Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Altele - Agricultura: 171 companii
 • Girteka-MSL ofera galeti pentru constructii Italia- gama premium, scule si unelte, articole pentru potcovit, accesorii pt animale, produse pt uz gospodaresc, elemente de fier forjat- fabricate in Polonia. Produsele sunt destinate in special constructorilor si micilor meseriasi si gospodari, fierarilor, potcovarilor, dar si celor care vor sa-si infrumuseteze casele prin construirea unor imprejmuiri de calitate.

Suceava Importator
 • Lider in ramura sa de activitate, cu o cifra de afaceri de peste 100 de milioane de euro si un grup de  filiale in 10 tari: Spania, Franta, Polonia, Italia, Romania, Olanda, Chile, Statele Unite ale Americii, Mexic si China. Stim ca timpul inseamna bani si ne propunem sa vi le economisim pe amandoua realizand asta pentru dumneavoastra!

Craiova Servicii
 • Bucovina Timineanca S.R.L este o fabrica de lapte din zona de munte si este interesata sa faca produse traditionale specific zonei de munte. Vrem sa preparam urmatoarele produse: cascaval, branza framantata, telemea de oaie si vaca.

Campulung Moldovenesc Producator
 • Avem o firma serioasa care se ocupa cu productia, cresterea si dezvoltarea albinelor. Producerea si comercializarea mierii de albine. Puteti achizitiona de la noi produse apicole de calitate superioara. Va putem oferi produse precum: miere de albini, propolis, polen, ceara. Contactati-ne pentru stabilirea detaliilor aferente.

Todiresti Producator
 • Delta SRO presteaza servicii in agricultura, constructii, silvicultura, lacatuserie, publicitate la diferite activitati ce pot fi desfasurate in diverse societati comerciale din strainatate. pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

Brasov Servicii
 • Delta Exclusiv Srl va ofera urmatoarele produse: BigBag pentru lichide import Germania: asigura manipularea comoda si sigura a lichidelor, faciliteaza transportul usor si depozitarea lichidelor. Sunt economice, rezistente, goale nu ocupa spatiu, pot fi ridicate cu stivuitor sau macara, linerul interior poate fi schimbat, volum de la 250l la 2.500l adica de la 0,25mc la 2,5mc. Sunt ideale pentru fertilizanti lichizi, ulei, apa, sucuri, cosmetice, chimicale, materii prime fluide. Rezervoare flexibile import Franta: apa potabila, apa industriala, fertilizanti lichizi, materii prime lichide, efluenti lichizi ferme cu capacitate intre 1mc si 2.000mc - instalare si dezinstalare rapida fara fundatii, cost de achizitie mic, costuri de instalare minime, costuri de operare zero. Rezervoare flexibile pentru vin, Germania, 20mc, 7mx4mx0,75m, racord umplere/golire cu cuplaj simetric Storz C 52mm din otel inoxidabil V2A cu capac si furtun aferent. TUNELE DELTACOVER - latime 10m cu inaltime coama de 4,8m, latime 8m cu inaltime coama de 4,4m, latime 6m cu inaltime coama 4,8m. Producem orice lungime incepand cu 12m. Nu necesita fundatii speciale, structura zincata de otel, prelata speciala 680 gr/mp avand banda luminoasa, neizolate. Ideale pentru depozitare, fanare, zootehnie pentru porci, vite, vitei, oi, capre sau pasari. PRELATE AGRO sau INDUSTRIALE - PRELATE SAIVAN - PERETI DESPARTITORI - orice dimensiune, cu capse/ocheti pe contur sau cu buzunare de intindere, cu role si sina, etc. PRELATE CLIMATEX GERMANIA - pentru paie sau pentru fan, productie peleti, baloti hartie, etc- garantate UV minim 5 ani, 140 gr/mp, respira, nu se produce mucegai, rezistente, calitate germana, pret promotional. PLASA ANTIPASARI AUSTRIA - role de 10mx300m sau 12mx250m, 4 gr/mp, ochiuri de 25x25mm sau 30x30mm, pret promotional. PLASA ANTIVANT GERMANIA - speciala pentru zootehnie, 260 gr/mp, verde, plastifiata, antistatica, 90% rupe vantul, rezistenta, nu se depune praful pe ea, metraj neprelucrat. CORT DELTACOVER cu latimea de 7m, inaltime perete 1,90m si inaltime coama de 3,6m - producem toata gama de lungimi incepand cu 12m. Delta .Exclusiv SRL TIMISOARA - din 1992 - rezervoare flexibile, plase, prelate si corturi industriale

Timisoara Importator
 • Inca de la inceputul existentei noastre ca societate comerciala, cu activitate de producere si comercializare a puilor de o zi, ne-am propus sa devenim un brand cunoscut la nivel national si nu numai, care sa vina in intampinarea micilor crescatorii de tip rural si semiindustrial. De aici si pana la a fi cunoscuti ca Avicola Bucovina, nu a mai fost decat un pas. Statia de incubatie este situata in comuna Scheia, la trei km de municipiul Suceava si isi propune sa ofere un produs 100% romanesc folosind tehnologie, know-how si materie prima din Italia si Franta. Statia functioneaza intr-o hala de productie noua, care asigura realizarea unor parametri de productie (temperatura, umiditate, ventilatie, noxe) conform normativelor in vigoare. Inafara puilor eclozati in incubatoarele proprii, firma noastra comercializeaza majoritatea speciilor avicole, avand colaborari indelungate cu cele mai importante statii de incubatie din Europa. Transportul puilor catre clienti se efectueaza de catre personal specializat, folosind mijloace auto autorizate/inregistrate sanitar-veterinar. Aceste mijloace auto sunt complet echipate cu sisteme moderne ce asigura puilor niveluri optime de temperatura, umiditate si ventilatie.

Scheia Producator
 • Ginghina Catalin Apis este un PFA si se ocupa de apicultura si tot ce tine de albinute, producem miere polen, roiuri si matci, in limita posibilitatilor si comenzilor. Practicam si pastoral si stationar.

Telita Producator
 • We sell or deal on african hardwood logs, lumber, sawn timber, flooring, decking materials. whatsapp:+237679759946 this includes iroko, sapelli, accajou, bubinga, ebony, mahogany, frake, teak, padouk, obeche, doussie, pachyloba, ayous, okan, dabema, bilinga, sipo, moabi, zingana, kossipo, bibolo, bete, teli, azobe, movingui, bosse, ilomba, faro, ekop beli, ekop rouge, ekop gris, wengue, turning squares, carving of african blackwood - mpingo, pau preto, grenadille,pen blanks, knife handle blanks, cue blanks, and many others what ever hardwood you need or require, simple contact us to know our stocks. skype: tah.international

Douala Import - Export
 • Complexul de prelucrare a crupelor de cereale Medagroprim Srl din Republica Moldova va propune pe un termen indelungat si reciproc avantajos livrarea crupei de hrisca, hrisca sparta, crupe si faina de porumb in saci de 5, 25, 50 kg.

Moldova Producator
 • Firma cu traditie de 20 de ani in producerea, taierea si montarea lemnului lamelat incleiat si a lemnului imbinat in dinti. Avand disponibile aproximativ 450 de sectiuni dimensionale cu inaltimi de pana la 2m si lungimi de 36m, compania poate oferi solutii pentru orice fel de constructii industriale si civile, biserici, bazine de inot, hoteluri, restaurante, parcuri de distractii, hale, centre comerciale. Productia se poate realiza dupa lista clientului. Site: www.tehnicas.ro

Voiteg Producator
 • Infiintata in anul 2017, Proiect Adluc Consult SRL are ca obiect de activitate Consultanta in domeniul agricol si realizarea de proiecte europene. Politica Proiect Adluc Consult consta in oferirea serviciilor de consultanta pentru elaborarea si implementarea proiectelor cu finantare nerambursabila, care sa satisfaca cele mai exigente cerinte calitative ale clientilor.

Piatra-Neamt Servicii
 • Suntem o societate comerciala cu capital 100% romanesc, producatori mase plastice (ambalaje /lazi /navete plastic) pentru panificatie, legume-fructe, carne si preparate din carne, lactate, peste, iar unicul nostru obiect de activitate il reprezinta producerea si comercializarea de lazi agroalimentare, fapt ce garanteaza calitatea produselor si seriozitatea noastra.

Raducaneni Producator
 • Super Destination Private Limited is a family Company set up in January 1997 in Delhi the capital city of India. The Company exports Saffron grown in the valley of Kashmir in India. The Company owns fields where the world's best quality saffron is cultivated and harvested with expertise. The saffron is specially treated at the Company's plant. The story of the Company began in 1997 with the cultivation, harvesting and export of saffron from a small village in Kashmir the only saffron growing area in India from where comes the world's best saffron. Today Super Destination Private Limited is reputed internationally for trade in Kashmir saffron and is one of the biggest exporter of the high quality saffron cultivated in Kashmir. The Company uses advanced processing techniques and has developed new markets for its star products such as Kashmir saffron category A and Zafran Kashmir grade B which is the best in the world in this category. Super Destinations India P V Spain: 0034 / 642835095 India: +91 / 981 006 5399 Web: www.kashmirsaffron.es Skype: kashmirsaffron Facebook: Kashmir Saffron https://www.facebook.com/kashmirsaffronspain/

Marbella Malaga Producator
 • Agroind Concept Srl produce cultura de lavanda bio, flori lavanda, ulei lavanda, apa lavanda, cosmetice naturale, cultura afine bio, cultura aronia bio, cultura ciuperci 15 tone/luna, ricin bio, cultura nuci bio, produse traditionale artizanale.

Gabud Producator
 • SC Creativ Tub SRL este o echipa de profesionisti cu experienta in domeniu, avand ca obiectiv dezvoltarea unor relatii stranse si de durata cu partenerii sai. Misiunea nostra inseamna a oferi clientilor produse cu cel mai bun raport calitate-pret care sa satisfaca nevoile si asteptarile lor. Oferim mereu informatii complete referitoare la alternativele existente, intelegand pana la cel mai mic detaliu dorintele clientilor, pentru a deveni parteneri in realizarea acestora. De asemenea, stam mereu la dispozitia clientilor pentru a asigura transportul materialelor la destinatie. De aceea, va asteptam sa ne cunoasteti echipa, formata din persoane calificate, motivate si in permanenta formare, la inaltimea asteptarilor.

Romania Bucuarest Importator
 • FirstFarms este un grup de societati care investesc in achizitia de terenuri si agricultura in Europa de Est. Grupul achizitioneaza si modernizeaza companii din domeniul agriculturii pentru a le imbunatatii managementul astfel incat viitoarele productii agricole sa fie competitive in termeni de pret si calitate. Compania a fost listata la NASDAQ OMX Copenhaga inca din luna decembrie 2006.

Surdila Greci Producator
 • Denev Ltd. este angajata in productia de masini agricole si echipamente industriale. Garantie de companie si servicii de masini si echipamente fabricate. Va garantam calitate, fiabilitate si respectarea termenelor convenite. Garantia pentru utilaje agricole si echipamente industriale!

Silistra Producator
 • Compania noastra este alcatuita dintr-un lant de magazine ce are ca domeniu de activitate comercializarea unor produse pe baza de plante (ceaiuri, tincturi, bitter) dar si suplimente naturiste si produse cosmetice naturale.

Pitesti Distribuitor
 • Sc Zeolites Production Sa efectueaza servicii de procesare Zeolite prin tratare termica si macinare Concasare, uscare, sitare-macinare in mori tip Raymond. Insacuire cu ajutorul masinilor de ambalat. Incarcare in Bigbag-uri pana la 1200-1500kg. Livrare la clienti de pe platforme corespunzatoare.

Rupea Producator