Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Alarme - Siguranta & Protectie: 363 companii
 • Companie infiintata in anul 1992 avand ca principal obiect de activitate proiectarea si implementarea sistemelor de securitate, sisteme electronice de alarma, sisteme de supraveghere video, sisteme de control acces, sisteme de automatizari porti, sisteme semnalizare incendiu, usi de garaj. Societatea dispune de dispecerat de monitorizare a sistemelor de alarma si interventie rapida cu echipaje specializate. Site: www.tritonsecurity.ro

Turda Servicii
 • Sav Integrated Systems ofera solutii inteligente si practice in domeniul audio-vizualului, design-ului, distributiei, instalarii si mentinerii sistemelor de siguranta. Pentru a fundamenta principiile de baza ale companiei, SAV Integrated Systems devine in 2008 membru A.R.T.S. (Asociatia Romaneasca a Tehnicilor de Securitate).

Bucuresti Altul
 • Societatea Ordis Srl, cu sediul in Sibiu, Str. Turda Nr. 15 este o societate specializata in paza obiective si sisteme de securitate. Firma de paza si protectie ORDiS Srl este creata plecand de la premiza unui sistem de securitate, reprezentand o imbinare intre paza umana si technica antiefractie. In acest moment asiguram paza a 22 de obiective avand un efectiv de 235 de angajati, si pentru 145 de companii am proiectat si instalat sisteme de securitate. Servicii ORDiS 1. Paza si protectie -asiguram dispozitive de paza, ordine, control acces prin agenti calificati si atestati 2. Monitorizare -monitorizarea este realizata prin intermediul dispeceratului 3. Proiectare si instalare technica antiefractie si control acces-configurarea, proiectarea si instalarea de sisteme tehnice(sisteme de detectie la efractie, supraveghere video, control accees, sonorizare profesionala).

Sibiu Servicii
 • City Security - Experti in Securitate: Sisteme de Alarma Profesionale, Sisteme Alarma la Efractie si Incendiu, Alarma Locuinta, Alarma Gratis, Promotii Alarme, Supraveghere Video, Control Acces, Videointerfonie, Sisteme Protectie Perimetrala, Servicii de Paza si Protectie, Monitorizare Alarme si Interventie Rapida. Dorim sa dam o noua dimensiune valorilor clientilor nostri oferind un pachet complet de servicii si sisteme de securitate protejand oameni, proprietati, afaceri si valori. Grupul nostru de firme va pune la dispozitie o retea profesionista de echipe specializate in activitatea de mentenanta si facility management de consultanta, proiectare, instalare, intretinere sisteme securitate impreuna cu o gama completa de servicii de monitorizare, interventie si paza umana a obiectivelor in dorinta de a raspunde cat mai exact tuturor necesitatilor clientilor. Obiectivul general al departamentului de mentenanta si administrare este sa ofere cat mai multe servicii-suport si sa actioneze cu promptitudine la schimbarile si solicitarile pietei. Oferta noastra este diversificata si flexibila in functie de cererile si nevoile clientului. Prestam servicii de audit la locatia dorita, servicii de evaluare a nevoilor, pe baza carora se va construi oferta. Identificam permanent nevoile clientilor si le oferim solutii globale, servicii ireprosabile si produse de calitate, in conditii de profitabilitate. Investim in tehnologii noi, in formarea si specializarea personalului, cu scopul de a creste beneficiul clientilor. Clientii nostri beneficiaza de aportul unei companii cu experienta in prestare de servicii specializate, respectand standardele de calitate impuse de organizatii nationale si internationale. Profesionalismul si seriozitatea sunt valorile care ne impun in piata, iar promptitudinea ne diferentiaza de ceilalti jucatori.

Sector 3 Servicii
 • Firma Sc Quest Expeditii Srl, infiintata in anul 2006, ofera urmatoarele produse: Audio Acumulatori GP Alarme Auto Accesorii Auto Becuri Halogen Cheie Briceag DVD Auto Universale DVD-CD-TV Auto Dedicate Electrice Faruri Tuning Girofaruri GPS - Navigatii Universale HDMI Inchideri Centralizate Injectoare Kit Geam Electric Lampi Lucru Lazi Frigorifice Portabile Produse cu LED Rame Digitale Sezori - Camere Parcare Statii Radio CB Statii Radio TAXI Alcool Tester Produse Pentru Intretinere Xenon Periferice.

Tabarasti Importator
 • Firma Acces Tech este autorizata de Inspectoratul General de Politie si va ofera servicii de consultanta, proiectare, instalare si intretinere a sistemelor profesionale de securitate: - sisteme de detectie si semnalizare efractie in magazine, zone rezidentiale, birouri, sisteme antifurt magazine; - sisteme de supraveghere video; - sisteme de control acces, sisteme de videointerfonie si interfonie precum si sisteme de automatizari porti si usi (batante; culisante; usi de garaj; bariere auto; sisteme de intrare-turnicheti); - sisteme de detectie si semnalizare incendiu; - consultanta in vederea stabilirii solutiei optime pentru dvs. - intretinere si service post-garantie.

Cisnadie Servicii
 • Suntem firma licentiata in sisteme anti-efractie, sisteme, supraveghere, automatizari, venim cu sfaturi si idei in sprijinul celor care doresc sa-si supravegheze si protejeze afacerile. Instalam doar sisteme profesionale, care nu fac rabat la calitate-pret. Seriozitate inainte de toate.

Baia Mare Altul
 • Magazin piese, accesorii auto, alarme, audio & multimedia auto, tuning exterior, tuning interior, tuning performance - suspensii sport, evacuari sport, filtre aer sport, alte piese performance. Promotii foarte atractive! Marci de renume la preturi foarte avantajoase! (Castrol, Mobil, Mann, Bosch, Motul, KW, Weitec, K&N, Jom, IN PRO, Reiger, FK Automotive, LSD, Bilstein, Brembo, Textar, Sachs, Luk, ATE, MTX, Pioneer, Focal, Viper, Maat, etc.) Pentru mai multe detalii privind produsele noastre va rugam sa accesati www.indeo-auto.ro Sau va asteptam in magazinul nostru din Sos. Berceni 48-50, sector 4 Bucuresti. Puncte de reper : chiar in intersectia Aparatorii Patriei, vis-a-vis de gura de metrou si de facultatea Spiru Haret, la parterul cladirii portocalii de doua etaje.

Bucuresti Distribuitor
 • Net Trading Srl este o societate infiintata in 1997. Obiectul principal de activitate il reprezinta importul si distributia de echipamente electronice. Pentru a mentine un nivel ridicat al serviciilor oferite atit furnizorilor cit si clientilor, NET TRADING SRL distribuie in principal numai produse pentru care este desemnat unic importator/ distribuitor pentru Romania.

Bucuresti Importator
 • Despre noi: SC Able Electric Systems SRL este o firma specializata in domeniul sistemelor de securitate, AUTORIZATA SI AGREATA DE INSPECTORATUL GENERAL DE POLITIE. Misiunea noastra este sa venim in intampinarea cerintelor clientilor nostri si sa le depasim asteptarile printr-o gama vasta de produse comercializate; precum si servicii complete, la un raport calitate-pret fara concurenta. Va oferim solutii complete, adaptate oricarui spatiu, rezidential sau comercial: Categorii produse: - sisteme profesionale antiefractie - sisteme de control al accesului si pontaj automat - sisteme profesionale de supraveghere video - sisteme antiincendiu - sisteme de interfonie si videointerfonie - sisteme de inchidere, automatizari porti , bariere - usi de garaj automate - instalatii electrice Combinand servicii de calitate si produse profesionale, cu o atentie deosebita fata de fiecare client, am devenit una dintre cele mai bune alegeri in domeniul sistemelor de securitate. Servicii oferite: - suport si consultanta pentru alegerea celor mai bune solutii - oferirea de solutii bazate pe tehnologii de ultima generatie , cu un raport optim calitate/pret - comercializarea in regim de magazin online si distribuirea oriunde in tara a produselor noastre - implementarea si instalarea solutiilor oferite - asigurarea mentenantei si service-ului in perioada de garantie si postgarantie pe o perioada de pana la 10 ani - proiectarea sistemelor TIPURI DE LUCRARI EXECUTATE: - instalare sisteme de alarma antiefractie - instalare sisteme de supraveghere video - instalare sisteme de control acces si pontaj - instalare sisteme de detectie si semnalizare incendiu ( antiincendiu ) - instalare interfoane si video interfoane - instalare automatizari pentru porti batante - instalare automatizari pentru porti culisante - instalare bariere de acces - instalare cilindri blocare acces - echipari tablouri electrice - echipari tablouri de automatizari - executie de lucrari electrice si montaj Utilizam numai echipamente de marca (brand_name), de o calitate certificata pe plan international si verificata in Romania precum: - DSC- Digital Security Controls Canada - PARADOX Canada - PYRONIX Marea Britanie - NAPCO SECURYTY USA - BENTEL Italia, - APOLLO FIRE DETECTORS Ltd.- Marea Britanie - KIDDE FIRE PROTECTION Ltd.- Marea Britanie - CERBER- Roel UE

Ploiesti Servicii
 • Service autorizat R.A.R. pentru montare alarme auto si folie autorizata R.A.R.(Solar Zone, Suntek, Sungard), sisteme audio (Magnat, Blaupunkt, Kenwood, Pioneer, Sony, Jvc, etc.), detectoare radar, senzori parcare, instalatii xenon, alarme auto: Viper, Discovery, Maat), sistem DVD navigatie dedicate).

Bucuresti Servicii
 • Totul a inceput din pasiune pentru electronica si din dorinta de a trai intr-o lume mai sigura . Acum ne putem mandri cu lucrari realizate in locatii foarte importante din Brasov si nu numai (hoteluri, unitati de invatamant, restaurante etc).

Brasov Servicii
 • Companie cu experienta in automatizarile industriale energetice, abordam instalatii electrice de joasa tensiune clasice si in sistem integrat. Executam lucrari complexe si complete pentru constructiile noi (hale, show-room, birouri, policlinici) asigurind preluarea proiectarii si executiei pentru partea electrica si de curenti slabi.

Iasi Altul
 • Sharks Security Srl. este o companie licentiata sa activeze in domeniul tehnicii de securitate electronica si mecanica, oferind consultanta, proiectare, instalare, service si mentenanta pentru: - detectie si avertizare efractie; - protectie perimetrala; - supraveghere video; - porti antifurt pentru magazine; - interfonie si video-interfonie; - detectie si avertizare incendiu; - iluminat interior/exterior LED; - control acces/ pontaj; - control acces hotelier; - automatizari porti auto, usi garaj, - bariere auto, usi, usi rotative; - usi de garaj; - sonorizare si adresare publica.

Bucuresti Servicii
 • Power Solutions va ofera servicii de consultanta, proiectare, instalare si intretinere sisteme profesionale de securitate: # Solutii de securitate         * Sisteme de alarma         * Sisteme de supraveghere video         * Sisteme detectie incendiu         * Protectie perimetrala         * Sisteme antifurt magazine         * Solutii control acces, pontaj         * Proiectare si service sisteme securitate # Monitorizare, paza si interventie operativa # Solutii de electroalimentare

Sibiu Servicii
 • Electronic Tudor Invest va ofera peste 20 de ani de experienta in domeniul sistemelor de securitate auto-moto si imobile. Politica noastra este de a promova pe piata romaneasca produse profesionale de cea mai inalta calitate - fiabilitate si tehnologie, tinta fiind satisfacerea clientilor nostrii. In acest sens Electronic Tudor Invest este distribuitor exclusiv in Romania pentru marci de prestigiu cum sunt: AUTOWATCH - Marea Britanie (alarme auto-moto), COMELIT - Italia (interfoane & videointerfoane).

Bucuresti Import - Export
 • Big It Solutions este importator direct si distribuitor de produse de supraveghere video si securitate. La noi puteti gasi produse precum: - camere supraveghere HD-SDI 1080P, - DVR HD-SDI 1080P, - sisteme supraveghere complete, - camere supraveghere exterior, - camera supraveghere interior, - camere supraveghere 700TVL, - DVR 4 canale, - DVR 8 canale, - DVR 16 canale, - placa de captura 4 canale, - card captura 8 canale, - placa captura 16 canale, - camera IP interior cu SD Card, - camere supraveghere IP exterior, - DVR full D1, - Camere si DVR full HD, - sistem alarma, - sisteme antiefractie, - accesorii supraveghere si securitate. Fie ca doriti doar o informatie, fie ca doriti sa achizitionati un produs sau un sistem complet de supraveghere video, noi va putem oferi informatiile necesare in luarea celor mai bune componente pentru satisfacerea cerintelor dvs. Incercam in permanenta sa fim la curent cu tot ceea ce este nou in materie de supraveghere video si sa va oferim ultimele noutati la preturi corecte. Comenzile se pot face prin intermediul site-ului, email sau telefonic, livrarile fiind facute in 24-48h prin curier rapid in toata tara. Toate produsele vin insotite de factura si certificat de garantie. Suntem o echipa A�ntreprinzatoare, entuziasta si tA�nara, desi au trecut multi ani de cand acumulam si diversificam experienta hi-tech. Avand o pregatire profesionala vasta (informatica, tehnica si juridica) suntem capabili sa satisfacem cele mai exigente cerinte ale clientilor nostri. Profesionalismul nostru sustine calitatea activitatii si diversificarea impusa de domeniu. Suntem informati, seriosi si receptivi la toate solicitarile dvs.

Pitesti Importator
 • Firma noastra se ocupa, in principal, cu importul si comercializarea de componente pentru sisteme de control acces: electromagneti de forta, bolturi electrice, surse de alimentare, butoane de iesire, telecomenzi, accesorii de montare. Sistemele de inchidere cu electromagneti sunt proiectate sa asigure orice usa sau poarta care se inchide pe un toc fix. Produsul consta intr-un electromagnet care se fixeaza pe rama fixa si o contraplaca ce se monteaza pe usa sau poarta mobila. In momentul inchiderii usii, forta magnetului fixeaza usa puternic. Deschiderea se face simplu, prin oprirea curentului ce alimenteaza electromagnetul, ceea ce confera electromagnetilor o rata foarte mica de defectare datorata lipsei componentelor mecanice uzabile. Acestia se pot monta pe usile de intrare ale blocurilor, caselor, apartamentelor, hotelurilor, institutiilor etc. Pot fi actionati cu card, cod de acces, buton, telecomanda etc. Electromagnetii nostri pot fi montati aplicat sau incastrat, pe usi simple sau duble (se pot comanda pentru fiecare usa in parte) din lemn, sticla, metal, PVC etc. Unele modele au incluse contacte de monitorizare, temporizator, cu ajutorul caruia se poate regla timpul de deschidere a usii, led de stare, bicolor, care semnalizeaza daca usa este inchisa sau deschisa, buzzer pentru semnalizare sonora in cazul in care usa ramane deschisa. Avantajele electromagnetilor sunt:                                                                                                                                                                                                                                                                 - usor de montat;                                                                                                                                                                                                                                                                 - forta mare de inchidere;                                                                                                                                                                                                                                                                 - nu au parti mecanice uzabile (durata mai mare de functionare);                                                                                                                                                                                                                                                                 - deschidere silentioasa;                                                                                                                                                                                                                                                                 - carcasa solida, inoxidabila;                                                                                                                                                                                                                                                                 - intretinere cu costuri minime. Pe langa electromagnetii de forta, firma noastra va ofera o gama variata de bolturi electrice, butoane de acces, telecomenzi, surse de alimentare, precum si toate accesoriile necesare montarii acestor sisteme de inchidere, la preturi fara concurenta cu garantie de 3 ani la electromagnetii de forta. Calitatea superioara a acestor produse a permis obtinerea certificatului CE.

Cluj-napoca Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza montaj instalatii sisteme de supraveghere, automatizari porti, alarme. Compania are un efectiv de 20 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. In firma Keystone Textel S.R.L. este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Keystone Textel S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii, care in mod cert sa va aduca reale satisfactii. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Importator
 • Infiintata in anul 2003, Sc Media Security Systems Srl se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Romania. Firma S.C. Media Security Systems S.R.L. are o echipa angajati cu vasta experienta in efectuarea de montaj si instalare echipamente tehnice de securitate. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Una din directiile de activitate este distribuirea pe teritoriul Romaniei a produselor Edic-mini -- reportofoane digitale de mici dimensiuni ajunse in cartea recordurilor Guiness. In compania S.C. Media Security Systems S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Altul