Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Altele - Siguranta & Protectie: 127 companii
  • Companie multinationala de servicii cu experienta in domeniul investitiilor, sta la dispozitia clientilor prin promptitudine si profesionalism. datorita experientei bogate in domeniul vanzarilor si serviciilor. ELSUC28 face parte din trustul european.

Iasi Financiar
  • Infiintata in anul 2006, SC Tomis Energy a intrat in forta pe piata distributiei echipamentelor de protectie reusind vanzari spectaculos de mari in ultima perioada, ceea ce a determinat extinderea companiei. SC Tomis Energy va ofera toata gama de echipamente de protectie, marea majoritate a acestora importate din UE , practicand preturi incredibil de mici. Societatea noastra accepta orice forma de plata inclusiv compensare. Toate produsele noastre sunt avizate si autorizate ce catre organismele specializate in acest sens, iar cele din UE sunt conforme cu cerintele esentiale de securitate si sanatate ale Directivei 89/686/CEE.

Constanta Distribuitor
  • Firma noastra exceleaza in servicii de consultanta manageriala generala, consultanta generala IT si Securitatea Informatica, servicii de management al parcurilor tehnologice si informatice, sisteme de securitate si protectie pentru sisteme informatice si salvare/recuperare de date. Proiecte pentru sisteme informatice high-end si speciale. Grafica digitala, preprint si imagistica corporate.

Ploiesti Servicii
  • SunCommunication este o companie noua pe piata romaneasca de sisteme de comunicatii avand ca partener extern liderul mondial in domeniul sistemelor de comunicatii in miniatura. Domeniul de activitate al firmei este o noutate pentru Romania, SunCommunication adresandu-se segmentului de sisteme de comunicatii miniaturizate. Produsele comercializate de SunCommunication sunt unele de exceptie in acest domeniu, furnizorul fiind Phonak Communication din Elvetia. Gama de produse este compusa din toate componentele ce formeaza un sistem complet de comunicatii in miniatura (emitator, receptor, microfon, etc.) cat si din accesoriile acestora. Calitatea acestor produse se reflecta atat in eficienta de utilizare cat si in conditiile speciale de lucru, raportul calitate-pret fiind unul foarte bun. SunCommunication este distribuitor exclusiv in Romania al Phonak (Elvetia) - producatorul nr. 1 in lume in domeniul echipamentelor de comunicatie wireless sub acoperire. Ofera echipamente wireless de comunicatie sub acoperire pt politie, armata, servicii speciale, servicii de paza si protectie. Pentru segmentul de piata civil, SunCommunication ofera dispozitive de comunicatie wireless in miniatura pt studiouri (radio, TV, inregistrari), santiere de constructii, aeroporturi. Se ofera atat servicii de comunicatii "invizibile" cat si de protectie a auzului. Aceste 2 servicii se pot furniza de un singur sistem de comunicatie. Adresa web www.suncommunication.ro

Bucuresti Distribuitor
  • O firma mica care incearca sa gaseasca solutii originale pentru nevoile celor mici si a celor mari. Produsele sunt originale, gandite si realizate in Romania care incearca sa se faca cunoscute si pe pietele externe.

Drobeta Turnu Severin Producator
  • Alarmtel comercializeaza si instaleaza sisteme de alarma la efractie sisteme de supraveghere video, control acces, usi de garaj, porti industriale, interfoane si videointerfoane pentru vile, birouri si scari de bloc

Vaslui Servicii
  • PYROSTOP SECURITY este o companie de elita in domeniul protectiei si securitatii electronice bazate pe tehnicile cele mai moderne si strategiile de ultima ora existente pe plan mondial. Obiectivul principal al PYROSTOP SECURITY este acela de a se mentine in fruntea companiilor de securitate, implementind o strategie de durata, bazata pe cele mai performante solutii tehnice. Firma este intr-o continua cautare de solutii alternative mai sigure si mai performante avand un atribut comun calitatea.

Cluj - Napoca Altul