Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Produse de Siguranta - Siguranta & Protectie: 271 companii
 • Super

Bucuresti Producator
 • Foarte buni!

Bucuresti Servicii
 • Profesionisti!Acesta este cuvintul care carac

Bucuresti Distribuitor
 • Colaboratori amabili, deschisi pentru a rezol

Timisoara Distribuitor
 • multumit

Chetani Producator
 • Comanda a decurs conform discutiei avute.\r\nMultumesc!

Oradea Importator
 • Sunt multumita de serviciile firmei Keli-com SRL

Brasov Servicii
 • Profesionalism total

Bucuresti Distribuitor
 • Infiintata in anul 2012, Top Defender Srl se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor . Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra comercializeaza o gama larga de echipamente protectie. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Suceava Importator
 • Firma noastra in colaborare cu firma italiana La Rete Srl. Producem plase si filee de sport pentru toate domeniile ca si: fotbal, handbal, baschet, volei, tenis de camp, cat si o gama larga de plase de protectie pentru delimitari terenuri sportive, sali sportive, polivalente, sali de gimnastica. Un alt profil creat pentru constructii sunt plasele de siguranta, impotriva caderilor cu certificate si garantii europene. Vizitati site-ul: www.laretesrl.it sau http://www.sporthalogyarto.hu/?menu=3 sau pentru detalii la nr. tel.: +36 30 2055182. email: laretehu@fuzestv.hu

Fuzesgyarmat - Ungaria Producator
 • Frima are ca principal obiect de activitate atat comercializarea echipamentelor de lucru si protectia muncii, cat si fabricarea acestora in ateliere proprii. Societatea Atelier Alyvladel are magazin de desfacere in Brasov pe strada Traian nr. 48. In cadrul atelierelor proprii firma Atelier Alyvladel poate realiza pe comanda echipamente de lucru dupa cerintele clientului si anume culori preferate, marimi speciale, modele deosebite, cat si modificarea echipamentelor de lucru si protectia muncii pe care societatea noastra le comercializeaza in cadrul magazinelor proprii. De asemenea firma noastra va ofera si servicii de inscriptionare a echipamentelor prin broderie cu utilaje de ultima generatie aflate in atelierele proprii. Va asteptam sa ne vizitati magazinul din Brasov ca sa va convingeti de calitatea deosebita a produselor noastre, de promptitudinea serviciilor pe care le oferim si de conditiile exceptionale de achizitie si de livrare.

Brasov Producator
 • Firma noastra produce indicatoare de securitate conform standardelor in vigoare, pe diferite suporturi (pvc - 3 mm, autocolant) si diferite marimi. Ieftin si rapid (livrare prin curier in 3 zile lucratoare). Este timpul sa intri in legalitate!

Piatra Neamt Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Galati, judetul Galati. Avand peste 30 de angajati, firma noastra executa pentru clientii sai o gama variata de piese si confectii metalice cum ar fi: cutii hidrant, cutii si dulapuri metalice utilizate in tablouri de distributie (electrice, gaze), cutii arme, seifuri, vestiare metalice, carucioare de transport, rafturi, garduri, porti, usi, subansamble pentru terti. Produsele si serviciile noastre sunt bine cunoscute pe piata locala. Clientii nostri sunt firme importante din plan national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatorilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavoastra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea dumneavoastra. Contactati-ne chiar acum pentru a obtine mai multe detalii despre produsele si serviciile oferite de firma noastra!

Galati Producator
 • Sc Ascens Filigran Srl este una dintre cele mai cunoscute firme de securizarea documentelor din Romania. Produse comercializate: holograme personalizate, holograme generale, etichete cu folie holografica, securizare cu folie holografica, aparate timbru sec, hartie cu filigran, hartie cu fire vizibile la UV, autocolant timbru sec, timbre notariale, sigiliu ceara, aparat de arhivat 2 in 1 perforator si capsator, marcaje invizibile, stampile, carti de vizita, mape personalizate, hartie securizata.

Cluj Napoca Producator
 • SeifOnline.ro- seifuri certificate, seifuri antifoc, seifuri profesionale, seifuri fanta, seifuri hotel, dulapuri metalice, dulapuri securitate, casete bani, dulapuri, arme, casete antifoc, cutie postala, vestiare metalice, mobiliere metalic birouri. Descoperiti cea mai bogata gama de produse de securitate mecanica din Romania astfel in cadrul magazinul nostru online puteti se pot gasi produse de marca, calitatea seifurilor sunt atestate de certificate de la toate institurtiile europene si mondiale, avem in oferta noastra activa toata gama existenta de seifuri cu certificare antifoc, antiefractie variante de seifuri antifoc documente sau pentru date, precum seifuri antiefractie speciale profesionale pentru documente, dulapuri antifoc si pentru suport media stocare valori si bujuterii,seifuri cu dubla certificare antifoc si antiefractie, seifuri motel ,seifuri laptop, seifuri benzinarie cu sertar sau drop-in, seifuri mini laptop pentru hotel si pensiuni. Calitatea produselor comercializate fiind astfel cel mai important aspect legat de alegerea unui produs, legat de dimenisuni, tip inchidere si pentru ce tip de valori este destinat, acte sau bani respectiv bijuterii. Va putem oferim solutii unicat customizate pe nevoie D-voastra, produse de securitate mecanica de inalta calitate, sigure, certifiate de la producatori consacrati din Europa si lume.

Brasov Producator
 • Pe cardiff.ro puteti gasi echipamente de protectie de calitate premium pentru toate industriile si domeniile de activitate. Cardiff comercializeaza doar echipamente de protectie certificate CE conform standardelor in vigoare.

Municipiul Piatra Neamt Distribuitor
 • GamServ Cons este o companie specializata in furnizarea de servicii complete de securitate adaptate nevoilor tale (sisteme de supraveghere video, antiefractie, stingatoare, accesorii si echipamente psi, control acces si altele.

Bacau Altul
 • SpeedFire.ro - Servicii Private pentru Situatii de Urgenta Specializare in lupta cu prevenirea si stingerea riscurilor de incendiu. Speed Fire Protection se ocupa de proiectare, va ofera consultanta si toate demersurile necesare pentru avizarea PSI si autorizarea PSI. Experienta noastra in domeniul de securitate la incendiu va va ajuta sa obtineti toate aceste autorizatii si avize necesare in cel mai scurt timp de la depunerea documentatiei de autorizatie de securitate la incendiu si aviz de securitate la incendiu. Va punem la dispozitie stingatoare de incendiu si accesorii PSI, stingatoare de incendiu cu pulbere, stingatoare de incendiu cu spuma, stingatoare de incendiu cu gaz, furtunuri de refulare de toate tipurile si accesorii psi, hidranti de incendiu de toate tipurile, cutii hidranti, pichete psi, materiale si accesorii destinate prevenirii si stingerii incendiilor. Gama completa de servicii si echipamente pentru situatii de urgenta. Prevenire si stingere incendii BUCURESTI Consultanta psi BUCURESTI Servicii pompieri BUCURESTI Distributie psi BUCURESTI Sisteme psi BUCURESTI Stingatoare incendiu BUCURESTI Echipamente si accesorii psi BUCURESTI https://speedfire.ro/

Bucuresti Servicii
 • Va punem la dispozitie echipamente de protectie de calitate, realizate conform standardelor si cerintelor specifice, pentru a va asigura ca fiecare angajat isi indeplineste sarcinile in conditii de siguranta optime. Pe site-ul nostru puteti gasi cizme, pantofi si bocanci de protectie care ofera siguranta si confort pe tot parcursul zilei de munca. Atunci cand alegeti incaltaminte de protectie, trebuie sa luati in calcul mediul de lucru. Doriti o buna functionare pentru afacerea dvs., protectia corespunzatoare pentru angajati si sa beneficiati de produse la preturi avantajoase, navigati pe site-ul bprotect.ro. Noi va oferim posibilitatea de a va bucura de produse de calitate, durabile si sigure, fara sa dati bugetul companiei peste cap. Atat angajatii cat si dvs. trebuie sa beneficiati de tot ce este mai bun pentru ca afacerea sa aiba succes si sa se deruleze in conditii optime de siguranta si protectie.

Bucuresti Importator
 • Sc Eval Crislia Risk Srl asigura servicii de efectuare prompta a evaluarilor de risc la securitatea fizica a obiectivelor, cerinta impusa in legislatia europeana, cat si in legislatia nationala. Dam dovada de seriozitate si profesionalism.

Calarasi Servicii