Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Tehnologii Prelucrare/ Produse Agricole - Agricultura: 108 companii
 • Produse super, de o calitate exceptionala

Popesti-leordeni Importator
 • Deviza Noastra: - Energie = + + + Profit Full Peeling Cutting Fries Compania noastra s-a nascut dintr-o nevoie, nevoia de a avea utilaje fiabile in propria fabrica de procesat cartofi, fabrica ce reprezenta o afacere veche de familie. Utilajele pe care le achizitionam de la alti producatori aveau urmatoarele dezavantaje majore: - consumau foarte multa energie - costurile cu revizia generala se ridicau la peste 50 suta din valoarea utilajului - pentru intretinerea acestora trebuiau persoane specializate la nivel minim de Inginer - durata reparatiilor era foarte mare fiind nevoiti sa avem doua utilaje identice, si nu in ultimul rand - pretul utilajelor era unul astronomic, fiind nevoiti sa facem eforturi financiare pentru a ne mentine sau mari capacitatea de productie. Ce aducem nou in aceasta industrie in care, aparent, NU MAI ESTE NIMIC DE INVENTAT? Utilajele noastre au urmatoarele avantaje principale: -EFICIENTA ENERGETICA consumul de energie electrica este in medie mai mic cu 75 suta fata de utilajele clasice, mergand pana la o economie de 4000/100 (500w VS 20.000w), in cazul Robotului de taiat Wedges Alexia 2019 fata de sistemul de taiere cu presiune de apa. -MENTENANTA SIMPLA nivelul de cunostinte pentru exploatarea utilajelor este similar cu cel pentru schimbat roata de rezerva la automobilul familiei -SERVICE RAPID masinile sunt proiectate indiferent de natura defectiunilor care pot aparea in timpul functionarii, timpul de re-punere in functiune fiind de pana la 33 de minute -PRODUCTIVITATE SPORITA am marit cu pana la 12 ori suprafata abraziva in cazul utilajului Wedges Nicolas 2000. Avem astfel 125.000 centimetri patrati de suprafata cu duritatea 9. La utilajele clasice suprafata este de aproximativ 9000 cm patrati. -DURABILITATE partile abrazive ale utilajelor sunt de o duritate 9, pe scara duritatii materialelor, in care Diamantul are duritate 10 -PRETUL utilajelor noastre este unul foarte accesibil -TIMP DE LIVRARE al utilajelor intre 7 si 14 zile. Accesand paginile specifice utilajelor ve ti descoperi totalitatea inovatiilor tehnologice si beneficiile acestora pentru fiecare utilaj.

Bucuresti Producator
 • Technopack Romania comercializeaza utilaje si linii tehnologice pentru Industria Alimentara, avicole, fabrici de conserve si carmangerii precum si ambalaje alimentare. Linii pentru prelucrare fructe si legume, masini de ambalat conserve, autoclave, masini de clipsat si ambalat pentru pui, carne si preparate din carne, masini de etichetat si marcat.

Bucuresti Importator
 • Compania activeaza inca din 2008 ca furnizor de echipamente de automatizare destinate industriei de uscare a lemnului. In anul 2011 s-a demarat proiectarea si executia de utilaje pentru deshidratarea fructelor si legumelor, in prezent aceasta activitate fiind principalul generator de venituri al companiei.

Bucuresti Producator
 • S.c. Roeco Testmediu Mih S.r.l. este un laborator de analize de mediu.                                Compania isi propune prin analizele pe care le face sa ajute populatia sa stie: -calitatea apei potabile; -calitatea apei si a solului folosite pentru agricultura -pericolele la care pot fi expusi prin folosirea substatelor chimice(pesticide, stimulatori de crestere, substante chimice uzate) deversate in soluri si ape curgatoare; -daca pestii sunt crescuti si tinuti in conditii ecologice fara pericol pentru sanatatea umana. In consecinta, Roeco Testemediu MIH este pentru o viata curata si sanatoasa. Serviciile oferite sunt: Analize fizico-chimice si chimice. De asemenea, compania presteaza servicii de dezinsectie si deratizari in comunitati urbane si rurale utilizand substante avizate pentru igiena publica atat in tara cit si in Comunitatea Europeana.

Calarasi Servicii
 • Presa Ulei - Jobs Ahead Group Romania - Bucuresti - va ofera sisteme de extractie la rece/ cald a uleiului din seminte oleaginoase: floarea soarelui, rapita, soia, susan, negrilica, in, canepa, alune de padure, arahide, susan, seminte dovelac, nuca, sofranel, cocos (razatura/ fulgi), migdale, samburi de caise, mac, mustar, seminte de Chia. Masini etichetare si dispensere etichete. Masini de imbuteliat de capacitate mica: 180 litri/ ora. Prese de ulei la rece. www.presa-ulei.com www.presauleilarece.ro

Bucuresti Importator
 • S.C. Tractor-MTZ S.R.L., reprezentant unic, oficial in tara al marcii Belarus Tractor importa, comercializeaza si distribuie tractoarele Uzinei de Tractoare Minsk, Belarus. Punem la dispozitie intreaga gama de tractoare Belarus, afisate pe site-ul nostru, precum si accesorii pentru acestea. Societatea dispune de un centru de consultanta in orasul Galati si dealeri situati in 9 judete ale tarii. Site: www.belarus-tractor.ro

Vanatori Importator
 • Comercializam linii de productie peleti pentru incalzit sau furaje concentrate, macinatoare, uscatoare, prese peleti, benzi transportatoare, statii ambalare. Materie prima paie, lucerna, iarba, resturi agricole, rumegus de lemn, maculatura, etc. Detinem o gama larga de produse noi, capacitati de productie de la 50 kg/ h pana la 2400 kg/ h cu motor electic sau diesel. Executam fabrici mici si mari la cheie la cele mai bune preturi. Facturarea se face din Germania fara TVA (taxare inversa pentru pers. juridice platitoare de TVA - nu se mai plateste TVA in Romania).

72213 Altensteig Wart Import - Export
 • Avem pasiune pentru teritoriul in care am trait din totdeauna, din dorinta de a proteja experienta si competenta transmisa de generatii si intentia de a imbunatati marea mostenire culturala, istorica si socio economica, impletind-o intr-o trasatura de cunostinte si rezultate, unica si irepetibila. Activitatea noastra este focalizata pe dezvoltarea economiei locale prin integrarea culturilor pomicole. Participam la valorificarea potentialului terenurilor degradate din zona colinara. Propunem tehnologii, echipamente si sisteme tehnice inovatoare pentru productia de bioresurse alimentare si non-alimentare.

Feleacu Servicii
 • Presa ulei cu presare la rece si utilaje agricole pentru micii intreprinzatori, sunt produse incepand din anul 1993, proiecte 100% romanesti, realizate integral cu forte proprii. Gama vasta de echipamente pentru uz agro-alimentar, linii complete de produse pentru afaceri mici, proiecte la cheie. Proiectele si produsele sunt romanesti in totalitate, inginerii nostri adaptandu-se continuu noilor cerinte de pe piata. Echipamentele se pot realiza la comanda in functie de dorintele cumparatorului. Presele de ulei cu presare la rece se realizeaza in variante multiple : 1 cap de presare- productivitate 6-7 l/h pentru uz casnic sau minim 2 capete de presare-productivitate 16-20l/h (presele de ulei cu productivitate ridicata se realizeaza multiplicand modulul cu 2 capete). Produsele comercializate sunt profesionale si garantate in functionare continua 24/24h (prese de ulei cu presare la rece si utilaje agricole -selectoare de seminte, filtre cu sau fara decantare pentru ulei presat la rece, linii rafinare ulei, linii productie biodiese, peletizoare, ganulatoare, extrudere pentru o gama larga de seminte oleaginoase, cat si plante furajere, linii imbuteliere pentru apa, bors, ulei , lichide necarbogazoase si/sau vascoase, masini ambalat -tip sac, tip punga, tip bax, etc)

Bucuresti Producator
 • Va oferim: Linii de peleti, prese de peleti, granulatoare, cernatoare, exhaustoare, snecurii, transportatoare, racitoare, linii ambalare peleti. Linii de brichete, tocatoare paie, tocatoare cereale, moara de cereale, malaxoare cereale. Prese de ulei la rece, filtre de ulei la rece, selectoare cereale.

- Selectati - Import - Export
 • NP Prod livreaza fructe de catina in stare proaspata sau congelata si produse nutritioniste cum sunt: - suc de catina simplu sau combinat cu sucuri de alte fructe - nectar de catina (suc de catina si miere de albine) - sirop de catina - etc. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Rosia Producator
 • Internavy Technology SRL este o companie specializata in intermediere de masini profesionale si colaboreaza cu diverse fabrici din Italia, asadar se ocupa de intermedierea echipamentelor si instalatiilor destinate ambalarii produselor granulate sau cu forme nedefinite, produselor pulverulente, produselor lichide, produselor vascoase, cu aplicatii multiple in domenii apartinand, industriei agro-alimentare, chimice, industriei cosmetice, industriei farmaceutice, industriei materialelor pentru constructii, oferind solutii complete destinate micilor intreprinzatori pana la linii tehnologice complete cu un inalt grad de complexitate destinate marilor companii. Inca de la infiintare SC Internavy Technology SRL si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Serviciul prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Seriozitatea noastra si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Compania noastra dispune de mai multi colaboratori pe intreg teritoriul Romaniei. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Citeva exemple de utilaje pe care compania noastra le intermediaza: - masini de ambalat in pungi tip pillow sau gusseted - masini de ambalat in pungi tip pillow sau stand up - masini de ambalat in pungi stabilo-bag - masini de ambalat in pungi tip "stand-up" cu fermoar (Doy Pack) - masini de ambalat tip flow pack - masini de ambalat in pliculete - masini de blisterizat - masini de etichetat semiautomate - linii automate de numarare, umplere si etichetare - masini de ambalat in folie termocontractibila tip "shrink" - sisteme de dozare Multihead - sisteme de dozare prin cantarire electronica tip Multihead sau Liniare - sisteme de dozare volumetrice cu melc - sisteme de dozare columetrice cu cupe - conveioare - sisteme de verificare a greutatii tip "check weigher" - sistem detectare metale - masini de cartonat - masini de ambalat ceai - masini de numarat tablete, capsule - instalatii de pasteurizare - masini de limpezit Societatea noastra colaboreaza cu mai multe fabrici din Italia, La cerere putem cauta pentru clientii nostri si utilaje reconditionate (care efectiv sint ca si noi) cu garantie.

Corbita Import - Export
 • Sediul central al companiei este siutuat in Salonta 415500, pe str.7 Iunie Nr 4, jud. Bihor. Activitatea principala a firmei comercializarea si distributia produselor agricole si fitofarmaceutice in agricultura. Va asteptam cu o gama larga de produse din domeniul agricol. Vindem atat en gross cat si cu amanuntul.

Salonta Distribuitor
 • La acest moment Crama Sparleni inseamna circa 30 ha de vie, la Dragasani si Gusoeni, 90 000 de litri de vin anual, 40 000 de sticle de vin cu denumire de origine controlata Dragasani, si cifrele sunt in evolutie. Am decis sa extindem activitatea de productie a vinurilor de Dragasani cu vanzarea de produse pentru vie, vin si gospodarie in special. ViTimag este un domeniu Crama Sparleni ce-si propune sa puna la dispozitia producatorilor de vin, amatori si profesionisti, mici si medii, o gama larga de produse la preturi cat mai bune pentru desfasurarea activitatii lor. Folosim experienta acumulata in cultivarea vitei de vie, infiintare de plantatii, proiectare si implementare gard electric, productia de vin, gestionarea cramei, prezentare si servire vin si cea din gospodarirea noastra, la crama, pentru a gasi produse interesante si utile, care sa vina in sprijinul oricarui mic viticultor si gospodariei lui. Ne propunem sa vindem produse diversificate, inovatoare , la un nivel de pret per calitate foarte bun. Pentru acest lucru apelam la furnizori interni si internationali pentru o selectie cat mai completa de produse utilizate in gospodaria viticola in special, dar nu numai. Dorim sa castigam increderea clientilor nostri si ViTimag.ro sa devina o sursa de inspiratie pentru solutii la problemele dumneavoastra si un partener de incredere pentru achizitiile viitoare.

Gusoeni Producator
 • Interfrig Group este perceput ca unul dintre principalii contractori in Industria Frigului Artificial si a Climatizarii/Ventilatiei/Tratarii aerului (HVAC) din Romania, oferind solutii complete, optime si personalizate pentru depozitare si pastrare produse agricole, pentru abatoare si fabrici de procesare alimentara, pentru supermarket-uri si comercianti de produse alimentare, pentru asigurarea confortului in restaurante si hoteluri, in showroom-uri si birouri.

Constanta, Bucuresti, Galati, Braila, Tulcea, Ialomita, Calarasi, Iasi, Suceava, Botosani, Vaslui Servicii
 • Suntem o plantatie de ciresi, 820000 mp de teren proprietate personala, cu intreaga suprafata imprejmuita din care 700000 mp. Lac artificial, Sistem antigrindina, parc auto. Societatea este dotata cu 2000 mp camere frigorifice si o sala de prelucrare cu tehnologie de ultima generatie, cu sistem de ozonizare pentru conservare si atmosfera controlata. Sala de prelucrare este formata dintr-un sistem Hidrocooling pentru racirea initiala si 3 instalatii de prelucrare computerizate formate din 6 linii de calibrare a culoarii, marimii si defectelor produse de   Unitec lider in domeniul masinilor automatizate.

Comuna Podgoria Producator
 • Compania noastra ofera clientilor sai conditii convenabile pentru colaborare, este gata sa indeplineasca comenzile individuale cu orice caracteristici cerute. De asemenea dumneavoastra puteti achizitiona de la noi transportoare, separatoare, buncare, uscatoare de cereale, cupe pentru incarcatoare, si multe altele. Voi fi bucuros sa raspund la toate intrebarile Dumneavoastra la numarul de telefon/whatsapp +380993775575.

Pitesti Producator
 • Angajamentele noastre: 1. Livram in cel mult 1h conform datelor contractuale sau primiti prima zi GRATUIT 2. Raspundem solicitarilor de service in cel mult 10 min sau primiti ziua de inchiriere GRATUIT 3. Reparam utilajele defecte in cel mult 4h lucratoare sau primiti ziua de inchiriere GRATUIT

Jilava Servicii
 • Importam, procesam si producem: - Arahide, alune, migdale, fistic, seminte dovleac, seminte floarea soarelui, biscuiti, napolitane, fursecuri, covrigei, brezel, sticksuri. Importam: - ulei palmier, margarina, zahar, alte materii prime.

Braila Importator