Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
De la
Anti-Efractie / Anti-Furt - Siguranta & Protectie: 357 companii
 • Nu am primit produsul Ce se intampla ?

 • Site-ul BestBUY (bestbuy.ro) este operat de societatea BestBuy Group, cu sediul in Narciselor 10, Bacau, Bacau, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J4/813/2020. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

 • Suntem o societate cu capital integral privat, am devenit lider national in productia de camere de tezaur. Treptat ne-am extins portofoliul, iar in prezent suntem importatori directi pentru 10.000 de tipuri de produse, de la peste 100 de producatori recunoscuti, pentru calitatea si fiabilitatea, produselor. Oferim o gama, completa de solutii de securitate, alaturi de sisteme de transport si procesare, numerar, solutii pentru industria hoteliera, sisteme de parking, sisteme ticketing pentru persoane si autovehicule sau solutii de arhivare si depozitare.

 • Algrup security, va poate monitoriza bunurile si a proteja proprietatile, fiind autorizata sa detina in dotare si sa foloseasca pentru desfasurarea in mod corespunzator a activitatilor de paza, armament si munitie. societatea noastra dispune de dispecerat zonal de monitorizare a sistemelor de alarma pe linie telefonica si frecventa gsm. Poate asigura clientul de monitorizare si supraveghere video, oferind cele mai bune produse pe piata. Dezideratul nostru principal este asigurarea unei stari permanente de protectie clientilor firmei noastre, indiferent de forma si sistemul pe care il prefera. Prioritatea noastra este    securizarea afacerii dumneavoastra. Algrup Security ofera servicii de paza umana la obiective private, instaleaza sisteme tehnice de alarma la efractie si supraveghere video, control acces si detectie in caz de incendiu. Prestam servicii de monitorizare a sistemelor de alarma si interventie rapida la eveniment si organizeaza cursuri de formare profesionala pentru agenti de securitate. www.algrup.ro Misiunea ag security Noi suntem solutia! noi oferim servicii de calitate pornind de la standarde ridicate pe termen lung. obiectivele noastre sunt: - asigurarea pazei si protectiei eficiente la un nivel de calitate care sa satisfaca orizontul de asteptare si cerintele beneficiarului; - imbunatatirea continua a calitatii produselor si serviciilor prestate prin adaptarea permanenta la solicitarile clientilor; - imbunatatirea substantiala a raportului calitate - pret, concomitent cu realizarea unei eficiente sporite in prestarea serviciilor. in vederea obtinerii acestor rezultate firma noastra propune realizarea de sisteme integrate (paza umana, sisteme tehnice si cursuri de calificare), care sa deserveasca cerintele clientilor. paza buna trece primejdia rea - spune un vechi proverb romanesc. in zilele noastre, in care respectul pentru proprietatea privata e un concept cu care se opereaza doar la nivel declarativ, iar institutiile statului insarcinate cu siguranta cetateanului si protejarea bunurilor acestuia actioneaza lent si deseori lipsit de eficienta, fiecaruia ii revine sarcina de a isi asigura protectia de care considera ca are nevoie.

 • Societatea noastră vă oferă servicii profesionale complete de instalare şi service pentru sisteme de supraveghere video. Ca parte a sistemelor integrate de securitate, societatea noastră asigură proiectarea şi realizarea de sisteme de detecţie şi alarmare la incendiu, adaptate in funcţie de spaţiul/ sediul vizat. Mai oferim si sisteme de localizare şi monitorizare GPS-GSM (Tracker) destinat in special aplicaţiilor de management de flotă.

 • Firma noastra ofera serviciile: Montaj / service sisteme alarmare imobile de cea mai buna calitate (DSC). Montaj / service sisteme de supraveghere vizibile prin internet. Ofertare rapida si gratuita. Experienta vasta in sisteme de securitate. Automatizari porti batante si culisante. Montaj / service interfonie, videointerfonie alb/negru si color. Toate lucrarile se efectueaa cu cea mai mare grija. Garantam calitate si promptitudine.

 • Oferim solutii la cheie in domeniul sistemelor de securitate si siguranta a vietii - alarmare impotriva efractiei, supraveghere video, control acces si pontaj, detectie incendiu, detectie gaze, actionare trape evacuare fum. Echipamentele de ultima generatie folosite se disting prin performanta si design modern. Asiguram servicii complete de proiectare, instalare si service cu personal cu experienta si pregatire de specialitate. Calitatea si fiabilitatea solutiilor oferite, satisfacerea cat mai deplina a cerintelor clientilor nostrii la un pret corect, sunt preocuparile noastre fundamentale.

 • Sharks Security Srl. este o companie licentiata sa activeze in domeniul tehnicii de securitate electronica si mecanica, oferind consultanta, proiectare, instalare, service si mentenanta pentru: - detectie si avertizare efractie; - protectie perimetrala; - supraveghere video; - porti antifurt pentru magazine; - interfonie si video-interfonie; - detectie si avertizare incendiu; - iluminat interior/exterior LED; - control acces/ pontaj; - control acces hotelier; - automatizari porti auto, usi garaj, - bariere auto, usi, usi rotative; - usi de garaj; - sonorizare si adresare publica.

 • Sc Ionidor Construct Srl este infiintata in anul 2005 si are ca obiect principal de activitate constructia tuturor tipurilor de cladiri si lucrari de geniu: In acelasi domeniu de activitate executam: - sarpante si acoperise; - vanzare tigle metalice si accesorii de acoperis - lucrari de instalatii pentru cladiri; - lucrari de finisare; - lucrari de termoizolare; - sarpante; - instalatii electrice; - gresie, faianta, parchet; - tamplarie de aluminiu si PVC.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Societatea este licentiata de Inspectoratul General al Politiei sa execute lucrari de: - proiectare, instalare si intretinere sisteme de alarma impotriva efractiei; - sisteme de supraveghere si inregistrare video; - automatizari pt. usi de garaj, porti, bariere.

 • Sc. Vector Systems Srl. are ca principal obiect de activitate proiectarea, comercializarea, executia si punerea in functiune de sisteme de securitate si automatizari. Societatea VECTOR SYSTEMS SRL detine autorizatiile in domeniul sistemelor de securitate eliberate de IGPR pentru proiectare, executie si mentenanta sisteme avertizare efractie si IGSU pentru proiectare, executie si mentenanta sisteme avertizare incendiu Serviciile noastre s-au dezvoltat pe o gama larga de aplicatii in domeniul sistemelor de securitate: - sisteme de alarma la efractie si protectie perimetrala; - sisteme de avertizare incendiu, detectie gaz si monoxid de carbon; - sisteme de control acces si pontaj, interfonie si videointerfonie; - sisteme de supraveghere video; - automatizari de casa, porti batante si culisante, usi de garaj. Avand un portofoliu de peste 400 de clienti in toata tara, SC VECTOR SYSTEMS SRL ofera solutii complete in domeniile amintite, echipamentele utilizate fiind produse de firme reprezentative pe plan mondial.

 • Suntem o companie localizata in Constanta, judetul Constanta, si infiintata in anul 2003. Cu un efectiv de 21 angajati, Tritech Group S.R.L. comercializeaza o gama larga de sisteme automatizari porti si usi garaj, sisteme automatizari usi glisante, sisteme avertizare efractie, sisteme televiziune cu circuit inchis, sisteme parcari cu plata automata. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Tritech Group S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii, care in mod cert va va aduce reale satisfactii. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

 • Selket S.R.L. a fost infiintata in anul 1999 si este situata in Ploiesti, judetul Prahova. Cu un efectiv de 40 angajati, Selket S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: montaj sisteme de alarma anti-efractie, monitorizare si interventie obiective,scolarizare agenti de paza Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

 • Infiintata in anul 1993, Quick Service Srl. este situata in Constanta, judetul Constanta. Acum cu un nou showroom unde puteti vizualiza si testa noile sisteme de supraveghere si de interfonie. Cu un efectiv de peste 20 angajati, Quick Service Srl. presteaza urmatoarele servicii: instaleaza sisteme de interfoane, videointerfoane, anti-efractie, incendiu, supraveghere video, televiziune cu circuit inchis, voce-date si sisteme complexe de cablare structurata, telecomunicatii, service produse IT. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2006 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. HIGH A & M SECURITY se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania HIGH A & M SECURITY sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

 • MGDS Impex Srl importa, instaleaza distributie si asigura mentenanta la sistemele de alarma la incendiu conventional si adresabil de tipul SD3 Franta. Hephais 128 1600 oa 05 ma 05 ta 05 etc 05 sisteme in mediu exploziv.

 • Sc Eval Crislia Risk Srl asigura servicii de efectuare prompta a evaluarilor de risc la securitatea fizica a obiectivelor, cerinta impusa in legislatia europeana, cat si in legislatia nationala. Dam dovada de seriozitate si profesionalism.

 • Asiguram intocmirea documentatiei privind analiza de risc la securitate fizica ceruta de legislatia in vigoare. Identificam vulnerabilitatile si riscurile companiei dumneavoastra in fata diferitelor amenintari specifice zonei in care va desfasurati activitatea. Recomandam masuri si solutii rezonabile pentru eliminarea/diminuarea pana la valori acceptabile a riscurilor identificate.

 • S.C. Sinera Concept S.R.L. este o firma specializata in domeniul sistemelor de securitate, autorizata si agreata de IGP. Misiunea noastra este sa venim in intampinarea cerintelor clientilor nostri si sa le depasim asteptarile printr-o oferta de servicii complete, la un raport calitate-pret fara concurenta.

 • Solutii pentru problemele neasteptate cauzate de ferestrele d-vs. Rezultatul final dupa aplicarea unei folii decorative, indiferent ca este folie reflexiva, folie nereflexiva, folie antiefractie sau folie autocolanta, trebuie sa fie o suprafata curata, fara bule, mizerii sau alte defecte.

 • Security-Solution.ro se concentreaza pe vanzarea de echipamente profesionale si tehnologie pentru supraveghere si monitorizare video, detectie si semnalizare la efractie, control acces, detectie si semnalizare la incendiu.