Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Anti-Efractie / Anti-Furt - Siguranta & Protectie: 378 companii
 • Este o firma cu oameni competenti, bine organ

Ploiesti Servicii
 • Este o firmă foarte serioasă și promptă la

Ors. Beclean Servicii
 • Foarte rapizi si seriosi in solutionarea urge

Sat Ghiroda, Comuna Ghiroda Distribuitor
 • Eficient, rapid, profesionist! O colaborare e

Targoviste Servicii
 • Promtitudine si seriozitate !

Barlad Importator
 • Profesionalism si promptitudine

Municipiul Cluj-Napoca Servicii
 • Nu am primit produsul Ce se intampla ?

Sibiu Importator
 • Firma Solar Teck Srl este unic distribuitor al foliilor auto marca Solar Screen Luxemburg si unul din distribuitorii foliilor solare pentru cladiri, foliilor decorative, siguranta si antiefractie ale mai multor marci internationale.

Municipiul Bucuresti Distribuitor
 • Societatea noastră vă oferă servicii profesionale complete de instalare şi service pentru sisteme de supraveghere video. Ca parte a sistemelor integrate de securitate, societatea noastră asigură proiectarea şi realizarea de sisteme de detecţie şi alarmare la incendiu, adaptate in funcţie de spaţiul/ sediul vizat. Mai oferim si sisteme de localizare şi monitorizare GPS-GSM (Tracker) destinat in special aplicaţiilor de management de flotă.

Iasi Servicii
 • Firma noastra ofera serviciile: Montaj / service sisteme alarmare imobile de cea mai buna calitate (DSC). Montaj / service sisteme de supraveghere vizibile prin internet. Ofertare rapida si gratuita. Experienta vasta in sisteme de securitate. Automatizari porti batante si culisante. Montaj / service interfonie, videointerfonie alb/negru si color. Toate lucrarile se efectueaa cu cea mai mare grija. Garantam calitate si promptitudine.

Timisoara Servicii
 • Oferim solutii la cheie in domeniul sistemelor de securitate si siguranta a vietii - alarmare impotriva efractiei, supraveghere video, control acces si pontaj, detectie incendiu, detectie gaze, actionare trape evacuare fum. Echipamentele de ultima generatie folosite se disting prin performanta si design modern. Asiguram servicii complete de proiectare, instalare si service cu personal cu experienta si pregatire de specialitate. Calitatea si fiabilitatea solutiilor oferite, satisfacerea cat mai deplina a cerintelor clientilor nostrii la un pret corect, sunt preocuparile noastre fundamentale.

Bucuresti Servicii
 • Sc. Vector Systems Srl. are ca principal obiect de activitate proiectarea, comercializarea, executia si punerea in functiune de sisteme de securitate si automatizari. Societatea VECTOR SYSTEMS SRL detine autorizatiile in domeniul sistemelor de securitate eliberate de IGPR pentru proiectare, executie si mentenanta sisteme avertizare efractie si IGSU pentru proiectare, executie si mentenanta sisteme avertizare incendiu Serviciile noastre s-au dezvoltat pe o gama larga de aplicatii in domeniul sistemelor de securitate: - sisteme de alarma la efractie si protectie perimetrala; - sisteme de avertizare incendiu, detectie gaz si monoxid de carbon; - sisteme de control acces si pontaj, interfonie si videointerfonie; - sisteme de supraveghere video; - automatizari de casa, porti batante si culisante, usi de garaj. Avand un portofoliu de peste 400 de clienti in toata tara, SC VECTOR SYSTEMS SRL ofera solutii complete in domeniile amintite, echipamentele utilizate fiind produse de firme reprezentative pe plan mondial.

Galicea Servicii
 • Suntem o companie localizata in Sancraiu de Mures, judetul Mures, si infiintata in anul 1998. Compania Elnicron S.R.L a deschis magazinul de vanzari online TehnoExpert, https://tehnoexpert.ro. Prin acesta va pune la dispozitie produse de calitate: calculatoare, imprimante, periferice, software, tastaturi, monitoare, sisteme anti-efractie, anti-incendiu, control acces, avertizoare incendiu. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Elnicron S.R.L se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Targu Mures Distribuitor
 • Suntem o companie localizata in Constanta, judetul Constanta, si infiintata in anul 2003. Cu un efectiv de 21 angajati, Tritech Group S.R.L. comercializeaza o gama larga de sisteme automatizari porti si usi garaj, sisteme automatizari usi glisante, sisteme avertizare efractie, sisteme televiziune cu circuit inchis, sisteme parcari cu plata automata. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Tritech Group S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii, care in mod cert va va aduce reale satisfactii. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Constanta Import - Export
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2006 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. HIGH A & M SECURITY se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania HIGH A & M SECURITY sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Timisoara Distribuitor
 • Instalam sisteme de Supraveghere Video profesionale, pentru institutii (scoli, primarii), companii, incluzand oferta pentru echipamente si costurile de instalare. In plus oferim solutii complete pentru supraveghere trafic auto cu camere LPR. Orice lucrare este analizata si agreata impreuna cu clientul. Integram echipamentele instalate in sisteme IT complexe pentru control si acces mai rapid prin instalarea de sisteme de operare Windows/Linux, configurare retele de calculatoare, setare acces la distanta, instalare programe dedicate, access retea si Internet, mentenanta.

Sat Valea Draganului, Com.Poieni Distribuitor
 • Comercializam si instalam sisteme securitate profesionale de la cele mai cunoscute brand-uri, Hikvision, Dahua, Paradox, DSC, Jablotron, Cerber, etc. -sisteme de alarma antiefractie -sisteme supraveghere video profesionale -sisteme control acces

Mun.Ramnicu Valcea Distribuitor
 • Sc Diana Fast Express Srl (@servis.ro) este o companie nationala ce a luat nastere in 2011 cu gandul de a satisface nevoile cat mai multor clienti in materie de electronice la preturi avantajoase. Odata cu cresterea cererilor de echipamente IT am dezvoltat o serie de servicii stabile si rapide, am extins si diversificat stocurile, comercializam echipamente IT second hand, noi si refurbished, electronice auto, alarme, sisteme de supraveghere si am  crescut numarul angajatilor si incetul cu incetul am ajuns la ceea ce noi numim "Garantia Calitatii".   Ne-am focalizat atentia si astfel am ajuns sa multumim 100% in clientii nostri.

Municipiul Bacau Distribuitor
 • Expertiza Risc Srl din Cluj Napoca, a luat fiinta in anul 2018. Societatea este reprezentata de Suciu Andrei Pamfil, Expert Evaluator de Risc autorizat in Registrul National al Evaluatorilor de Risc la Securitatea Fizica la pozitia 450, din 16.01.2015, cu experienta in domeniul securitatii din 2009.

Municipiul Cluj-Napoca Servicii
 • Aici, la CSS Systems, oferim sisteme de securitate de inalta calitate si fiabile pentru o gama larga de clienti din toata Romania. Fiecare membru al echipei noastre este dedicat si pasionat de protejarea oamenilor si a afacerilor dumneavoastra, oferind sisteme CCTV, sisteme de control al accesului, alarme comerciale de intrusi si sisteme de securitate integrate pentru a va indeplini cerintele de securitate cu exactitate.

Reghin Servicii