Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Cereale - Agricultura: 726 companii
 • Firma serioasa

Popesti Leordeni Importator
 • Elunos este probabil cel mai mare distribuitor de ingrasaminte chimice din judetul Dambovita. Activitatea societatii se bazeaza pe comertul en-gross si en-detail cu produse destinate agricultorilor si nu numai.

Gaesti Distribuitor
 • Bioavis comercializeaza produse tip avicola, provenite din ferme in care pasarile sunt crescute si furajate natural Este inportant de ştiut faptul că toate păsările din fermele noastre sunt alimentate natural cu furaje de origine vegetală fără aditivi, hormoni de creştere, antibiotice etc. Furajele sunt fabricate de societatea noastră sub stricta supraveghere exclusiv din cereale fără făinuri de origine animală. De asemenea menţionăm faptul că păsările sunt crescute in libertate, pe aşternut uscat din talaj de brad, ele depunandu-şi ouăle in cuibare construite din scandura de brad. Ouăle sunt recoltate manual "CA LA MAMA ACASĂ". Ferma este amplasată intr-un cadru natural, la poalele munţilor Călimani, la circa 25 km de municipiul Reghin, intr-o zonă nepoluată, din comuna Vătava, sat Dumbrava, judeţul Mureş.

Reghin Producator
 • Compania s-a infiintat in anul 1996. Am inceput cu un singur produs, boia dulce. La ora actuala avem 87 de produse pe care le ambalam si le distribuim in tara. Am ramas pe piata datorita calitatii produselor si seriozitatii companiei noastre.

Chisineu-Cris Producator
 • Sc. Solana Romania Srl. a fost inființată in 2004 la București sub denumirea de Sc. Solana Agrar Srl., societate cu capital german 100% privat, acționar unic fiind firma germană Solana GmbH (www.solana.de). Odată cu mutarea sediului la Brașov a fost schimbat și numele societății in Sc. Solana Cartof Srl. Din anul 2011 societatea se numește Sc. Solana Romania Srl. si are următoarele obiecte de activitate: - introducere și promovare de soiuri noi de cartof, grau și triticale pe piața romanească. - import și distribuție de cartof de sămanță și consum, sămanță de grau din Germania de la Solana GmbH, cartof de sămanță și consum din Olanda de la firma Den Hartigh, care face parte din grupul Solana. - producere de cartof de sămanță din soiurile grupului Solana in Romania pentru piața romanească, iar in perspectivă și pentru export.

Brasov Producator
 • Sc Tarra Madin Srl si-a inceput activitatea in anul 2002, domeniul principal de activitate fiind cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase si a plantelor producatoare de seminte oleaginoase.

Buzau Producator
 • Societatea SC Ivagro SRL detine un Centru Vanzari tractoare, combine si utilaje agricole (Loc. Grojdibou, DN54A), noi si second-hand (tractoare 15-300 CP, pluguri2-3-4-5 (ne)reversibile, discuri 1,8-6,2m, freze, combinatoare, cultivatoare 3-5-7 sectii, MIC-uri ingrasaminte, semanatori, cositori rotative, instalatii erbicidat 200-4000 l, greble fan, prese baloti, orice utilaj agricol, anvelope noi si second-hand, piese de schimb tractoare si utilaje agricole, etc. - detine o exploatatie agricola de 460ha pe raza localitatii Grojdibodu, Olt; - detine un parc de tractoare, combine si utilaje agricole, fiind principalul prestator de servicii agricole din zona; - efectueaza transporturi autorizate de cereale si marfuri generale; - desfasoara activitate de comert cu cereale, ingrasaminte chimice, seminte si alte produse agricole. tel.: 0748.032.332 0761.14.96.96

Grojdibodu Distribuitor
 • Sc Tce Mobile Dryers Srl ofera servicii de uscare orz, rapita, grau, floarea soarelui, soia, porumb cu uscator mobil "Farm Fans C2140A", capacitate de uscare de pana la 35 tone/ ora, in functie de umiditate. Ne deplasam oriunde, in tara.

Piatra Neamt Servicii
 • Societatea noastra dispune de silozuri cu capacitate totala de depozitare de 100.000 tone cereale. Executam activitati de prestari servicii de conditionare si pastrare de lunga durata. Dispunem de o fabrica de nutreturi combinate cu o capacitate de 120.000 tone / an si putem produce peste 25 de retete de furaje combinate pentru toate speciile de animale si pasari. Recent am pus in functiune o moara de porumb cu degerminare cu capacitatea de macinare de 200 tone / 24 ore. Moara este echipata cu utilaje si tehnologie Buhler Germania, special proiectata pentru fabricarea malaiului pentru bere. Producem malai grisat doua sortimente si anume gris 1 (malai extra) folosit in industria expandatelor, pastelor fainoase fara gluten, pufuleti, alimentatie si gris 2 (malai superior) folosit in industria berei, snacks-lor, alimentatie, etc.

Galati Producator
 • Va oferim servicii de rifluire tavalugi de moara. Rectificarea tavalugilor. Executam si rectificare pentru tavalugi netezi! Dimensiunile tavalugilor pot fi de la 400mm la 1300mm cu dimensiuni ale lagarelor de la 40 la 80 mm. Am executat cu precizie la cerere maxim 16 rifluri /cm.

Baia Mare Servicii
 • Simtraco Distribution Srl este o societate infiintata in anul 2008. Suntem onorati sa raspundem oricarei solicitari din partea d-voastra referitoare la oferta de produse si servicii. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit, iar sugestiile partenerilor nostrii ne vor ajuta in strategia de dezvoltare a firmei. Dorim sa imbunatatim si sa dezvoltam in permanenta sortimentele de produse si servicii oferite in sprijinul partenerilor nostri, a cerintelor si asteptarilor acestora.

Bucharest Importator
 • S.C. Pascu Trans S.R.L. Onesti are ca principal domeniu de activitate depozitarea si distriburia de furaje combinate (pui, porci, scroafe), tarate de grau, faina alba, malai superior, cereale, sare, srot de floarea soarelui, malai furajer.

Onesti Distribuitor
 • Suntem o companie cu sediul in Arad, infiintata in anul 2018,  ce activeaza in domeniul comertului cu materii prime, produse alimentare de baza (ulei, faina, etc), cereale (grau, floarea-soarelui), import -export.

Municipiul Arad Import - Export
 • Vadalex Exim SRL vinde o varietate de cereale ecologice si seminte oleaginoase, cum ar fi: grau, grau porumb, floarea soarelui, soia, rapita, orz, orzoaica. Mai comercializa miere din productia proprie alte produse agricole organice pentru companiile procesatoare. Clientii firmei sunt companii din Uniunea Europeana si chiar Orientul Mijlociu. Ferma agricola, producator de cereale, inclusiv productie BIO, depozitare, grau, orz, porumb, floarea soarelui, soia. www.vadalex.com

Iasi Producator
 • SC Ever Trade SRL are ca si domeniu principal de activitate importul si exportul produselor de morarit, furajere si a cerealelor. Scop: asigurarea calitatii ireprosabile la nivelul produselor furnizate. Succesul nostru se datoreaza profesionalismului si traditiei in colaborarea cu cele mai importante mori si fabrici din Republica Moldova. Avantaje: - Produsele respecta cele mai inalte standarde de calitate - Preturi competitive - Timp scurt de livrare - Servicii de consultanta si logisitica Portofoliul nostru include: - Faina de grau (toate sortimentele) - Tarata de grau - DDGS de porumb - Borhot de sfecla de zahar - Cereale Toate produsele noastre sunt fabricate in Republica Moldova. Serviciile noastre acopera intreg teritoriul Romaniei si a Europei. Tel: 0754332986

Iasi Import - Export
 • Distributie de furaje si materii prime pentru producerea furajelor si a hranei pentru animale, facem achizitii si trading de cereale, producem si distribuim biocombustibil natural solid sub forma de peleti si brichete cu o mare eficienta energetica, din biomasa-din surse regenerabile si resturi vegetale. Oferim pentru piata interna si pentru export:cereale, faina; tarate de grau, tarate de orez, malai furajer, sroturi, furaje combinate, sare, ingrasaminte, biocombustibil sub forma de peleti. Oferim transport intern si international.

Calarasi Producator
 • Suntem importator si distribuitor cereale, materii prime furajere si aditivi furajeri. Oferim preturi competitive si finantare pentru toata gama de cereale, materii prime furajere si aditivi furajeri, precum si transport GRATUIT pana la depozitul clientului.

Pitesti Importator
 • Producem cosuri rachita, mobilier rachita, cosuri de transport marfuri, rachita pentru prelucrare (rigida, viminalis, americana), agricultura - cereale si oleaginoase (rapita, floarea soarelui, legume), utilaje agricole - tractor.

Nuci Producator
 • Compania noastra pune la dispozitie spre inchiriere mijloace de transport auto pentru marfuri generale paletizate, marfuri vrac si lichide alimentare. Masinile efectueaza transport atat in Europa, cat si in spatiul ex-sovietic (Ucraina, Moldova).

Tepu Producator