Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Anti-Efractie / Anti-Furt - Siguranta & Protectie: 366 companii
 • Profesionalism.

Targoviste Servicii
 • Nu am primit produsul Ce se intampla ?

Sibiu Importator
 • Suntem o societate cu capital integral privat, am devenit lider national in productia de camere de tezaur. Treptat ne-am extins portofoliul, iar in prezent suntem importatori directi pentru 10.000 de tipuri de produse, de la peste 100 de producatori recunoscuti, pentru calitatea si fiabilitatea, produselor. Oferim o gama, completa de solutii de securitate, alaturi de sisteme de transport si procesare, numerar, solutii pentru industria hoteliera, sisteme de parking, sisteme ticketing pentru persoane si autovehicule sau solutii de arhivare si depozitare.

Miercurea Ciuc Importator
 • Societatea noastră vă oferă servicii profesionale complete de instalare şi service pentru sisteme de supraveghere video. Ca parte a sistemelor integrate de securitate, societatea noastră asigură proiectarea şi realizarea de sisteme de detecţie şi alarmare la incendiu, adaptate in funcţie de spaţiul/ sediul vizat. Mai oferim si sisteme de localizare şi monitorizare GPS-GSM (Tracker) destinat in special aplicaţiilor de management de flotă.

Iasi Servicii
 • Firma noastra ofera serviciile: Montaj / service sisteme alarmare imobile de cea mai buna calitate (DSC). Montaj / service sisteme de supraveghere vizibile prin internet. Ofertare rapida si gratuita. Experienta vasta in sisteme de securitate. Automatizari porti batante si culisante. Montaj / service interfonie, videointerfonie alb/negru si color. Toate lucrarile se efectueaa cu cea mai mare grija. Garantam calitate si promptitudine.

Timisoara Servicii
 • Oferim solutii la cheie in domeniul sistemelor de securitate si siguranta a vietii - alarmare impotriva efractiei, supraveghere video, control acces si pontaj, detectie incendiu, detectie gaze, actionare trape evacuare fum. Echipamentele de ultima generatie folosite se disting prin performanta si design modern. Asiguram servicii complete de proiectare, instalare si service cu personal cu experienta si pregatire de specialitate. Calitatea si fiabilitatea solutiilor oferite, satisfacerea cat mai deplina a cerintelor clientilor nostrii la un pret corect, sunt preocuparile noastre fundamentale.

Bucuresti Servicii
 • Sc Ionidor Construct Srl este infiintata in anul 2005 si are ca obiect principal de activitate constructia tuturor tipurilor de cladiri si lucrari de geniu: In acelasi domeniu de activitate executam: - sarpante si acoperise; - vanzare tigle metalice si accesorii de acoperis - lucrari de instalatii pentru cladiri; - lucrari de finisare; - lucrari de termoizolare; - sarpante; - instalatii electrice; - gresie, faianta, parchet; - tamplarie de aluminiu si PVC.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Societatea este licentiata de Inspectoratul General al Politiei sa execute lucrari de: - proiectare, instalare si intretinere sisteme de alarma impotriva efractiei; - sisteme de supraveghere si inregistrare video; - automatizari pt. usi de garaj, porti, bariere.

Vaslui Servicii
 • Sc. Vector Systems Srl. are ca principal obiect de activitate proiectarea, comercializarea, executia si punerea in functiune de sisteme de securitate si automatizari. Societatea VECTOR SYSTEMS SRL detine autorizatiile in domeniul sistemelor de securitate eliberate de IGPR pentru proiectare, executie si mentenanta sisteme avertizare efractie si IGSU pentru proiectare, executie si mentenanta sisteme avertizare incendiu Serviciile noastre s-au dezvoltat pe o gama larga de aplicatii in domeniul sistemelor de securitate: - sisteme de alarma la efractie si protectie perimetrala; - sisteme de avertizare incendiu, detectie gaz si monoxid de carbon; - sisteme de control acces si pontaj, interfonie si videointerfonie; - sisteme de supraveghere video; - automatizari de casa, porti batante si culisante, usi de garaj. Avand un portofoliu de peste 400 de clienti in toata tara, SC VECTOR SYSTEMS SRL ofera solutii complete in domeniile amintite, echipamentele utilizate fiind produse de firme reprezentative pe plan mondial.

Bucuresti si Rm. Valcea Servicii
 • Suntem o companie localizata in Constanta, judetul Constanta, si infiintata in anul 2003. Cu un efectiv de 21 angajati, Tritech Group S.R.L. comercializeaza o gama larga de sisteme automatizari porti si usi garaj, sisteme automatizari usi glisante, sisteme avertizare efractie, sisteme televiziune cu circuit inchis, sisteme parcari cu plata automata. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Tritech Group S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii, care in mod cert va va aduce reale satisfactii. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Constanta Import - Export
 • Selket S.R.L. a fost infiintata in anul 1999 si este situata in Ploiesti, judetul Prahova. Cu un efectiv de 40 angajati, Selket S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: montaj sisteme de alarma anti-efractie, monitorizare si interventie obiective,scolarizare agenti de paza Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Ploiesti Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2006 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. HIGH A & M SECURITY se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania HIGH A & M SECURITY sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Timisoara Distribuitor
 • Giovial Instal, inseamna experienta executiei sistemelor de securitate pentru imobile. De-a lungul timpului, din dorinta de a oferi solutii complete, am diversificat domeniul de activitate, oferind clientilor intreg pachetul de instalatii electrice de curenti slabi (sisteme de securitate, retele de calculatoare, sisteme de telefonie, sonorizare si automatizari acces). Giovial Instal, asigura servicii complexe in domeniul de securitate, de la consultanta, proiectare si instalare, la service si intretinere cu echipamente performante si personal profesionist. Va stam la dispozitie cu o gama variata de produse si servicii de inalta calitate.

Sat Ghiroda, Comuna Ghiroda Distribuitor
 • Expertiza Risc Srl din Cluj Napoca, a luat fiinta in anul 2018. Societatea este reprezentata de Suciu Andrei Pamfil, Expert Evaluator de Risc autorizat in Registrul National al Evaluatorilor de Risc la Securitatea Fizica la pozitia 450, din 16.01.2015, cu experienta in domeniul securitatii din 2009.

Municipiul Cluj-Napoca Servicii
 • Aici, la CSS Systems, oferim sisteme de securitate de inalta calitate si fiabile pentru o gama larga de clienti din toata Romania. Fiecare membru al echipei noastre este dedicat si pasionat de protejarea oamenilor si a afacerilor dumneavoastra, oferind sisteme CCTV, sisteme de control al accesului, alarme comerciale de intrusi si sisteme de securitate integrate pentru a va indeplini cerintele de securitate cu exactitate.

Reghin Servicii
 • Sc Dwt It Grup Srl Tulcea monteaza si intretine toate tipurile de sisteme de securitate  - supraveghere si monitorizare video. Acestea sunt o solutie de protectie deoarece asigura supravegherea permanenta a obiectivului (atat supravegherea spatiilor interioare cat si exterioare). Un sistem de supraveghere are posibilitatea de monitorizare in timp real, de alertare in caz de intruziune perimetru sau efractie pentru spatii inchise si inregistrare a tuturor evenimentelor. Mentenanta sisteme de securitate SC DWT IT GRUP SRL TULCEA  va ofera servicii de mentenanta si service pentru sistemele de securitate instalate si detine licenta pentru modificarea si intretinerea echipamentelor tehnice de securitate. Beneficiile unui contract de mentenanta:     Suport tehnic autorizat     Prioritate in rezolvarea situatiilor aparute     Timp optim de raspuns     Evaluarea periodica a sistemelor pentru prevenirea aparitiei problemelor tehnice     Garantarea echipamentelor de back-up si a pieselor de schimb. Contactati departamentul tehnic de securitate SC DWT IT GRUP SRL TULCEA pentru informatii si detalii suplimentare cu privire la incheierea unui contract de mentenanta.

Tulcea Servicii
 • Site-ul BestBUY (bestbuy.ro) este operat de societatea BestBuy Group, cu sediul in Narciselor 10, Bacau, Bacau, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J4/813/2020. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Bacau Importator
 • MGDS Impex Srl importa, instaleaza distributie si asigura mentenanta la sistemele de alarma la incendiu conventional si adresabil de tipul SD3 Franta. Hephais 128 1600 oa 05 ma 05 ta 05 etc 05 sisteme in mediu exploziv.

Bucuresti Distribuitor
 • Sc Eval Crislia Risk Srl asigura servicii de efectuare prompta a evaluarilor de risc la securitatea fizica a obiectivelor, cerinta impusa in legislatia europeana, cat si in legislatia nationala. Dam dovada de seriozitate si profesionalism.

Calarasi Servicii
 • S.C. Sinera Concept S.R.L. este o firma specializata in domeniul sistemelor de securitate, autorizata si agreata de IGP. Misiunea noastra este sa venim in intampinarea cerintelor clientilor nostri si sa le depasim asteptarile printr-o oferta de servicii complete, la un raport calitate-pret fara concurenta.

Busteni Altul
 • Solutii pentru problemele neasteptate cauzate de ferestrele d-vs. Rezultatul final dupa aplicarea unei folii decorative, indiferent ca este folie reflexiva, folie nereflexiva, folie antiefractie sau folie autocolanta, trebuie sa fie o suprafata curata, fara bule, mizerii sau alte defecte.

Brasov Servicii