Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Animale de Ferma - Agricultura: 433 companii
 • foarte multumit

Iasi Importator
 • O echipa de profesionisti !

Cucerdea Producator
 • Am comandat adapatoare pentru iepuri la Europrod HD Sibiu duminica in jurul orei 23:00 si marti la ora 10 am avut produsul acasa (fiind sunat in prealabil). Tot respectu pentru aceasta firma pentru modul cum s-a procesat comanda si timpul scurt de livrare in conditii optime tinand cont ca aveam o comanda de DOAR 40 lei. O RECOMAND

Saliste Importator
 • foarte seriosi

Botosani Importator
 • Compania noastra va ofera toata increderea. Vindem pui de o gaina o zi de calitate foarte buna. Incepand cu luna Februarie scoatem la vanzare pui de gaina o zi din rasele: Ross 308 (pui alb de rasa grea) si pui colorati rasa mixta. Preturile variaza de la 2,2 la 2,4 lei/buc. Cantitatea minima este de 300 de capete. Pentru programari si comenzi va rugam sa ne contactati la numerele de telefon: 0768226440, 0736740743, 0749703104. In functie de cantitate va putem oferii transport gratuit.

Bacau Producator
 • Efectuam transport si comercializam pasari vii. Efectuam transport autorizat de gaini ouatoare, pui de o zi, cu auto autorizate, in tara deocamdata, si comercializam diferite produse achizitionate din ferme autorizate.

Braila Distribuitor
 • Bioavis comercializeaza produse tip avicola, provenite din ferme in care pasarile sunt crescute si furajate natural Este inportant de ştiut faptul că toate păsările din fermele noastre sunt alimentate natural cu furaje de origine vegetală fără aditivi, hormoni de creştere, antibiotice etc. Furajele sunt fabricate de societatea noastră sub stricta supraveghere exclusiv din cereale fără făinuri de origine animală. De asemenea menţionăm faptul că păsările sunt crescute in libertate, pe aşternut uscat din talaj de brad, ele depunandu-şi ouăle in cuibare construite din scandura de brad. Ouăle sunt recoltate manual "CA LA MAMA ACASĂ". Ferma este amplasată intr-un cadru natural, la poalele munţilor Călimani, la circa 25 km de municipiul Reghin, intr-o zonă nepoluată, din comuna Vătava, sat Dumbrava, judeţul Mureş.

Reghin Producator
 • Povestea Safir a inceput pe 26 septembrie 1991, in localitatea Valeni, judetul Vaslui, ca o mica afacere de familie a lui Ghiorghi Safir, dintr-un darac si o moara. Familia s-a marit, puiul crescand intr-o afacere dinamica, iar in jurul daracului si al morii s-au adunat peste 500 de oameni plini de viata. Sub umbrela Safir stau acum ferme, abatorul si fabrica de fainuri proteice, cea de nutreturi combinate, retea de distributie si, cel mai important, angajatii, colaboratorii si prietenii care pastreaza entuziasmul originar de a face lucrurile in mod cinstit cu orice pret si la pretul corect. Viziunea Safir este dorinta de a face lucruri bune si performanta pe piata alimentara nationala si nu numai. Safir garanteaza cu o experienta de peste 25 de ani, cu misiunea de a dezvoltata un proces tehnologic corect si complex, completat de relatii frumoase si sanatoase, pentru obtinerea unor produse cu gust adevarat. Abatorul de pasari SAFIR are implementat un sistem de management integrat in conformitate cu standardele 9001:2008, 18001:2007, 14001:2004, 22000:2005, BRC si IFS. Mai presus de producatori si distribuitori de pui, Safir ramane in primul rand o familie de oameni plini de viata, crescandu-si puii cinstit si iubindu-si meleagurile natale, facand totul cu pofta de viata si grija pentru ce-i al nostru: pui, echipa, natura, parteneri, traditii.

Vaslui Producator
 • Furnizam inlocuitor de Lapte praf vitei,lapte integral, inlocuitor de lapte pentru animale. Pret 1,50 euro/kg Inlocuitor de lapte integral pentru vitei, porci, oi si capre cu varsta cuprinsa intre 30-90 de zile. Contine o combinatie de lapte si grasimi vegetale, componente proteice de origine vegetala, vitamine, produse lactate, un complex de micro si oligoelemente, antioxidanti si arome. Proteina bruta - 20%. Ambalare 25 kg.

Ruse Import - Export
 • "Bul Eks" LTD este producator din Bulgaria care produce pui de gaina de o zi, pui zburati, oua de incubat si oua de consum, din anul 2017 crestem industrial puicute ouatoare Lohmann Brawn. Producem toata gama pui de gaina din matca propria. Pastram calitatea produselor noastre.

Zafirovo Producator
 • Comercializam pui de o zi de carne, pui de oua, pui de curci, pui de bibilici, concentrate si furaje combinate pentru pasari, pentru porcine, ovine, premixuri si sroturi. Diverse sortimente de hrana pentru animalele de companie.

Timisoara Importator
 • Ferma ofera pui rase grele de gaină, curcă, bibilică, boboci raţe şi gâscă. Suntem distribuitor furaje şi concentrate pentru păsări, porci. Vindem carne de pui şi curcan crescuţi în ferma proprie în condiţii de biosecuritate.

Lucieni Producator
 • Super Farm Land SRL s-a nascut la Cluj-Napoca in primavera anului 2005 cu scopul de a pune la dispozitia crescatorilor de animale o gama larga de produse necesare in zootehnia romaneasca. Pentru a putea faca fata concurentei de pe piata europeana, zootehnia romaneasca trebuie sa se dezvolte rapid sis a-si sporeasca eficienta. Prin oferta noastra de echipamente si accesorii speciale pentru zootehnie, societatea Super Farm Land SRL aduce un aport substantial la aceasta dezvoltare. Din oferta noastra fac parte o gama foarte variata de produse si echipamente pentru crescatorii de vaci, porci, pasari, oi si cai. Produsele sunt importate din Germania si au o calitate excelenta ! Noi dorim sa fim intotdeauna in pas cu nevoile clientilor nostrii, din acest motiv actualizam in fiecare an oferta noastra, oferind solutii de ultima ora. Super Farm Land colaboreaza cu parteneri din toate colturile tarii si isi propune extinderea in continuare a activitatii.

Apahida Importator
 • Firma cu traditie, avand 20 ani in domeniu. importator de pui de o zi, pui de curca, bibilica, puicute ouatoare, boboci de rata si gasca, furaje, bulbi de flori, pomi fructiferi, trandafiri, seminte legume si flori. Catalogul de produse pe www.fermatulceana.ro

Tulcea Importator
 • Ofer spre vanzare pui de curca rasa Big6, pui de gaina de carne rasa Ross 308 si pui rasa Kabir colorati la varsta de o zi sau la 3 saptamani. Preluam comenzi si pentru pui de o zi de bibilici, boboci de gasca si rate rasa Pekin Informatii pe www.puidecurca.ro

Roman Importator
 • Ferma de struti din Tinca a inceput activitatea in anul 2000 prin achizitia a 50 de pui de struti, in prezent detinem 10 familii reproducatoare de cea mai buna calitate producand anual circa 500 de pui de struti, o parte din puii de struti sunt vanduti la varsta de o luna, o alta parte sunt crescuti pana la 10-12 luni cand ajung la 100-120 kg fiid vanduti pentru abatorizare. De asemenea de la struti mai obtinem pene care sunt valorificate drept decoratiuni de nunta.

Tinca Producator
 • Microferma de Prepelite Brasov comercializeaza oua de prepelita pentru consum, tratament si incubat precum si pui de prepelita, tineret si prepelite ouatoare. Informatii suplimentare la sediul nostru sau la tel. 0721.737.050 Site: www.prepelitebv.ro

Harman Producator
 • Ferma Romalex comercializeaza carne si oua de prepelita, pasari de curte. Crescator autorizat de prepelite. Ferma care se ocupa cu comercializarea de prepelite, oua de prepelita, carne de prepelita si pasari de curte. Va vom prezenta avantajele curelor cu oua de prepelita. http://www.romalex-prepelite.ro/

Silistea Snagovului Producator
 • Avem incubatoare cu eclozor full automatice: 88 oua cu eclozor 88 oua, 264 oua cu eclozor 88 oua, 440 oua cu eclozor 88 oua, 704 oua cu eclozor 352 oua, 1056 oua cu eclozor de 352 oua, 1548 oua cu eclozor de 528 oua, 2816 oua cu eclozor de 704 oua, 3168 oua cu eclozor de 1056 oua, 4400 oua cu eclozor de 880 oua, pana la tuneluri de incubare si eclozare de capacitate 90000 oua. Vindem pui de o zi si zburati, gaini ouatoare rasa mixta, oua pentru reproducere si consum. Incubam si eclozam oua la comanda.

Baia Mare Importator
 • Infiintata in 1991 compania are obiecte de activitate cresterea pasarilor: pui carne si gaini oua consum, vanzari de produse din carne de pui congelata, pui vii si puicute si oua consum. Capital social: 402500 Ron.

Deusu Producator