Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Materiale Metalice pentru Constructii - Materiale de Constructii: 648 companii
 • Firma noastra ofera consultanta pentru sisteme de ventilatie. Distributie toate materiale pentru ventilatie, confectionat, tubulatura dreapta si rotunda si piese speciala (legatura). Proiecte de referinta: makita branesti, Selgros, Real, Kaufland, Magnolia Brasov, Holcim, Dacia Mioveni, Hirschmann, Drexlmaier, Ina Brasov, Takata, Siemens.

Brezoi Distribuitor
 • Firma noastra este membra a grupului de firme "Constructii si echipamente" cu sediul in Harsova, str. Sos. Constantei nr.6, si se ocupa cu distribuirea de materiale pentru constructii si produse metalurgice, preponderent din sarmna moalea, neagra si zincata.

Cobadin Distribuitor
 • Activitatea companiei Depaco a inceput in anul 1999. In martie 2007, aceasta a trecut printr-un proces de schimbare a strategiei generale de afaceri, iar aria de activitate a fost extinsa. Strategia de dezvoltare a vizat in primul rand trecerea de la statutul de importator la cel de producator de tigle metalice de calitate superioara. Urmatorul pas in consolidarea pozitiei companiei pe piata a fost crearea unui brand puternic care sa se impuna prin calitate superioara, dar si prin unicitate, astfel a aparut Wetterbest. In prezent, procesul de productie din fabrica Depaco de la Baicoi se desfasoara pe mai mult de 30 linii automate: pentru tigla metalica cu diverse profiluri, pentru tabla cutata de 4 tipodimensiuni, pentru sistemul de jgheaburi si burlane, pentru tabla faltuita si pentru multe alte accesorii.

Baicoi Producator
 • Producator profile zincate pentru structura metalica usoara, armatura din otel galvanizat pentru producatori tamplarie PVC, profile metalice si accesorii pentru gips carton. Structurile metalice usoare reprezinta o solutie de viitor in domeniul constructiilor. Aceasta modalitate de a construi este demult utilizata in alte tari cu o mai mare experienta in constructii, in Romania sitemul fiind relativ la inceput

Bucuresti Servicii
 • Firma vinde si inchirieaza schele metalice pentru constructii. Schela metalica modulara. Pentru inchiriere minim 100 metri patrati. Preturi cuprinse intre 1,5-2,5 Euro + TVA / metru patrat, in functie de suprafata si de accesoriile necesare.

Resita Distribuitor
 • Romfial `94 Slatina, are domeniul principal de activitate comertul cu ridicata al materialului lemnos si de constructii. Firma a fost infiintata in anul 1994, avand sediul comercial in in Str. Cireasov nr. 39, Slatina, judetul Olt, Romania. Obiectivul companiei este extinderea vanzarilor la nivelul intregului judet, prin comercializarea unor produse de foarte buna calitate, cu o durata mare de viata si la costuri rezonabile. Sloganul se refera direct la materialele folosite in constructia unei cladiri rezistente, cladire construita cu cele mai bune materialele de constructii. Pentru mai multe detalii puteti vizita site-ul nostru www.romfial.com

Slatina Distribuitor
 • ICME ECAB SA are peste 50 de ani de experienta remarcabila in domeniul industiei producatoare de cabluri, atat la nivel national cat si international. Din 1999 pachetul majoritar de actiuni este detinut de HELLENIC CABLES SA, o importanta firma producatoare de cabluri din Grecia, membra a Grupului Industrial VIOHALCO. Compania ofera o gama larga de produse de inalta calitate sub marca inregistrata CABLEL. ICME ECAB SA este localizata in Bucuresti, facilitatile de aici incluzand un complex industrial si un depozit in suprafata de 70.000 metri patrati, situate pe un teren de 268.000 metri patrati. Compania detine de asemenea un depozit de 1000 metri patrati in Cluj iar in conformitate cu planurile de marketing in viitorul apropiat vor fi infiintate alte puncte de vanzare in orase principale din tara. Afacerea noastra poate fi rezumata astfel: "Oricine are nevoie de energie electrica, telecomunicatii, transport pe calea ferata si pe apa, are nevoie de cablurile pe care noi le producem si le comercializam".

Bucuresti Producator
 • SC Iulmet Servicii SRL este o firma infiintata in anul 2008 care are ca principiul de activitate prelucrarea tablei prin confectionarea diferitor produse de tinichigerie cum ar fi: jgheaburi, burlane, atice, tubulaturi ghena si multe alte produse metalice. Firma noastra asigura si montaj la alegerea clientului. Tot ce trebuie sa faceti este doar sa ne contactati, de restul ne ocupam noi.

Sector 3 Producator
 • O firma mica ca si numar de angajati, dar intr-un cadru dinamic si oameni tineri cu dorinta de munca si de reusite profesionale, distribuim: profile gips carton, boilere electrice braun, mobilier baie, articole sanitare.

Bucuresti Distribuitor
 • Vindem la cele mai mici preturi tabla zincata, distribuitor autorizat "Ispat Sidex" S.A. Galati, decapata, cutata, teava, profile, otel beton, sarma, cuie, rigips, cherestea, aluminiu; transport gratuit.

Bucuresti Distribuitor
 • Suntem o firma de distributie ce comercializeaza materiale de finisaje pentru interior si exterior, avand ca parteneri magazine si depozite de materiale de constructii din judetele Galati, Braila, Vrancea si Tulcea.

Galati Importator
 • Societatea noastră, firma Color-Metal SRL, a început activitatea pe piaţa românească la sfârşitul anului 2005, ca distribuitor de: Table si placi din aluminiu, benzi si folii din aluminiu, profile L, T, U din aluminiu, profile după desen din aluminiu, tevi rotunde si rectangulare din aluminiu, bare rotunde din aluminiu, bare late din aluminiu, bare pătrate din aluminiu, hexagoane din aluminiu, scări din aluminiu, schele din aluminiu, paleti si cutii din aluminiu, table din cupru si alama, bare rotunde si late din cupru si alama, table si tevi din inox, table din următoare materiale plastice: policarbonat, plexiglass şi PVC spumant (forex sau comatex).

Odorheiu Secuiesc Distribuitor
 • Compania noastra se afla in plin proces de dezvoltare si are ca si obiectiv extinderea in domeniul constructiilor civile, distributie materiale de constructii, precum si in prelucrarea materilului lemnos domenii in care s-au investit sume importante la inceputul acestui an. Firma noastra va ofera urmatoarele produse: tigla metalica, tabla trapezoidala, tabla zincata, accesorii, precum si intreg sistemul de colectare ape pluviale la care se ofera o gama diversificata de culori, oferind astfel solutia integrala a oricarui acoperis, paleti, euro paleti. Serviciile pe care noi vi le putem oferi sunt: montat acoperise, amenajari interioare, tencueli, izolatii termice, debitare pe baza de comanda a diferitelor tipuri de material lemnos, transport.

Chiscadaga Servicii
 • Firma de montaj tigla metalica cu experienta de 8 ani in domeniu, distribuim orice produs ce tine de domeniul nostru, oferim garantie de 60 ani la tabla si 30 ani la vopsea, la motaj minim 5 ani. Tigla metalica tip bona lucios si bona mat, perla lucios si mat, joker lucios si mat.bona lucios pret-7,51euro, mat-7,85, perla lucios-8,32, mat-8,66 euro, joker lucios-7,74, mat-8,09 euro metrul patrat, montajul este de 25%-30% din pretul tiglei metalice, transportul este inclus in pret in judetul Brasov. Va multumim ca ati ales produsele noastre.

Zizin Distribuitor
 • • Numar angajati: 25 • Media anuala a cifrei de afaceri : 2,000,000 roni • 0biect de activitate principal : • executia si distributia elementelor pentru semnalizare rutiera • parapet din material plastic. • benzi marcaj rutier pentru marcaje definitive; • • butoni reflectorizanti • limitatoare de viteza • separatori de sensuri • parapeti metalici de protectie de tip semigreu,greu si foarte greu • parapeti pietonali din teava rectangulara si teava rotunda.Acesti parapeti sunt executati conform cu STAS 1948/1,2-91. • panouri de semnalizare pentru semnalizarea de securitate • parapeti pietonali, porti si imprejmuiri cu elemente ornamentale de tip fier forjat • orice tip de confectie metalica

Cluj Napoca Producator
 • Societatea noastra se ocupa cu amenajarea si intretinerea spatiilor exterioare. Executam si lucrari de constructii de nivel mediu. Suntem interesati pentru distributia de materiale si accesorii pentru constructii si gradinarit.

Suceava Servicii
 • Societatea romano-italiana'' Clemente Romania'' s.r.l este o sucursala a societatii ''Clemente Fratelli'' din Italia-Torino si are o experienta de 50 de ani in domeniul constructiilor metalice din fier. Nr de contact 0726 193 075.

Bucuresti Servicii
 • Firma noastra produce si monteaza case pe structura metalica usoara o alternativa rapida si viabila pentru constructiile clasice. Executam mecanizat tencuieli, gleturi, lavabile,cu rapiditate si preturi foarte bune. Productie si montaj pavaje. www.elsy.ro; pavaj-pavele.ro

Bucuresti Producator
 • SC Barbarossa Construct SRL; cea mai mare producator si distribuitor de materiale metalice si plastice pentru constructii in Europa de Est. (www.barbarossa.ro) Gama de produs; distantieri pt. otelbeton, tiranti si buloane galvanizat din otel st 42 si st 52. Orice tip de consumabile metal si plastic.

Sector 5 Distribuitor
 • Producem si montam  parapetii metalici zincate , rutierii , podurii , turnuri gsm , imprejmuirii industriale  ,precum si constructii metalice pt hypermarket si supermarket. Firma noastra detine recomandari de buna executie de la companii straine . Deviza noastra este timp , calitate si pret.

Alesd Producator