Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Fructe - Agricultura: 451 companii
 • Europlast Romania face parte din grupul de firme "Jcoplastic", cu centre de productie in Italia, Austria si Grecia. S.C Europlast Romania S.R.L, ca reprezentant in Romania a producatorului austriac Europlast Kunststoffbehalterindustrie GmbH, este prezenta pe piata interna din 2003 si ofera partenerilor sai recipienti din material plastic (HDPE) si metal de diferite dimensiuni, de cea mai buna calitate, obtinuti prin tehnologii moderne de ultima ora cu utilajele cele mai performante, utilizabili in colectarea deseurilor. Europlast Romania, si-a propus prin activitatea sa, in calitate de distribuitor de infrastructura pentru firmele de salubritate, autoritatile publice si alti clienti privati, sa promoveze ideea "Romania forever clean". Prin atitudine si profesionalism fata de clienti, compania a ajuns azi una dintre cele mai mari si mai respectate companii, pe piata de profil.

Oradea Importator
 • NP Prod livreaza fructe de catina in stare proaspata sau congelata si produse nutritioniste cum sunt: - suc de catina simplu sau combinat cu sucuri de alte fructe - nectar de catina (suc de catina si miere de albine) - sirop de catina - etc. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Rosia Producator
 • Infiintata in anul 1993 in judetul Suceava, firma Sc Hortiart Srl cultiva pe o suprafata de 6 hectare, o gama larga de legume, dar si plante ornamentale. Pentru mai multe detalii cu privire la produsele pe care vi le oferima va rugam sa ne contactati.

Suceava Producator
 • Anmar Packing SRL este o companie romaneasca cu capital strain cu obiectul principal de activitate importul si comertul cu fructe si legume. Din 2011 ne desfasuram activitatea cu deosebit profesionalism si seriozitate. Oferim clientilor nostri calitate si preturi imbatabile, dar si termeni de plata foarte flexibili. Marfurile importate sunt verificate personal de catre reprezentantii nostri la incarcare. Fructele si legumele importate din Ue sau tari terte, precum Turcia, Egipt si Africa de Sud sunt proaspete, putand fi livrate in orice moment al anului. Toate produsele indeplinesc toate cerintele impuse de UE. In prezent detinem un spatiu de depozitare dotat cu cele mai moderne tehnologii de pastrare a fructelor si legumelor, precum si o flota proprie de masini de distributie. Principalii nostri clienti sunt comercianti cu ridicata, piete de gros si lanturi de supermarketuri.

Bucuresti Importator
 • Societatea comerciala este infiintata in anul 2012 cu domeniul de activitate a legumelor si fructelor. Domeniul de activitate este extins si putem sa distribuim in toata Europa. Oferim nuci si miez de nuca in cantitati mari si mici. Rugam serozitate.

Com. Calvini Import - Export
 • Suntem o firma forte serioasa din Cluj Napoca care ne ocupam cu vanzarea de legume, fructe, citrice en gross si am dori cati mai multi colaboratori din toata Europa. Avem punct de desfacere in piata de en-gross Agro Transilvania. Va asteptam pentru o lunga colaborare.

Apahida Import - Export
 • Grupul de firme Klastorf sunt companii private cu sediul in Arad, infintate incepand cu anul 1996, avand capital integral romanesc, asigurand produse si servicii de consultanta tehnica in domeniul horticol. Echipa noastra, caracterizata de un grad inalt de seriozitate si creativitate, cu o traditie de mai mult de 15 ani in domeniu, va pune la dispozitie produse si servicii de calitate. Pentru produsele comercializate suntem importatori directi si reprezentanti pentru Romania. Aceste produse sunt mai intai selectate pentru conditiile pedoclimatice din Romania, apoi testate la noi si numai dupa aceea sunt comercializate catre dumneavoastra. Colaborarea cu firme de prestigiu din lume ca: Monsanto, Takii, Teku, Italpollina, Klasmann, Biobest, Mikado-Kyowa, Cora, Esasem, Memon, Agri,        a permis posibilitatea cunoasterii    celor mai performante tehnologii si produse. Specialistii nostri au lucrat la introducerea in Romania a produselor si tehnologiilor de varf in domeniul legumiculturii, viticulturii si pomiculturii. In ultima perioada ca urmate a dezvoltarii agriculturii ecologice (biologica), ne-am extins activitatea in acest domeniu si va punem la dispozitie toate produsele necesare (fertilizanti, fitostimulenti, seminte, turba, polenizatori, combatere boli si daunatori). Klastorf se afla intr-o permanenta evolutie, proces care se realizeaza prin generarea unui sentiment de incredere, respect, stabilitate in relatiile cu dumneavoastra, largirea gamei de produse oferite precum şi asigurarea in permanenta a produselor solicitate. Noi cautam in permanenta solutii pentru        imbunatatirea continua a produselor noastre prin indeplinirea, anticiparea nevoilor si raspunsul        clientilor. In fiecare an suntem prezenti la expozitia INDAGRA Bucuresti, unde va puteti intalni cu o parte din echipa noastra si cele mai noi produse. In acest site gasiti cele mai cautate produse comercializate de noi. FOLOSITI CU INCREDERE PRODUSELE NOASTRE        SI SUCCESUL VA FI DE PARTEA DUMNEAVOASTRA.

Arad Importator
 • Tropicana Trading International este o companie localizata in Costa Rica care isi propune introducerea pe piata romanesca unei game largi de produse de calitate si la preturi de producator. Pentru mai multe detalii, contactati-ne !

San Ramon Import - Export
 • Casa Ethos vă oferă o gamă variată de produse şi servicii romaneşti, dar de calitate elveţiană. Pentru un stil de viaţă sănătos, confortabil şi natural, alegeţi Casa Ethos! Vizitati www.casaethos.ro

Craiova Producator
 • Ofer import export, intermedieri legume, fructe, tot ce tine de afaceri cu Grecia si Romania. Mai multe detalii daca ma contactati. Oferte cereri, tot ce tine de business. Tel.: 00306939132359, 0755736488 Va multumesc ! Sa auzim numai de bine !

Fagaras Import - Export
 • Sc Cristalin Intermed Srl din Pitesti, judetul Arges pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra comercializeaza o gama larga de produse congelate din peste si pui, legume si fructe. Compania are un efectiv de 125 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Principala preocupare a companiei Sc Cristalin Intermed Srl este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Pitesti Distribuitor
 • Frutas MRM Srl are ca activitate principala importul legumelor si fructelor proaspete ale producatorilor din Spania, Italia si Ungaria Frutas MRM Srl din Timisoara-Romania va ofera si o gama de legume-fructe proaspete ale partenerilor nostri care sunt grupul Frutas Mabe Spain Srl, CASI, Agroponiente, Dofran, Agrupalmeria, La Union, Vega Canada din Almeria (El Ejido) in Romania. Clientii nostri sunt in special din Romania fiind mariile firme cu vinzari En-Gross si retele de magazine. Produsele oferite de Frutas MRM Romania sunt de o caliatate superioara, proaspete, iar la cerere va mai putem oferi la cerere si o gama variata de fructe tropicale. Dorim sa ne extindem si cautam colaboratori in special depozite En-Gross. Datorita seriozitatii, promptitudinii in livrare, calitatii serviciilor oferite reusim sa ne satisfacem clientii si dorim sa ne extindem in continuare. OFERIM SI CEREM MAXIMA SERIOZITATE CONTACTATI-NE SI NU VE-TI REGRETA REUSIM IMPREUNA!

Timisoara Import - Export
 • Buna Ziua, Compania noastra este o filiala Franceza care a fost infiintata in anul 2008 si este situata in Popesti Leordeni Judetul Ilfov. Cu un efectiv de 3 angajati, Jardin d’Azur Transilvania S.R.L comercializeaza o gama larga de fructe si legume, specialitatea noastra fiind merele. In Franta suntem producatori de mere, avand o productie anuala de peste 5000 de tone de mere. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania cat si restul Vest europei De asemenea ne ocupam si cu importuri de legume si fructe din alte tari, cum ar fi: Polonia, Italia, Belgia, Olanda. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national dar principalii nostri clienti sunt: hypermarketurile. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Departamentul Consultanta: Oferim servicii de consultanta pentru firmele din Franta care vor sa-si promoveze pe piata de Est-Europa produsele din Productie propie. Societatea Jardin d'Azur Transilvania (departamentul consultanta) pune la dispozitia dumneavoastra experienta acumulata cat si relatiile comerciale de pe piata din Est-Europa (Romania). Avem posibilitatea de a promova atat pe piata din Vest-Europa produse din Romania. Nu ezitati de a ne face propoziti cu produse MADE IN ROMANIA. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati. e-mail: jardin_dazur@yahoo.com Cu Stima, Ionel Iozu.

Popesti Leordeni Importator
 • Firma producatoare in agricultura ecologica, producem si comercializam produse lactate traditionale, fructe ecologice, carne ecologica si oferim serviciide cazare in ferma-pensiune ecologica, cu posibilitati de agrement-calarie, vanatoare. Organizam cursuri intensive de echitatie si excursii calare, initiere in alpinism tir cu arcul sau arme de airsoft. Club, bar, cafenea.

Calimanesti Producator
 • Compania Nic-OL SRL este fondata in 1994. La moment compania produce fructe proaspete pentru export. Anual compania produce intre 1000 tone si 3000 tone de mar. Pe langa acestea mai producem prune si cirese.

Moldova Producator
 • Procesam legume si fructe in Campulung Muscel. Avem o capacitate mica de procesare, insa ne orientam catre un produs artizanal, creat cu grija si pricepere. Principale produse oferite sunt siropuri si dulceturi, insa avem in vedere largirea domeniului de activitate.

Campulung Producator
 • Firma de export comercializeaza propria productie si nu numai. Operam in America, Canada, America de Sud, Africa, Australia, Asia si Europa. Daca nu aveti propiul transport, noi ne ocupam. Vanzarile se fac incepand de la un palet (poate fi mixt). Muncim atat cu firme mari cat si firme mici. Ne asiguram sa va gasim produsele necesare, daca noi nu le avem, la preturile pe care le doriti dvs. Nu ezitati sa ne contactati.

Chinchilla De Montearagon Producator
 • Casa de expeditii. Transport intern, intracomunitar si international de marfuri, inclusiv marfuri agabaritice. Asociere in vederea importului de fructe. Asociere in vederea comercializarii legume/fructe. Asociere in vederea exportului de produse animaliere.

Bucuresti Servicii
 • Suntem o companie care exporta fructe si legume proaspete din Turcia, dar comercializam si alte categorii de produse alimentare. Echipa noastra are o experienta indelungata care ne ajuta sa selectam cei mai buni producatori Turcia si, de asemenea, cunoastem suficient piata externa pentru a oferi produsul potrivit conform cerintele specifice fiecarei regiuni si tari.

Antalya Import - Export
 • Aidason Impex is a company specialized in the sourcing and supply of foodstuff, based in the Southeast of Romania. Our goal is to offer our customers the best possible quality products. Aidason Impex was founded after identifying a growing need of companies to increase their market reach. We offer for our customers in trading transactions in the consumer goods sector with a focus on products made in Romania, Moldova and Ukraine. As a business, we want to be economically successful. However, it is equally important to us to demonstrate social commitment at a local level. Help others help themselves - this is what we are striving for. Companies that are looking to expand in new areas, often face difficulties as a result of a lack of local market knowledge, local regulations and different time zones. Also the food market has become more and more volatile. By providing our customers with up to date market information, we can help our customer in better assessing their risks and opportunities. These are all aspects where Aidason Impex could have an added value for your company.

Constanta Import - Export