Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
De la
Anti-Incendiu - Siguranta & Protectie: 309 companii
 • Sunt multumita de serviciile firmei Keli-com SRL

 • Alfa Prevent SRL infiintata in anul 2015, este o companie ce isi desfasoara activitatea atat in Brasov cat si la nivel national, oferind solutii complete de protectie impotriva electrocutarii, trasnetelor, si incendiilor. Principalele servicii oferite sunt: - Masuratori prize de pamant si continuitati (PRAM) - Proiectare si executie prize de pamant - Proiectare si executie sisteme de paratrasneti - Intocmire planuri de interventie - Proiectare sisteme de detectie incendii.

 • Gimar Serpico Srl si-a inceput activitatea in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor in anul 1992,ca importator si distribuitor de stingatoare de incendiu produse in Italia. Gimar Serpico Srl furnizeaza o gama variata de stingatoare de incendiu si materiale P.S.I., inclusiv hidranti (interiori, subterani si supraterani), printre beneficiari aflandu-se centre comerciale, hoteluri si cladiri de birouri (America House, Turn BRD, Kaufland, Mobexpert, Hotel Bucuresti, Bucharest Business Park, Citroen, Porsche etc. Produsele oferite de societatea noastra sunt omologate conform legislatiei in vigoare in Romania si/sau CE si sunt fabricate in tara, in Asia si Europa de firme cu traditie in domeniu. La cerere, asiguram consultanta pentru dotarea cu mijloace de prima interventie in conformitate cu Normele generale de prevenire si stingere a incendiilor. Asiguram, prin cealalta societate a noastra Gimar Serpico Srl, autorizata ISU si ISO 9001:2000 verificarea, repararea si incarcarea stingatoarelor de incendiu de orice tip omologat, utilizand piese, subansamble si produse de stingere originale. Societatea noastra comercializeaza gama completa de produse omologate de Registrul Auto Roman, pentru siguranta rutiera, necesare dotarii autovehiculelor de toate tipurile. Gimar Serpico Srl si-a castigat si face eforturi pentru mentinerea increderii clientilor prin seriozitate si preocupare permanenta pentru imbunatatirea calitatii serviciilor oferite acestora.

 • Suntem pasionati de ceea ce facem! Dorim sa oferim cele mai bune solutii clientilor nostri, drept pentru care ne interesam de detaliile proiectelor in care ni se cere ajutorul. Experienta si capacitatea noastra poate fi analizata prin prisma proiectelor pe care le-am dus la bun sfarsit dar si prin prisma parteneriatelor stabile pe care le avem cu furnizorii si cu ceilalti parteneri. Avem un departament care se ocupa cu produse destinate halelor de productie sau depozitelor industriale, comerciale sau agricole, precum usile din fasii PVC, folosite in special pentru izolarea termica a doua incinte sau izolarea termica interior/exterior. Din anul 2019 , Leontech Electric este Autorizata ISU sa efectueze lucrari de instalare si intretinere a sistemelor de ventilare pentru evacuarea fumului si a gazelor fierbinti. Pe baza parteneriatelor stabilite cu producatori de solutii de desfumare, putem oferi diferite solutii pentru implementarea sistemelor de evacuare fum, care inclus - trape de fum si ferestre de desfumare, cu actionare electrica, pneumatica sau combinata (actionare pneumatica cu activare electrica), sisteme actionate atat manual cat si automat, conform normativelor in vigoare ( Normativul de siguranta la foc al constructiilor P118-99), sisteme de admisie aer de compensare si automatizari. Avand in vedere ca sistemele de evacuare fum si gaze fierbinti au nevoie de mentenanta periodica, credem ca oferirea serviciilor de verificare periodica sunt foarte binevenite. Usile automate pe care le distribuim sunt usi produse in Spania, electronica japoneza si se diferentiaza prin rezistenta in utilizare si costuri mici de achizitionare si intretinere, usi care sunt disponibile in maximum 2-3 saptamani din momentul        finalizarii comenzii ferme. Asteptam invitatia dvs.! Venim la santier sa gasim solutiile optime

 • Oferim solutii la cheie in domeniul sistemelor de securitate si siguranta a vietii - alarmare impotriva efractiei, supraveghere video, control acces si pontaj, detectie incendiu, detectie gaze, actionare trape evacuare fum. Echipamentele de ultima generatie folosite se disting prin performanta si design modern. Asiguram servicii complete de proiectare, instalare si service cu personal cu experienta si pregatire de specialitate. Calitatea si fiabilitatea solutiilor oferite, satisfacerea cat mai deplina a cerintelor clientilor nostrii la un pret corect, sunt preocuparile noastre fundamentale.

 • Sharks Security Srl. este o companie licentiata sa activeze in domeniul tehnicii de securitate electronica si mecanica, oferind consultanta, proiectare, instalare, service si mentenanta pentru: - detectie si avertizare efractie; - protectie perimetrala; - supraveghere video; - porti antifurt pentru magazine; - interfonie si video-interfonie; - detectie si avertizare incendiu; - iluminat interior/exterior LED; - control acces/ pontaj; - control acces hotelier; - automatizari porti auto, usi garaj, - bariere auto, usi, usi rotative; - usi de garaj; - sonorizare si adresare publica.

 • Obiectul principal de activitate il reprezinta executia instalatiilor electrice, instaltii de climatizare rezidentiala si comerciala, sisteme de detectie si alarma la incendiu si sisteme de stingere incendiu, sisteme de alarmare impotriva efractiei, sisteme de supraveghere video si control acces, sisteme de management al cladirilor(BMS) pentru cladiri civile si industriale: centre de afaceri, vile rezidentiale, birouri, magazine prezentare si comerciale, restaurante, hale birouri si depozitare. Executia acestor lucrari se asigura la nivel de performanta corespunzator exigentelor tehnice solicitate de standardele si legislatia in vigoare si in termenele stabilite in contract, societatea fiind autorizata de Inspectoratul General in Situatii de Urgenta si Inspectoratul General al Politiei Romane.

 • Suntem o companie localizata in Constanta, judetul Constanta, si infiintata in anul 2003. Cu un efectiv de 21 angajati, Tritech Group S.R.L. comercializeaza o gama larga de sisteme automatizari porti si usi garaj, sisteme automatizari usi glisante, sisteme avertizare efractie, sisteme televiziune cu circuit inchis, sisteme parcari cu plata automata. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Tritech Group S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii, care in mod cert va va aduce reale satisfactii. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

 • Infiintata in anul 1993, Quick Service Srl. este situata in Constanta, judetul Constanta. Acum cu un nou showroom unde puteti vizualiza si testa noile sisteme de supraveghere si de interfonie. Cu un efectiv de peste 20 angajati, Quick Service Srl. presteaza urmatoarele servicii: instaleaza sisteme de interfoane, videointerfoane, anti-efractie, incendiu, supraveghere video, televiziune cu circuit inchis, voce-date si sisteme complexe de cablare structurata, telecomunicatii, service produse IT. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

 • Firma Radil Serv se ocupa de organizarea activitatii de aparare impotriva incendiilor si de instruire a salariatilor pe linia situatiilor de urgenta, incarcarea, verificarea, repararea stingatoarelor de incendiu, comercializarea de stingatoare si alte mijloace de P.S.I.

 • Societatea a fost infiintata dupa peste 15 ani de acumulare experienta in domeniul sistemelor de securitate. Desi suntem o firma mica, va oferim cele mai inalte standarde de calitate in domeniul sistemelor de securitate.

 • SpeedFire.ro - Servicii Private pentru Situatii de Urgenta Specializare in lupta cu prevenirea si stingerea riscurilor de incendiu. Speed Fire Protection se ocupa de proiectare, va ofera consultanta si toate demersurile necesare pentru avizarea PSI si autorizarea PSI. Experienta noastra in domeniul de securitate la incendiu va va ajuta sa obtineti toate aceste autorizatii si avize necesare in cel mai scurt timp de la depunerea documentatiei de autorizatie de securitate la incendiu si aviz de securitate la incendiu. Va punem la dispozitie stingatoare de incendiu si accesorii PSI, stingatoare de incendiu cu pulbere, stingatoare de incendiu cu spuma, stingatoare de incendiu cu gaz, furtunuri de refulare de toate tipurile si accesorii psi, hidranti de incendiu de toate tipurile, cutii hidranti, pichete psi, materiale si accesorii destinate prevenirii si stingerii incendiilor. Gama completa de servicii si echipamente pentru situatii de urgenta. Prevenire si stingere incendii BUCURESTI Consultanta psi BUCURESTI Servicii pompieri BUCURESTI Distributie psi BUCURESTI Sisteme psi BUCURESTI Stingatoare incendiu BUCURESTI Echipamente si accesorii psi BUCURESTI https://speedfire.ro/

 • MGDS Impex Srl importa, instaleaza distributie si asigura mentenanta la sistemele de alarma la incendiu conventional si adresabil de tipul SD3 Franta. Hephais 128 1600 oa 05 ma 05 ta 05 etc 05 sisteme in mediu exploziv.

 • S.C. Sinera Concept S.R.L. este o firma specializata in domeniul sistemelor de securitate, autorizata si agreata de IGP. Misiunea noastra este sa venim in intampinarea cerintelor clientilor nostri si sa le depasim asteptarile printr-o oferta de servicii complete, la un raport calitate-pret fara concurenta.

 • GSC Selvir va ofera echipamente de protectia muncii, stingatoare, consultanta SSM, consultanta PSI, sisteme complete de securitate. Efectuam planuri de siguranta la incendiu, proiectare, executie si intretinere sisteme prevenire si stingere incendii, proiectare, executie si intretinere sisteme efractii.

 • Societatea Comercială Maria Securitate S.R.L. s-a constituit pentru a funcționa, in primul rand, ca serviciu extern de prevenire și protecție in domeniul securității și sănătății in muncă, avand ca obiect principal de activitate cod CAEN 7490 - alte activități profesionale, științifice și tehnice n.c.a. De asemenea, ca domenii și activități auxiliare, societatea mai are inscrise in "Actul Constitutiv" codurile 8425 - activități de luptă impotriva incendiilor și de prevenire a acestora și 8559 - alte forme de invățămant n.c.a. Societatea are asociat unic, un singur administrator, acesta fiind și conducătorul serviciului de prevenire și protecție. Gabriel Silviu Țuțuianu, conducătorul serviciului extern de prevenire și protecție in domeniul securității și sănătății in muncă, este absolvent al Academiei Tehnice Militare și licențiat in inginerie profilul "geniu" al Universității Naționale de Apărare "Carol I" cu diplomă de master in domeniul "stiințe militare și informații", programul de studii "securitate și apărarea", al cursului postuniversitar organizat de "Centrul de perfecționare in asigurarea calității și certificarea auditorilor" din "Universitatea Politehnică București" - "Auditul securității, sănătății in muncă și evaluarea riscurilor", absolvent al cursurilor de formare profesionala a adulților pentru ocupațiile de "specialist in domeniul securității și sănătății in munca, cadru tehnic cu atribuții in domeniul prevenirii și stingerii incendiilor și formator. Experiența dobandită atat in mediul militar cat și in cel civil in domeniul tehnico-ingineresc, in cele ale protecției muncii, apărării impotriva incendiilor, ISCIR și metrologiei legale, precum și ca formator pentru cursurile de securitate și sănatate in muncă organizate in cadrul proiectului cofinanţat din FONDUL SOCIAL EUROPEAN prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013, Axa prioritară 6 "Promovarea incluziunii sociale", relevă competența profesională a acestuia. Principalele activități prestate sunt cele descrise de art. 15(1) alin. 1-33, Cap. III, din H.G. 1425/2006, actualizată, privind normele metodologice de aplicare a prevederilor Legii securității și sănătății in muncă nr. 319/2006, precum și de art. 27(1) alin. a-f, Cap. II, din Legea nr.307/2006, actualizată, privind apărarea impotriva incendiilor.

 • Aerosting este o companie noua pe piata, insa in cadrul acesteia activeaza personal cu o experienta de peste 15 ani in domeniu, experienta castigata prin activitate profesionala la firmele producatoare de stingatoare. Specialistii nostri desfasoara activitati de proiectare si productie pentru accesorii P.S.I. care se importau in trecut la costuri ridicate, venind astfel in sprijinul beneficiarilor interni dar si al furnizorilor de echipamente P.S.I. cu care intretinem si dezvoltam relatii de colaborare fructuoase.

 • Societatea se ocupa cu comertul de materiale anti-incendiu (furtune pompieri, pichete, stingatoare), precum si cu service-ul acestora. De asemenea, presteaza servicii de ignifugari materiale lemnoase.

 • Ne ocupam inca din anul 2010 cu verificarea de stingatoare, instalarea si intretinerea sistemelor de detectie incendiu, instalarea si intretinerea sprinklerelor, termoprotectie, ignifugare, evaluare risc incendii si proiectarea sistemelor de securitate.