Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Anti-Incendiu - Siguranta & Protectie: 323 companii
 • Promptitudine, profesionalsm si corctitudine.

Municipiul Bucuresti Servicii
 • Promptitudine si seriozitate ! Recomand. :)

Mun. Cluj-napoca Servicii
 • Competenta si profesionalism

Ors.Simeria Servicii
 • firma de incredere,promti,colaborare excelent

Mun. Onesti Servicii
 • Profesioniști, atenți și punctuali.

Sat Bradu, Com.Bradu Servicii
 • Sunt multumit de serviciile oferite

Municipiul Cluj-Napoca Servicii
 • Profesionalism

Berceni Import - Export
 • Colaboratori de încredere

Oradea Servicii
 • Sunt multumita de serviciile firmei Keli-com SRL

Brasov Servicii
 • Alfa Prevent SRL infiintata in anul 2015, este o companie ce isi desfasoara activitatea atat in Brasov cat si la nivel national, oferind solutii complete de protectie impotriva electrocutarii, trasnetelor, si incendiilor. Principalele servicii oferite sunt: - Masuratori prize de pamant si continuitati (PRAM) - Proiectare si executie prize de pamant - Proiectare si executie sisteme de paratrasneti - Intocmire planuri de interventie - Proiectare sisteme de detectie incendii.

Brasov Servicii
 • Asiguram prin societatea noastra Gimar Stingserv SRL , autorizata ISU si ISO 9001,2001 ,verificarea, repararea si incarcarea stingatoarelorde incendiu, de orice tip omologat, utilizand piese, subansamble si produse de stingere originale Gimar Stingserv SRL asigura verificarea anuala a stingatoarelor si de asemenea furnizeaza o gama variata de stingatoare de incendiu si materiale PSI , inclusiv hidranti (interiori, subterani si supraterani ), printre beneficiari aflandu-se centre comerciale, hoteluri si cladiri de birouri (America House, Turn BRD , Kaufland, Mobexpert, Hotel Bucuresti,Bucharest Business Park, Citroen, Porche , etc , carora ,de asemenea , le asiguram si verificarea anuala a stingatoarelor. Produsele oferite de societatea noastra sunt omologate conform legislatiei in vigoare in Romania si/sau CE si sunt fabricate in tara, in Asia si Europa de firme cu traditie in domeniu.

Bucuresti Servicii
 • Suntem pasionati de ceea ce facem! Dorim sa oferim cele mai bune solutii clientilor nostri, drept pentru care ne interesam de detaliile proiectelor in care ni se cere ajutorul. Experienta si capacitatea noastra poate fi analizata prin prisma proiectelor pe care le-am dus la bun sfarsit dar si prin prisma parteneriatelor stabile pe care le avem cu furnizorii si cu ceilalti parteneri. Avem un departament care se ocupa cu produse destinate halelor de productie sau depozitelor industriale, comerciale sau agricole, precum usile din fasii PVC, folosite in special pentru izolarea termica a doua incinte sau izolarea termica interior/exterior. Din anul 2019 , Leontech Electric este Autorizata ISU sa efectueze lucrari de instalare si intretinere a sistemelor de ventilare pentru evacuarea fumului si a gazelor fierbinti. Pe baza parteneriatelor stabilite cu producatori de solutii de desfumare, putem oferi diferite solutii pentru implementarea sistemelor de evacuare fum, care inclus - trape de fum si ferestre de desfumare, cu actionare electrica, pneumatica sau combinata (actionare pneumatica cu activare electrica), sisteme actionate atat manual cat si automat, conform normativelor in vigoare ( Normativul de siguranta la foc al constructiilor P118-99), sisteme de admisie aer de compensare si automatizari. Avand in vedere ca sistemele de evacuare fum si gaze fierbinti au nevoie de mentenanta periodica, credem ca oferirea serviciilor de verificare periodica sunt foarte binevenite. Usile automate pe care le distribuim sunt usi produse in Spania, electronica japoneza si se diferentiaza prin rezistenta in utilizare si costuri mici de achizitionare si intretinere, usi care sunt disponibile in maximum 2-3 saptamani din momentul        finalizarii comenzii ferme. Asteptam invitatia dvs.! Venim la santier sa gasim solutiile optime

Bucuresti-Ilfov Importator
 • Oferim solutii la cheie in domeniul sistemelor de securitate si siguranta a vietii - alarmare impotriva efractiei, supraveghere video, control acces si pontaj, detectie incendiu, detectie gaze, actionare trape evacuare fum. Echipamentele de ultima generatie folosite se disting prin performanta si design modern. Asiguram servicii complete de proiectare, instalare si service cu personal cu experienta si pregatire de specialitate. Calitatea si fiabilitatea solutiilor oferite, satisfacerea cat mai deplina a cerintelor clientilor nostrii la un pret corect, sunt preocuparile noastre fundamentale.

Bucuresti Servicii
 • Obiectul principal de activitate il reprezinta executia instalatiilor electrice, instaltii de climatizare rezidentiala si comerciala, sisteme de detectie si alarma la incendiu si sisteme de stingere incendiu, sisteme de alarmare impotriva efractiei, sisteme de supraveghere video si control acces, sisteme de management al cladirilor(BMS) pentru cladiri civile si industriale: centre de afaceri, vile rezidentiale, birouri, magazine prezentare si comerciale, restaurante, hale birouri si depozitare. Executia acestor lucrari se asigura la nivel de performanta corespunzator exigentelor tehnice solicitate de standardele si legislatia in vigoare si in termenele stabilite in contract, societatea fiind autorizata de Inspectoratul General in Situatii de Urgenta si Inspectoratul General al Politiei Romane.

Bucuresti Servicii
 • Suntem o companie localizata in Constanta, judetul Constanta, si infiintata in anul 2003. Cu un efectiv de 21 angajati, Tritech Group S.R.L. comercializeaza o gama larga de sisteme automatizari porti si usi garaj, sisteme automatizari usi glisante, sisteme avertizare efractie, sisteme televiziune cu circuit inchis, sisteme parcari cu plata automata. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Tritech Group S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii, care in mod cert va va aduce reale satisfactii. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Constanta Import - Export
 • Comercializam si instalam sisteme securitate profesionale de la cele mai cunoscute brand-uri, Hikvision, Dahua, Paradox, DSC, Jablotron, Cerber, etc. -sisteme de alarma antiefractie -sisteme supraveghere video profesionale -sisteme control acces

Mun.Ramnicu Valcea Distribuitor
 • Pe cardiff.ro puteti gasi echipamente de protectie de calitate premium pentru toate industriile si domeniile de activitate. Cardiff comercializeaza doar echipamente de protectie certificate CE conform standardelor in vigoare.

Municipiul Piatra Neamt Distribuitor
 • GamServ Cons este o companie specializata in furnizarea de servicii complete de securitate adaptate nevoilor tale (sisteme de supraveghere video, antiefractie, stingatoare, accesorii si echipamente psi, control acces si altele.

Bacau Altul
 • SpeedFire.ro - Servicii Private pentru Situatii de Urgenta Specializare in lupta cu prevenirea si stingerea riscurilor de incendiu. Speed Fire Protection se ocupa de proiectare, va ofera consultanta si toate demersurile necesare pentru avizarea PSI si autorizarea PSI. Experienta noastra in domeniul de securitate la incendiu va va ajuta sa obtineti toate aceste autorizatii si avize necesare in cel mai scurt timp de la depunerea documentatiei de autorizatie de securitate la incendiu si aviz de securitate la incendiu. Va punem la dispozitie stingatoare de incendiu si accesorii PSI, stingatoare de incendiu cu pulbere, stingatoare de incendiu cu spuma, stingatoare de incendiu cu gaz, furtunuri de refulare de toate tipurile si accesorii psi, hidranti de incendiu de toate tipurile, cutii hidranti, pichete psi, materiale si accesorii destinate prevenirii si stingerii incendiilor. Gama completa de servicii si echipamente pentru situatii de urgenta. Prevenire si stingere incendii BUCURESTI Consultanta psi BUCURESTI Servicii pompieri BUCURESTI Distributie psi BUCURESTI Sisteme psi BUCURESTI Stingatoare incendiu BUCURESTI Echipamente si accesorii psi BUCURESTI https://speedfire.ro/

Bucuresti Servicii
 • MGDS Impex Srl importa, instaleaza distributie si asigura mentenanta la sistemele de alarma la incendiu conventional si adresabil de tipul SD3 Franta. Hephais 128 1600 oa 05 ma 05 ta 05 etc 05 sisteme in mediu exploziv.

Bucuresti Distribuitor