Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Alarme - Siguranta & Protectie: 366 companii
 • Foarte rapizi si seriosi in solutionarea urge

Sat Ghiroda, Comuna Ghiroda Distribuitor
 • Nu am primit produsul Ce se intampla ?

Sibiu Importator
 • Dealer Autorizat in Romania pentru Danita Danemarca - Statii Radio CB. Dealer MAAS Elektronik Germania. Importator SIRTEL Italia - Antene Radio CB. Statii CB President Dealer. Distributie statii radio CB si accesorii CB.

Craiova Import - Export
 • Societatea noastră vă oferă servicii profesionale complete de instalare şi service pentru sisteme de supraveghere video. Ca parte a sistemelor integrate de securitate, societatea noastră asigură proiectarea şi realizarea de sisteme de detecţie şi alarmare la incendiu, adaptate in funcţie de spaţiul/ sediul vizat. Mai oferim si sisteme de localizare şi monitorizare GPS-GSM (Tracker) destinat in special aplicaţiilor de management de flotă.

Iasi Servicii
 • Aloksys este o companie cu capital 100% romanesc care ofera pe piata din Romania echipamente, produse, solutii si servicii in domeniul securitatii, automatizarilor si comunicatiilor. Compania a fost infiintata in anul 2009 de specialisti cu experienta in domeniu de peste 20 de ani. A fost creata ca raspuns la cererea pietei pentru echipamente noi, moderne, sofisticate si robuste. Avand incheiate parteneriate cu producatori din Uniunea Europeana (Anglia, Cehia, Danemarca, Germania, Italia, Lituania, Polonia, Suedia) si din Israel, Rusia, S.U.A., compania Aloksys importa si distribuie echipamente de inalta calitate, care inglobeaza cele mai noi si performante tehnologii in materie de securitate, automatizari si comunicatii.

Bucharest Importator
 • Firma noastra ofera serviciile: Montaj / service sisteme alarmare imobile de cea mai buna calitate (DSC). Montaj / service sisteme de supraveghere vizibile prin internet. Ofertare rapida si gratuita. Experienta vasta in sisteme de securitate. Automatizari porti batante si culisante. Montaj / service interfonie, videointerfonie alb/negru si color. Toate lucrarile se efectueaa cu cea mai mare grija. Garantam calitate si promptitudine.

Timisoara Servicii
 • Sc. Vector Systems Srl. are ca principal obiect de activitate proiectarea, comercializarea, executia si punerea in functiune de sisteme de securitate si automatizari. Societatea VECTOR SYSTEMS SRL detine autorizatiile in domeniul sistemelor de securitate eliberate de IGPR pentru proiectare, executie si mentenanta sisteme avertizare efractie si IGSU pentru proiectare, executie si mentenanta sisteme avertizare incendiu Serviciile noastre s-au dezvoltat pe o gama larga de aplicatii in domeniul sistemelor de securitate: - sisteme de alarma la efractie si protectie perimetrala; - sisteme de avertizare incendiu, detectie gaz si monoxid de carbon; - sisteme de control acces si pontaj, interfonie si videointerfonie; - sisteme de supraveghere video; - automatizari de casa, porti batante si culisante, usi de garaj. Avand un portofoliu de peste 400 de clienti in toata tara, SC VECTOR SYSTEMS SRL ofera solutii complete in domeniile amintite, echipamentele utilizate fiind produse de firme reprezentative pe plan mondial.

Galicea Servicii
 • Infiintata in anul 1996, Cabsat S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Cu o echipa de 30 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de comutatori, condensatori, cabluri electrice, prize, intrerupatoare, montaj instalatii electrice, sisteme de alarma anti-incendiu, anti-efractie, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Si pentru ca Cabsat S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Odorheiu Secuiesc Distribuitor
 • Euro Management Grup s-a infiintat avand ca obiectiv principal identificarea nevoilor, identificarea celor mai adaptate solutii si oferirea de produse si servicii performante si integrate, la cel mai inalt nivel profesional si tehnologic disponibil. Misiunea noastra este de a oferi produse si servicii de un inalt grad de profesionalism si performanta, de cea mai inalta calitate, folosind solutii inovative, utilizarea eficienta a tehnologiilor si a metodelor de management in scopul asigurarii unei dezvoltari sustenabile a portofoliului de clienti precum si a clientilor nostri. In acest context, incepand cu vara anului 2019 Euro Management Grup a inceput sa aduca in Romania si sa ofere produse IT inovative sau care folosesc cele mai noi tehnologii. Astfel am inceput sa aducem de la parteneri din Germania produse care nu au (sau nu aveau in Romania la lansarea de catre noi) oferte competitive. Astfel, compania isi propune sa comercializeze doar produse de cea mai inalta calitate, aduse oficial in Romania pe baza acordului cu producatorul sau cu distribuitorul indicat de acesta. Ne propunem ca aceste produse de inalta calitate sa fie sustinute de servicii suport de calitate superioara, de la relatia cu clientii nostri in procesul de vanzare (de exemplu prin oferirea de informatii complete si corecte), respectarea termenelor de livrare promise clientilor precum si, in masura in care putem, asistenta post vanzare in vederea instalarii si utilizarii produselor achizitionate.

Sector 3 Importator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2006 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. HIGH A & M SECURITY se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania HIGH A & M SECURITY sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Timisoara Distribuitor
 • GasDog gas detectors for environmental testing are vital tools for safeguarding the environment, public health, and worker safety. Our gas detectors and gas monitors provide continuous monitoring and early warning capabilities to detect and mitigate gas emissions, ensuring compliance with environmental regulations and promoting a healthier and safer environment. Natural Gas Facilities: Monitoring for methane leaks at natural gas storage and distribution facilities to prevent gas emissions and reduce the risk of explosions. Chemical Manufacturing: Monitoring for the release of toxic gases in chemical manufacturing facilities to protect workers and the surrounding environment. Oil and Gas Operations: Detecting and quantifying methane emissions from oil and gas operations, including drilling, production, and distribution. Gas detectors on GasDog.com can be used in environmental detection, detection and analysis systems in various industries to ensure that the gas components that individuals are exposed to are safe and that the concentration of toxic and harmful gases is completely below safety standards.

Springfield Producator
 • Sc Diana Fast Express Srl (@servis.ro) este o companie nationala ce a luat nastere in 2011 cu gandul de a satisface nevoile cat mai multor clienti in materie de electronice la preturi avantajoase. Odata cu cresterea cererilor de echipamente IT am dezvoltat o serie de servicii stabile si rapide, am extins si diversificat stocurile, comercializam echipamente IT second hand, noi si refurbished, electronice auto, alarme, sisteme de supraveghere si am  crescut numarul angajatilor si incetul cu incetul am ajuns la ceea ce noi numim "Garantia Calitatii".   Ne-am focalizat atentia si astfel am ajuns sa multumim 100% in clientii nostri.

Municipiul Bacau Distribuitor
 • Aici, la CSS Systems, oferim sisteme de securitate de inalta calitate si fiabile pentru o gama larga de clienti din toata Romania. Fiecare membru al echipei noastre este dedicat si pasionat de protejarea oamenilor si a afacerilor dumneavoastra, oferind sisteme CCTV, sisteme de control al accesului, alarme comerciale de intrusi si sisteme de securitate integrate pentru a va indeplini cerintele de securitate cu exactitate.

Reghin Servicii
 • 4D Industry Ag SRl este distribuitor autorizat in Romania pentru: Datalogic, Pizzato Elettrica, Giovenzana, Aeco, Gimax, ICM Motori, MD Micro Detectors, Lika, Delta, Gefran. Va stam la dispozitie cu o gama largade produse cu livrare din stoc: - senzori inductivi - senzorifotoelectrici - senzoir inductivi inelari - convertizoare de frecventa - motoare electrice - limitatoare de cursa - limitatoare de siguranta - traductoare de deplasare - relee de siguranta - bariere de siguranta - power scaner - cititoare coduri de bare

Municipiul Bucuresti Distribuitor
 • SC Pro Computers SRL este o firma infiintata in anul 1999 cu sediul in Bacau, specializati in comertul si servisarea sistemelor de calcul, administrarea serverelor consolidandu-si pozitia pe piata din Romania an de an. Inca de la inceputul activitatii sale, SC Pro Computers SRL si-a propus promovarea pe piata a celor mai moderne tehnologii in domeniu. Incepand cu anul 2013 am introdus o noua ramura in activitatea noastra, si anume Sisteme de Supraveghere video, cu circuit inchis, dedicate imobilelor, mijloacelor de transport in comun si transport marfa. Sistemul nostru se refera la folosirea unor camere video ce transmit semnalul prin retelele 3G-4G ale partenerilor nostri, Vodafone si Orange, prin APN-uri proprii, facilitand viteza si securitatea conexiunii cu echipamentul aflat in miscare.

Bacau Servicii
 • Security-Solution.ro se concentreaza pe vanzarea de echipamente profesionale si tehnologie pentru supraveghere si monitorizare video, detectie si semnalizare la efractie, control acces, detectie si semnalizare la incendiu.

Bucuresti Distribuitor
 • Site-ul comod.ro este infiintat in primavara anului 2001, fiind printre primele magazine virtuale din Romania. Oferim sisteme de supraveghere video en gros și en detail: sisteme video de interior, exterior și IP, echipamente de A�nregistrare digitală DVR, NVR, accesorii sisteme de supraveghere etc., toate la cele mai avantjoase prețuri. Vă puteți customiza propriile sisteme de supraveghere complete, care vor include camere de supraveghere, sisteme DVR / NVR, hard disc și conectica aferentă la prețuri imbatabile. Oferim consultanță gratuită telefonică sau la locație (pe raza municipiului București) A�n vederea configurării sistemului. Servicii garantie si post-garantie rapide, livrari in toata tara prin curier rapid.

Bucuresti Importator
 • Compania este A�nfințată A�n anul 2012 și tot de atunci găsim soluția nevoilor clienților noștri, persoane fizice sau juridice, A�ntotdeauna cu profesionalism și dedicare completă a tinerei dar experimentatei noastre echipe. Importăm și instalăm sisteme de supraveghere video, alarme, echipamente de pontaj și controlul accesului, A�ncuietori pentru hoteluri și pensiuni, videointerfoane pentru case si vile, echipamente pentru monitorizarea și controlul flotei auto, automatizări porți și usi de garaj. Avem disponibile o gamă largă de echipamente la cele mai mici prețuri. Pentru oferta completă va rugăm să ne contactați la: 0764.631.666

Cugir Importator
 • DiViD Technology ofera spre distributie si en detail produse pentru sisteme de automatizari porti marca Nice si Mhouse, sisteme de supraveghere video, alarme, sisteme acces control si feronerie pentru porti autoportante sau culisante din stoc cu livrare imediat prin curier sau la sediul din Splaiul Unirii 313 Bucuresti. Sediul DiViD Technology ofera o capacitate de 800 mc pentru depozitare si peste 200 mp de birouri.

Bucuresti Importator
 • Suntem o firma tanara avand ca misiune principala importul si introducerea pe piata romaneasca a celor mai noi tehnologii in domeniul bunurilor de consum. Calitatea, preturile mici si satisfacerea fiecarui client sunt principalele noastre obiective.

Bucuresti Importator