Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Anti-Glont - Siguranta & Protectie: 9 companii
  • Suntem o societate cu capital integral privat, am devenit lider national in productia de camere de tezaur. Treptat ne-am extins portofoliul, iar in prezent suntem importatori directi pentru 10.000 de tipuri de produse, de la peste 100 de producatori recunoscuti, pentru calitatea si fiabilitatea, produselor. Oferim o gama, completa de solutii de securitate, alaturi de sisteme de transport si procesare, numerar, solutii pentru industria hoteliera, sisteme de parking, sisteme ticketing pentru persoane si autovehicule sau solutii de arhivare si depozitare.

Miercurea Ciuc Importator
  • Sc. Figera Com Srl. este una dintre cele mai respectabile firme romanesti de constructii iar numele sau inseamna calitate, integritate, unicitate si incredere. Firma realizeaza o armonie intre interesele clientilor sai si obiectivele sale, ofera calitate si prelucreaza un volum imens de munca specializata de profil, impune standarde inalte pe piata si creste in mod regulat odata cu trecerea timpului. Echipamente de protectie si siguranta - case de bani, inclusiv pentru program non-stop - casierii blindate cu si fara interfoane - sisteme de transfer - sertare de transfer, case de transfer, sasuri de transfer - usi de tezau si antetezaur, trape de acces - panouri si usi antiefractie / antiglont - armatura antiefractie si panouri blindate pentru pereti - geam antiglont Constructii civile si industriale SOCIETATEA NOASTRA ACORDA GARANTI PENTRU TOATE PRODUSELE INSTALATE SI POST GARANTIE PE TIMP NELIMITAT.

Bucuresti Distribuitor
  • Societatea noastra face parte dintr-un grup de firme specializate in domeniul bancar, firme cu caracter tehnic pronuntat. Societatea s-a dezvoltat de-a lungul activitatii sale, pe domenii noi in Romania. Punctele de plecare au fost: -produse preluate si perfectionate in baza unei licente de produs. -dezvoltarea de produse prin efort propriu Domeniile astfel abordate si care constituie azi programul general de livrarii sunt: Echipamente de protectie si siguranta comercializate in marea lor majoritate sub marca EUROFORT - case de bani, inclusiv pentru program non-stop - casierii blindate si ferestre de casierie cu protectie antiglont, cu si fara interfoane - sisteme de transfer, sertare de transfer, case de transfer, sasuri de transfer - usi de tezau si antetezaur, trape de acces - panouri si usi antiefractie / antiglont - armatura antiefractie si panouri blindate pentru pereti - alte produse la tema Echipamente de protectie si siguranta din inport O gama larga de produse ale firmelor consacrate pe piaţa mondiala in domeniul securitaţii mecanice şi electronice. Dintre acestea amintim: - Austria: WERTHEIM, DORMA; - Italia: SEA, TAU, TONALI, CTS, DIERRE; - Ungaria: DIR-CON, SHOPGUARD SYSTEM LIMITED, SEAWING; - Canada: PARADOX; - Elveţia: KABA, GEHRER; - Finlanda: KASO; REFERINTE PRINCIPALE (in Romania) PENTRU PRESTARI SERVICI SI COLABORARII. - Interbrands Marketing & Distribution, SC HIPROMA SA(CARREFOUR), S.C. ROMANIA HYPERMARCHE S.A (CORA), DANONE SA, - G4S CASH SERVICES SRL, OMV ROMANIA MINERALOE SRL, - S.C. PROTECT CONSULTING, EDEN PROIECT ART SRL - FIGERA COM, etc. SOCIETATEA NOASTRA ACORDA GARANTI PENTRU TOATE PRODUSELE INSTALATE SI POST GARANTIE PE TIMP NELIMITAT. EXECUTAM OPERATII DE REVIZIE GENERALA SI LA TERMEN, LA ORICE SISTEM DIN GAMA ECHIPAMENTELOR DE SIGURANTA MECANICA SI ELECTRICA. Adaptam sisteme suplimentare de siguranta si control pe orice sistem existent in camerele de tezaur sau camere de procesare bani, mecanic sau electronic. Executam si montam sisteme de conditionare si control acces. Producem accesorii bancare - panouri de afisare a cursului valutar - interfoan duplex - casierie - panouri electrice de publicitate, reclame produse.

Bucuresti Servicii
  • Sc Axima Safe Srl infiintata in anul 2009, are ca obiect de activitate comercializarea de componente metalice, case de bani, usi de tezaur, usi antiglont, case de transfer valori, sertare de transfer, folie antiefractie precum si proiecte de siguranta mecano-fizica. -LISTA PRODUSE 1) SECURITATE mecanica MODUL CASIERIE ANTIGLONT - Sertare de transfer - SR EN 1522 - Geamuri blindate - EN 1063 - Seifuri clasa 1-5 - SR EN 1143 - Usi tezaur(clasa V-VII-VIII) - Usi antifoc (REI 60 - REI 120 min.) - Seifuri cu temporizare - SR EN 14450 - Usi antiglont - clasa 2-3-4 - SR EN 1522 - Folie antiefractie - SR EN 356 - Usi antiefractie - SR EN 1627 - Rulouri ext.-int. aluminiu - Perdele metalice - Perdele metalice microperforate - Grilaje metalice - Dulapuri metalice (optional antifoc) - Clasificatoare documente - EN 1047 - Interfoane casierie - Casa transfer valori - SR EN 1522 - Cabine autogestionate (sas transfer persoane) - Rafturi si sisteme de depozitare I arhivare 2) SECURITATE electronica - proiectare si instalare sisteme de supraveghere - proiectare si instalare sisteme de alarmare impotriva efractiei - proiectare si instalare sisteme de alarmare antiincendiu - sisteme informatice - consumabile si imprimante - intretinere software si hardware - proiectare si cablare de retele - consultanta si asistenta tehnica - AMENAJARI interioare - exterioare (toata gama).

Bucuresti Producator
  • Salamandra se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale, fiind o companie recunoscuta in Bucuresti. Ceea ce isi propune firma Salamandra                                                                 este sa efectueaze servicii profesioniste de amenajari anti-glont FB2 si FB3 - panouri, usi si sertare de transfer bancar, comert cu case de bani si seifuri sas-uri de transfer bancar. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Salamandra S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Salamandra S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Bucuresti Producator
  • Echipa cu experienta in domeniul sistemelor de securitate, cu personal calificatm conform legislatiei si standardelor, furnizam echipamente si servicii in domeniul securitatii mecano-fizice si electronice. Asiguram instalare si service pentru sisteme de securitate in judetele Botosani, Suceva, Iasi, Neamt, Cluj. Mai multe detalii pe www.cybersmartx.eu

Ipotesti Servicii
  • Infiintata in 1994, Ariola Prodcom este prezenta cu experienta practica si indelungata in domeniul echipamentelor bancare si a sistemelor de securitate. Societate licentiata pentru proiectarea, executia si intretinerea sistemelor de alarma, supraveghere video, detectie alarmare si semnalizare incendiu, control acces. Furnizor de seifuri certificate antiefractie si antifoc, sisteme de inchidere certificate. Unic reprezentant al NEX Bill Korea, producatorul masinilor de numarat si detectat bancnote. Societatea presteaza servicii de: - evaluare risc la securitate fizica - service si mentenanta echipamente bancare - instalare intretinere modificare sisteme de alarma antiefractie si antiincendiu, supraveghere video, control acces, instalare tunuri de ceata. Mai multe detalii pe www.ariola-shop.ro

Cluj-Napoca Importator
  • Oferim produse si servicii de securitate mecanica - Modul casierie antiglont     - Sertare de transfer - SR EN 1522 - Geamuri blindate – EN 1063         - Seifuri clasa 1-5 – SR EN 1143 - Usi tezaur (clasa V-VII-VIII) - Usi antifoc (REI 60 - REI 120 min.) - Seifuri cu temporizare - SR EN 14450 - Usi antiglont SR EN 1522 - Folie antiefractie SR EN 356 - Usi antiefractie – SR EN 1627 - Rulouri exterior-interior aluminiu - Perdele metalice - Perdele metalice microperforate - Grilaje metalice - Dulapuri metalice (optional antifoc) - Clasificatoare documente –  EN 1047 - Interfoane casierie         - Casa transfer valori - SR EN 1522 - Rafturi si sisteme de depozitare - arhivare         - Amenajari interioare – exterioare (toata gama).

Bucuresti Servicii
  • Compania noastra a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Bucuresti. Compania Sitma S.R.L. va pune la dispozitie produse de calitate ca sisteme de securitate mecanice - case de bani, blindaje, sisteme de geam antiglont, sertare de transfer pentu banci, caserii, case de schimb valutar. Firma noastra are un personal de 60 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Sitma S.R.L.. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Si pentru ca Sitma S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Producator