Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Tehnologii Prelucrare/ Produse Agricole - Agricultura: 109 companii
 • Importam, procesam si producem: - Arahide, alune, migdale, fistic, seminte dovleac, seminte floarea soarelui, biscuiti, napolitane, fursecuri, covrigei, brezel, sticksuri. Importam: - ulei palmier, margarina, zahar, alte materii prime.

Braila Importator
 • JSC Radviliskis Machine Factory a fost infiintata in 1949. Este singura fabrica din statele Baltice care proiecteaza si produce echipament pentru producerea peletilor. Fabrica produce de asemenea echipament agricol si executa o varietate de alte operatii de prelucrare a metalelor. Productia noastra include: seturi SSGL-1 de tocare a paielor si producere a peletilor, presa de peletizare OGM-1,5A, combine pentru recoltarea fructelor de arbusti USK-1 JOVARAS, instalatii de tratare a semintelor SBI-1, mori de cereale, distribuitoare de ingrasaminte, cositoare si alte produse.

Radviliskis Producator
 • Firma specializata in producerea vopselurilor pe baza de apa,i spume pe baza de borosilicati pentru acoperiri suprafete metalice, rasini pentru acoperiri si protectie anticorozova, solventi organici, uleiuri vegatele si solventi industriali.

Ploiesti Servicii
 • Cea mai ieftina metoda din Romania, in care pot fi depozitate cerealele, pentru a creste pretul acestora! Scopul nostru in acest moment este sa oferim fermierilor si procesatorilor, solutii pentru depozitarea cerealelor si furajelor, la preturi cat mai avantajoase chiar in ferma acestora. Noi va oferim o solutie foarte recomandata, la un pret scazut care elimina intermediarul, precum cei care speculeaza pretul in campania de recoltare sau bazele de receptie a cerealelor. Sistemul Silo Bag este un nou mod de depozitare a cerealelor, manipulare si comercializare in agricultura mondiala. Afacerea noastra este fondul liniei voastre de profit.

Piatra Neamt Servicii
 • Societatea nostra este importator si distribuitor pe piata romaneasca a utilajelor si echipamentelor de viniicatie si procesare a fructelor. Comercializam utilaje si linii complete pentru obtinerea sucurilor naturale din fructe.

Focsani Importator
 • Agritrans Service International este unic distribuitor in Romania al produselor marca Djili-Soy. Societatea a fost infiintata in 2004 la Constanta, iar de atunci a continuat sa isi extinda reteaua de distributie rapid, acoperind in prezent mai mult de jumatate din teritoriul tarii.

Ovidiu Importator
 • Denev Ltd. este angajata in productia de masini agricole si echipamente industriale. Garantie de companie si servicii de masini si echipamente fabricate. Va garantam calitate, fiabilitate si respectarea termenelor convenite. Garantia pentru utilaje agricole si echipamente industriale!

Silistra Producator
 • S.A.  � �Constructia Modern � � se bucura de o experienta vasta in activitatea industriala si de specialisti calificati, ceea ce ne permite sa proiectam si producem echipament durabil de calitate superioara. Noi prezentam o gama larga de servicii, incepand practic cu orice tip de transportor pana la proiectarea echipamentului non-standard, care este optimizat in functie de conditiile de functionare si a dorintelor clientilor.

Singerei Producator
 • Avand ca obiect de activitate productia si comercializarea de stupi din lemn uscat de rasinoase, fabrica noastra, aflata in Faget, dispune de utilaje de prelucrare a lemnului si un personal calificat cu experienta in domeniu, putand astfel sa asiguram clientilor nostri stupi de albine verticali si orizontali precum si alte modele, la o calitate superioara si un pret avantajos.

Giroc Producator
 • Societatea comerciala Compact Sigma S.R.L. este infiintata in 1993. Este o societate cu capital privat 100%. Avem o experienta de peste 20 de ani pe piata in domeniul proiectarii si productiei de cazane de abur saturat, apa fierbinte si apa calda. La cererea clientului s-a practicat livrarea a la cheiea a centralelor termice, constand din proiectare, cu obtinerea avizului obligatoriu de instalare, instalarea / montarea si punere in functiune a acestora cu efectuarea reglajelor, probelor, a analizei noxelor si eliberarea buletinului de analiza si a declaratiei de punere in functiune conform prescriptiilor tehnice in vigoare.

Bucurest Producator
 • Companie dinamica, va ofera produse de calitate. Producem si exportam tancuri si rezervoare in industria chimica si alimentara, fermantatie vin si bere, cisterne transport lapte sau produse petroliere, evacuare gaze.

Constanta Producator
 • Compania noastra este o companie specializata in vanzare de sisteme de procesare si stocare cereale, fabrici de nutreturi combinate (F.N.C.), mori de furaje, linii de selectat si tratat seminte, sisteme de amestecare si insacuire, in vederea realizarii proiectelor, consultanta tehnica de specialitate in implementarea acestor proiecte.

Timisoara Importator
 • HMA Romania comercializeaza moara traditionala romaneasca 20 tone faina grau tip panificatie, patiserie, integrala si neagra; moara traditionala romaneasca 10 tone malai productie pe zi; moara cu ciocanele pentru urluiala; tarate de grau si porumb.

Galati Producator
 • Compania noastra este infiintata in 2012 si are ca obiectiv dezvoltarea pietei agronome din Romania, noi ne ocupam cu vinderea puietilor de zmeura. In acest moment societatea noastra isi doreste sa se extinda pe plan profesional.

Bodesti Producator
 • Compania noastra se ocupa de import-export fructe si legume, colectarea semintelor de floarea soareului, prelucrare, calibrare, curatare, slefuire si export. Lucram cu Bulgaria, Romania, Rusia, si Ucraina .

Chisinau Import - Export
 • Companie germană cu domeniul de activare in studierea și elaborarea metodelor de extragere a uleiului prin metoda de presare la rece. Elaborarea, proiectarea și fabricarea utilajelor și echipamentelor pentru producerea uleiului vegetal presat la rece. Elaborarea proiectelor liniilor industriale complexe la cheie de producere a uleiului presat la rece.

Augsburg Producator
 • Societatea Comerciala "S-Club" Srl prelucreaza deseurile si resturile dupa fabricarea, pastrarea uleiurilor vegetale. Se extrage uleiuri vegetale folosite la producerea hranei pentru animale,cit si biodisel, ceara, unsoare pentru piese si ingrasaminte pentru sol.

Chisinau Producator
 • Mierea este un produs apicol obținut prin transformarea și prelucrarea nectarului sau manei de către albine și depozitat în celulele fagurilor pentru a constitui hrana populației din stup. Mierea de albine nu are doar calități nutritive ci, în urma studiilor, s-a demonstrat că are și o acțiune terapeutică eficientă, ce se exercită atât asupra afecțiunilor digestive, cât și în afecțiunile hepato-biliare, cardio-vasculare, respiratorii, afecțiuni ale sistemului nervos, ale aparatului urinar, în bolile de nutriție și cele infecțioase, în afecțiunile sanguine și în cele cutanate.

Brasov Distribuitor
 • Firma noastra comercializeaza echipamente apicole: manere stupi, agrafe, coltare, dalti, dispozitive de gaurit rame, suporti stupi rabatabili si extensibili, suport bobina, cuva descapacit, suport rame, carabine. SC PODUL BUNICII SRL Persoana de contact: Badea Ion 0731293290 0763427679

Domnesti Producator
 • Din pasiunea pentru albine si stuparit am infiintat in anul 2010 un magazin apicol online in care comercializam echipamente si accesorii apicole de cea mai buna calitate din import, centrifuga apicola, faguri artificiali.

Arad Importator