Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Tehnologii Prelucrare/ Produse Agricole - Agricultura: 109 companii
 • Infiintata in anul 2010, AGRICOLA IMPERIAL S.R.L. este situata in DOROHOI, judetul Botosani. Ceea ce isi propune firma AGRICOLA IMPERIAL S.R.L. este sa ofere produse de calitate ca vegetale - ferma, servicii si produse agricultura, seminte, terenuri, soia, floarea soarelui. Compania noastra are un personal de 4 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Dorohoi Producator
 • Firma isi propune sa execute la comanda clientilor sai stupi pentru albine, pe 10 sau mai multe rame, imbinate in falt si holzuruburi de 6 cm cu capac din OSB acoperit cu tabla zincata, podisor cu plasa si aerisire pe fund.

Targoviste Producator
 • Comercializam unelte si utilaje destinate apicultorilor, hrana pentru albine, ambalaje pentru miere, apifonda, centrifugi, stupi,rame, tratamente pentru albine, faguri artificiali, vanzare la sediu cat si online.

Zalau Distribuitor
 • Ferma de crestere si ingrasare porci, infiintata in anul 2006, prin programul SAPARD, dotata la standarde europene. Materia prima (purceii mici) sunt importati din Germania, Olanda si Danemarca, de cea mai buna calitate, din cele mai bune rase.

Pitesti Producator
 • Staţiunea de Cercetare Dezvoltare pentru Viticultură şi Vinificaţie a luat fiinţă în anul 1957 ca o necesitate a refacerii şi dezvoltării patrimoniului viticol din nord-estul Moldovei. Funcţionează sub forma de instituţie publică, finanţare extrabugetară, având personalitate juridică, care promovează cercetarea fundamentală şi aplicativă în domeniul viticulturii şi vinifocaţiei, subordonată Academiei de Ştiinţe Agricole si Silvice Gheorghe Ionescu-Siseşti. Cercetarea viti-vinicolă şi-a adus contribuţia esenţială în obţinerea performanţelor domeniului în secolul XX. Prin specificul său, activitatea de cercetare pentru ameliorarea viţei de vie are un caracter peren şi este utilă în permanenţă. Cercetările efectuate privind comportarea unor soiuri şi clone realizate în reţeaua staţiunilor de cercetare au evidenţiat faptul că, în podgoria Iaşi, clonele soiurilor Chardonnay, Pinot Gris şi Sauvignon asigură obţinerea unor vinuri de calitate cu denumire de origine controlată. Între clonele obţinute si omologate de cercetatorii statiunii de cercetare din Iaşi, amintim: Aligote 5 Iş, Cabernet Sauvignon 4 Iş, Chasselas Dore 17 Iş, Fetească Albă 8 Iş, Busuioacă de Bohotin 5 Iş, iar intre soiurile noi create de statiunea de cercetare Iaşi, menţionam: Aromat de Iasi, Ozana, Paula, Gelu, Golia, Raluca ş.a. Statiunea de Cercetare Dezvoltare pentru Viticultura si Vinificatie Iasi ofera ofera sortimente de vin din soiuri autohtone dar si straine cum ar fi Cabernet Sauvgnon, Sauvignon Blanc, Feteasca Alba, Muscat Ottonel, Merlot, Chardonnay, Golia, Feteasca Regala, Pinot Gris si altele.

Iasi Producator
 • Sc A&C Optigroup Srl are ca obiect de activitate optica medicala, consultatii, oftalmologice, prescriptii ochelari, optometrie, montaj lentile, lentile de contact, referate medicale, agricultura, vita de vie, vinificatie, tratamente horticultura, cultura vitei de vie.

Focsani Servicii
 • Sc Becomagri Srl are ca obiect de activitate importul si distributia de piese pentru tractoare si utilaje agricole (Fendt, Case-ih, John Deere, Ford, Landini, New Holland, etc.) cu preturi fara concurenta pe piata din Romania.

Bacau Importator
 • Firma ofera Extruder E-1000 - la prepararea nutreţurilor combinate complete pentru vitele mari cornute, porcine, păsări, peşti etc., inclusiv pentru animalele tinere în prima perioadă de înţărcare - la prelucrarea deşeurilor de produse cerealiere la fabricile de nutreţuri combinate şi elevatoare - se utilizează ca bază a liniei tehnologice pentru prepararea uleiului de soia, soii cu conţinut ridicat de lipide, şrotului Extruder E-250 Extruder E-500 Extruder E-150 Presa pentru ulei OP-1000 Extruder EB-350.

Cherkasy Producator
 • We are Jalaram Foods introduce ourselves as one of the leading processor and exporter of dehydrated Onion, Garlic & Other Vegetables in Gujarat province in India. Our Company strategically located at UNA in Gujarat state of India that is the best agricultural region suitable for all type of onion & other agricultural products in large quantity. We are also dealing in agro commodities like Fresh Onion, Potato,peanuts and sesame seeds. Kindly visit our site www dot jalaramfoods dot com

Mahuva Producator
 • Firma Rohua distribuie utilaje agricole si nu numai, la preturi mici. Produsele vin direct din China, la pret de producator. De asemenea mai distribuim produse pentru baie si paturi electrice, a preturi avantajoase. Chiar daca produsele vin din China, ele sunt de calitate, fiind fabricate de stat.

Iasi Distribuitor
 • Firma cu experienta de peste 20 de ani in domeniul tehnologiilor de procesare a cerealelor. Performanta tehnologica a proiectelor noastre este similara cu a celor realizate de firmele de top din domeniu, performanta evaluata prin extractiile realizate, calitate produse finite, consumuri specifice, investitii in cladiri si amenajari si costuri de exploatare.

Constanta Servicii
 • Infiintata in anul 2007, SC Sysco Management SRL, activeaza pe piata serviciilor de consultanta in managementul afacerii si managementul proiectelor. Cu ajutorul specialistilor nostri am implementat sisteme integrate de management: Calitate & Mediu & SSM in  18 organizatii publice si private din Romania. Din anul 2008, acordam servicii de consultanta in managementul proiectelor persoanelor fizice si juridice din Europa Centrala si de Est in vederea accesarii programelor de finantare: FEADR, POR, POS CCE, POS DRU, derulate in Romania.

Alba Iulia Servicii
 • Compania vinde tractoare si combine marca Case, John Deer productie SUA, noi si second hand, aducem la comanda utilaje agricole. Asiguram piese de schimb pentru utilaje marca Case, sisteme de irigatii din polipropilena de diametrul 110 cu mufare rapida, cu aspersie.

Bucuresti Servicii
 • Expozitie internationala specializata in agricultura, industrie alimentara si zootehnie Organizator: Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timisoara Perioada : iunie 2011 Manager proiect: Nesin Goran

Timisoara Altul
 • Suntem la inceput de drum. Seva Brothers infiintata in anul 2010 ofera mixuri de condimente, mate oaie, mate porc, membrane colagenice, muschi vita, piele vita. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Otopeni Importator
 • Haller AG este o societate pe actiuni care are ca obiect de activitate cresterea si comercializarea animalelor pentru sacrificare. Produsele nostre sunt de inalta calitate, rasele Pietrain si Duroc care sunt foarte eficiente.

Lienen Producator
 • Numak este lider în domeniul serviciilor de la companiile de transport pentru alimentarea cu combustibil şi sisteme de livrare. Produsele noastre cele mai vândute sunt: tancuri, distribuitori de combustibil, combustibil de metri şi noile tehnologii, sisteme anti-hoţ de combustibil. Check out site-ul nostru www.numak.it

Castello D'argile Italia Producator
 • Suntem importator direct, oferim preturi fara concurenta: utilaje agricole, electronice, uz casnic, mese de biliard, jocuri si relaxare, telefoane si accesorii, gps, laptopuri, radiotelecomandate, scutere pentru copii si multe altele. Va asteptam sa vizitati site-ul nostru www.euro2.ro sa va convingeti si singuri.

Botosani Importator
 • Obiect de activitate productia de carne si preparate din carne. Ne adresam clientilor din judetele Covasna, Harghita, Mures si Brasov, in special magazinelor mici nu supermarketurilor. Avem o productie in medie de 10tone preparate/ zi.

Sfantu Gheorghe Producator
 • Compania este in plina dezvoltare, avand 3 ferme active de crestere apasailor de carne si una in conservare, avand un efectiv de cca 2000000 de capete pe an, o fabrica moderna de producere a furajelor combinate pentru cresterea pasarilor si un abator de ultima generatie, pentru abatorizarea  pasarilor, cu o capacitate maxima de 4000 de capete pe ora.

Nuntasi Producator