Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Altele - Siguranta & Protectie: 127 companii
 • SC Tres Factory SRL si-a inceput activitatea in anul 2005 in Pitesti si are ca obiect de activitate dezvoltarea de aplicatii pentru localizarea si urmarirea flotelor auto prin GPS, oferind solutii in combinatia localizare / verificare. Compania isi canalizeaza eforturile catre solutiile M2M (Machine To Machine) telul fiind de a oferi solutii de managerizare cu abilitatea de acces instantaneu catre datele oferite de echipamente oriunde si oricand, si de a imbunatatii aplicatiile ERP existente. Prin activitatea comunicatiilor dinamice si in timp real intre dispozitive si aplicatii de tip wireless, pot fi folosite masuri pentru un control mai bun, un nivel mai ridicat de eficienta financiara si venituri mai rapide. Proiectul principal Lupa GPS (Localizare si Urmarire Parc Auto), a fost lansat pe piata in anul 2007, fiind o solutie profesionala de managerizare a parcurilor auto detinute de societatile comerciale. Fiind deschisi de fiecare data la nevoile si la solicitarile clientilor, am imbunatatit si perfectionat solutiile dezvoltate de noi astfel incat, rezultatele obtinute sa fie satisfacatoare pe deplin.

Comuna Bradu, Sat Geamana Importator
 • Combatem eficient orice tip de daunatori,prestam servicii de dezinsectie si deratizare cu solutii ecologice, fara miros si remanenta indelungata. Profesionalism si promptitudinee. Deratizare, dezinsectie si dezinfectie !

Oradea Servicii
 • S.C. Saphir 2001 S.R.L. comercializeaza o gama foarte larga de chei auto cu transponder (cu cip), carcase pentru chei auto, cilindri, lacate si ofera servicii profesioniste si de calitate: copieri chei, copieri chei auto cu transponder originale, reparatii incaltaminte si tocilarie profesionala. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Producator
 • Echipa tanara, in continua dezvoltare, deschisi la nou, profesionisti in domeniul financiar, venim in sprijinul clientilor nostri cu posibilitati de investire in produse financiare garantate pentru un viitor mai bun.

Constanta Servicii
 • Obiectivul nostru de 101% deriva din 101% Pasiune, 101% Seriozitate, 101% Discretie, 101% Experienta. Consideram ca OBIECTIVUL 101% fiind indeplinit, satisfactia dumneavoastra este garantata prin calitatea serviciilor oferite de firma noastra. Preturile oferite de firma noastra sunt sub cele ale concurentei fiind cuprinse intre 15 si 40 de Euro/ ora, in functie de complexitatea cazului si consumul de resurse.

Bucuresti Servicii
 • Compania Allianz Tiriac este lider in domeniul asigurarilor pe segmentul asigurarii generale, printre primii furnizori de asigurarii de viata si pe locul 2 in sistemul de pensii private si printre cele mai sigure societatii de asigurari.

Bucuresti Financiar
 • Compania SC Aldo Security SRL are ca obiect de activitate producerea si comercializarea sigiliilor de securitate si a incuietorilor speciale. Produsele oferite de firma noastra sunt realizate in Romania sau importate (distribuitor unic ITW Envopak UK pe Romania, Ungaria, Bulgaria, distribuitor Britton Decoflex). Toate sigiliile sunt cu regim special si nu exista posibilitatea aparitiei dublurilor deoarece seriile sunt tinute in baze de date atat in Romania cat si UK. Sigiliile sunt inseriate (standard, stoc) pot fi personalizate (culori, marcare, logo, cod de bare, etc). Domenile de aplicabilitate sunt: transport (auto, feroviar, aerian, maritim), industrie, sanatate, banci, controlul calitatii, aparate de masura si control, etc. Sigiliile sunt realizate, atat ca si constructie cat si datorita materialelor utilizate, astfel incat sa nu permita violarea fara urme vizibile . Indiferent de necesitatile clientilor noi putem oferi o solutie, iar daca nu exista o vom dezvolta impreuna cu partenerii nostri ITW Envopak. Indiferent de aplicatia dorita, Aldo Security? va garanteaza cea mai importanta cerinta: SECURITATEA. Sigiliile de securitate oferite de Aldo Security ofera o inviolabilitate excelenta de pana la 100%, avand diverse sisteme de blocare. Produsele noastre pot fi gravate cu text (pana la 20 de caractere), logo, cod de bare. De asemenea ele pot fi inseriate cu maximum 7 cifre. Pentru personalizarea produselor dumneavoastra Aldo Security va pune la dispozitie o gama variata de solutii: - Culori diverse (in functie de clasa si modelul de sigiliu) - Marcare: Laser sau termoprintare - Pentru realizarea pansoanelor necesare pentru termoprintare se utilizeaza o masina de gravura cu control computerizat ce permite realizarea de logo-uri, caractere speciale, cod de bare, etc. Marcarea laser permite inscriptionarea de text, logo, cod de bare, caractere speciale, etc. Acest tip de imprimare este definitiv si nu poate fi indepartat decat prin distrugerea materialului.

Bucuresti Producator
 • Euro Investigatii Group, firma de detectivi particulari din Constanta ofera servicii de specialitate pe raza judetului Constanta si in regim de colaborare in toata Romania. De mai bine de 6 ani suntem prezenti pe piata romaneasca, avand sute de cazuri rezolvate.

Constanta Servicii
 • Spy-Gadget comerciant a celor mai avansate produse pentru spionaj si protectie personala pe intreg teritoriul tarii, va pune la dispozitie o gama diversificata de produse pentru protectia intimitatii la preturi avantajoase. Printre produsele noastre veti gasi: camere ascunse si mascate, microcamere wired&wireless, microfoane, reportofoane, sisteme de comunicare discrete, DVR-uri, localizatoare GPS, sisteme anti-spionaj precum si o gama de gadgeturi diverse insotite de instructiuni in limba romana, oferind si o garantie tuturor produselor pe o perioada de 12 luni. Pentru a facilita intelegerea produselor noastre cat si pentru a face mai usoara alegerea celor mai potrivite produse, va stam la dispozitia dumneavoastra pentru a va consilia in alegerea celui mai potrivit produs adaptat necesitatilor dvs. Spy-gadget.ro. Solutii hi-tech pentru orice buzunar!

Oradea Importator
 • L&GD Prod Srl este Partener pentru diviziile Commercial Care si Folii de geam, al Companiei 3M. Avem o expertiza bogata in ceea ce priveste echiparea intrarilor in cladiri cu covoare, de exterior si interior, menite sa capteze murdaria si umezeala, astfel incat sa se previna patrunderea mizeriei in interior. Produsele pe care vi le propunem sunt deosebit de eficiente, rezistente si confera un aspect elegant si profesional cladirii, fie ea rezidentiala, ori institutie. De asmenea, folii de protectie solara sunt solutia ideala pentru a reduce aportul de caldura din exterior, sau pentru a reduce pierderile de caldura in perioadele reci.. lucru care se va reflecta in costurile cu conditionarea aerului.. Benzile antiderapante pot fi solutia pentru a preveni alunecarile si accidentele cauzate de acestea.. de la exterior, pe trepte sau rampe.. pana la interior, in cabina de dus sau baie.. Nu in ultimul rand, filtrele montate la reteaua de apa curenta va pot asigura apa de baut sigura, gustoasa si curata, eliminand necesitatea de a cumpara apa imbuteliata, problemele legate de depozitare, reciclare. Cu un filtru montat la retea, veti putea avea apa buna, oricand.. nu riscati sa ramaneti fara apa fiindca ati uitat sa cumparati.... Pentru orice informatii va stam la dispozitie cu placere, fie la telefon: 021-211.4144, 0722-205066, fie prin e-mail. Ne dorim sa devenim partenerii dumneavoastra de incredere !

Bucuresti Servicii
 • Sisteme antifurt magazine Wellpoint – porti antifurt Sisteme antifurt magazine Wellpoint, porti antifurt, etichete detasabile antifurt, etichete flexibile antifurt pentru magazin de imbracaminte, magazin de incaltaminte, supermarket, autoservire, magazin de cosmetice, magazin de jucarii, magazin de cadouri. Oferim: consultanta gratuita, seriozitate, profesionalitate, promtitudine, solutii personalizate! Pentru mai multe informatii, video, oferta de pret sisteme antifurt contactati telefonic sau vizitati siteul nostru wellpoint.ro sau porti-antifurt.ro.

Bodogaia Altul
 • S.c. Nakita Prod Comimpex S.r.l. din Targu Mures, a fost înfiintata în anul 1992, iar activitatea: producerea si comercializarea echipamentelor individuale si a sistemelor complexe de protectie pentru lucru la înaltime, precum si a echipamentelor tehnice de electrosecuritate a început în anul 1996, odata cu aparitia legii nr. 90/1996. Prin intermediul siteului dorim sa ne apropiem de toti colaboratorii si clientii nostri, punand la dispozitie informatii de ultima ora privind gama noastra de produse, o parte din ele reprezentand premiere tehnice ca solutii si realizari in domeniul echipamentelor tehnice.

Targu Mures Importator
 • Activitatea Agentiei Rodias Investigatii este strict confidentiala si este asigurata de echipe de specialisti in domeniile de interes ale clientilor nostri: poligraf, investigatii, tehnica speciala, grafoscopie, supravegheri, etc. Dotarea tehnică permanentă cu aparatură de ultimă ora este o constantă A�n dezvoltarea Agentiei.

Rm. Valcea Servicii
 • Cabinetul individual de detectiv particular Gagu Marin, cu experienta in: - supravegheri, investigatii; - depistarea si localizarea clientilor rau-platnici sau care se sustrag de la indeplinirea obligatiilor contractuale, ofer: - experient si profesionalism; - discretie totala; - disponibilitate si promptitudine. Pentru mai multe detalii va invitam sa vizitati: http://www.gamadetectiv.com/

Bucuresti Servicii
 • Daca nu-ti place cine esti si unde esti, nu-ti face griji ! Pentru ca nu esti obligat sa ramai cum esti si nici unde esti ! Poti evolua, te poti schimba, poti fi mai mult decat ceea ce esti. Contacteaza-ne !

Arad Producator
 • Puternic grup financiar european specializat in asigurari de viata, pensii private, fonduri de investitii activeaza si in Romania oferind asigurari de viata fiind cel mai important jucator pe piata fondurilor de investitii.

Bucuresti Financiar
 • Se ofera consultanta in domeniile protectiei muncii si protectia si stingerea incendiilor: - consultanta in domeniul ssm si su; - instructiunii de lucru; - evaluarea riscurilor de accidentare si imbolnavire profesionala; - intocmirea documentatiei in domeniul ssm si su; - intocmirea documentatiei si anchetarea accidentelor de munca.

Bucuresti Servicii
 • Firma ofera servicii de: -Managementul riscurilor; -Programe financiare individuale; -Programe financiare de grup; -Analize si studii de piata comparative; -Programe de capitalizare si investitii.

Arad Servicii
 • Sig Life este o companie de consultanta in domeniul securitatii si sanatatii in munca (SSM) si prevenirea situatiilor de urgenta (PSU). Compania noastra este abilitata de Ministerul Muncii, Protectiei Sociale si Familiei, conform noilor cerinte ale legii 319/2006 sa presteze activitati in domeniul sanatatii si securitatii in munca. In acelasi timp, dispunem de consultanti abilitati si certificati de catre ministerul Administratiei si Internelor, Corpul Pompierilor Militari, pentru desfasurarea de activitati in domeniul situatiilor de urgenta, prevenirea si stingerea incendiilor.

Iasi Servicii
 • Oferim aarticole pescuit si Vanatoare in Barlad va ofera: arme vanatoare, munitie, accesorii intretinere, pistol cu gaz, pistol cu bile, cartuse, dulapuri arme, mulinete, lansete, vergi, fire, carlige.

Barlad Distribuitor