxiliare de fasonare otel beton, prefabricate la comanda din beton armat, alte servicii specializate in constructii, servicii de design interior si exterior, consultanta la executia diferitelor tipuri de cladiri.

Beius Servicii
 • Firma din Constanta in continua dezvoltare, punand accent pe calitatea produselor si promtidudinea cu care raspundem solicitantilor, suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Prezentare produse si servicii in constructii case, vile, in timp real, demonstratii tehnice, asiguram montaj in timp real, oferim certificat de calitate neconditionat, deschisi in comunicare si raspundem promt la orice nelamurire, oferim consultanta, liste de preturi si masuratori gratuite. Credem ca o colaborare intre companiile noastre va fii reciproc avantajoasa. Nu ezitati sa va satisfaceti curiozitatea, contactandu-ne daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii.

Constanta Servicii
 • Comercializeaza materiale pentru constructii si finisaje(var, ciment, caramida, BCA, adezivi, vopsele, nisip, etc.) cu livrare gratuita la domiciliul clientrului. Oferim discounturi in functie de cantitatea comandata.

Oradea Distribuitor
 • Suntem producatori de accesorii metalice de finisaj pentru constructii civile si industriale, fatade ventilate. Furnizor tigla metalica, tabla cutata, panouri sandwich, jgheaburi si burlane, hale si structuri metalice. Reprezentant Etanco Franta - producator european de sisteme de fixare si etansare pentru izolatii, inchideri, fatade, acoperisuri, dibluri, sisteme de siguranta, scule si accesori santier. Consultanta si asistenta tehnica profesionala pentru oferirea solutiei optime privind accesoriiile de fixare, etansare pentru izolatii, fatade ventilate, invelitori, acoperisuri terasa, amenajari interioare, panouri sandwich

Timisoara Producator
 • Incepand cu data de 01.02.2008 S.C. Kontirom S.A. si-a schimbat denumirea in S.C. ArcelorMittal Construction Romania S.A. Firma ArcelorMittal Construction Romania S.A. este membră a grupului ARCELOR–MITTAL, lider mondial în domeniul producerii oţelului. Firma ArcelorMittal Construction Romania S.A. este unul din cei mai mari furnizori de hale industriale, livrând pe piaţă toate tipurile de hale cerute, de la depozite şi magazii până la spaţii de producţie şi service-uri auto. Din gama de materiale produse si livrate pe piata romaneasca s-au remarcat: - panouri termoizolante cu spuma poliuretanica; - panouri rezistente la foc cu miez din vata din roca minerala; - table cutate trapezoidale; - casete structurale pentru inchideri laterale; - structuri metalice galvanizate realizate din profile subtiri tip KB, C, Σ, Z. - accesorii pentru montajul materialelor de mai sus. Majoritatea livrarilor pe piata romaneasca au avut ca destinatie realizarea de hale industriale la cheie (structuri metalice galvanizate cu inchiderile aferente, in solutie izolata sau neizolata). KONTIRom S.A., prin ingineri specializati, ofera clientilor - firme de constructii sau beneficiari directi ai constructiilor - servicii complete privind realizarea unei cladiri metalice, cum ar fi: - asistenta la proiectare sau proiectare completa prin firme colaboratoare, cunoscatoare in detaliu a materialelor de acest tip; • producere si furnizare de materiale metalice - table cutate trapezoidale, panouri termoizolante cu spuma poliuretanica sau vata din roca minerala, accesorii pentru montaj, structuri metalice galvanizate sau chituri complete de hale industriale usoare; • asistenta in timpul montajului. Prin serviciile de asistenta tehnica in timpul montajului si a detaliilor puse la dispozitie de ingineri specializati, montajul se executa fara probleme, chiar si de firme fara experienta in acest domeniu. De asemenea, inainte de livrarea materialelor se trimit clientilor instructiuni de transport, manipulare si montaj ale materialelor, pentru a preveni orice distrugere si a rezulta o cladire asa cum a fost gandita de proiectanti si dorita de beneficiari. Toate serviciile oferite de firma noastra sunt rodul experientei de mai multi ani, ele venind in intampinarea firmelor de contructii care doresc sa realizeze lucrari cu materiale moderne, de calitate superioara, conform noilor tehnologii in domeniu. Prin departamentul ARMAT Kontirom ofera pe piata toata gama de produse metalice pentru complexe rezidentiale.

Pantelimon Producator
 • Producem si distribuim confectii metalice, structuri metalice, distribuitor de bauturi alcoolice, distribuitor vinuri, confectii metalice inox si utilaje inox. Firma dispune de spatii de productie proprii si masini de transport de orice tonaj.

Roman Distribuitor
 • Executam constructii metalice la cheie, rezidentiale, case pasive proiecte germania, acoperisuri curbate kalzip, structuri metalice, amenajari interioare si exterioare, design interior ! Calitate garantata.

Bucuresti Import - Export
 • Proiectare, fabricatie, montaj si punere in functiune instalatii de separare hidrocarburi din apa, instalatii de epurare ape poluate tehnologic cu diverse impuritari si emulsii; oil skimmer cu furtun tip 6V, tip 5H, oil skimmer cu tambur, pentru colectarea hidrocarburilor si grasimilor de la suprafata apei uzate Fabricatie sisteme metalice pentru acoperisuri si pereti cladiri: panouri cutate, panouri ondulate, profile si accesorii din tabla, panouri tip tigla metalica, accesorii acoperisuri, sipca metalica garduri; constructii metalice sudate, mobilier inox alimentar, tubulatura cos fum.

Galati Producator
 • Reprezentanta germana, retele apa-canal, captari ape de suprafata, producatoare de capace de canalizare, gratare, rigole prefabricate, statii de epurare, modernizari si extinderi de retele de alimentari cu apa si canalizari localitati, centre logistice, mall-uri, sedii fabrici si sedii firme, etc.

Bucuresti Producator
 • Comercializare panouri tip sandwich din import - calitate superioara - la preturi romanesti, asteptam cererile de oferta pentru orice tip de panou la telefon: 0359458977 sau 0726147252 sau direct de pe site-ul nostru.

Oradea Altul
 • Infiintat din Ianuarie 2003, PIC Construct este astazi in topul firmelor de constructii, raspunzand cu profesionalism la cerintele tot mai diversificate ale clientilor sai. Obiectivul de baza al companiei noastre este de a asigura servicii de inalta calitate in vederea asigurarii conformitatii cu cerintele clientului, cu cerintele legale si reglementarile aplicabile precum si de a creste satisfactia clientului. Dintre serviciile noastre va prezentam categoria de executii confectii metalice atit in domeniul constructiilor, cat si cel industrial. Societatea noastra executa confectii metalice din cele mai diversificate si la standarde de calitate superioare, cum ar fi: Domeniul Constructii -stilpi, ferme, pane, scari de acces etc; Domeniul Industrial -batiuri utilaje, containere, bancuri, rafturi, carucioare etc. Avem o capacitate de circa 150 tone/luna, avand o hala de productie de circa 150 mp utilata cu tot ceea ce este necesar unei bune activitati, din care amintim: Pod rulant sarcina 5 tone, Masina cu comanda numerica pt.debitat table gr.20 mm, Abcant 4m pt. indoit table, strung, plasma, aparate de sudura ESAB etc.

Pitesti Servicii
 • TMG MONTAJ SRL este o firma care se ocupa cu confectii metalice si va ofera la cerere o gama variata de produse ce pot fi personalizate dupa caz, sau design-ul dorit. Firma noastra executa produse unicat sau serii de produse conform specificatiilor dumneavoastra: porti si garduri, balustrade interior, balustrade exterior, balcoane, grilaje pentru ferestre, grilaje pentru usi, porti manuale si automate, porti batante sau culisante, usi rezidentiale si industriale.

Bucuresti Producator
 • Suntem o companie de distributie otel beton si alte produse metalice necesare in constructii de inalta calitate, certificate din punct de vedere al calitatii. Oferim servicii de fasonare. Se asigura transportul gratuit al materialelor pentru locatiile din Bucuresti si din preajma Bucurestiului.

Bucuresti Distribuitor
 • Firma executa lucrari de constructii (structuri din beton armat si structuri metalice), terasamente, instalatii electrice, sanitare, termice, ventilatii si climatizare, lucrari de arhitectura (finisaje diverse), pentru: locuinte, sedii de birouri, hale industriale, cladiri sociale, etc.

Bucuresti Altul
 • Fondata in 1992 a pus accent mare pe calitatea lucrarilor ceea ce noi credem ca este cea mai buna reclama ce ne-o putem face. Oferim o balanta reala intre calitate si pret. Toate contractele incheiate de acesta firma s-au onorat la timp fara probleme. CONVINGE-TE !!!!

Tg. Mures Producator
 • Activitatea principală a firmei Monsena constă in furnizarea de soluţii pentru execuţia de faţade ventilate şi de acoperişuri fălţuite. De asemenea, oferta noastră s- imbogăţit cu produsele HPL de la Formica, atat cele pentru faţade ventilate şi placări interioare, cat şi cele pentru mobilier. Oferim o gamă largă de materiale şi de soluţii care pot fi imbinate in mod creativ şi flexibil, acoperind atat cerinţe uzuale, cat şi proiecte speciale, cu design unic, precum şi sisteme de prindere (profile de aluminiu şi accesoriile necesare) profesionale. Colaborăm continuu cu furnizorii noştri: parteneriatul cu aceştia inseamnă un transfer continuu de know-how care ne permite abordarea celor mai dificile şi variate proiecte. In plus faţă de partea comercială, care inseamnă livrarea din stoc sau la comandă, experienţa acumulată, sprijinul furnizorilor şi dotarea tehnică ne permit să oferim clienţilor noştri: - consultanţă in găsirea soluţiilor şi punerea in operă a materialelor; - proiectare; - procesarea materialelor in atelier cu echipamente şi scule performante. Vă invităm să accesaţi site-ul nostru pentru o informare completă.

Sector 1 Importator
 • KLOCKNER ROMANIA, membra a grupului KLOCKNER & CO-unul dintre cei mai mari distribuitori de produse metalurgice, s-a lansat incepand cu anul 2006 si pe piata din Romania. Astfel firma KLOCKNER ROMANIA vine in ajutorul firmelor din acest domeniu, punand la dispozitia clientilor o gama variata de produse metalurgice. Firma KLOCKNER ROMANIA va poate oferi la cerere produse atat din stocul nostru deschis in Bucurestii Noi- Chitila, cat si din din depozitele din Germania, Polonia, Cehia, Franta. Gama de produse a este urmatoarea: - europrofile HEA, HEB, IPE , UPN - tevi patrate, dreptunghiulare, rotunde -corniere cu laturile egale si inegale -tabla -produse din inox, aluminiu -otel lat, profile patrate, rotunde, hexagonale -oteluri speciale si aliate

Bucuresti Distribuitor