Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Servicii PSI, SSM si Protectia Muncii - Servicii: 283 companii
 • Oferim serviciu extern de prevenire si protectie; Consultanta Managementul calitatii, mediului si SSO (ISO9001:2015, ISO14001:2015, OHSAS 18001:2008; Consultanta atestare ANRE, licentiere ANRSC iluminat public. Ne adresam firmelor de  proiectare si executie instalatii electrice in special, dar servicii de securitate si sanatate in munca prestam pentru orice firma.

Scheia Servicii
 • Societatea Eficient Job SRL este autorizata sa presteze servicii de protectia muncii, evaluari riscuri profesionale, PSI(SU), RSVTI, contabilitate, managementul afacerilor, la preturi fara concurenta. www.contaprotect.ro.

Bucuresti Servicii
 • Libertatea de a crea noi oportunitati in business-ul romanesc aduce in fata dumneavoastra o companie tanara ce doreste a fi cheia catre tot ceea ce inseamna profesionalism si incredere, reprezentata de oameni cu experienta dornici de a face performanta.

Brasov Distribuitor
 • Clauza Brevis Lex Srl este o echipa dinamica de consilieri juridici si consultanti specializati care va ofera o gama integrata si adaptata de servicii juridice clientilor - intreprinderi si organizatii.

Timisoara Servicii
 • Pentru prestarea serviciilor noastre de administrare financiar contabila utilizam un program de specialitate de 6 ani incontinuu. Cu o rata de 98% de pastrare a contractelor, echipa Doxal este recomandata de aproximativ 1500 apartamente in intreg orasul Bucuresti. Spiritul de echipa, know-how-ul si devotamentul personalului nostru, garanteaza calitatea serviciilor prestate.

Bucuresti Servicii
 • Magazinul online Stingatoare de incendiu ofera stingatoare la preturi fara concurenta pe plan local. Mai multe detalii despre extintoare gasiti pe site. Comanda acum stingatoare de incendiu incepand de la 35 RON + TVA. Stingator tip P1 - 30 RON + TVA Stingator tip P3 - 60 RON + TVA Stingator tip P6 - 70 RON + TVA Stingator tip SM 6 - 75 RON + TVA.

Bucuresti Distribuitor
 • Blue Fire Solutions este o firma privata, cu sediul in Bucuresti, capabila sa ofere servicii de consultanta, proiectare, realizare si mentenanta pentru solutii de protectie a vietii, sistem detectie, semnalizare, avertizare la incendiu, sistem detectie si avertizare monoxid de carbon (CO), sistem stingere incendiu sprinkler, deluge, gaze azot, inergen, novec si sistem stingere bucatarii.

Bucuresti Servicii
 • Suntem de incredere, ne tinem de cuvant si nu veti regreta alegerea facuta! Avem preturi accesibile si negociabile astfel incat colaborarea sa fie benefica pentru ambele parti. Contactati-ne si nu veti regreta!

Baia Mare Servicii
 • SSM Business Expert ofera o gama completa de servicii complementare celor de protectia muncii si situatii de urgenta: medicina muncii, verificare PRAM, schite planuri de evacuare, stingatoare de incendiu, truse medicale de prim ajutor, toate la preturi avantajoase. Detalii pe ssm-psi-bucuresti.ro

Bcuresti Servicii
 • Paul Consulting este un furnizor de formare profesionala acreditat A.N.C. (Autoritatea Nationala pentru Calificari) si ISU. Avand in echipa lectori si colaboratori, profesionisti cu mare experienta in domeniul Situatiilor de Urgenta si Securitate in Munca, ne dorim sa impartasim din experienta noastra, prin cursurile de: - Servant pompier 160 ore (56 ore parte teoretica si 104 ore parte practica incluzand si evaluarea finala): 950 lei - Sef serviciu voluntar / privat pentru situatii de urgenta: 160 ore (55 ore parte teoretica si 105 ore parte practica): 920 lei - Cadru tehnic cu atributii in domeniul PSI: 136 ore (118 ore parte teoretica si 18 ore parte practica) - 650 lei. Incep in Ianuarie 2018! Societatea noastra ofera consultanta si asistenta de specialitate in domeniul SSM, SU. Protectia Muncii (S.S.M.): - Organizarea si controlul activitati de S.S.M. in unitate; - Evaluarea riscurilor; - Plan de prevenire si protectie; - Instructaj la angajare si la locul de munca; - Cercetare accidente de munca. P.S.I. / Situatii de urgenta: - Organizarea apararii impotriva incendiilor in unitate; - Intocmirea planurilor de organizare a activitatii de aparare impotriva incendiilor pe locurile de munca - Planuri de interventie - planuri de evacuare - Decizii si acte de autoritate. Protectia Mediului: - Obtinere autorizatie de mediu;

Iasi Servicii
 • Firma noastra ofera consultanta in afaceri si management, cadru tehnic cu atributii in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor; evaluator de risc la securitatea fizica. Mediator autorizat; consilier juridic; echipamente privind sistemele de securitate; echipamente privind prevenirea si stingere incendiilor.

Bacau Servicii
 • SSM Business Expert ofera o gama completa de servicii complementare celor de protectia muncii si situatii de urgenta: medicina muncii, verificare PRAM, schite planuri de evacuare, stingatoare de incendiu, truse medicale de prim ajutor, toate la preturi avantajoase.

Bucuresti Servicii
 • Avem personal calificat, cu experienta in resurse umane si protectia muncii, oferim servicii de calitate la preturi corecte. Apeleaaza cu incredere la noi! Dorim sa lucram pentru tine, alaturi de tine! Contacteaza-ne si pune-ne la treaba! Dorim sa ne bucuram de aprecierea ta.

Constanta Servicii
 • Sunt persoana juridica autorizata ca Operator RSVTI responsabil cu supravegherea tehnica a instalatiilor / echipamentelor din domeniul ISCIR, conform prevederilor prescriptiilor tehnice in vigoare. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

Pitesti Servicii
 • Suntem o firma nou infiintata dar cu mare experienta in proiectare si autorizare. Experienta acumulata in domeniul retail unde avem contracte si in prezent. De asemenea, putem fi gasiti in baza de date a Serviciului de Achizitii Publice (SEAP). Proiectam Eficient, Autorizam Rapid.

Giarmata Vii Servicii
 • Firma de consultanta EHS Consulting ofera servicii de consultanta Protectia Muncii, PSI (situatii de urgenta) verificari PRAM la instalatiile electrice, Medicina si Psihologic Muncii, consultanta Mediu si ISCIR.

Iasi Servicii
 • La Ecocultura ne mandrim cu furnizarea de servicii profesionale remarcabile care sustin eforturile clientilor nostri de a crea valoare si de a mentine un nivel al costurilor fixe scazut. Efectuam serviciile intr-un mod onest si responsabil, lucrand la cel mai inalt standard profesional. Suntem inovatori si agili, pasionati in a creea rezultate palpabile pentru clientii nostrii si in a obtine un inalt nivel de performanta.

Timisoara Servicii
 • Health and Safety Consultancy and Training SRL, va ofera solutii integrate de Securitate si Sanatate in Munca, Prevenirea si Stingerea Incendiilor si Managementul Situatiilor de Urgenta pentru activitatile desfasurate de operatorii economici indiferent de sectorul de activitate. Personalul nostru are o vasta experienta in urmatoarele domenii: -santiere de constructii -exploatarea petrolului si a gazelor naturale -reparatii mecanice si electrice -producerea si transportul energiei electrice -activitati de producere materiale publicitare -consultanta pentru servicii subcontractate. Asiguram toate serviciile de prevenire si protectie cerute de legislatia nationala in vigoare atat pentru Securitate si Sanatate in Munca cat si pentru Prevenirea si Stingerea Incendiilor si Managementul Situatiilor de Urgenta. Pentru mai multe detalii vizitati www.rosafety.ro

Medgidia Servicii
 • Oferim servicii operator RSVTI in Bucuresti, Ilfov, Giurgiu cu ingineri profesionisti; asiguram consultanta ISCIR, autorizam echipamente ISCIR, vize anuale personal stivuitoristi, fochisti, macaragii si instruire + eliberare adeverinta manevranti. site web: www.rsvtibucuresti.com.ro

Bucuresti Servicii
 • Societatea se ocupa cu prestari de servicii pentru unitati bugetare si particulare, in urmatoarele domenii: - Securitate si sanatate in munca - Situatii de urgenta - ISCIR - RSVTI - Verificari electrice PRAM

Bucuresti Servicii