Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Altele - Siguranta & Protectie: 127 companii
 • Super

Bucuresti Producator
 • Recomand

Timisoara Servicii
 • Dali Mag Online Srl. Suntem o comapanie noua dar cu multa experienta si ne dorim sa oferim fiecarui client pe langa produsul comandat si un zambet la primirea produsului dorit. Incercam sa vindem emotii, nu obiecte.

Gura Vitioarei Servicii
 • Compania Sc Rusartis Srl in calitate de importator direct si prestator de servicii de reconditionare, cu personal calificat prin prizma unei experiente practice din anul 2008, ofera solutii si sisteme pentru uz profesional ce cuprind produse si servicii pentru segmentul comercial si industrial.

Iasi Importator
 • Pentru mai multe detalii va rugam accesati : www.echipamenteprotectieonline.ro Dupa cum veti observa am incercat sa va oferim prin intermediul acestui site cateva dintre produsele comercializatede noi: echipament, echipamente de protectie, produse si accesorii psi, service stingatoare. Pentru oferta completa si lista de preturi nu ezitati sa ne contactati. Preturi atractive si termene de plata foarte avantajoase. Va asteptam in Showroom-ul nostru din str. MARASESTI nr.292, Ploiesti, Prahova.

Ploiesti Distribuitor
 • Liderul mondial in servicii de securitate, Securitas AB, si-a lansat oficial operatiunile in Romania, prin intermediul companiei sale locale Securitas Services Romania si are drept tinta prima pozitie pe piata romaneasca de profil. In mai 2007 Securitas AB achizitioneaza 55% din actiunile CPI Security Group, formandu-se astfel Securitas Security Services, ca apoi in iulie 2008 sa se transforme in Securitas Services Romania. 2009 reprezinta anul in care Securitas AB devine unic actionar al Securitas Services Romania. Compania are sediul central in Bucuresti, 11 filiale locale si aproximativ 2500 de angajati.

Bucuresti Servicii
 • GasDog gas detectors for environmental testing are vital tools for safeguarding the environment, public health, and worker safety. Our gas detectors and gas monitors provide continuous monitoring and early warning capabilities to detect and mitigate gas emissions, ensuring compliance with environmental regulations and promoting a healthier and safer environment. Natural Gas Facilities: Monitoring for methane leaks at natural gas storage and distribution facilities to prevent gas emissions and reduce the risk of explosions. Chemical Manufacturing: Monitoring for the release of toxic gases in chemical manufacturing facilities to protect workers and the surrounding environment. Oil and Gas Operations: Detecting and quantifying methane emissions from oil and gas operations, including drilling, production, and distribution. Gas detectors on GasDog.com can be used in environmental detection, detection and analysis systems in various industries to ensure that the gas components that individuals are exposed to are safe and that the concentration of toxic and harmful gases is completely below safety standards.

Springfield Producator
 • Test Poligraf | Expert Poligraf | Detector Minciuni | Accesand realizarea unei Expertize Poligraf obtineti urmatoarele beneficii: -Identificarea persoanelor sincere si nesincere -Creati un Puternic Factor Preventiv in cadrul companiei dvs -Identifica Persoanele care au creat Prejudicii Morale sau Materiale -Repun in drepturi persoanele ce au fost prejudiciate -Restabilesc Adevarul, Rezolva Starile de Suspiciune si cele Conflictuale -Creaza premisele formarii unui climat de incredere -Factor Educational al angajatilor in spritul Corectitudinii si Loialitatii -Se realizeaza o Protectie a Bunurilor si Valorilor Investitorului -Se realizeaza si o Protectie a Salariatului impotriva banuielilor neintemeiate -Se realizeaza o Politica de Cadre Corecta in folosul societatii -Se promoveaza criteriile Valorii, Cinstei, Corectitudinii si a Moralitatii TESTUL POLIGRAF prezinta 3 caracteristici principale de actiune, respectiv: -implementarea PREVENTIVA -implementarea PERIODICA -implementarea PUNCTUALA Expertul Poligraf Respecta si Aplica in activitatea sa, urmatoarele 10 principii: 1.Principiul INTEGRITATII 2.Principiul DEMNITATII PERSOANEI 3.Principiul OFICIALITATII 4.Principiul RESPONSABILITATII 5.Principiul LOIALITATII PROFESIONALE 6.Principiul LEGALITATII 7.Principiul DREPTURILOR OMULUI 8.Principiul ADEVARULUI 9.Principiul CONFIDENTIALITATII 10.Principiul INCORUPTIBILITATII Expertul Poligraf isi desfasoara activitatea profesionala conform: -Cod COR 244513 -Standard Ocupational -Codului Etic si Deontologic -Metodologia Poligraf Facebook: https://www.facebook.com/ExpertizaPoligraf/ LinkedIn: https://www.linkedin.com/pulse/expertiza-expert-poligraf-sorin-prie Website: www.poligraf-romania.ro

Sighisoara Servicii
 • Mobilier cu personalitate! Ai o idee, o schita sau o poza? Ai vazut undeva un proiect deosebit? Vino la noi si impreuna cu designerii nostri vom crea mobila personalizata astfel incat locatia/spatiul tau sa fie intradevar perfect, unic, sa te reprezinte! Indiferent daca vei dori sa achizitionezi mobilier si scaune pentru biroul tau, sa dotezi o hala de productie, sa mobilezi o locatie HORECA sau sa protejezi personalul firmei oferindu-le echipamente de protectie, colegii nostrii iti pot oferii cele mai bune solutii! Dintre produsele si serviciile oferite putem evidentia productia de mobilier serie si la comanda, dotari birouri, productia si comercializarea de scaune, productia si comercializarea de mobilier metalic, mobilier industrial, sisteme de depozitare, mobilier comercial, arhive, dulapuri pentru vestiare, banci pentru vestiare, productia si distributia de echipamente de lucru si protectie, servicii de reparatii mobilier, montaj mobilier, retapitare scaune si canapele, renovari incaperi de birou, personalizari si inscriptionari. Stim ca economia traverseaza o perioada grea si de aceea suntem gata sa/ adaugam si alte avantaje majore ofertei noastre: transport gratuit, montaj gratuit al pieselor de mobilier achizitionate de la firma noastra, design si masuratori gratuite!

Timisoara Producator
 • SC Tres Factory SRL si-a inceput activitatea in anul 2005 in Pitesti si are ca obiect de activitate dezvoltarea de aplicatii pentru localizarea si urmarirea flotelor auto prin GPS, oferind solutii in combinatia localizare / verificare. Compania isi canalizeaza eforturile catre solutiile M2M (Machine To Machine) telul fiind de a oferi solutii de managerizare cu abilitatea de acces instantaneu catre datele oferite de echipamente oriunde si oricand, si de a imbunatatii aplicatiile ERP existente. Prin activitatea comunicatiilor dinamice si in timp real intre dispozitive si aplicatii de tip wireless, pot fi folosite masuri pentru un control mai bun, un nivel mai ridicat de eficienta financiara si venituri mai rapide. Proiectul principal Lupa GPS (Localizare si Urmarire Parc Auto), a fost lansat pe piata in anul 2007, fiind o solutie profesionala de managerizare a parcurilor auto detinute de societatile comerciale. Fiind deschisi de fiecare data la nevoile si la solicitarile clientilor, am imbunatatit si perfectionat solutiile dezvoltate de noi astfel incat, rezultatele obtinute sa fie satisfacatoare pe deplin.

Comuna Bradu, Sat Geamana Importator
 • Alma Kinder Srl este o societate ce doreste sa vina in sprijinul sigurantei si protectiei tuturor beneficiarilor ce tin la siguranta lor atunci cand sunt la locul de munca. Functionam din anul 2006, avand colaboratori, firme de renume din toate domeniile industriei. Va asteptam si pe dumneavoastra sa va alaturati colaboratorilor nostri fideli. Sc Alma Kinder Srl produce : salopete, halate, haine vatuite, tricouri, echipamente pentru medici, laboratoare, uniforme curatenie, industria alimentara, echipamente de paza si protectie si comercializeaza casti, masti, manusi, bocanci, pantofi, cizme, produse protectie de unica folosinta. Avantajele beneficiarilor nostri: -promptitudinea raspunsului solicitarilor; -deplasarea unui reprezentant, cu mostrele solicitate, la sediul dvs./punct de lucru; -consultanta in crearea modelelor; -confectionarea modelului solicitat de dvs.( va putem confectiona orice produs dorit); -inscriptionare si broderie de cea mai inalta calitate, la cele mai mici preturi; -termene de livrare scurte; -negocierea preturilor in functie de cantitatea solicitata si modalitatea de plata -flexibilitatea modalitatilor de plata; (op/bilet la ordin/ fila cec/ numerar).

Bucuresti Distribuitor
 • Verificatoare / Detectoare de Bancnote false - Vecodrom Srl. Tel.: 0765-372008 sau 0758-044166 Probabil cea mai bogata oferta de verificatoare / detectoare / testere pentru bancnote sau documente securizate ! Inclusiv pentru bancnotele RON! Vecodrom Srl - grija pentru valori ! Preturile afisate pe site includ T.V.A., insa nu includ costurile de transport (inclusiv de ramburs)! Ne puteti urmari pe Facebook (https://www.facebook.com/vecodrom.srl) sau pe Youtube! O oferta foarte larga de echipamente de pastrare si de procesare a numerarului - masini de numarat bancnote si monede, masini de legat / infoliat bancnote, seifuri pentru valori si arme. Noi, Vecodrom s.r.l., importam, distribuim, oferim garantie, asistenta, suport si service pentru toate echipamentele ofertate. Oferim orice solutie care implica verificarea, pastrarea, supravegherea si transportul valorilor, de la echipamentele cele mai simple de pastrare / sortare / numarare / verificare de numerar, la solutiile cele mai complexe de supraveghere video. Potrivit art. 4, lit. b din Ordonanta Guvernului nr. 130/2000 republicata: "consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului". Rambursarea produselor va fi suportata de catre Cumparator. Contravaloarea marfii returnate se va plati in termen de maxim 30 de zile, prin virament bancar. Renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice (art. 2 lit. b). Notificarea se face numai in scris la adresa de email vecodrom.bucuresti@yahoo.com. Notificarea trebuie sa contina o copie a facturii de achizitie. Cumparatorul care a notificat Vanzatorul, are responsabilitatea de a se asigura ca produsele pe care doreste sa le returneze vor fi returnate la Vanzator in maxim 10 zile lucratoare de la data expedierii notificarii, in caz contrar Vanzatorul considerand cererea ca nevalabila. Cumparatorul este responsabil pentru deteriorarea sau pierderea produsului in urma transportului de returnare. Vanzatorul asigura garantia tuturor produselor comercializate potrivit dispoziţiilor Legii nr. 449/2003 privind vanzarea produselor şi garantiile asociate acestora. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

Bucuresti Importator
 • www.spypro.ro este un magazin Online ce comercializeaza camere spionaj, minicamere, microcamere, microfoane wireless, microfoane spion, camere ascunse, microfoane ascunse, detectoare microfoane. Aceste micro videocamere sunt importate direct de la producatori! Nu suntem dealeri, suntem importatori directi de sisteme audio-video de supraveghere personala! Pix, ceas, ochelari, nasture, surub cu camera ascunsa. Microcamere cu rezolutie inalta, cu transmisie live, pentru detectivi si reporteri. Micro video camera wireless ascunsa in pix. Microcamere video si aparat foto incorporata in pix. Magazin Online Gadgeturi. Aici puteti cumpara online diverse produse tip gadgets precum: Breloc Spy Cu Camera Video-Foto Ascunsa, Ceas cu Camera Video-Foto.

Oradea Importator
 • Infiintata in anul 1999 firma noastra a capatat increderea clientilor nostri, datorita seriozitatii, corectitudinii si punctualitatii onorarii comenzilor. Am format o structura solida si ne-am dezvoltat, datorita clientilor nostri din judetul Bacau, cat si acelor din tara. Suntem producatori de lavete bbc, color-albe si livram comenzi cu mijloace proprii, cat si prin curierat.

Buciumi Producator
 • Camp Technical Solutions este o firmă ce face parte din grupul de firme Spelemat. Spelemat are o tradiţie de peste 10 ani în comerţul cu echipamente pentru munte, lucru la înălţime, salvări, intervenţii şi armată. Spelemat a decis să creeze o firmă care să se dedice total clienţilor din acest domeniu şi astfel a luat nastere Camp Technical Solutions. Astfel, noi, echipa Camp Technical Solutions, cu ajutorul experienţei moştenite de la fraţii nostri mai mari de la Spelemat, vom aduce clienţilor noştri soluţii optime la preţuri optime. Prin echipamentele cele mai performante, noi ne respectăm clienţii, prin faptul că aducem siguranţă şi stabilitate în munca efectuată de aceştia. Camp Technical Solutions comercializează echipamente pentru lucru la înălţime, salvări, intervenţii şi armată. Ne adresăm în special firmelor de alpinism utilitar, Serviciului Salvamont şi CORSA, Poliţie, SRI, Forţe Speciale Anti-tero, Pompieri, Armată, Protecţia civilă, Romsilva, Inspectoratul pentru Servicii de Urgenţă.

Oradea Importator
 • Ascol= Organizatie nationala a personalului militar in rezerva, apartinand tuturor armelor, gradelor sau specialitatilor din structura sistemului de aparare, ordinii publice, sigurantei nationale, precum si cei din sectorul civil. Impreuna mai puternici ! Avem convingerea ca numai impreuna putem castiga, ne putem valorifica capacitatile noastre intelectuale si experienta acumulata. Misiunea noastra este sa prezentam informatii, idei de afaceri si joburi cat mai apropiate de profilul, experienta, pregatirea si aptitudinile membrilor. Principalele directii de dezvoltare sunt: 1. Oferirea unor oportunitati de afaceri si locuri de munca in toate filialele de judet pentru membrii inscrisi; 2. Infiintarea de societati comerciale sau departamente in profilul comun de pregatire al candidatilor; 3. Accesul tuturor membrilor la serviciile ASCOL cu o reducere de 20% la tarife pentru contabilitate, avocatura, psihologie, audit, constructii, informatica; 4. Selectarea si numirea unor membrii in functiile de conducere vacante ale filialelor de judet sau ale sectoarelor Municipiului Bucuresti; 5. Plasarea membrilor ASCOL catre companii si firme de recrutare interesate; 6. Oferirea de servicii medicale si tratament, ex.: statiunea Brebu, judetul Prahova; 7. Cei interesati pot deveni membri cu statut special ai APAP (Asociatia Profesionala a Angajatilor din Firmele de Paza) si se pot inscrie in cadrul Casei de Ajutor Reciproc APAP. Ca membru statutar, primiti legitimatia Asociatiei Coloneilor AS.COL., pe baza careia puteti participa la activitatile noastre. Taxa anuala este de 10 Ron/an Asociatia Col.umna Club Bucuresti Telefon 0762.395.965 http://ascol.weebly.com/sau http://www.ascol.bizoo.ro/

Bucuresti Servicii
 • Firma importatoare si distribuitoare de consumabile service auto, produse de igiena si protectie la locul de munca. Oferim produse de calitate germana, destinate service-urilor de tinichigerie-vopsitorie, tipografiilor, cabinetelor medicale, spitalelor, restaurantelor etc.

Bucuresti Import - Export
 • Articole tehnice din cauciuc la cele mai mici preturi ! 15 de ani de continua activitate si experienta recomanda S.C. Causervice S.R.L. ca pe un important furnizor de solutii in domeniul articolelor tehnice din cauciuc, destinate utilizarii industriale. Prin continuitate, procesul de asimilare, productie si comercializare a fost si este concentrat in vederea indeplinirii Misiunii firmei S.C. CAUSERVICE S.R.L., aceea de a imbunatati in permanenta calitatea produselor pentru a satisface la un nivel cat mai inalt necesitatile clientilor. Aceasta atitudine sustine in mod constructiv Viziunea de afaceri a firmei S.C. CAUSERVICE S.R.L., care se focalizeaza pe ideea de CALITATE la standard european la PRETURI romanesti. O activitate definitorie in cadrul domeniului de activitate principal al firmei il constituie producerea si comercializarea de covor cauciuc electroizolant folosit la acoperirera pardoselilor in instalatiiile de de joasa ,medie sau inalta tensiune. S.C. CAUSERVICE S.R.L. se prezinta azi cu o oferta competitiva si diversificata pentru sectoare dinamice si importante ale economiei aparataj electric pentru industria siderurgica, navala, constructii civile, constructii de masini-unelte, echipamente pentru masurarea, producerea si distributia energiei electrice, telecomunicatii etc. Experienta in domeniu a fost confirmata prin certificarea sistemului de management al calitatii de catre organismul de certificate SRAC conformitate cu cerintele ISO 9001, prin autorizarile Electrica S.A. pentru producerea si comercializarea covorului din cauciuc electroizolant.

Targu Neamt Producator
 • Firma comercializeaza echipament protectie si lucru, accesorii tamplarie aluminiu si PVC, echipament protectie pentru cabinete medicale, spitale si cabinete cosmetice, materiale constructii, TRUSE SANITARE STATIONARE DE PERETE, truse sanitare auto, echipament unica folosinta, manusi, toata gama de echipamente pentru orice sfera de activitate. Ca produse de exceptie mai comercializam drapele, steaguri, stegulete, echipament textil pentru animale de companie, genti si posete dama. DISTRIBUIM oriunde in tara. Compania noastra ACHIZITIONEAZA SI VINDE in toata tara carte veche, tablouri, monede si multiple obiecte de consignatie si obiecte vechi. Preluam si obiecte DE DONATIE pentru infiintare unei case de cultura veche.

Braila Distribuitor
 • Principalul producător şi exportator direct de produse militare din Romania, Compania Naţională Romarm S.A. a fost infiinţată in anul 2000 prin fuziunea celor mai importante fabrici ale Industriei Romaneşti de Apărare şi este principalul furnizor de echipament militar, muniţie şi servicii de intreţinere. Romarm este o structura tip holding cu capital 100% romanesc, sub autoritatea Ministerului Economiei, Comerţului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri. Cu o lungă tradiţie in Industria de Apărare, materializată in experienţa de peste 75 de ani de producţie militară, Romarm este totodată o companie nouă şi flexibilă, adaptată la rigorile şi cererile pieţei economice. Compania Naţională Romarm S.A. este principalul furnizor din Romania de tehnică şi servicii militare, fiind o prezenţă constantă in peste 50 de pieţe in ţări din Europa, America de Nord, America de Sud, Asia şi Africa. Produsele noastre de calitate, recunoscute deja pe piaţa internaţională, sunt acum disponibile clienţilor noştri, direct de la producător, la preţuri atractive, cu posibilitatea de negociere a termenilor din contracte, cu scopul de a obţine avantaje de ambele părţi.

Bucuresti Import - Export