Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Legume - Agricultura: 251 companii
 • Ne mandrim cu o experienta vasta, avem in echipa noastra specialisti atat pentru partea de automatizari, incalzire, sisteme de irigatii cat si pentru producerea de legume si flori in sistem hidroponic, putand garanta 100% calitatea produselor noastre. Incepand de la teren, pana la solariile sau serele care corespund cerintelor Dumneavoastra, continuand cu semintele pentru legume sau flori sau rasadurile necesare, accesoriile aferente constructiei, consultanta pe perioada cultivarii, accesorii pentru cultura, si ajutor la valorificare, va oferim consultanta in alegerile pe care urmeaza sa le faceti, cu ajutorul experientei si specialistilor din echipa, specialisti care va vor pune la dispozitie cele mai potrivite soluti pentru afacerea Dumneavoastra in domeniul serelor si solariilor pentru flori si legume. Acum, increderea pe care o aveati in IMD Horticulture Systems si pe care ne-am castigat-o in timp, reprezinta pentru noi cea mai importanta reusita. Vom continua sa avem aceeasi abordare realista, sa oferim solarii profesionale, sere modulare si accesorii pentru cultura (folie solarii, profile prindere folie, sisteme irigatie), de calitate si profesioniste si sa actionam in interesul clientilor nostrii. Stabilitatea, integritatea, abordarea consultativa si orientarea catre client sunt valori in care credem si care se reflecta in fiecare produs si serviciu pe care il oferim.

Cluj Napoca Importator
 • Ne dorim sa fim cat mai aproape de clienti nostri cu produse de calitate, inchizand astfel lantul scurt de aprovizionare de la producator direct la consumatorul final. Ne adresam atat clientilor persoane fizice cat si celor juridice (restaurante, bacanii, distribuitori etc.)

Sat Varasti, Com.varasti Producator
 • Our main markets comprise primarily Denmark, Finland, Italy and Germany as well as Latvia, Lithuania and Estonia.The international malt drinks markets comprise a number of established markets in the Caribbean and major cities in Europe and North America with high concentration of inhabitants from the Caribbean and African areas in which malt drinks are popular as well as emerging markets in Africa, Central America and South America. Ess-Food A/S produces,markets,sells and distributes quality beverages. We focus on branded products within beer, malt and soft drinks, including soda water, mineral water,fruit juices and Vegetables as well as cider and long drinks (RTD). Ess-Food A/S is as a leading regional player in a number of markets in Western and Eastern Europe and in the international malt drinks markets. Our main markets comprise primarily Denmark, Finland, Italy and Germany as well as Latvia, Lithuania and Estonia.The international malt drinks markets comprise a number of established markets in the Caribbean and major cities in Europe and North America with high concentration of inhabitants from the Caribbean and African areas in which malt drinks are popular as well as emerging markets in Africa, Central America and South America.

Broendby Importator
 • Compania noastra este implicata in producerea liniilor tehnologice de procesare cu un grad inalt de adaptare la nevoile clientului. Producem echipamente care ne permit sa simplificam si sa acceleram procesele de receptionare, procesare si pregatire de vanzare si (sau) depozitarea productiei vegetale: legume (cartofi, morcovi, ceapa, sfecla, anghinare); ciuperci si fructe de padure. nuci, alune.

Iasi Producator
 • Infiintata in anul 1993 in judetul Suceava, firma Sc Hortiart Srl cultiva pe o suprafata de 6 hectare, o gama larga de legume, dar si plante ornamentale. Pentru mai multe detalii cu privire la produsele pe care vi le oferima va rugam sa ne contactati.

Suceava Producator
 • Anmar Packing SRL este o companie romaneasca cu capital strain cu obiectul principal de activitate importul si comertul cu fructe si legume. Din 2011 ne desfasuram activitatea cu deosebit profesionalism si seriozitate. Oferim clientilor nostri calitate si preturi imbatabile, dar si termeni de plata foarte flexibili. Marfurile importate sunt verificate personal de catre reprezentantii nostri la incarcare. Fructele si legumele importate din Ue sau tari terte, precum Turcia, Egipt si Africa de Sud sunt proaspete, putand fi livrate in orice moment al anului. Toate produsele indeplinesc toate cerintele impuse de UE. In prezent detinem un spatiu de depozitare dotat cu cele mai moderne tehnologii de pastrare a fructelor si legumelor, precum si o flota proprie de masini de distributie. Principalii nostri clienti sunt comercianti cu ridicata, piete de gros si lanturi de supermarketuri.

Bucuresti Importator
 • Suntem o firma forte serioasa din Cluj Napoca care ne ocupam cu vanzarea de legume, fructe, citrice en gross si am dori cati mai multi colaboratori din toata Europa. Avem punct de desfacere in piata de en-gross Agro Transilvania. Va asteptam pentru o lunga colaborare.

Apahida Import - Export
 • Firma noastra se compune dintr-un colectiv tanar, dar si cu specialisti, profesionisti, dornici de a face lucrari de calitate, de care dumneavoastra sa fiti foarte multumiti, si nu in ultimul rand la un pret foarte scazut.

Craiova Producator
 • Grupul de firme Klastorf sunt companii private cu sediul in Arad, infintate incepand cu anul 1996, avand capital integral romanesc, asigurand produse si servicii de consultanta tehnica in domeniul horticol. Echipa noastra, caracterizata de un grad inalt de seriozitate si creativitate, cu o traditie de mai mult de 15 ani in domeniu, va pune la dispozitie produse si servicii de calitate. Pentru produsele comercializate suntem importatori directi si reprezentanti pentru Romania. Aceste produse sunt mai intai selectate pentru conditiile pedoclimatice din Romania, apoi testate la noi si numai dupa aceea sunt comercializate catre dumneavoastra. Colaborarea cu firme de prestigiu din lume ca: Monsanto, Takii, Teku, Italpollina, Klasmann, Biobest, Mikado-Kyowa, Cora, Esasem, Memon, Agri,        a permis posibilitatea cunoasterii    celor mai performante tehnologii si produse. Specialistii nostri au lucrat la introducerea in Romania a produselor si tehnologiilor de varf in domeniul legumiculturii, viticulturii si pomiculturii. In ultima perioada ca urmate a dezvoltarii agriculturii ecologice (biologica), ne-am extins activitatea in acest domeniu si va punem la dispozitie toate produsele necesare (fertilizanti, fitostimulenti, seminte, turba, polenizatori, combatere boli si daunatori). Klastorf se afla intr-o permanenta evolutie, proces care se realizeaza prin generarea unui sentiment de incredere, respect, stabilitate in relatiile cu dumneavoastra, largirea gamei de produse oferite precum şi asigurarea in permanenta a produselor solicitate. Noi cautam in permanenta solutii pentru        imbunatatirea continua a produselor noastre prin indeplinirea, anticiparea nevoilor si raspunsul        clientilor. In fiecare an suntem prezenti la expozitia INDAGRA Bucuresti, unde va puteti intalni cu o parte din echipa noastra si cele mai noi produse. In acest site gasiti cele mai cautate produse comercializate de noi. FOLOSITI CU INCREDERE PRODUSELE NOASTRE        SI SUCCESUL VA FI DE PARTEA DUMNEAVOASTRA.

Arad Importator
 • Frutas MRM Srl are ca activitate principala importul legumelor si fructelor proaspete ale producatorilor din Spania, Italia si Ungaria Frutas MRM Srl din Timisoara-Romania va ofera si o gama de legume-fructe proaspete ale partenerilor nostri care sunt grupul Frutas Mabe Spain Srl, CASI, Agroponiente, Dofran, Agrupalmeria, La Union, Vega Canada din Almeria (El Ejido) in Romania. Clientii nostri sunt in special din Romania fiind mariile firme cu vinzari En-Gross si retele de magazine. Produsele oferite de Frutas MRM Romania sunt de o caliatate superioara, proaspete, iar la cerere va mai putem oferi la cerere si o gama variata de fructe tropicale. Dorim sa ne extindem si cautam colaboratori in special depozite En-Gross. Datorita seriozitatii, promptitudinii in livrare, calitatii serviciilor oferite reusim sa ne satisfacem clientii si dorim sa ne extindem in continuare. OFERIM SI CEREM MAXIMA SERIOZITATE CONTACTATI-NE SI NU VE-TI REGRETA REUSIM IMPREUNA!

Timisoara Import - Export
 • Clienti fericiti furnizori multumiti! Viziunea noastra este ca in Romania fructele si legumele care se consuma sa fie majoritar produse in Romania! Misiunea noastra este sa deschidem cat mai multe aprozare si sa promovam produsul Romanesc

Iasi Importator
 • Firma de export comercializeaza propria productie si nu numai. Operam in America, Canada, America de Sud, Africa, Australia, Asia si Europa. Daca nu aveti propiul transport, noi ne ocupam. Vanzarile se fac incepand de la un palet (poate fi mixt). Muncim atat cu firme mari cat si firme mici. Ne asiguram sa va gasim produsele necesare, daca noi nu le avem, la preturile pe care le doriti dvs. Nu ezitati sa ne contactati.

Chinchilla De Montearagon Producator
 • Casa de expeditii. Transport intern, intracomunitar si international de marfuri, inclusiv marfuri agabaritice. Asociere in vederea importului de fructe. Asociere in vederea comercializarii legume/fructe. Asociere in vederea exportului de produse animaliere.

Bucuresti Servicii
 • Suntem producator legume din sere, solarii, camp, fructe, mere, cirese, prune, furaje lucerna, porumb boabe, lapte bovina, tineret bovin reproductie sau sacrificare. De asemenea, suntem distribuitor pentru legume (rosii, castraveti, varza) din sere si solarii, usturoi.

Lipia Producator
 • Suntem o companie care exporta fructe si legume proaspete din Turcia, dar comercializam si alte categorii de produse alimentare. Echipa noastra are o experienta indelungata care ne ajuta sa selectam cei mai buni producatori Turcia si, de asemenea, cunoastem suficient piata externa pentru a oferi produsul potrivit conform cerintele specifice fiecarei regiuni si tari.

Antalya Import - Export
 • Fruit Moldova Express reprezinta producatorii din Republica Moldova, Ucraina, Rusia, Belarus etc. Importam pentru consumatorii din Romania mere, prune, struguri, vinete, ardei, ceapa, usturoi, biscuiti, bomboane, produse de patiserie de calitate.

Bucuresti Import - Export
 • Societate ce activeaza in domeniul IT din 2011 si din 2019 este si producator de legume ecologice (sfecla rosie, dovleac placintar, romate, castraveti,ardei) in satul Moara Mocanului, comuna Leordeni, Judetul Arges.

Bucuresti Producator
 • Efectuam productie de fructe de padure (afine, coacaze negre si rosii, lonichera), lavanda, in regim ecologic. Oferim cazare si servicii de agroturism. Utilizam ingrediente proprii sau locale. Promovam lantul scurt alimentar. Organizare evenimente. Training.

Valea Tarnei Producator
 • Compania Mitrica V Eugen PFA a fost infiintata in anul 2011, principala activitate a companiei fiind cultivarea terenurilor agricole cu cereale si legume. Pe langa cultivarea terenurilor agricole se mai ocupa si cu cresterea animalelor.

Amarastii De Jos Producator
 • Vindem legume si fructe. Firma este una serioasa, este infiintata din anul 2003 si vinde produse proaspete, de calitate si la preturi avantajoase. Firma este fara probleme din punct de vedere financiar.

Resita Servicii