Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Alarme - Siguranta & Protectie: 363 companii
 • Expert Solutions Srl a fost fondata in 2002 in Bucuresti si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Firma Expert Solutions S.R.L are o echipa de 11 angajati cu vasta experienta in efectuarea de service calculatoare, imprimante, copiatoare, sisteme de supraveghere video. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Expert Solutions S.R.L. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Importator
 • Infiintata in anul 1998, Phoneprest S.R.L. este situata in Targu Mures, judetul Mures. Cu un efectiv de 9 angajati, Phoneprest S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: montaj sisteme de alarma, de supraveghere, de telecomunicatii. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Oferim servicii si produse in domeniul echipamentelor de birou., Reparam si comercializam copiatoare, imprimante, multifunctionale si consumabile pentru aceste echipamente. Cartuse, tonere originale si compatibile, reincarcari cartuse de imprimante. Reparam si comercializam calculatoare, laptopuri, servere si accesorii.

Targu Mures Servicii
 • Firma noastra se ocupa cu instalare si mentenanta sisteme de supraveghere video, detectie efractie si videointerfoane. Va oferim solutii de securitate la cheie nu doar stand alone ci si integrate. Protejeaza atat perimetrul companiei sau casei tale cat si in interior cu sisteme performante de supraveghere video sau antiefractie cu acces de la distanta prin intermediul telefonului tau mobil.

Municipiul Miercurea Ciuc Servicii
 • Sc Diana Fast Express Srl (@servis.ro) este o companie nationala ce a luat nastere in 2011 cu gandul de a satisface nevoile cat mai multor clienti in materie de electronice la preturi avantajoase. Odata cu cresterea cererilor de echipamente IT am dezvoltat o serie de servicii stabile si rapide, am extins si diversificat stocurile, comercializam echipamente IT second hand, noi si refurbished, electronice auto, alarme, sisteme de supraveghere si am  crescut numarul angajatilor si incetul cu incetul am ajuns la ceea ce noi numim "Garantia Calitatii".   Ne-am focalizat atentia si astfel am ajuns sa multumim 100% in clientii nostri.

Municipiul Bacau Distribuitor
 • Societate licentiata de Inspectoratul General de Politie vinde si  executa lucrari de instalare, service,mentenanta a sistemelor de alarmare, supraveghere video, control acces, videointerfoane si automatizari porti, usi de garaj.

Roman Servicii
 • O echipa energica, cu experienta de peste 15 ani in sisteme de securitate, orientati spre performanta, atenti la noile trenduri, centralizam si distribuim in Romania, tehnologia de ultima generatie pentru solutiile de securitate de la Nr. 1 mondial, HIKVISION.

Municipiul Bucuresti Distribuitor
 • Oferim servicii de consultanta, proiectare si vanzare prin magazinul on line sau showroom, dar si servicii de  montaj si intretinere, pentru sisteme de securitate, control acces, anti-incendiu si automatizari.

Brasov Distribuitor
 • Firma noastra va ofera: -instalatii electrice interioare si exterioare pentru constructii civile si industriale. -instalatii electrice de legare la pamant. -instalatii electrice noi. -refacerea traseelor vechi. -optimizarea iluminatului, in functie de necesarul la nivelul de lucru. -iluminat exterior, gradini, fatade, alei de acces. -alimentari cu energie electrica -instalatii electrice de iluminat -instalatii electrice speciale -tablouri electrice -instalatii electrice de forta si automatizare a utilajelor in procesul

Braila Servicii
 • Vitre Distribution, one of the biggest distribution / retailers based in France. Operating in the all kinds of products like home appliances, industrial equipment's, groceries, furniture, clothing, building equipment / materials e.t.c

Vitre Distribuitor
 • Setarea unor noi standarde de excelenta in industria de securitate romaneasca, contribuind astfel la cresterea gradului de satisfactie al clientilor, la dezvoltarea profesionala continua a angajatilor si la protejarea aspiratiilor comunitatii in care activam. Valori Integritate, Inovatie, Spirit de echipa Misiune Misiunea companiei Guard One este aceea de a asigura securitatea si protectia afacerilor si proprietatilor private prin identificarea, prevenirea si gestionarea in mod eficient a riscurilor generate de incidente sau situatii de criza cu impact direct asupra integritatii umane, asupra activelor tangibile (produse, servicii, infrastructura, informatii si resurse financiare) precum si asupra activelor intagibile (imagine, reputatie). Misiunea Guard One se va materializa prin: Intelegerea nevoilor actuale ale clientilor, anticiparea si acoperirea nevoilor viitoare ale acestora; Imbunatatirea permanenta a programelor de evaluare si prevenire a riscurilor, in concordanta cu trend-urile tehnologiei si evolutiile macro-economice; Implementarea unor solutii de securitate si protectie innovative si generatoare de valoare adaugata pentru clienti; Implementarea unei politici integrate de resurse umane si crearea unui mediu de lucru menit sa stimuleaze intiativa si spiritul de echipa si sa creeze oportunitati superioare de instruire si dezvoltare profesionala.

Bucuresti Servicii
 • La Fiaris ne ocupam cu siguranta familiei si afacerii dumneavoastra, comercializam si instalam sisteme de securitate, camere video, alarme, interfoane si video interfoane. Brandurile comercializate de noi fac parte din gategoria de top: Hikvision, dahua si altele

Cornu Distribuitor
 • Una din companiile de securitate care activeaza incepand cu 2012, este o companie furnizor de sistemei de securitate integrata la nivel national. Echipa manageriala are o vasta experienta profesionala, majoritatea activand in acest domeniu de peste 20 de ani. Furnizor de sisteme de securitate de nivel international; O companie care nu ofera numai sisteme de securitate ci si servicii integrate de securitate; O echipa de profesionisti in industria securitatii private, pusa la dispozitia clientilor nostri; Compania cu cel mai bun raport calitate/pret.

Bucuresti Importator
 • Societatea noastra este autorizata/licentiata IGSU/IGPR pentru urmatoarele activitati: -Proiectarea sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu, -Instalare si intretinere a sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu, -Instalare si intretinere sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor, -Proiectare, instalare, modificare sau intretinere a componentelor sau sistemelor de alarmare impotriva efractiei.

Slatina Servicii
 • Societatea noastra este autorizata/licentiata IGSU/IGPR pentru urmatoarele activitati: -Proiectarea sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu, -Instalare si intretinere a sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu, -Instalare si intretinere sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor, -Proiectare, instalare, modificare sau intretinere a componentelor sau sistemelor de alarmare impotriva efractiei.

Jilava Altul
 • Folosindu-ne de cunostintele si experienta dobandite in cei peste 10 ani de activitate in domeniul securitatii si confortului, oferim clientilor nostrii o gama larga de produse si servicii profesionale, respectand cele mai inalte standarde de calitate personalizate pentru fiecare client. Produsele pe care le comercializam sunt concepute in asa fel incat sa fie potrivite atat pentru utilizarea in domeniul industrial, cat si in cel rezidential. Imbinand cele mai noi tehnologii de pe piata internationala cu un design placut al aparaturii, va garantam siguranta si confortul de care aveti nevoie in fiecare zi, asigurandu-va totodata un cadru modern si elegant.

Mosnita Noua Altul
 • Advanced Technical Solutions este membra a unui grup de companii ce ofera o gama de servicii specializate de proiectare si implementare sisteme de detectie incendiu si gaz, sisteme de securitate, instalatii electrice, instrumentatie si process control si sisteme de automatizari. Avem peste 25 de ani de activitate, timp in care am acumulat o experienta solida in domeniul detectiei incendiu si gaz, automatizari si sisteme de curenti slabi, si, am reusit sa construim parteneriate solide cu clientii si furnizorii nostri din intreaga lume. Ne recomanda seriozitatea si rigurozitatea cu care tratam fiecare detaliu al activitatii noastre.

Bucuresti Sectorul 4 Servicii
 • Bio New Technology implementeaza sisteme de securitate, instalatii electrice, automatizari industriale, automatizari domotice, programe plc, programe arduino & raspbery, ebike, eauto, accu li, cnc lemn, cnc marmura, retelistica it.

Iasi Servicii
 • Firma Loif Cristi Srl se ocupa cu vanzarea echipamentelor pentru control acces, interfonie, antiincendiu. Pentru mai multe informatii despre produsele comercializate de firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Ploiesti Distribuitor
 • Novolari este o companie specializata in consultanta, proiectarea, comercializarea, executia si punerea in functiune a sistemelor de automatizare si telecomunicatii pentru aplicatii rezidentiale, aplicatii de firma, pina la aplicatii complexe institutionale sau industriale. Produsele si serviciile oferite sunt destinate clientilor finali, obiectivul nostru fiind realizarea unor proiecte care sa imbine functionalitatea si usurinta in utilizare cu estetica lucrului. Printr-o buna cunoastere a ofertei de echipamente se pot asigura inca din faza de proiectare pentru aplicatiile de securitate un raport grad de protectie - pret in concordanta cu nevoile si posibitatile clientilor, iar pentru aplicatiile de telecomunicatii solutii moderne, adaptate cerintelor beneficiarilor.

Caracal Servicii
 • Infiintata in 2004, Deltanet s-a dezvoltat ca si constructor de retele de telecomunicatii in special proiectarea, constructia si mentenanta retelelor de fibra optica pentru marii operatori. Incepand cu anul 2010 Deltanet si-a diversificat activitatea si pe segmentul constructiilor civile unde ofera servicii de proiectare, constructie si mentenanta a retelelor electrice, retelelor date/voce, control acces, supraveghere video, solutii de televiziune prin cablu sau satelit. Ne propunem sa construim parteneriate durabile cu clientii nostri, oferind un exemplu de buna practica in domeniul de activitate. Activitatea pe care o desfasuram tinteste dezvoltarea si optimizarea continua in vederea furnizarii de servicii integrate care sa sustina progresul.

Bod Producator