Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Altele - Siguranta & Protectie: 126 companii
 • Birou detectivi Particulari UNITED Autorizati pentru servicii speciale de investigatii si filaj infidelitati moralitate sot/sotie investigatii premaritale inainte si dupa casatorie,[probe divort, partaj, incredintare copii, recuperare bunuri, etc.]. investigarea persoanelor[adrese, telefoane,ocupatii, stil de viata, anturaj,statut marital] Protectia si insotirea copiilor in diferite situatii[excursii, munte, disco,diverse locatii] cautarea persoanelor disparute sau acunse, cele cu care sa pierdut legatura in timp, indiferent de zona, tara,locatie. Servicii pentru firme Stoparea furturilor din societati comerciale[carburant, alimente, diverse produse, etc] Alte servicii speciale la cerere tel;0730175949 0753937003 www.agentiedetectivi.com www.detectivi-particulari-united.ro

Bucuresti Servicii
 • - Angajati bine pregatiti; - Solutii specializate si adaptate in functie de fiecare client in parte; - Imbinarea optima a sistemelor de securitate cu servicii de securitate umana cea ce inseamna: SECURITATE INTEGRATA

Bucuresti Servicii
 • S.C. SQM Optim Consultant S.R.L. este o societate cu capital privat, cu o prezenta activa la nivel national, avand ca principal obiect de activitate consultanta in domeniul sistemelor de management al calitatii, mediului, sanatatii si securitatii ocupationale, sigurantei alimentului, securitatii informationale si responsabilitatii sociale. SQM Optim Consultant ofera servicii de consultanta tuturor organizatiilor din toate domeniile de activitate care doresc implementarea unuia dintre urmatoarele sisteme: - Sistemul de Management al Calitatii - SR EN ISO 9001:2008; - Sistemul de Management al Mediului - SR EN ISO 14001:2005; - Sistemul de Management al Securitatii si Sanatatii Ocupationale - OHSAS 18001:2008; - Cerinte particulare pentru calitate si competenta pentru laboratoare de analize medicale - SR EN ISO 15189:2007 ; - Sisteme de Management a Sigurantei Alimentare (Food Safety Management System FSMS) - SR EN ISO 22000 si Evaluarea Riscurilor in cadrul Sistemelor de Management ale Igienei (Hazard Analysis Critical Control Point) - HACCP; - Sisteme de Management a Securitatii Informatiei - BS 7799-2:2002 & SR EN ISO 17799 & SR EN ISO 27001; - Norma pentru Responsabilitate Sociala -    SA 8000; in vederea certificarii conformitatii sistemului de catre un organism acreditat. Evolutia pozitiva a unei organizatii este conditionata de competenta personalului, de capacitatea acestuia de a rezolva diverse probleme, de a identifica cele mai bune solutii si ulterior de a le pune in practica eficient si eficace. In aces sens, venim in sprijinul dvs. invitandu-va sa participati la programele de instruire organizate de catre SQM Optim Consultant , programe in cadrul carora va asiguram de: - profesionalismul lectorilor; - noutatea informatiilor; - metode de instruire moderne: expunerea, dezbaterea, exercitii, studii de caz, testarea cunostintelor - adaptabilitate in functie de cerintele clientilor. Asigurandu-va cu toata responsabilitatea de calitatea serviciilor prestate pentru dvs., va invitam sa analizati oferta noastra de programe de instruire amintindu-va ca toate cursurile sunt de mare actualitate si sunt organizate in colaborare cu parteneri prestigiosi in domeniu.

Bucuresti Servicii
 • Cabinetul individual de psihologie Chisnoiu Liviu a deservit, de-a lungul timpului, mii de clienti. Examinarile sunt efectuate de personal calificat cu experienta de circa 30 ani in domeniu, avand peste 20.000 de examinari efectuate. Avantajul pe care il avem asupra altor societati de profil din tara, in afara de experienta acumulata de-a lungul anilor si a dotarilor cu aparatura performanta, este si acela ca suntem singurul detector de minciuni particular mobil, avand disponibilitatea de a ne deplasa la adresa clientilor nostrii, oriunde in tara, cu conditia existentei unor conditii minime pentru desfasurarea acestui tip de activitate. Diversificam periodic gama de teste si domenii, in care Poligraful poate fi aplicat, prin prisma cercetarilor pe care le efectuam. Ne documentam, informam si perfectionam periodic pentru a fi competitivi in domeniu. Avand peste 20.000 de testari efectuate, va stam la dispozitie pentru a da curs solicitarilor dvs.

Constanta Servicii
 • Firma ofera servicii în domeniul s.s.m. ( protecţia muncii ) - identificarea pericolelor şi evaluarea riscurilor pentru fiecare componentă a sistemului de muncă. - elaborarea planului de prevenire şi protecţie. - elaborarea de instrucţiuni proprii pentru aplicarea reglementărilor de securitate şi sănătate în muncă. - elaborarea tematicii pentru toate fazele de instruire. - instruirea introductiv generală de securitatea muncii, precum şi testarea cunoştinţelor. - elaborarea regulamentului de securitate şi sănătate în muncă. - identificarea echipamentelor individuale de protecţie necesare pentru posturile de lucru. - elaborarea deciziilor interne de organizare a activităţii de securitate şi sănătate impuse de lege. - cercetarea accidentelor de muncă ce au produs incapacitate temporară de muncă. - elaborarea regulamentului intern şi al contractului colectiv de muncă. - altele - legate de activităţi de s.s.m. (protecţia muncii).

Satu Mare Servicii
 • Daca pana acum aveai indoieli privind solutia de desfumare pentru proiectul tau, acum aici poti gasi ceea ce ai nevoie: proiectare, materiale+transport, montaj si mentenanta cu firme autorizate de catre producator.

Cristian Altul
 • Dispunem de o echipa de profesionisti, cu o experienta in domeniul sanatatii si securitatii in munca in Romania. Specialisti acreditati in domeniul sanatatii si securitatii muncii, va stau la dispozitie pentru rezolvarea rapida a tuturor problemelor din acest domeniu. Pentru mai multe imformatii contactati-ne la www.marget.ro

Bucuresti Servicii
 • Compania noastra se afla in crestere atat ca numar de angajati cat si ca numar de clienti, produsele noastre avand o fiabilitate de peste 92%. Deasemenea calitatea produselor noastre este net superioara comparativ cu alte produse asemanatoare de pe piata romaneasca. Fara tartru, gudron,monoxid de carbon, fara substante cancerigene. www.tigareelectronica.ro. Singura tigara electronica slim.

Bucuresti Importator
 • Cabinet psihologic individual acredidat de catre Colegiul Psihologilor din Romania ofera servicii psihologice în domeniul psihologiei muncii, psihologiei aplicate în domeniul securitatii nationale, psihologiei transporturilor, psihologiei clinice şi psihoterapiei.

Bucuresti Servicii
 • Firma noastra ofera alarme si supraveghere video. Pentru mai multe detalii cu privire la serviciile si produsele oferite de catre firma noastra va rugam sa ne contactati. Va multumim si va asteptam.

Constanta Servicii
 • Suntem o companie infiintata in 1994, prezenta de durata in piata echipamentelor de lucru si de protectia muncii, clienti traditionali din zona capitalei - companii de constructii, producatori, case de comenzi cu clientela la nivel national.

Bacalbasa 18 Servicii
 • Compania ELECTRA a fost înfiinţată în anul 1991 de către actualul său director general, ing. Marian Berdan, iar în anul 1993 a început producţia de interfoane sub marcă proprie. 21 de ani mai târziu, după trecerea de la interfon la VIDEOINTERFON, în anul 2012, ELECTRA este pe cale de a face un alt pas important în istoria sa şi îşi pregăteşte intrarea pe piaţa internaţională, începând cu participarea, în aprilie, la cel mai important târg mondial de lighting şi home automation: Light&Building Frankfurt. Odată cu participarea la acest târg, ELECTRA va lansa o nouă gamă de produse: TOUCH LINE. Tehnologiile de ultimă oră utilizate, aduc un suflu nou produselor ELECTRA, oferindu-le atât o eleganţă desăvârşită, cât şi o utilizare prietenoasă. Noile produse ale gamei ELECTRA – TOUCH LINE prezintă o serie de caracteristici inedite: - Posturi interioare video cu ecran TFT – LCD de 2,4” sau 3,5”, cu redare de imagini de înaltă definiţie - Tehnologia GLASS impune un stil minimalist şi utilizarea unor materiale nobile, lucioase, care oferă produselor un look ce se înscrie în tendinţele actuale din domeniul gadgeturilor electronice. - Tastatura de tip TOUCH, bazată pe electronica de vârf şi pe eliminarea completă a butoanelor mecanice, este intuitivă si facilitează utilizarea interfonului. - Posibilitatea de a personaliza produsul dorit – variantă (vilă sau bloc), culoare, tip de montare (aparentă sau îngropată). Pentru mai multe detalii, vizitaţi www.electra.ro

Iasi Producator
 • Biroul de detectivi particulari"Total Invest" ofera servicii persoanelor fizice si juridice. Obtinerea de informatii despre conduita si moralitatea publica a unei persoane(anturaj, vicii, dependente), cu exceptia persoanelor in legatura cu care desfasurarea unor investigatii este interzisa de lege. • Obtinerea de date privind seriozitatea ori solvabilitatea unor persoane fizice sau juridice, • Investigatii si cautarea persoanelor disparute sau cu care au fost pierdute legaturile din diverse motive. • Obtinerea unor date privind identitatea unor persoane in vederea stabilirii arborelui genealogic sau pentru alte motive. • Asigurarea protectiei informatiilor din sfera vietii private sau din activitatea persoanelor fizice sau juridice. • Obtinerea de date si informatii despre bunuri sau valori care fac obiectul unor litigii de natura civila sau penala,ascunse sau instrainate a caror lipsa prejudiciaza interesele unei parti in proces(succesiune, mostenire, partaj) • Cautarea si identificarea unor persoane care au fost martore la evenimente in urma carora au rezultat litigii. • Obtinerea de date si informatii in legatura cu eventualele sarcini sau litigii nesolutionate care ar putea greva bunuri imobile sau mobile pe care o persoana fizica sau juridica doreste sa le achizitioneze. • Cercetari ipotecare, cadastrale , testamentare, etc. • Instruirea teoretica si practica a personalului care deserveste sau lucreaza in spatii publice sau private(hoteluri, restaurante, cluburi, sali de conferinta, sedii de firme si asociatii, etc.) pe profil antiterorist, in scopul sesizarii si prevenirii actiunilor periculoase indreptate impotriva spatiilor respective sau a persoanelor prezente. • Consultanta de specialitate pe linia asigurarii securitatii sediilor si resedintelor, a protectiei personale precum si a prevenirii si contracararii scurgerilor de informatii confidentiale. • Verificarea persoanelor angajate in sisteme de paza,deservire, relatii cu clientii, prestari servicii, etc, pentru stabilirea modului de indeplinire de catre acestea a sarcinilor profesionale(respectarea reglementarilor interne, incadrararea in termene orare,respectarea traseelor de deplasare ordonate etc). • Verificarea activitatii persoanelor angajate in unele societati, asupra carora exista suspiciunea lipsei de loialitate.

Bucuresti Servicii
 • Cabinet psihologic individual acredidat de catre Colegiul Psihologilor din Romania ofera servicii psihologice pentru psihologia muncii, psihologie aplicata in domeniul securitatii nationale, psihologia transporturilo, psihologie clinica si psihoterapie.

Bucuresti Servicii
 • Firma organizare evenimente de orice fel : - Nunti, botezuri, petreceri, concerte, lansari. -Sonorizari, DJ, karaoke, lumini, lasere, foto, filmari si video-proiectii. Preturi incepand de la 150 Euro. Profesionalim maxim!!!

Bucuresti Servicii
 • Scoala de detectivi particulari CONFIDENT a fost creata pentru atestarea in profesia de detectiv particular a celor ce doresc sa obtina licenta in profesie si care nu au lucrat in domeniu apararii publice, sau in sistemul de siguranta nationala. ( Legea 329/2003 : art. 4 - Activitatea de detectiv particular poate fi desfasurata numai de persoanele care sunt atestate profesional. art. 5 - Poate dobandi calitatea de detective particular persoana care indeplineste urmatoarele conditii): Poseda cel putin studii medii si este absolventa a unei scoli post liceale de detectiv sau a indeplinit functia de politist ori lucrator in cadrul institutiilor publice cu atributii in domeniul apararii , ordinii publice sau siguranta nationala ori este absolvent ai unei institutii de invatamant superior.) Deasemenea ofera posibilitatea perfectionarii ori specializarii candidatilor la licentiere in profesia de detectiv particular ori acelor deja autorizati. La finalul cursului se elibereaza certificate de absolvire de catra Consiliul National de Formare Profesionala al Adultilor,de pe langa Ministerul Muncii Sigurantei Sociale si Familiei-M.M.S.S.T. si Ministerul Educatiei si Culturii M.E.C., autoritatea competenta in materie , conform procedurilor legale in vigoare si recunoscute in plan national. Cursul este intensiv, cu formatori de prestigiu si abilitati teoretice , practice si psihopedagogice . Scoala dispune: -de spatii moderne, -dotari multimedia si tehnico-operative necesare activitatii de investigatii. Programa de pregatire este aprobata de catre Inspectoratul General al Politiei Romane si adecvata Standardelor Ocupationale Europene, adoptate de Consiliul pentru Standarde Ocupationale- C.O.S.A.(H.C.M. 779/1999) privind profesia de detectiv particular (prevazuta in catalogul activitatilor din economia nationala - C.A.E.N., cu nr. 345004) Pregatirea, ca obiective generale, este axata pe desfasurarea activitatii specifice de investigare ( art. 1 din legea 329/2003) privind: a) conduita si moralitatea publica a unei persoane; b) date privind solvabilitatea ori seriozitatea unei persoane fizice sau juridice; potentiali parteneri intr-o afacere; c) persoanele disparute de la domiciliu; d) bunurile care fac obiectul unor litigii de natura civila sau penala instrainate in scopul prejudicierii intereselor unei parti in proces; e) asigurarea protectiei impotriva scurgerii unor informatii din sfera vietii private sau a activitatii agentilor economici care doresc sa pastreze confidentialitatea acestora . Perspective profesionale, costuri, acces, contact: Absolventii au urmatoarele perspective: 1 Licentierea in activitatea de detective particular, conform procedurilor prevazute in legea 329/2003 si H.C.M 1666/2004 privind aplicarea legii 329/2003. 2 Angajarea, conform pregatirii profesionale in structurile de asigurare a securitatii si sigurantei institutiilor si societatilor comerciale. CONTACT: 0722399302; 0751399302; www.detectiviparticulari.info www.scoaladedetectivi.ro

Bucuresti Altul
 • S.C.DELTA MEB SECURITY S.R.L este o societate cu capital integral romanesc si 100% privat si are ca obiect principal de activitate “Activitati de investigatie, protectie a bunurilor si persoanelor si consultanta in domeniu. Societatea isi desfasoara activitatea in conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare, a licentei de functionare nr.0947/P/28.11.2006 si in baza contractelor de prestari servicii incheiate cu beneficiarii. De la infiintare si pana in prezent, societatea a reusit sa-si dezvolte treptat atat volumul afacerilor cat si gama de servicii oferite partenerilor sai. Astfel, societatea este capabila sa asigure servicii de calitate, avand ca parteneri de afaceri, persoane juridice si persoane fizice din diferite domenii de activitate: sport, turism, invatamant, sanatate, cultura, institutii bancare, birouri de avocatura si notariat, case de schimb valutar si amanet, complexe comerciale, centre comerciale si depozite de marfuri en-gross etc. Prin modul in care si-a indeplinit sarcinile si atributiile conferite de lege, societatea se bucura de o buna apreciere atat in mediul partenerilor de afaceri cat si din partea organelor de politie, cu care colaboreaza pentru asigurarea si mentinerea ordinii publice.

Bucuresti Servicii
 • Suntem specializati in domeniul automobilelor oferim servicii pentru clientii nostri dupa cum urmeaza: - folii antiefractie si de protectie solara cu materiale si tehnologie de ultima generatie; - inscriptionari auto, colantare si folii speciale pentru protectie caroserie, - igienizare habitaclu auto, dezinfectare si detailing superior, - corectie vopsea, polish si tratament cu sticla lichida sau "Ceramic Coating", - reconditionare faruri si stopuri. Priceperea si iscusinta noastra este garantata de numarul mare de clienti deosebit de multumiti in cei peste cincisprezece ani de activitate, dar si de materialele importate direct de la producator, special pentru a putea garanta calitatea lucrarilor noastre. Pentru intampinarea tuturor problemelor punem la dispozitie numerele de telefon: 0740 520 580 / 0758 520 580 / 0753 555 202 / 0740 555 202 Va asteptam de asemenea la atelirul nostru din Bacau, pe Strada Avram Iancu nr 1, pentru a gasi o rezolvare a tuturor nevoilor si problemelor. Vom incerca sa fim tot timpul la curent cu noile tehnologii pentru a va putea oferi produse si servicii de foarte buna calitate. Echipa Obsessive Detailing

Bacau Servicii
 • PGN Advertising MD comercializeaza o gama larga de produse si servicii publicitare, printre care mentionam: afise, flyere, pliante, mape, calendare si agende personalizate, tricouri, sepci, brichete, pixuri, cani. De asemenea, compania noastra comercealizeaza si echipamente de lucru si protectia muncii printre care mentionam: imbracaminte, incaltaminte si manusi de protectie, echipamente pt. protectia capului, protectie auditiva si respiratorie, lucru la inaltime, dar si articole de prim ajutor, semnalizare si delimitare. Calitatea deosebita a produselor noastre dar si promptitudinea cu care am raspuns oricarei solicitari au determinat foarte multe companii sa ne devina clienti. Intotdeauna, calitatea lucrarilor predate este principiul care ne ghideaza: clientul are nevoie de lucrare la timp si in conditiile de calitate stabilite. Aceasta este provocarea si nu ne este teama sa o acceptam!

Bucuresti Producator
 • Herta Solutions s-a specializat în descoperirea şi aducerea pe piaţă a produselor din domenii diferite în folosul managementul clienţilor din branşa petrecerii timpului liber: Ştranduri, Băi Termale, Studiouri de Fitness, Oaze de Wellness, Regiuni de Schi, Telescaune, Stadioane, Hale Sportive, Muzee, Parcuri, Grădini Zoologice, Grădini Botanice, Teatre, Expoziţii, Întreprinderi de Circulaţie, Hotele şi Întreprinderi Gastronomice, ş.a. Soluţiile Noastre Sisteme de management a vizitatorilor Soluţii pentru casa de bilete (Bilete, Cumpărături & Case pentru Gastronomie) Sisteme de control al accesului Platforme de bilete (ex. Carte regională, Carte rurală ş.a.) Managementul evenimentelor Sistem de Contabilitate prin internet. Noi optimăm managementul vizitatorilor din petrecerea timpului liber. Țelul nostru: Creșterea succesului economic al clienților noștri!

Obreja Importator