Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Altele - Agricultura: 175 companii
 • Infiintata in 2017, AgroIndustrial este o firma cu capital privat integral romanesc ce isi desfasoara activitatea in mai multe domenii: Agricultura > Echipamente si Utilaje Agricole, Masini si Utilaje Industriale > Unelte & Scule Industriale > Accesorii, Masini si Utilaje Industriale > Unelte & Scule Industriale > Accesorii. AgroIndustrial este dealer-ul distribuitoare no.1 in Romania al urmatoarelor produse KORLOY, ISCAR.SECO, SANDVIK, BOSS-TAROZI, DORMER, INOVATOOLS-FREZE CARBURA, KINTEK-SUPORTURI DE PRINDERE, MAYKESTAG-PENSETE DRONURI BT, LS-CONTACTORI, sunt insotite cu certificat ISO 9001 si va sta la dispozitie a va poate ajuta cu cea mai rapida cale de a va primi marfurile dorite. Suntem un colectiv tanar, generator de idei constructive, aflat in permanenta interactiune si urmarind satisfacerea in totalitate a cerintelor clientilor prin serviciile de calitate prestate in folosul acestora. Acest lucru este posibil gratie calificarii, ambitiei si orientarii catre nou a colectivului nostru de specialisti, precum si datorita: -Practicilor de negociere orientate spre satisfacerea clientului, -Gasirea de facilitati financiare pentru serviciile oferite www.agroindustrial.ro apartine de S.C. Componente Agricole Industriale S.R.L.

Branesti Importator
 • Compania Evo Point Trade este distribuitor la nivel national ce vine in intampinarea necesitatilor clientilor sai cu o gama diversificata de produse in domeniul agriculturii, constructiilor si amenajari peisagistice.

Popesti Leordeni Importator
 • Ne mandrim cu o experienta vasta, avem in echipa noastra specialisti atat pentru partea de automatizari, incalzire, sisteme de irigatii cat si pentru producerea de legume si flori in sistem hidroponic, putand garanta 100% calitatea produselor noastre. Incepand de la teren, pana la solariile sau serele care corespund cerintelor Dumneavoastra, continuand cu semintele pentru legume sau flori sau rasadurile necesare, accesoriile aferente constructiei, consultanta pe perioada cultivarii, accesorii pentru cultura, si ajutor la valorificare, va oferim consultanta in alegerile pe care urmeaza sa le faceti, cu ajutorul experientei si specialistilor din echipa, specialisti care va vor pune la dispozitie cele mai potrivite soluti pentru afacerea Dumneavoastra in domeniul serelor si solariilor pentru flori si legume. Acum, increderea pe care o aveati in IMD Horticulture Systems si pe care ne-am castigat-o in timp, reprezinta pentru noi cea mai importanta reusita. Vom continua sa avem aceeasi abordare realista, sa oferim solarii profesionale, sere modulare si accesorii pentru cultura (folie solarii, profile prindere folie, sisteme irigatie), de calitate si profesioniste si sa actionam in interesul clientilor nostrii. Stabilitatea, integritatea, abordarea consultativa si orientarea catre client sunt valori in care credem si care se reflecta in fiecare produs si serviciu pe care il oferim.

Cluj Napoca Importator
 • Infiintata in anul 1996, Cribo Plast este situata in Bucuresti cu punct de lucru in Jilava, IF. Comercializam peste 1000 de tipuri de uleiuri de motor, uleiuri industriale si unsori. Adiacent, furnizam si antigel, AdBlue, lichid de parbriz, lichid de frana. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Distribuitor
 • Suntem o societate agricola care are luat in arenda 375 ha teren arabil si pasune pe raza judetului Iasi. Suntem distribuitori de seminte si pesticide si producatori de furaje pentru animale "Din hambarul bunicii". Producem peleti din lucerna si resturi vegetale.

Covasna Producator
 • S.C Someta S.A este un furnizor traditional si important pe piata rezervoarelor metalice pentru combustibil. Societatea noastra are o prezenta activa in mediul de business romanesc si se adreseaza firmelor din domenii precum: constructii, transport si agricultura.

Tasnad Producator
 • Casa de Expeditie cu propria flota de Camioane si Micobuse. Efectuam transport de marfa Romania - Elvetia - Germania - Austria - Slovacia - Polonia - Lithuania - Belgia - Olanda - Luxemburg. Pentru operatiunile de Import - Export asiguram efectuarea formalitatilor vamale in Romania, Germania si Elvetia. Din 2012 Importator si Distribuitor de AdBlue in Romania. Asiguram livrarea in maxim 24 H.

Oradea Importator
 • R&B Interfrig Power Srl va ofera servicii de reparatii si intretinere pentru echipamente frigorifice: vitrine frigorifice, camere refrigerare si congelare, aer conditionat. Obiectivele noastre: - Mentinerea si diversificarea unor relatii de afaceri de lunga durata cu clientii si furnizorii nostri; - Imbunatatirea continua a produselor noastre pentru a raspunde cerintelor pietei; - Testarea si cercetarea produselor noastre pentru a raspunde normelor de protectie a mediului; - Eforturi sustinute pentru cresterea fiabilitatii si realizarea raportului optim pret-calitate; - Asigurarea suportului tehnic pentru clientii nostri.

Bucuresti Servicii
 • Suntem producatori din R. Moldova, or. Balti Compania este inregistrata din anul 2008. 1. Producera biocombustibil solid sub forme de brichete. Productivitatea 20t pe zi. 2. Producerea armatura compozit din fibra de sticla.

Balti Servicii
 • Va oferim servicii de consultanta agricola si oportunitati de afaceri in agricultura. Agricultura la nivel mondial sufera de lipsa a investitiilor lungi de timp. In jurul acestui sentiment negativ investitiile in terenuri agricole trebuie să fie schimbate. Noi trebuie să fim transparenti, demonstrand angajamentul si experienta noastra pentru a da exemple bune investitorilor.

Bragadiru Servicii
 • Firma noastra se compune dintr-un colectiv tanar, dar si cu specialisti, profesionisti, dornici de a face lucrari de calitate, de care dumneavoastra sa fiti foarte multumiti, si nu in ultimul rand la un pret foarte scazut.

Craiova Producator
 • Suntem o firma tanara, nou infiintata, cu pasiune si daruire pt albine si a�� apicultura. Din acest motiv, ne-am legat aproape intreaga activitate de domeniul apicol si, in acest moment, ne propunem sa va oferim, dumneavoastra apicultorilor, o selectie cat mai vasta de echipamente apicole, unelte, utilaje, la preturi cat mai competitive. Stim ce il "doare" cel mai tare pe apicultor, din proprie experienta: pretul. "Buzunarul". Cheltuielile! ! Lipsa de sprijin pe acest aspect, al preturilor. Si, astfel, fiecare se "descurca cum poate". Incercam sa fim pentru dumneavoastra un "centralizator" al preturilor competitive. Unde n-am reusit inca, ne semnalati, ne mai straduim. Mai largim gama. Mai aducem furnizori. Nu vor putea lipsi din oferta noastra nici produsele aflate in sectorul "mai de sus al preturilor", nu se poate nici fara acestea, unele produse vor fi intotdeauna din aceasta categorie, prin natura lor, a finetii executiei sau materialelor folosite de exemplu. Insa chiar si pentru aceasta categorie de "produse mai de sus", vom incerca sa avem preturile cat mai de "jos". Furnizorii nostri ni i-am ales dupa criteriul articolelor rezistente, cu viata lunga, iar pretul competitiv vi-l oferim minimizand "la maxim posibil" discountul nostru de sub-distribuitor. La capitolul oferte si posibilitati de "si mai multe reduceri", am gandit pentru dumneavoastra oferte ingenioase, care va pot aduce discounturi de grup (urmariti oferta mini_grup), urmariti ofertele lunii la noi si toate reducerile speciale care pot aparea. Gandul nostru clar cu care am pornit aceasta afacere este sa va ajutam si prin pret, asa cum noi insine ne-am dori pentru noi. Iar un client multumit - este clientul tau ce                                                                revine . Nu are rost sa va mai spunem ca produsele sunt bune, fiecare care are o afacere vrea asta si se straduieste pentru calitate, va spunem doar sa le vedeti, sa le "pipaiti", pe unele le cunoasteti deja din exeprienta lucrului cu unele similare, pentru altele garantam prin prisma conlucrarii si cu mici producatori de mare incredere, si va mai spunem doar ca ne-am gandit si la economiile dumneavoastra, la buzunarul dumneavoastra ca la al nostru propriu. Ne-am gandit sa facem pentru dumneavoastra "ca pentru noi". Cu drag si grija!

Maneciu Distribuitor
 • Producator de uleiuri din seminte de floarea soarelui, prelucrarea boboaselor fasole, naut, in  producerea miezului de floarea soarelui, servicii de sortare si calibrare cu elemet foto, imbutelierea uleiurilor.

Ialoveni Producator
 • Casa de expeditii. Transport intern, intracomunitar si international de marfuri, inclusiv marfuri agabaritice. Asociere in vederea importului de fructe. Asociere in vederea comercializarii legume/fructe. Asociere in vederea exportului de produse animaliere.

Bucuresti Servicii
 • Suntem proaspat distribuitor de combustibili solizi pentru centrale si sobe. Ne-am propus sa oferim spre vanzare doar produse socotite ca alternative ale lemnului din padure. Dorim prin aceasta sa incurajam consumul de combustibili obtinuti din surse regenerabile(biomasa), cat si carbuni superiori, cu o putere calorica mult mai mare decat lemnul. Astfel ca in oferta noastra veti regasi: Carbune negru superior (HUILA ANTRACIT), peleti si brichete din biomasa(rumegus sau coji de floarea soarelui).

Drajna Noua Distribuitor
 • Firma noastra ofera servicii in domeniul forestier, silvicultura, piscicultura si vanatoare, silvoturism, amenajari silvice, pepiniere silvice, seminte forestiere, amenajari spatii verzi, materiale lemnoase, lemn pt. foc, lemn pt. constructii.

Gurahont Altul
 • Brandul Arboristica ofera servicii de ingrijire, taieri de corectie si doborarea (taierea) in arbori, (copaci), pomi si arbusti. Serviciile pe care Arboristica le pune la dispozitia clientilor se realizeaza folosind ultimele tehnici de Alpinism arboristic fiind specializati in lucrul cu arborii la inaltime in coarda cu alpinisti arboristi care au o experienta vasta in rope access, lucrul cu arborii la inaltime si dendrologie. Alte servicii: Curatirea livezilor, strangerea, tocarea si transportul crengilor, extragerea arborilor in conditii dificile de access, inlocuirea si imbogatirea solului din jurul arborilor.

Cluj-napoca Servicii
 • Va stam la dispozitie cu servicii de consultanta pentru accesarea de fonduri europene pentru urmatoarele sectoare: productie, servicii, comert, agricultura. Suntem locati in Cluj-Napoca si deservim clineti de pe tot teritoriul tarii.

Cluj-napoca Servicii
 • Import - Export / Romania este unul dintre cei mai mari exportatori de cereale din Uniunea Europeana, desi autoritatile incearca sa incurajeze cresterea gradului de procesare in tara. Insa Romania poate consuma doar o parte din cerealele produse, iar recoltele record de anul trecut au condus si la cresterea exporturilor. Oferim servicii de achizitii cereale si export / import in conditii de siguranta !

Braila Import - Export
 • Sotur Pellet respecta politica de realizare a peletilor de lemn care indeplinesc sau depasesc specificatiile pentru pelete de calitate premium, asa cum este stabilit de Institutul de combustibili Pellet. Sotur Pellet se angajeaza sa imbunatateasca continuu produsele si serviciile sale pentru a satisface mai bine nevoile de incalzire ale clientilor nostri. Ne mandrim ca facem o peleta de lemn de inalta calitate si constanta, pe care consumatorii nostri au cunoscut-o si sa o experimenteze. De la infiintarea companiei, Sotur Pellet s-a concentrat pe furnizarea constanta a unei pelete din lemn de calitate ridicata, cu cenusa scazuta. Succesul companiei de-a lungul anilor a venit prin intelegerea lemnului si manipularea diverselor materiale lemnoase.

Dolj Distribuitor