Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Fructe - Agricultura: 451 companii
 • Suntem o firma de pomicultura, infiintata in 2017, care se ocupa cu cultivarea fructelor semintoase si simburase, cod caen 0124, productia si comercializarea fructelor obtinute in stare naturala sau procesate.

Fagetelu Producator
 • Suntem o companie ce ne dedicam exportului de fructe si legume din Spania. Printre alte produse dispunem de seminte de rapita. Avem toate tipurile de fructe si legume, la cel mai bun pret, producatori tot anul.

Ss De Los Reyes Import - Export
 • Suntem o companie nou infiintata, cu oameni bine pregatiti si ne dorim sa aducem pe piata fructe si legume uscate fara aditivi si conservanti. Oferim fructe si legume uscate natural, gustoase si cu putine calorii.

Pitesti Producator
 • Compania va propune fructe si legume proaspete de calitate din tarile europene. Export de fructe si legume. Oferim servicii de transport. Toate actele necesare pentru trasportarea marfii. Daca sunteti in cautarea unui furnizor de incredere, nu veti fi dezamagit.

Sadkowice Import - Export
 • Companie ce are ca obiectiv infiintarea unei exploatatii de capsun si un spatiu de depozitare si procesare. Capsunile se vor comercializa atat "din camp" catre diverse persoane juridice, cat si consumatorilor finali.

Sinesti Producator
 • Compania se specializeaza in livrari de produse ecologice si conventionale pe pietile internationale. Nomenclatorul marfurilor include cereale, seminte, fruce uscate, nuci, fructe proaspete. Compania este prezenta mereu la tirgurile si expozitiile internationale in vederea diversificarii pietelor de desfacere si de parteneriat.

Chisinau Import - Export
 • Firma noastra, Internationale Business Trade Plus, comercializeaza urmatoarele produse: ulei de masline, rosi, portocale, produse conservate, carbune pentru gratar, ulei esential, sos picant tunisian Harissa.

Constanta Import - Export
 • Firma noastra are vie proprie. Strugurii, proaspat culesi sunt introdusi in zdrobitoare pentru prepararea mustului. Vinurile sunt naturale 100% si de o calitate superioara. Productie proprie. Preturi cuprinse intre 3,5-5 lei, in functie de cantitate si soi.

Cotesti Producator
 • We are a distributing company in agricultural products, specialising in exporting international 100% organic fruits and vegetables. Achieving our service through partnering with organic farms that are mostly located in Jordan valley.

Amman Import - Export
 • Suntem o firma noua, formata de o echipa tanara, ambitioasa, gata oricand sa satisfaca necesitatile clientului. Am intrat pe piata cu preturi competitive, ajungand in scurt timp in a detine o lista destul de importanta de clienti in multe tari din Europa.

Sevilia Import - Export
 • SFS House Handelsbolag este o firma in dezvoltare continuua, infintata din 2011. Societate noastra importa si distribuie produse alimentare, legume fructe aproximativ 100t-150t lunar, carne carcasa in Scandinavia.

Helsinborg Import - Export
 • Firma noastra este proprietara unei ferma mixta in judetul Gurgiu ca si magazine de producator, facem vanzare la detailiu si en-gros. Suntem producator de fructe si legume si crescator de pasare, distribuim produsele noastre si a partenerilor nostri in tarile Europene, in Maghred si in Africa Centrala.

Bolintin Vale Producator
 • Compania LGVD - Agro este specializata in agricultura. Suntem producatori de struguri, ciresi, sorturi europene, piersici, mere. Oferim servicii de pastrarea fructelor si legumelor. Pentru mai multe detalii contactati-ne!

Chisinau Producator
 • Firma noastra comercializeaza zmeura proaspata. Aceasta este culeasa in fiecare zi urmand ca tot in aceasi zi sa fie distribuita cumparatorilor. De obicei zmeura o vindem doar angro. Pretul per kg la angro este de 18 lei negociabil, iar pentru cantitati mai mici pretul este de 20 lei \ kg.

Com. Cucerdea Producator
 • Miragro va ofera produse de calitate la preturi rezonabile. Producatori legume si fructe. Zmeura proaspata din soiurile Veten, Opal Nu s-au utilizat pesticide. Oferim si alte produse agricole in cantitati limitate (lavanda, miere de albine, etc.).

Vedea Producator
 • Capsa Marca este o companie internationala, ce ofera produse proaspete din camp cum ar fi fructe si legume din Spania, avand un control permanent de calitate, incepand cu cultivarea produselor si pana la transportul si distributia acestora. Obiectivul nostru principal este contribuirea la succesul partenerilor prin oferirea celor mai bune solutii axate pe nevoile acestora. Suntem o echipa tanara, dinamica, responsabila si eficienta cu adaptabilitate la nevoile clientilor si a pietei de transport marfuri internationale. In cazul in care a-ti avea nevoie de transport va putem calcula ruta fara nici un compromis. Info si detalii 0034662585729

Quintanar De La Orden Import - Export
 • Fresh Berry, pepiniera Fundulea este autorizata sa produca pentru dumneavoastra fructe proaspete si material saditor zmeur si mur. Detinem autorizatii de producere prelucrare si comercializare a fructelor si a materialului saditor -pasaport fitosanitar -certificat de calitate.

Fundulea Producator
 • Suntem o firma cu experienta care detine baza materiala pentru colectarea ciupercilor din flora spontana si a fructelor de padure. Firma noastra  prelucreaza, depoziteaza, usuca si congeleaza ciuperci din flora spontana si fructe de padure. Suntem disponibili pentru o eventuala colaborare pentru urmatoarele specii: manatarca (boletus edulis), ghebe (armillaria mellea), galbiori (cantharellus cibarius), zbarciogul (morchella conica), crait e (amanita caesarea). Distribuim si vindem ciuperci din flora spontana si fructe de padure colectate in conditii de maxima igiena si prelucrate in hala in conformitate cu normele europene.

Novaci Producator
 • In anul 1996 s-au pus bazele GoldStrelitia.ro prin plantarea primelor 2 hectare de livada de mere. Pana in anul 2005 s-a ajuns la o suprafata totala de 12 hectare de livada. La inceput livada se numea Corneasa, dupa numele zonei respective, urmand ca in anul 2005 inginerul horticultor Sima Gheorghe sa infiinteze firma Gold Strelitia, livada de mere luand acelasi nume. Anul 2008 a fost anul in care toate cele 12 hectare de livada au produs, aceasta fiind rasplata muncii de 12 ani a pasionatului inginer horticultor.

Baia Mare Altul
 • Compania noastra are o vechime de peste zece ani in achizitionarea, prelucrarea si comercializarea ciupercilor si fructelor de padure in stare proaspata, congelata sau uscata. Achizitionarea ciupercilor si fructelor de padure se realizeaza din zonele Suceava, Bistrita si Maramures. In timp, Silva Funghi si-a creat un nume prin comercializarea de marfa de cea mai buna calitate atat pe plan national cat si pe plan international, clientii nostri fiind satisfacuti de calitatea acesteia de la an la an. Datorita seriozitatii si promtitudinii care ne caracterizeaza, portofoliul nostru de clienti s-a largit ceea ce a determinat cresterea capacitatii noastre de prelucrare.

Valea Stanei Altul