Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Materiale Metalice pentru Constructii - Materiale de Constructii: 656 companii
 • Firma noastra distribuie tamplarie PVC Rehau Germania -5 ani garantie, porti de garaj rezidentiale si industriale galafuri, plase contra insectelor, jaluzele tigla metalica cu acoperire de roca naturala(acoperisuri) 50 ani garantie. Tamplarie PVC Rehau, porti de garaj rezidentiale si industriale galafuri, plase contra insectelor, jaluzele tigla metalica cu acoperire de roca naturala, actionari porti curte, glisante, culisante.

Calarasi Producator
 • J. Thal buys & sells second hand portal framed re-locatable metal buildings for a variety of applications like: Animal Shelters, Auto Repair And Body Shops, Automobile Dealerships, Barn Constructions, Calving Sheds, Caravan Sheds, Cold Storage Buildings, Commodities Storage, Enclosed Rural Sheds, Equipment Storage, Exhibition Buildings, Factories, Farm Shelters, Farm Implements Building, Forestry and Nursery Centres, General Storage, Grain Storage, Hardware Store, Hay Barns, Hay Covers, Horse Barns, Light Industrial Storage, Machine Shops, Manufacturing Facilities, Metal Farm Buildings, Metal Storage Buildings, Mini-Storage Buildings, Pavilions, Pre-engineered Metal Buildings, Pre-fabricated Steel Buildings, Office Parks, Retail Centres, Riding Schools, Run-In Sheds, Stables, Steel Constructions, Stores and Shopping Centres, Repair and Maintenance Hangars, Workshops, Warehouses, from 100 sq metres to over 10.000 sq metres. Le J. Thal achete & vend une large palette de batiments metalliques comme: Batiment industriel, Batiments d'Impliment de ferme, Hangars agricoles modulables, Hangars pour ecuries, Hangars salles de jeux, hangars de velage, hangar rural inclus,Hangars pour machines agricoles, Hangars agricoles prefabriques, Stockage de grain, Hangars pour tracteurs, Hangars e paille, Hangars de rodage, ecuries, Granges de cheval, Construction en acier, Ateliers de construction mecanique, Batiments de Mini Stockage, Centres de sylviculture et de pepiniere, Batiments de taniere de volatile, Magasins de travail, Hangars ateliers, Hangars aerodromes, Hangar pour Habitation, Hangar Prefabrique, Hangar d'expedition, Hangars pour camions, Hangars classiques, Hangars pour garages, Hangars de caravane, Hangar d'enchere, Hangar d'entreposage au froid, Hangar metal, Hangar de marchandise, Hangars pour materiaux, Hangar Metallique de Rangement, Hangars d'exposition, Pavillon, Hangar professionnel, Hangars provisoires, Hangar en acier, Hangar de magasin & salle d'exposition, Service de peinture des vehicules, ateliers de carrosserie, Hangar metallique, Hangars de production, Magasins de soudure, Stockage general, Hangars de stockage, Hangars modulaires, Hangar debarras, Hangar de reparation et d'entretien, Hangars aviation, La boule foletre l'arene, Hangars centre de loisirs, Hangar pour tennis, Pavillons de parc et de recreation, Hangar multiservices, Hangars pour piscines, Hangars d'equitation, Hangar de formation, Hangars e bateaux, Hangars maritimes, Hangars pour restauration, Gymnases, Arenes de sports, Centres d'evenement, patinoire de patinage, patinoire d'hockey de glace, cour de basket-ball d'interieur, batiments en acier Pre machines, Usines, Squelette Metallique, Tentes Industriel, Toitures, Depet de materiel, etc.

Berlin Altul
 • SC SANVEL IMPEX SRL, Aleea Detunata, nr. 1-3, Cluj-Napoca, Cluj. Capitalul de imagine face diferenta intr-un domeniu care in ultimii ani a cunoscut o sensibila dezvoltare in Romania si anume: piata materialelor de constructii, piata pe care firma noastra activeaza de mai bine de 10 ani. Anii de experinta s-au constituit ca o baza extrem de solida, avand in vedere dezvoltarea firmei in acest interval. Am parcurs etapele dezvoltarii in mod gradual, extinderea fiind continua, dar structurata pe nivele de optimizare profesionale. In tot acest rastimp principalul nostru scop a fost acela de creare si mentinere a unei imagini care sa ne permita o cat mai buna comunicare nu doar cu potentialii clienti, ci si cu ceilalti actori de pe piata. Pentru realizarea acestui deziderat nu am facut niciodata rabat de calitate si ne-am tratat partenerii de afaceri, fie ei furnizori sau clienti cu seriozitate, promptitudine si corectitudine. Printre clientii nostri directi se numara firme de constructii, precum SC Build Corp SRL (Iulius Mall), SC Transilvania Constructii SA Cluj-Napoca, SC CH Transbeton Cluj-Napoca SRL, SC Constructii Miniere Petrosani SA, SC Intreprinderea de Montaj si Instalatii SA Baia Mare dar si firme producatoare (plasa de gard, plasa sudata, plasa Rabitz) si distribuitoare (otel-beton) precum SC Metalicplas Distribution SRL, SC Comat Harghita SA, carora le asiguram o mare parte din necesarul de otel-beton, sarma zincata si neagra pentru productie.

Cluj-napoca Distribuitor
 • Grupul LR Etanco Franta este producator European de sisteme de fixare si etansare pentru izolatii, inchideri, fatade, acoperisuri, dibluri, sisteme de siguranta, scule si accesori santier. Peste 100.000 de repere in gama de fabricatie, 5 centre de productie in Europa, peste 50 de ani de experienta in sisteme de fixare pentru constructii industriale si civile.

Bucuresti Producator
 • Suntem o companie localizata in Cluj-napoca, judetul Cluj, si infiintata in anul 1994. Compania Novator Constructii S.R.L. va pune la dispozitie produse de calitate ca materiale de constructii recuperabile, tevi din otel pentru constructii. Firma noastra are un personal de 8 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Novator Constructii S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Cluj-napoca Distribuitor
 • Producator direct de plasa de sarma, cuie. Preturi exceptionale. Calitate. Sediul firmei este in Localitatea Lazaresti, judetul Gorj, puncte de desfacere Tg-Jiu, jud.Gorj si Timisoara, jud.Timis.

Timisoara Producator
 • Tabla cutata,tabla tip tigla(tigla metalica) ancadramente tinichigerie industriala, panouri sandwich termoizolante, sisteme pluviale. Pentru alte informatii contactatine la tel 0744777091, fax 249532 VIZITATI WWW.UNIMETAL.NET

Timisoara Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Zalau, judetul Salaj. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra comercializeaza o gama larga de: produse din metal, import de tabla zincata, decapata, neagra, tevi rectangulare, patrate, rotunde, tevi pentru constructii, produse metalo-chimice. Compania are un efectiv de 50 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Principala preocupare a companiei Comat Salaj S.A. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Zalau Distribuitor
 • Infiintata in anul 1991, S.C. Somet S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Buzau, judetul Buzau. Compania S.C. Somet S.R.L. produce o gama larga de mobilier metalic, mobilier didactic, confectii metalice. Firma noastra are o echipa de 100 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Experienta S.C. Somet S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Buzau Producator
 • Infiintata in anul 1992, Hidromec S.A este situata in Pitesti, judetul Arges. Avand 20 angajati, firma noastra produce o gama larga de confectii metalice pentru hale industriale. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In firma Hidromec S.A  este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Principala preocupare a companiei Hidromec S.A este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Pitesti Producator
 • Infiintata in anul 1993, Astro Tsc Depart S.R.L. este situata in Baia Mare, judetul Maramures. Firma Astro Tsc Depart S.R.L. are o echipa de 19 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de scari si schele din aluminiu. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Astro Tsc Depart S.R.L.. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri    la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Baia Sprie Producator
 • Polnebo S.R.L. a fost infiintata in anul 2003 si este situata in Baicoi, judetul Prahova. POLNEBO este unul dintre principalii distribuitori de accesorii pentru acoperisuri si hale industriale, comercializand suruburi autoforante pentru tigle metalice si panouri sandwich, folii si membrane anticondens si pentru fundatii, jgheaburi si burlane cat si ferestre de mansarda. Compania are un efectiv de 20 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra, suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Baicoi Distribuitor
 • Tagama Srl. din Galati, judetul Galati pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra produce o gama larga de confectii metalice, garduri, porti, automatizari. Compania are un efectiv de 10 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Galati Servicii
 • Modern Comartis 97 din Buzau, judetul Buzau pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra comercializeaza o gama larga de: prelucrari mecanice, produse feroase si neferaose, confectii metalice, piese sudate. Compania are un efectiv de 12 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Buzau Distribuitor
 • Infiintata in anul 1994, Mecano-electric Service S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Ceea ce isi propune firma Mecano-electric Service S.R.L. este sa ofere produse de calitate precum: confectii metalice - cutii pentru electrice, confectii grele pentru hale industriale. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. In scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Mecano-electric Service S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati la nr de telefon: 0745557557 sau 0752243532

Darmanesti Producator
 • Infiintata in anul 1991, Conti S.R.L. este situata in Focsani, judetul Vrancea. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca: confectii metalice, garduri, structuri metalice, tamplarie aluminiu. Firma noastra are un personal de 3 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri  la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Experienta Conti S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Focsani Producator
 • Inca de la infiintare Median Impex Srl si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Cu o echipa de 30 angajati cu vasta experienta in efectuarea de constructii pe structura metalica, panouri termoizolante, spatii comerciale, hale, depozite, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. In compania Median Impex S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Focsani Servicii
 • Inca de la infiintare Aluc Prod Com S.R.L si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Compania Aluc Prod Com S.R.L produce o gama larga de cuie, plasa de gard, sarma. Firma noastra are o echipa de 50 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In compania Aluc Prod Com S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bailesti Producator
 • Infiintata in anul 1994, cu capital integral privat, Sc. Netinvest Srl. Iasi are ca principal obiect de activitate comertul cu ridicata al produselor si minereurilor metalurgice iar ca obiect de activitate secundar sunt prestari servicii de confectionat armaturi din otel beton: - Confectionat etrieri; - Fasonat otel beton; - Intins otel beton din colaci la dimensiuni; - Debitat otel beton. Prin activitatea desfasurata de-a lungul timpului firma a dobandit renumele de partener de afaceri sincer, corect si sigur pe segmentul firmelor ce comercializeaza produse metalurgice.

Iasi Distribuitor
 • Infiintata in anul 1994, Bicks Invest S.R.L este situata in Bucuresti. Compania noastra va pune la dispozitie servicii de calitate ca placari exterioare cu aluminiu compozit, tamplarie din aluminiu, pereti cortina, porti industriale si de garaj. Firma noastra are un personal de 20 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Bicks Invest S.R.L si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Bucuresti Servicii