Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
De la
Tehnologii Prelucrare/ Produse Agricole - Agricultura: 109 companii
  • Inca din 1979 ne-am specializat in realizarea utilajelor de uscare a cerealelor, acordand o atentie sporita vanzarilor, instalarii si asistentei avand ca obiectiv principal satisfacerea clientilor nostri. Punctul nostru de forta il constituie marea capacitate a intreprinderilor noastre de-a conlucra in strans contact cu beneficiarii utilajelor noastre, incercand sa intelegem care sunt exigentele clientilor nostri si sa rezolvam eventualele probleme, de orice natura, care pot sa apara. In urma contactului continuu cu cele mai importante intreprinderi agro- industriale care s-au unit cunostintelor noastre tehnice, am reusit sa realizam utilaje din cele mai eficiente si care sa satisfaca pe deplin chiar si clientela cea mai exigenta. Intreprinderile "Bonfanti" prin marea lor capacitate de dezvoltare au ajuns la un raport calitate - pret optim si o inovatie tehnologica care acorda o atentie deosebita mediului inconjurator. Cateva dintre motivele de succes ale intreprinderilor noastre il constituie uscatoarele cu recuperare energetica de pana la 35% fata de alte utilaje traditionale, produsul uscat in mod uniform si gradul foarte scazut de poluare. Sediul nostru de productie Bonfanti Riccardo se afla in Medolago (BG), Via Roma, 67. Societatea ITALIAN PLANTS administreaza activitatea comerciala (proiectare - vanzare - asistenta clienti) se afla in Fara Gera D’Adda (BG) via Treviglio 3116/a Loc. Badalasco.

  • Firma noastra s-a infiintat in anul 1992 si de atunci ne ocupam numai de obtinerea de produse finite din floarea soarelui. In cadrul firmei activeaza un colectiv tanar si dornic de obtinerea unor produse cat mai bune.

  • Producem crose din lemn de frasin pentru hurley (sport specific in Republica irlanda). Cautam lemn de frasin cu diametre intre 25-45 cm(piesa dinspre cioata) cu lungime de 1.20 m. Cantitati neceare 10000 de piese anual (piesa necesita o taiere speciala).

  • ADICARTIM produce si comercializeaza cartofi extratimpurii din soiurile RIVIERA, MINERVA, ADORA, CARERA etc. Recoltarea se face dupa 15 mai. La cerere spalati si ambalati. Producem si comrcializam cereale (grau, porumb, floarea soarelui, ovaz, rapita, orzoaica etc.). Efectuam prestari servicii in agricultura (arat, semanat, recoltat).

  • Apicultor cu stupina de 200 de familii de albine  de obicei am o productie anuala de 5000 de kg . Mierea pe care o detin este de o calitate maxima , este  ecologica si am nevoie de masina de ambalat.

  • Punct de lucru Leordeni, Arges. Avem ca obiectiv principal certificarea sistemelor ISO 9001-managementul calitatii si ISO 22000 siguranta alimentelor, pana in vara acestui an. Producem aproximativ 10000 paini/zi. Piata de desfacere - in jurul orasului Topoloveni, Arges.

  • Achizitia de produse agricole (legume) in vederea congelarii si ambalarea lor in vederea vanzarii pe piata europeana. Compania congeleaza si ambaleaza legume si le pune in vanzare atat in regim en-gros cat si in regim en-detail.

  • Asico Impex Srl a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Bucuresti. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca site de cernut pentru moara, ciorapi filtranti, pucuri, cupe de valturi, perii pentru site plane (piese si accesorii pentru morarit). Firma noastra are un personal de 3 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.         Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Principala preocupare a companiei Asico Impex S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

  • Firma Riela Getreidetechnik a fost fondata in anul 1972 de Karl-Heinz Knoop. Initial a functionat ca un centru de comert de tehnica pentru prelucrarea cerealelor, iar din anul 1983 produce propriile instalatii. Odata cu deschiderea hotarelor, RIELA si-a deschis reprezentanta in Polonia, Romania, Cehia, Rusia, Ucraina si Kazahstan. Firma a livrat instalatii in China, Coreea de Sud si in tarile africane, exportul detinand 85 % din totalul de vanzari. Din 1996 Riela este prezenta si pe piata romaneasca in anul 2003 s-a infiintat RIELA Romania, ca reprezentanta a firmei RIELA Getreidetechnik, pentru a oferi servicii prompte clientilor din tara: montaj, service, depozit piese de schimb si interventie. RIELA Romania are sediul in comuna Bontida, judetul Cluj, si detine o hala de productie, premontaj si piese de schimb.