Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Ciuperci si Trufe - Agricultura: 133 companii
 • Produse de calitate

Chisoda Distribuitor
 • O părere foarte bună!

Zalau Producator
 • Suntem o firma de peste 15 ani de experienta in cultvarea ciupercilor Pleurtus. Comercializam ciuperci - ciuperci compost (brichete), miceliu Pleurotus, Agaricus, Shiitaki si alte specii din import Ungaria si Italia. Calitate excelenta la cel mai mic pret. Comercializam ventilatoare pentru ciuperci, panou evaporativ de racire. Producator / Distribuitor / Reprezentant - orice TEHNOLOGIE pentru productie de ciuperci in sere, pivnite, spatii adaptabile. - Calitatea excelenta garantata la cel mai mic pret - Originea certificata a hibrizilor * PRODUCTIE CIUPERCI * PRODUCTIE COMPOST (PRODUCTIE PROPRIE) * REPREZENTANT MICELIU UNGARIA - ITALIA * CONSTRUCTII CIUPERCARII * CONSULTANTA * AUTOMATIZARI PENTRU CIUPERCARII SEZONIERE,MODERNE SAU TRADITIONALE, PIVNITE SUBSOLURI, (ventilatoare, panour de racire, hartie CELDEK - sisteme de umidificare - posibilitati second hand la un pret foarte mic).

Oradea Producator
 • Cu o baza (in Iacobeni la 11 km de Vatra Dornei) dotata cu trei camere frigorifice la +2 grade, un tunel de congelare rapida la -30 grade si un depozit produse congelate (-20 grade) cu o capacitate de circa 75 tone, avand si autoutilitare frigorifice facem export de ciuperci si fructe de padure proaspete si congelate. De asemenea, achizitionam si exportam trufe negre si albe.

Suceava Import - Export
 • Ecotravio este o firma infiintata in anul 2013 specializata in achizitionarea si prelucrarea legumelor, fructelor si a ciupercilor de padure. Principala activitate este deshidratarea produselor mai sus enumerate atat la soare cat si in cuptoare profesionale, reusind in acest fel pastrarea aromei,a gustului si a proprietatilor nutritive pentru mai mult timp. Ciupercile de padure sunt colectate din flora spontana a Romaniei iar necesarul de legume si fructe este asigurat atat din productia proprie cat si prin achizitionarea acestora de la producatorii locali. Am urmarit in acest fel crearea si comercializarea unei linii de produse 100% naturale,sanatoase si usor de pregatit,fara coloranti sau conservanti adaugati. De asemenea, oferim fructe proaspete de prima calitate, ulei de masline extra virgin, condimente, cascaval, jambon, masline, fructe uscate si alte produse alimentare.

Voivozi Import - Export
 • Produsele sunt create in laborator in conditii de cultura in vitro, controlabile strict, prin tehnici biotehnologice. Extractele au efecte profilatice si curative pentru o gama mare de pacienti. Efectele extractelor din miceliu au drept tinta detoxifierea generala a corpului, stimularea si modularea imunitatii nespecifice. Au efecte hipoglicemiante, hipocolesterolemiante, hipotensive, antitumorale in starile benigne. Remediaza afectiunile hepatice (hepatitele virale, ciroza) si pancreatice (diabetul zaharat). Stimuleaza circulatia sanguina periferica.

Ianova Nr 58 Producator
 • Produc pentru vanzare miceliu Pleurotus si Agaricus (tulpini de mare productivitate), la pret negociabil. Cultura ciupercilor Pleurotus, Tehnologia de cultura Ofer consultanta pentru infiintare de CIUPERCARII pentru cultura ciupercilor pleurotus.

Baia Mare Producator
 • Ferma a fost infiintata in anul 1970, si dispunem de 12 hale de crestere si productie gaini ouatoare, la Bocsa Judetul Caras - Severin. Produsele noastre sunt: oua de consum: 6XL,10L,10M,30L,30Msi 30S. oua lichide pasteurizate 2L si 10L. ingrasamant organic natural la big-bag 500 kg si saci 10 kg.

Bocsa Producator
 • Firma a luat fiinţă în 2005 şi cu ajutorul fondurilor europene am implementat proiectul Înfiinţare ciupercărie şi unitate procesare ciuperci. Unitatea funcţionează din octombrie 2008, am ieşit pe piaţă cu produsele noastre: ciuperci proaspete Pleurotus, salată din bureţi de fag (ciuperci de cultură Pleurotus), în oţet, salată dulce-acrişoară din Pleurotus, salată acrişoară din ciuperci Pleurotus, zacuscă din ciuperci Pleurotus, Zacuscă de fasole, Zacuscă de vinete, Bolognese speciale din ciuperci, saramură din ciuperci Pleurotus, saramură din ciuperci Pleurotus cu diverse condimente, Ciuperci în ulei de măsline extravirgin, Tocană cu ciuperci, Salată tradiţională bănăţeană din bureţi de fag, Ciuperci murate mixte.

Bocsa Producator
 • Societatea noastră dispune de 16 spaţii de cultură cu o suprafaţă cultivabilă de peste 4300 mp şi vă poate asigura zilnic, o cantitate de până la 2 tone de ciuperci champignon, volum ce se va dubla anul viitor si se va tripla in anul 2011, procedurile de extindere fiind deja iniţiate.

Clejani Producator
 • Our firm is called " Mushroom family" We sell roofing soil for growing champignon. We are a mining company. Peat extraction is carried out on own deposit in an ecologically clean region in western Ukraine. In general Our company sells all possible types of peat (such as fuel, in briquettes and others) among which and the one that we offer to you, namely roofing soil for growing champignon. Our company already works more than 10 years. We have partners in Moldova, and we are looking for new ones on the territory of the European Union.

Rivne Producator
 • Qatar Source LLC is a globally diversified physical commodities trading and supply company. We efficiently move bulk raw materials and finished products from where they are produced in abundance or stored to areas across the world where they are demanded most.

Doha Importator
 • Compania noastra colecteaza nuca in Coaja, o prelucreaza (curatare, uscare, calibrare, sortare, ambalare) si o pregateste pentru comercializare sub forma de miez de nuca ambalat si vrac. Prelucrarea nucilor in coaja se realizeaza cu ajutorul unor masini speciale de spargere, curatare, uscare, calibrare, sortare si ambalare. Nuca in coaja respecta un flux tehnologic continuu ce permite ca la finalul procesului, miezul de nuca sa poata fi ambalat si etichetat pe categorii de calitate, fiind gata de comercializare.

Ciuta Distribuitor
 • Suntem o firma cu experienta care detine baza materiala pentru colectarea ciupercilor din flora spontana si a fructelor de padure. Firma noastra  prelucreaza, depoziteaza, usuca si congeleaza ciuperci din flora spontana si fructe de padure. Suntem disponibili pentru o eventuala colaborare pentru urmatoarele specii: manatarca (boletus edulis), ghebe (armillaria mellea), galbiori (cantharellus cibarius), zbarciogul (morchella conica), crait e (amanita caesarea). Distribuim si vindem ciuperci din flora spontana si fructe de padure colectate in conditii de maxima igiena si prelucrate in hala in conformitate cu normele europene.

Novaci Producator
 • Compania noastra, Champignons Prod. Srl, a fost infiintata in vara anului 2005. Investitia initiala a fost de 1 milion de euro, fara a include cumpararea terenului care a costat 3,8 milioane de euro. Suprafata totala a fermei noastre e de 18 hectare sau 180.000 m2. Aici producem ciuperci in cinci hale. Fiecare hala a fost divizata in patru celule, fiecare cu o suprafata de 350 m2. Etajerele sunt instalate pe trei nivele. Fiecare celula inglobeaza 21,5 tone de compost.

Arad Producator
 • Compania noastra are o vechime de peste zece ani in achizitionarea, prelucrarea si comercializarea ciupercilor si fructelor de padure in stare proaspata, congelata sau uscata. Achizitionarea ciupercilor si fructelor de padure se realizeaza din zonele Suceava, Bistrita si Maramures. In timp, Silva Funghi si-a creat un nume prin comercializarea de marfa de cea mai buna calitate atat pe plan national cat si pe plan international, clientii nostri fiind satisfacuti de calitatea acesteia de la an la an. Datorita seriozitatii si promtitudinii care ne caracterizeaza, portofoliul nostru de clienti s-a largit ceea ce a determinat cresterea capacitatii noastre de prelucrare.

Valea Stanei Altul
 • Giletto Filippo efectueaza servicii de import export cu diverse tari din europa, in principal cu Rusia. Produsele exportate sunt accesorii pentru imbracaminte precum pantofi si genti de mana, dar si produse alimentare, ulei si vin.

Roma Import - Export
 • Sc Cerexpres 2001 Srl presteaza servicii de exploatare forestiera in conditii extreme de relief de la lunca inundabila la panta de 40 grade, servicii de reabilitare pasuni-izlazuri. De asemenea, furnizam lemn de foc in toata tara la comanda.

Leicesti Servicii
 • Compania Svercok comercializeaza trufe negre si albe, la pret de la 300 euro kg. Daca avet intrebari va rugam sa ne contactati. Daca, cumparati in cantitati mari facem reduceri de pret. Trufele sunt proaspete si vindem in cantitate de la 5 kg pe zi.

Soroca Producator
 • Firma noastra se ocupa cu producerea biologica a ciupercilor shiitake in lemn, cu posibilitate de a produce 125 kg pe saptamana. Compania este infiintata in 2012 si deja are un mare succes pe piata locala. Avem in tedinta iesire pe piata internationala.

Aldeia Santa Margarida Producator