Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Produse de Siguranta - Siguranta & Protectie: 268 companii
 • Super

Bucuresti Producator
 • Foarte buni!

Bucuresti Servicii
 • Profesionisti!Acesta este cuvintul care carac

Bucuresti Distribuitor
 • multumit

Chetani Producator
 • Foarte prompti si profesionisti!

Timisoara Distribuitor
 • Comanda a decurs conform discutiei avute.\r\nMultumesc!

Oradea Importator
 • Sunt multumita de serviciile firmei Keli-com SRL

Brasov Servicii
 • Profesionalism total

Bucuresti Distribuitor
 • Firma noastra in colaborare cu firma italiana La Rete Srl. Producem plase si filee de sport pentru toate domeniile ca si: fotbal, handbal, baschet, volei, tenis de camp, cat si o gama larga de plase de protectie pentru delimitari terenuri sportive, sali sportive, polivalente, sali de gimnastica. Un alt profil creat pentru constructii sunt plasele de siguranta, impotriva caderilor cu certificate si garantii europene. Vizitati site-ul: www.laretesrl.it sau http://www.sporthalogyarto.hu/?menu=3 sau pentru detalii la nr. tel.: +36 30 2055182. email: laretehu@fuzestv.hu

Fuzesgyarmat - Ungaria Producator
 • Frima are ca principal obiect de activitate atat comercializarea echipamentelor de lucru si protectia muncii, cat si fabricarea acestora in ateliere proprii. Societatea Atelier Alyvladel are magazine de desfacere in Brasov pe strada Traian nr. 48. In cadrul atelierelor proprii firma Atelier Alyvladel poate realiza pe comanda echipamente de lucru dupa cerintele clientului si anume culori preferate, marimi speciale, modele deosebite, cat si modificarea echipamentelor de lucru si protectia muncii pe care societatea noastra le comercializeaza in cadrul magazinelor proprii. De asemenea firma noastra va ofera si servicii de inscriptionare a echipamentelor prin broderie cu utilaje de ultima generatie aflate in atelierele proprii. Va asteptam sa ne vizitati magazinul din Brasov ca sa va convingeti de calitatea deosebita a produselor noastre, de promptitudinea serviciilor pe care le oferim si de conditiile exceptionale de achizitie si de livrare.

Brasov Producator
 • Firma noastra produce indicatoare de securitate conform standardelor in vigoare, pe diferite suporturi (pvc - 3 mm, autocolant) si diferite marimi. Ieftin si rapid (livrare prin curier in 3 zile lucratoare). Este timpul sa intri in legalitate!

Piatra Neamt Producator
 • Sc Ascens Filigran Srl este una dintre cele mai cunoscute firme de securizarea documentelor din Romania. Produse comercializate: holograme personalizate, holograme generale, etichete cu folie holografica, securizare cu folie holografica, aparate timbru sec, hartie cu filigran, hartie cu fire vizibile la UV, autocolant timbru sec, timbre notariale, sigiliu ceara, aparat de arhivat 2 in 1 perforator si capsator, marcaje invizibile, stampile, carti de vizita, mape personalizate, hartie securizata.

Cluj Napoca Producator
 • Sc Expert D&G Srl Constanta, este o societate cu capital integral privat, infiintata in anul 1997 si are ca obiectiv principal, fabricarea de tamplarie PVC - Rehau si asigurarea montajului acesteia. Liniile tehnologice care compun fluxul de fabricatie, sunt echipate cu utilaje la nivelul tehnicii actuale. Societatea dispune de personal calificat corespunzator pentru a satisface orice exigenta aferenta domeniului de activitate. Clientii nostri sunt firme si persoane fizice si suntem interesati de noi colaborari. In momentul de fata, venim in intampinarea pietei cu o variata gama de produse: - tamplarie pvc Rehau Germania; - tamplarie aluminiu; - usi de garaj rezidentiale; - usi industriale; - usi antifoc; - usi multifunctionale; - rulouri exterioare; - rulouri transparente; - copertine retractabile; - usi speciale antiglont; - automatizari; - fier forjat; - casierii individuale speciale - antiefractie; - bariere automate; - sisteme pentru parcari. Obiectivul societatii, este acela de a fi alaturi de cerintele clientilor, dimensiunile si modelele produselor stabilindu-se la comanda, in functie de preferintele clientului, iar in functie de planul arhitectural si de activitatea desfasurata elaboram de comun acord, infrastructura de siguranta si protectie, pentru a oferi un grad inalt de securitate. Societatea functioneaza in localitatea Constanta, str. Caraiman nr. 1, birou preluare comenzi, str. Al. Heracleea nr. 7-9, B-dul 1 Dec. 1918, bl. L30, Sc. A, Parter (aproximativ 100m de la Kaufland spre Casa de Cultura, pe partea stanga). In speranta ca exigenta noastra va fi oportuna, va asteptam si va asiguram de seriozitatea si promptitudinea necesara. web: www.expertpvc.wordpress.com; www.expertferestre.ro; e-mail: expertpvc@yahoo.com

Constanta Producator
 • Infiintata in anul 2012, Top Defender Srl se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor . Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra comercializeaza o gama larga de echipamente protectie. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Suceava Importator
 • Pe cardiff.ro puteti gasi echipamente de protectie de calitate premium pentru toate industriile si domeniile de activitate. Cardiff comercializeaza doar echipamente de protectie certificate CE conform standardelor in vigoare.

Municipiul Piatra Neamt Distribuitor
 • GamServ Cons este o companie specializata in furnizarea de servicii complete de securitate adaptate nevoilor tale (sisteme de supraveghere video, antiefractie, stingatoare, accesorii si echipamente psi, control acces si altele.

Bacau Altul
 • SpeedFire.ro - Servicii Private pentru Situatii de Urgenta Specializare in lupta cu prevenirea si stingerea riscurilor de incendiu. Speed Fire Protection se ocupa de proiectare, va ofera consultanta si toate demersurile necesare pentru avizarea PSI si autorizarea PSI. Experienta noastra in domeniul de securitate la incendiu va va ajuta sa obtineti toate aceste autorizatii si avize necesare in cel mai scurt timp de la depunerea documentatiei de autorizatie de securitate la incendiu si aviz de securitate la incendiu. Va punem la dispozitie stingatoare de incendiu si accesorii PSI, stingatoare de incendiu cu pulbere, stingatoare de incendiu cu spuma, stingatoare de incendiu cu gaz, furtunuri de refulare de toate tipurile si accesorii psi, hidranti de incendiu de toate tipurile, cutii hidranti, pichete psi, materiale si accesorii destinate prevenirii si stingerii incendiilor. Gama completa de servicii si echipamente pentru situatii de urgenta. Prevenire si stingere incendii BUCURESTI Consultanta psi BUCURESTI Servicii pompieri BUCURESTI Distributie psi BUCURESTI Sisteme psi BUCURESTI Stingatoare incendiu BUCURESTI Echipamente si accesorii psi BUCURESTI https://speedfire.ro/

Bucuresti Servicii
 • Sc Eval Crislia Risk Srl asigura servicii de efectuare prompta a evaluarilor de risc la securitatea fizica a obiectivelor, cerinta impusa in legislatia europeana, cat si in legislatia nationala. Dam dovada de seriozitate si profesionalism.

Calarasi Servicii
 • Romib SRL este o firma romano-belgiana care activeaza inca din anul 2002 pe piata din Romania si se ocupa cu importul si distributia urmatoarelor produse: sisteme de imprejmuit Betafence, compresoare Fini Dari, pistoale de vopsit si zugravit hobby si semiprofesionale WAGNER, sisteme de vopsit, zugravit si tencuit profesionale WAGNER, sisteme de brazare Castolin, aspiratoare si aparate de spalat sub presiune Nilfisk, incaltaminte de protectie SafetyJogger.

Bucuresti Sectorul 2 Altul
 • Suntem o companie specializata in distributia de echipamente. Oferim sisteme pentru protectia muncii. Va stam permanent la dispozitie cu sfaturi si informatii. Putem oferi produse fabricate la comanda. Va oferim incaltaminte de protectie, manusi, imbracaminte de lucru, imbracaminte de protectie, casti de protectie, antifoane, ochelari si viziere, masti pentru sudura.

Arad Distribuitor