Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
De la
Tehnologii Prelucrare/ Produse Agricole - Agricultura: 109 companii
 • Vindem brichete din paie, bricheti paie, rezultati in urma recoltarii cerealelor. Paiele folosite sunt de grau si bete de rapita cu o putere calorica de 4190 Kcal/Kg, fiind peste puterea calorica a fagului. Acesti bricheti din paie pot fi folositi ca material combustibil pentru sobe cat si pentru centrale pe lemne. Presa de brichete este localizata in Calarasi. Pentru detalii legate de pret si pentru a comanda va rugam sa ne contactati la telefoanele: 0242/313641, 0744655788, 0752001340. Web: www.bio-brichete.ro / www.brichetepaie.ro / www.bio-briquettes.com / www.strawproducts.com

 • Companie ce are ca principal profil de activitate productia de struguri si vin cu denumire de origine controlata sau indicatie geografica. Piata de desfacere este reprezentata atat de tari din UE cat si de China.

 • Firma doreste infiintarea catorva puncte de lucru pe piata din Spania si Germania. Suntem producatori de produse de panificatie si patiserie, produsele pe care le avem sunt produse traditionale din America de Sud si Spania

 • Agritech Slovakia produce sisteme complete de transport melcat sau spiralat al furajelor sau al cerealelor, sisteme de depozitare in silozuri de fibra de sticla atat pentru industria zootehnica cat si pentru cea alimentara. Comercializam sisteme complete pt fabricarea furajelor, remorcii tehnologice de transport furaje, diferite tipuri de adapast tip tarc pentru vitei si cai. Cautam distribuitor in Romania pentru toate tipurile de echipamente pe care le fabricam. Fabrica din Slovacia comercializeaza echipamente  in 7 tari din Europa centrala si de Est din 1996, avand sediul in Slovacia. Ea este una dintre fabricile care are sediul central la Agritech Italia.

 • Ne ocupam cu materiale feroase si neferoase, reciclari, depozit reciclari, aluminiu, cupru, fier, inox. Alte activitati: depozitarea materialeleor periculoase si transportate in conditiile cerute de catre mediu.

 • Societatea noastra Sere Eco Agri comercializeaza seminte de ultima generatie dintr-o gama larga de legume, rasaduri, precum si sere si solarii cu folie dubla, adaptate conditiilor climatice din Romania. Suntem partenerii celui mai important producator de seminte de legume (rosii, castraveti si ardei) din Israel, ce detine nu mai putin de 60% din piata semintelor de tomate din Israel si 20% din cea a Chinei Astfel dispunem de ultimele descoperiri stintifice si tehnologice in domeniul horticulturii, putandu-va oferi cele mai performate seminte. Prin incrucisari de seminte si NU prin mutatii genetice, s-au obtinut soiuri de tomate rezistente pana la 11 virusi comuni, plantele devenind mai rezistente la virusi si frig, precoce si mult mai productive. Sere Eco Agri va poate oferi nu doar seminte ci si sere, solarii ecologice de ultima generatie, care imbina intr-o armonie perfecta utilitatea maxima cu costuri minime.

 • Maestro-Nut Srl. a fost fondata in anul 1992 ca o companie de import si export de produse alimentare si cereale. Treptat am sporit exporturile de miez de nuca si la moment detinem cu mandrie titlul de lider in termeni de export, ambalare si procesare in regiunea Europei de Est. Fiind expusi tendintelor pietei globale de nuci, Maestro-Nut se numara astazi printre cele mai importante companii in definirea standardelor in industria de dincolo de frontiere. Compania a devenit un producator profesionist intrunind cele mai inalte standarde ale celor mai mari si mai diversi clienti din intreaga lume.

 • Compania Efect Grup se ocupa cu comercializarea cu ridicata a produselor alimentare: - Cereale: soia, floarea soarelui, porumb, grau, orz. - Produse de tip zahar. Oferim produse de o calitate deosebita.

 • Compania a fost infiintata in anul 2003, avand ca obiect de activitate consultanta in management si afaceri, consultanta in asigurari, proiectarea sistemului contabil. Incepand din 2011 a diversificat activitatea prin infiintarea unei ferme apicole, producand miere de albine de cea mai buna caliate.

 • Asociatia Pescarlat este formata din peste 50 de pescari. Asociatia ofera spre vanzare peste proaspat pescuit din Dunare. Pestele poate fi ridicat in fiecare saptamana din Comuna Gropeni, Judetul Braila.

 • Oferim spre vanzare tractoare, remorci, utilaje agricole in stare perfecta aduse din Italia, produse (legume) produse in Romania in cele mai bune conditii. Rugam seriozitate deoarece noi o oferim. Multumiri.

 • Firma agricola producatoare si distribuitoare de legume in camp deschis. Asiguram desfacere en-gross a cartofilor si cepei ambalate, catre hipermarketurile din Romania. Cartofii si ceapa sunt atat productie proprie cat si din importuri proprii.

 • Ne ocupam cu cultivarea de cereale si plante tehnice, furaje, prestari servicii, utilaje agricole, tractoare, remorci, ingrasaminte chimice, pesticide, seminte, animale, vanzari de cereale si plante tehnice, magazii cereale.

 • Firma de apicultura, oferim produse apicole famili de albine roiuri pe rame, roiuri la pachet, miere, ceara, Matci Carpatine, selectionate, imperechere cat mai controlota posibil in proportie de 98 % pe vetre stationare si izolate de alte stupine, nu se practica pastoralul in apropierea vetrelor de multiplicare(2), deasemenea tot efectivul de stupi este amplasat pe vetre stationare in apropierea carora nu se practica pastoral, culesurile principale fiind cele de salcam si fanete cat si de la arbusti si arbori meliferi (salcie, alun, porumbar, cires, prun, paducel, castan, mur, maces, tei) a padurilor de foioase si conifere care cuprind de la carpin, paltin, mesteacan, pin, molid, brad, zmeur, etc., de pe dealurile subcarpatice ale judetelor Gorj si Valcea, suprafetele fiind 100% naturale, rezultand o miere deosebit de valoroasa. Complectarea hranei de iernare si tratarea albinelor se face cu produse naturale preparate in locatie proprie.

 • Bogdan Marius-Agro Intreprindere Individuala s-a infiintat in decembrie 2010, ca o afacere de familie si pentru familie prin accesarea fondurilor europene prin masura FEADR 112, instalare Tineri fermieri, pornind de la o suprafata de 55 ha cultura mare (2010) si ajungand in prezent la peste 250 ha (2012). Avem o gama suficienta de masini si utilaje specifice activitatii prestata, contracte ferme, furnizori - beneficiari.

 • Companie cu vechime, dezvoltata pe relatie de seriozitate cu clientii, va ofera piese auto camioane si agricole la cele mai bune preturi. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre nu ezitati sa ne contactati.

 • Asociatia pentru Dezvoltare Europena si Promovarea Tinerilor din Romania-ADEPT Romania, are ca scop dezvoltarea europeana si promovarea tinerilor, prin activitati de informare, consultanta, consiliere, accesare fonduri privind politici de tineret, politici turistice, politici de mediu, politici privind sprijinirea tinerilor intreprinzatori in domeniul agricol si dezvoltare acomunelor si satelor din Romania.

 • Firma se ocupa cu productia alimentara. Avem  2 linii intregi pentru productie de paine. Moara de grau, hale de depozitare, ferma de animale. Firma se afla in orasul General Toshevo(Bulgaria) la 10 km de Negru Voda si la 60 km de Constanta. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre nu ezitati sa ne contactati.

 • Furnizam linii de insacuit, masini de inchis/cusut saci fixe si portabile, piese de schimb, ata de cusut saci. Comercializam masini marca Yao Han, Siruba, New Long. Deasemenea acordam service si asistenta tehnica pentru toate masinile comercializate.

 • Infiintata in anul 2010, AGRICOLA IMPERIAL S.R.L. este situata in DOROHOI, judetul Botosani. Ceea ce isi propune firma AGRICOLA IMPERIAL S.R.L. este sa ofere produse de calitate ca vegetale - ferma, servicii si produse agricultura, seminte, terenuri, soia, floarea soarelui. Compania noastra are un personal de 4 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.