Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Tehnologii Prelucrare/ Produse Agricole - Agricultura: 109 companii
 • Societatea noastra produce si comercializeaza Ciuperci din specia Agaricus Bisporus CHAMPIGNON la cele mai inalte standarde. Avem o capacitate de productie de cca 20 tone de ciuperci lunar. Pretul este negociabil in functie de calitate si cantitate.

Galati Producator
 • Abator situat in comuna Giulvaz nr. 421, judetul Timis, Romania, care are ca si activitate principala cele descrise mai jos: - productie carne; - produse din carne; - taiere ovine, bovine, cabaline.

Timisoara Producator
 • Construim si repararam material rulant, oferim servicii de fabricare a altor masini si utilaje agricole si forestiere, fabricare de constructii metalice si parti componente ale structurilor metalice, fabricarea altor articole din metal.

Turda Producator
 • Best regards Fabio Lo Verso www.lotuseurope.net fabio.loverso@lotuseurope.net Tel. +39 0547 335 294 Cell +39 335 132 9207 We buy beehives product made in Romania, please send to us quotation for 1000 beehives min per order.

Asti Italy Importator
 • Firma Farmet este o companie privata ceha infiintata in 1992, care se ocupa cu dezvoltarea, producerea, livrarea, instalarea echipamentelor tehnice de obtinerea si  prelucrarea uleuirilor vegetale si utilaje agricole. Cu ajutorul reprezentantilor nostri comerciali si a partenerilor oferim produsele noastre in toata Europa.

Ceska Skalice Producator
 • Suntem o firma producatoare de vinuri de inalta clasa care se axeaza in momentul de fata pe investiti. Terenurile societati se afla in judetul Mehedinti. Suntem o echipa de patru persoane care isi dau tot interesul pentrul binele societati.

Dr. Tr. Severin Producator
 • Firma de impor-export produse agricole, cereale/ seminte, uleiuri vegetale, brut/ rafinat, terenuri, paduri, oferta unitati pentru cresterea porcilor, unitati de prelucrare, fabrici de coserve, infintarea firmelor si administrarea acestora, etc.

Oradea Import - Export
 • MG Trade Engineering, a livrat in Romania peste 100 de uscatoare, detinand si in acest domeniu primul loc in tara. MG Trade Engineering este furnizorul numarul 1 in Romania de silozuri metalice pentru cereale. Capacitatea totala a silozurilor livrate in tara de este de 1.000.000 m (echivalentul a 1000 silozuri de 1000 m).

Bucuresti Importator
 • SC Agroprod 208 SRL, CUI : R 3775141, Nr inregistrare la R C : J23/354/2002 cu sediul : Comuna Dascalu jud Ilfov vinde produse cerealiere.   Punct de lucru : Comuna ilena sat Stefanesti jud Calarasi. Principalele produse : Produse cerealiere.

Ileana Altul
 • Foodtech Engineering&Consulting activeaza in domeniul industriei prelucrarii carnii din tara noastra ca si consultant si dezvoltator de proiecte la cheie pentru fabrici de procesare carne. Produsele oferite de catre firma noastra sunt recomandate in urma unei atente analize a fluxului de productie fiind un rezultat al activitatii de consultanta. Iata pe scurt ceea ce intelegem noi prin activitatea de consultanta in domeniul tehnic: • Analiza atenta a fluxului de productie existent impreuna cu clientul si stabilirea punctelor in care trebuie intervenit pentru eficientizarea acestuia. • Proiectarea de noi capacitati de productie in conformitate cu normele in vigoare, stabilirea planului de amplasament al masinilor si determinarea parametrilor tehnici necesari ai acestora. • In urma acestei analize, specialistii nostrii pot recomanda masini si echipamente compatibile cu necesitatile procesului de productie dorit si in conformitate cu standardele in vigoare in industria alimentara. Masinile si echipamentele recomandate catre clientii nostrii sunt fabricate in Comunitatea Europeana in tari ca Austria si Italia si indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate in fabricatie in conformitate cu normele Comunitatii Europene. • Pentru masinile achizitionate de la firma noastra clientilor nostrii le sta la dispozitie un department de service cu specialisti scolarizati de firmele producatoare, ce se pot deplasa rapid la sediul fabricii pentru interventii in garantie sau postgarantie.

Pantelimon Importator
 • Sc Rolegno Srl este o firma ce are ca activitate principala, fabricarea lamelelor pentru ambalajele din lemn (fag). De un an de zile exporta marfa de calitate in Sicilia si intreaga Italie(special Napoli, Venezia).

Focsani Altul
 • Societatea Comerciala Ramax SRL este o companie privata, infiintata in anul 1991. Cu sediul in Targu Frumos, judetul Iasi are ca obiect    principal de activitate comercializarea si distribuirea semintelor profesionale de legume, a sistemelor de irigatii prin picurare, aspersie si microaspersie, precum si a ingrasamintelor chimice si a pesticidelor. Pe langa aceasta asigura toate materialele necesare instalatiilor de irigat, precum si toate echipamentele necesare horticulturii, la preturi accesibile.

Tg. Frumos Distribuitor
 • Firma ofera servcii pentru implemantrea sistemelor de management conform standardelor ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000/HACCP, OHSAS 18001, ISO 17025 cu auditori cu experienta internationala. Avem in portofoliu peste 200 de organizatii certificate cu organisme de cerificare acreditate international.

Onesti Servicii
 • Activitatea de baza a firmei este "Moara de macinat porumb". Din aceasata activitate rezulta malai, tarite si amidon; Prestam servicii atit la terti, cit si industrial, avind o capacitete de 4t/zi. Suntem in curs de derulare cu un program de impachetere a malaiului pentru vinzare in magazine alimentare.

Peretu Producator
 • Firma ofera servicii de consultanta in domeniul viticol si pomicol, precum si materiale si servicii pentru plantatii viticole si pomicole, inclusiv la cheie. Viziunea noastra: Calitatea deschide drumul spre succes. Noi deschidem drumul spre calitate. Impreuna spre excelenta !

Bragadiru Servicii
 • Firma noastra, Mistretta Pali Srl, comercializeaza stalpi pentru plantatii de vita de vie si totul necesar pentru plante. Pentru mai multe informatii cu privire la produsele oferite va rugam sa ne contactati.

Palermo Producator
 • Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Cartof si Sfecla de Zahar (INCDCSZ) Brasov, strada Fundaturi nr.2, infiintat in baza HG 1882/2005, persoana juridica romana in coordonarea Academiei de Stiinte Agricole si Silvice Gheorghe Ionescu, cu atributii in rezolvarea tematicilor de cercetare la cartof, sfecla de zahar si plante medicinale , colaboreaza cu institute, statiuni si universitati de profil din Romania, colaboreaza cu Federatia Nationala a Cultivatorilor de Cartof din Romania si face transfer de know-how la fermieri, asociatii profesionale: cercetari fundamentale, elaborare de strategii, studii de diagnoza si prognoza.

Brasov Altul
 • SC ENOFOOD PROD s-a infiintat in 2001, jud. Vrancea, Focsani. Structura societati noastre, flexibilitatea si diversificarea serviciilor noastre permit adaptarea continua la cerintele pietei din Romania. Producem o gama larga de vinuri de masa. In principal produsele societatii noastre se adreseaza pietei din Romania.

Focsani Producator
 • Firma noastra comercializeaza produse pentru marcarea animalelor si a carnii si test mastita (pentru testarea calitatii laptelui si a sanatatii ugerului), produse in Germania de firma Raidex. Pentru detalii accesati pagina web www.raidex.ro

Satu Mare Distribuitor
 • Societatea ofera o gama larga de produse precum echipamente de protectie, acesorii si utilaje specifce apiculturii. Pe langa asta firma noastra va poate ajuta in elaborarea de proiecte pentru linii de procesare dozare miere precum si pentru linii de dozare a produselor cremoase precum dulceturi, mustar. De asemenea va putem oferi consultanta in vederea obtinerii de fonduri in domeniul agriculturii din programul demarat de Uniunea Europeana.

Ploiesti Distribuitor