Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Altele - Agricultura: 171 companii
 • Suntem o companie nationala cu 3 ani de experienta pe piata. Mabo Utilaje este unul dintre principalii dealeri autohtoni de echipamente, utilaje, piese de schimb si acceosrii pentru utilaje de constructii si agricole. Avand sediul central in Craiova dorim sa asiguram atat succesul clientilor nostri cat si pe cel propriu, colaborand doar cu parteneri de top.

Craiova Importator
 • Incepand cu anul 2006, Jantzen Development a fost unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii pentru investitii in terenurile agricole in Romania. Know-how-ul nostru se bazeaza pe cunoastere, prezenta locala si experienta activa. Pe parcursul anilor am dezvoltat relatii apropiate cu autoritatile locale si nationale, combinate cu relatii stranse si de lunga durata cu cele mai importante institutii financiare si consilieri internationali. Acest lucru ajuta la mentinerea timpului de dezvoltare a proiectului pana la minim.

Bucuresti Sectorul 1 Altul
 • Wolf System Srl are urmatoarele oferte de la hale de utilaje pana la constructii complexe pentru industria agriculturii, de la fundatie pana la coama, de la adapost neizolat termic pana la ferma complexa.

Cladova Importator
 • Firma S.C. Hol 10 Agrarservice S.R.L. are o experienta in domeniu din 2003. Asiguram vanzare, service si furnizam piese de schimb originale pentru toti beneficiari de combine Holmer din tara. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

Sfantu Gheorghe Altul
 • Societatea noastra are ca obiect principal cresterea pasarilor. Detinem o microferma specializata in cresterea puilor de gaina si puilor de curca. Oferim clientilor nostri pui de gaina si pui de curca la o zi sau crescuti la 800-900gr.

Rm Valcea Producator
 • Firma noastra efectueaza servicii de ambalare a fructelor uscate, propria productie si acordarea serviciilor de ambalare tuturor beneficiarilor ce au necesitatea aceasta. Suntem importatori de pelicula PU sere de diferite grosimi si dimensiuni.

Chisinau Producator
 • Sc Ninifresh Srl are ca obiect de activitate comertul cu legume si fructe, si productie de pepeni verzi si galbeni. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere, avand la baza produse si servicii variate, putem spune ca suntem un viitor partener de incredere pentru dumneavoastra.

Slobozia Producator
 • Extractie Agricultura SRL produce si comercializeaza urmatoarele produse: - ulei brut de prima presa, presat la rece obtinut din floarea-soarelui si rapita, cu multiple valori nutritive; - ulei rafinat Produsele se vand vrac.

Medgidia Producator
 • Efectuam import si distributie lubrifianti auto si industriali: Focus pe industrie, Agricultura si Camioane/Utilaje. Branduri in protofoliu: ARAL, CASTROL, BP, TEXACO, SHELL, OMV-LUKOIL, etc si lubrifianti de origine GM OPEL, FORD, BMW DAF, VOLVO, JOHN DEERE, FENDT, CASE, NEW HOLLAND etc. Produsele se livreaza din stoc sau se pot aduce la comanda. Va stam la dispozitie pentru orice fel de cerere. 0724360912

Timisoara Importator
 • We are a company from Croatia, and after we saw your range of products you offer, we would like to propose business cooperation. Our company owns 2500m storage hall only  40 km away Zagreb (capital city). We want to offer you, a business cooperation in form of storage, showing and sale of your products right in space and on the field directly to buyers. If you are interested in any other way of cooperation, please be so kind and contact us.

Zagrebacka 192 Servicii
 • Suntem o companie producatoare si distribuitoare de folie multilayer LDPE, LLDPE, HDPE si produse derivate intr-o gama larga, corespunzand cerintelor specifice multiplelor domenii de utilizare (ambalare produse alimentare si/sau nealimentare, agricultura si constructii).

Mihaesti Producator
 • Fito-farmacie, furaje, articole de gradinarit, seminte de plante, oferim consultanta agricola pentru combaterea si distrugerea daunatorilor care pot afecta plantele. De asemenea, oferim o gama variata de produse pentru ingrijirea fermelor.

Bratasanca Distribuitor
 • Suntem o companie infiintata in 1993 produce o gama vasta de echipamente pentru uz agro-alimentar. Productia este romaneasca in totalitate, inginerii nostri adaptandu-se continuu noilor cerinte de pe piata. Echipamentele se pot realiza la comanda in functie de dorintele cumparatorului. Produsele comercializate sunt profesionale si garantate in functionare continua (prese de ulei cu presare la rece, selectoare de seminte, filtre cu sau fara decantare, linii rafinare ulei, linii productie biodiesel, peletizoare, granulatoare, extrudere pentru o gama larga de seminte oleaginoase cat si plante furajere, linii imbuteliere si ambalare-tip punga, tip bax). Garantia calitatii este oferita de piesele active realizate in totalitate in atelierele noastre. Flexibilitate si fiabilitate ridicata, oameni profesionisti, servicii complete.

Bucuresti Producator
 • Societate mica (doua persoane pregatite tehnic si economic) specializata in activitati de proiectare si implementare proiecte de investitii. Venim cu idei de afaceri sau dezvoltam ideea clientilor daca acestea se dovedesc fezabile.

Galati Servicii
 • Sunt unic producator in vitro al unei specii de Paulownia special adaptate climatului local. Puieti afin in vitro Saskatoon Smockey, Martin, Sleyt, Thiessen, Northline Honeywood, Pembina, Krasnojarsk Arborele foios Paulownia sau copacul printesei, este supranumit asa datorita rezistentei la frig a arborelui.

Cristian Producator
 • Datalab Agro este o companie elvetiana care dezvolta platforme software pentru agricultura. Pantheon Farming este un sistem informatic complet destinat gestionarii tutror proceselor care se desfasoara intr-o ferma. Sistemul este adaptat nevoilor utilizatorului din Romania si permite optimizarea tuturor activitatilor din ferme de toate tipurile si dimensiunile. De asemenea, platforma respectiva se configureaza in functie de tipul de ferma si de cerintele utilizatorului.

Bucuresti Altul
 • La Pepiniera “Laur”, noi nu doar vindem arbusti si pomi fructiferi ci ne si pasa de succesul fiecarui client al nostru pentru ca si noi am fost la inceput si stim cat de greu este sa dezvolti ceva. Pe site-ul nostru veti gasi sfaturi pertinente despre cresterea arbustilor(zmeur,coacaz,mur,afin etc;) precum si a pomilor fructiferi oferiti de pepiniera noastra spre vanzare. Va pundem la dispozitie de asemenea documentatie de specialitate precum si articole bazate pe experienta noastra.

Samarinesti Producator
 • Allwood comercializeaza line de peleti, uscator masine de peleti, echipament pentru linie de peleti, uscator rumegus de la 500-800 kg/h, presa de peleti, echipamente industriale pentru industria de peleti, racitor de peleti .

Arena Po Producator
 • PFA Cretu  comercializeaza butasi vita de vie (Hamburg, Afuzalie, Chasslas Dore, Moldova, Tamina, Coarna, Otonel, Feteasca, Muscat de Ada, Tamaioasa Romaneasca) si material saditor pomicol (prun - soiuri Centenar, Record, Anaspet, Stanley, Silvia), mar - Florina, Golden, Ionatan, Romulus; cires (mai, iunie).

Breaza Producator
 • Wallnut Jovi SRL va pune la dispozitie o gama larga si garantata de servici. Va garantam prospetimea marfii si calitatea acesteia. Vechimea noastra pe piata va poate garanta seriozitatea noastra si multumirea clientilor nostri.

Cislau Importator