Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Altele - Siguranta & Protectie: 127 companii
 • Herta Solutions s-a specializat în descoperirea şi aducerea pe piaţă a produselor din domenii diferite în folosul managementul clienţilor din branşa petrecerii timpului liber: Ştranduri, Băi Termale, Studiouri de Fitness, Oaze de Wellness, Regiuni de Schi, Telescaune, Stadioane, Hale Sportive, Muzee, Parcuri, Grădini Zoologice, Grădini Botanice, Teatre, Expoziţii, Întreprinderi de Circulaţie, Hotele şi Întreprinderi Gastronomice, ş.a. Soluţiile Noastre Sisteme de management a vizitatorilor Soluţii pentru casa de bilete (Bilete, Cumpărături & Case pentru Gastronomie) Sisteme de control al accesului Platforme de bilete (ex. Carte regională, Carte rurală ş.a.) Managementul evenimentelor Sistem de Contabilitate prin internet. Noi optimăm managementul vizitatorilor din petrecerea timpului liber. Țelul nostru: Creșterea succesului economic al clienților noștri!

Obreja Importator
 • Societate  in plina ascensiune, vine in ajutorul dvs cu produse eficiente, speciale. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca detergenti de vase si de rufe lichizi si solizi, sapun, detergenti de podele si de pardoseli,echipamente de protectie,PSI.  Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp vrem sa  reusim sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Dobroesti Distribuitor
 • Best Internet Security SRL - Produse si servicii profesionale destinate securitatii IT. Protectia sistemelor informatice si a datelor rezidente. Prima companie romaneasca dedicata integral acestui domeniu. Clienti in domeniile: financiar-bancar, industrie/utilitati, guvernamental, telecomunicatii

Bucuresti Producator
 • Firma RIGAB SRL este infiintata in anul 2004 si se ocupa cu verificarea/reglarea supapelor de siguranta, control nedistructiv (masuratori cu ultrasunete, lichide penetrante, radiatii gama), verificare manometre, verificarea tehnica periodica PIF si autorizarea centralelor termice (la orice tip de centrala), livrare si montare detectoare de gaz, instalatii termice si sanitare, montare aer conditionat, fiind autorizata ISCIR si BRML. Una din principalele obiective ale firmei o reprezinta tratarea clientilor cu seriozitate si promtitudine. In cazul in care sunteti interesati de o colaborare, nu ezitati sa ne contactati la tel: 0332/800709, 0740/160232, 0745/784513.

Iasi Servicii
 • Infiintata in 2008, compania noastra vine in sprijinul dumneavoastra prin efectuarea de servicii medicale specifice de medicina muncii. De altfel legislatia actuala (HG 355/2007) reaminteste: Contractarea de servicii de medicina muncii este parte a obligatiei oricarui angajator. Aceste servicii sunt efectuate doar de catre medicii specialisti de medicina muncii. Noi respectam legislatia actuala si va putem ajuta si pe dvs sa o respectati. Pentru contractari, tarife de la 1 Euro/ angajat/ luna.

Oradea Servicii
 • Sprinksys, Inc. ofera servicii de design pentru Instalatii automate cu sprinklere pentru combaterea incendiilor. Oferim design pentru orice tip de constructie - case rezidentiale, blocuri de apartamente, spatii comerciale, parcari, parcuri de distractii - oriunde in lume.

Chicago Servicii
 • Chemicar Europe a fost fondata in anul 1983 de catre Walter Greeve ca fiind o companie destinata pietei de produse non-paint. Din 1989, compania si-a extins aria de activitate si colectivul pentru a putea satisface cererile tuturor clientilor din Comunitatea Europeana.

Bucuresti Distribuitor
 • Euristic Star Vigilent este in esenta arta aflarii adevarului prin investigatii, arta rezolvarii situatiilor problema! Exprima forta legii si legalitatii, discretie si confidentialitate, multa atentie si grija, seriozitate si onestitate, realism si punctualitate, orientare si perspicacitate, pricepere si stradanie, actiune si rapiditate, protectie si siguranta informatiilor destinate clientilor.

Bacau Servicii
 • Firma        RIGAB SRL        se ocupa cu        verificarea tehnica periodica VTP si autorizarea centralelor termice (la orice tip de centrala), livrare si montare detectoare de gaz, instalatii termice si sanitare, montare aer conditionat,verificarea/reglarea supapelor de siguranta, control nedistructiv (masuratori cu ultrasunete, lichide penetrante, radiatii gama),        verificare manometre, fiind autorizata ISCIR si BRML. In cazul in care sunteti interesati de o colaborare, nu ezitati sa ne contactati la tel: 0332/800709, 0740/160232, 0745/784513.

Iasi Servicii
 • Accidentele de munca inseamna pierderi pentru compania ta. Daca compania ta are angajati atunci noi SSM ASITEH SPECIAL prin specialistii nostri te scapam de necazuri si iti usuram alinierea la legislatia actuala privind securitatea muncii din Romania.

Bucuresti Servicii
 • Comercializeaza sisteme complete de control acces persoane ( TURNICHET BISENS INOX ) si vehicule, produse in Romania la preturi avantajoase. Aplicatii: aeroporturi, terminale si statii de cale ferata sau metrou, utilitati industriale, stadioane, complexuri de agrement/ comerciale, cladiri administrative, banci, sali de sport, sali de antrenament, cluburi, instalatii militare, etc.

Lehliu-gara Distribuitor
 • Se asigura consultanta si asistenta juridica pentru firme si persoane fizice,  participare la programe europene, parteneri in europa , america , fonduri pentru finantare afacere, oportunitati de afaceri, cautarea unor surse complementare de informatii.

Simeria Servicii
 • Cabinet individual de avocatura "Adriana Stanoaia" - consultanta juridica, contracte, antecontracte de vanzare -cumparare (imobiliara) reprezentare instanta – la orice nivel, infiintari, modificari, societati comerciale, mediere, contracte individuale de munca negocieri. Reprezentare si in teritoriu.

Bucuresti Altul
 • Societatea noastra are ca obiect de activitate de investigarea prin mijloace tehnice pentru strangerea, intocmirea si pastrarea datelor si informatiilor in vederea descoperirii adevarului, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

Bucharest Servicii
 • Firma este infiintata in anul 2004 si producem numai imbracaminte pentru barbati si anume: haina tip sacou, geaca sport, pontalon stofa, pantalon scurt, vesta, echipament de protectie (salopeta, halate etc.).

Botosani Producator
 • Servicii consultanta si prestari servici in domeniul securitatii si sanatatii in munca, evaluare riscuri de accidentare si imbolnavire la locul de munca, instructiuni, tematici instructaj etc., protectia muncii. De asemenea firma noastra se ocupa si de organizarea de FOCURI DE ARTIFICII PROFESIONALE PT ORICE EVENIMEN!! Apeland la noi fiecare ocazie va fii deosebita! Preturile sunt negociabile si se adapteaza in functie de nevoile clientilor. www.focuriartificii.cabanova.ro www.securitateamuncii.cabanova.ro

Timisoara Servicii
 • Compani multinationala, desfasoara proiect in domeniul comertului relational, este extinsa in peste 80 de tari, ofera avantaje la nivel international, educatie financiara, loialitatae fata de parteneri si colaborare pe termen lung.

Bucharest Servicii
 • Va oferim cea mai larga varietate de bratari de identificare de caltate superioara din diferite materiale: tyvek, vinyl, plastc, polographic, woven. Este solutia perfecta pentru cluburi, festivale, stranduri, evenimente sportive, diverse intruniri, etc. Bratarile pot fii personalizate, astfel puteti promova evenimentul respectiv. Toate tipurile de bratari sunt rezistente la apa si nu se pot tansfera deoarece prin luarea jos, acestea se deterioreaza. Este ideal pentru evenimtente de 1-2 zile pana la 1 luna. NOU !!! Acum si bratari personalizate din silicon!

Tg-mures Distribuitor
 • Cabinet Individual autorizat de Colegiul Psihologilor din Romania pentru a oferi servicii psihologice in domeniul transporturilor, muncii, siguranta si aparare nationala, precum si in domeniul educatiei. Activitatea cabinetului in domeniul psihologiei transporturilor este autorizata si de catre Ministerul Transporturilor prin eliberarea Certificatul de Agreere. Oferta de servicii cuprinde: testare, evaluare si selectie psihologica, orientare scolara si vocationala, consiliere si interventie logopedica, consiliere pentru orientarea in cariera si dezvoltare personala, consiliere in vederea reconversiei si integrarii socio-profesionale, consiliere pentru plasarea in munca a persoanelor cu dizabilitati.

Galati Servicii
 • Protector multiservice este o companie "tanara" dar cu multa experienta in domeniile pe care le practica. Putem fi contactati in legatura cu orice fel de lucrari de instalatii  de apa rece de orice tip, cat si de canalizari.

Targoviste Servicii