Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Altele - Agricultura: 171 companii
 • Compania noastra se ocupa cu valorificarea tevilor de material plastic in domeniul constructii si vanzare cumparare de cereale (grau, porumb, seminte de floarea soarelui, legume, fructe (mustar nuci).

Gyar Altul
 • Compania Huns Industry ofera solarii de calitate la preturi avantajoase    tuturor celor interesati in cultivarea legumelor si care isi doresc sa inceapa o noua investitie sau sa o extinda pe cea existenta.

Sat Persunari Importator
 • Our company Leili Agrochemistry Co., Ltd is the world leading seaweed organic fertilzer producer and exporter, our products exports to about 70 countries in the world and gets highly reputation from our customers. We provide high quality seaweed organic fertilizer    with various kinds of  usage. Please contact us if you are interest in our seaweed organic fertilzer.

Beijing Producator
 • Sc. Gerom Porto Srl. este o societate comerciala care isi propune sa ofere solutii producatorilor viticoli punand spre comercializare butoaie din stejar francez. In speranta ca vom reusi sa venim in sprijinul dumneavoastra asteptam sa ne contactati pentru a discuta in detaliu oferta noastra.

Arad Importator
 • Firma noastra are ca principal obiect de activitate obtinerea produselor din morarit (Faina de grau, Tarate de grau), de cea mai buna calitate. In plan secundar avem activitati de comert cu diferite produse.

Tecuci Producator
 • Firma noastra importa si vinde seminte de floarea soarelui pentru prajit si seminte de dovleac, rapita, porumb, floarea soarelui pentru ulei, soia si alte cereale din import R. Moldova. Din 2003 pana in 2007 societatea importa diferita gama de metale din statele CSI.

Iasi Import - Export
 • We are importers and exporters of agricultural products and food stuffs. We are manufacturers and exporters of various type of tile adhesive, which is developed for fixing ceramic tile and glass mosaic to all internal walls and floors in dry or wet locations, e.g. domestic showers, kitchens, bathrooms, etc. Our product has excellent adhesion and improved workability.

Seoul Import - Export
 • Suntem o firmă germană fondată în 1919 în Traunstein, Germania. Producem pentru Tine toate gama de substanţe dezinfectante respectiv substanţe de curăţare necesare în ferme, în industria alimentară, în hoteluri şi pensiuni. Suntem o societate producătoare şi nu una de distribuţie.

Odorheiu Secuiesc Producator
 • Firma produce matci selectionate si marcate, certificate, din specia Apis mellifera carpatica cu livrare directa sau prin posta. De asemenea, roiuri pe rame. Ca produse aditionale, propolis, polen si miere. De asemenea suntem producatori si distribuitori de echipament apicol folosit in apicultura: colectoare de polen, perii apicole, transformatoare pentru fixarea fagurilor artificiali, plansete calapod, hranitoare pentru albine, etc. Pentru mai multe detalii consultati situl firmei, la adresa: http://www.proapicultura.ro/magazin/index.php

Supuru De Jos Producator
 • Compania noastra este importator direct si distribuitor. Zonele acoperite sunt Romania (pentru toate produsele) si tarile vecine (Moldova, Bulgaria, Ungaria, Ucraina, Serbia si Muntenegru - pentru anumite produse). Gama de produse este compusa din instrumente, senzori si sisteme pentru monitorizat mediul ambiant si sunt folosite atat in scop domestic cat si industrial. Pe acest site sunt prezentate doar cateva produse dintr-un numar mult mai mare de produse. Companiile producatoare sunt din SUA, Europa si Asia si sunt printre cele mai bine cotate din domeniu.

Scorteni Distribuitor
 • Producem si comercializam rasaduri de flori destinate infrumusetarii parcurilor si spatiilor verzi si a unor variate specii de garduri vi si arbori si arbusti ornamentali avand ca principala destinatie gradinile si curtile private cat si parcuri si zone verzi aflate in administrarea primariilor oraselor din zona.

Vulcan Producator