Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Servicii PSI, SSM si Protectia Muncii - Servicii: 261 companii
 • Level Up Learning furnizeaza cursuri de calificare acreditate in domenii diverse precum: constructii, mecanica, instalatii, cadastru ingrijirea de specialitate a bolnavilor si persoanelor varstnice, resurse umane, alimentatie publica, contabilitate, protectia mediului, infrumusetare, fara a ne limita, insa, la cele descrise.

Bucuresti Servicii
 • Prezenti pe piata serviciilor tehnice din 1993. Avem peste 400 clienti permanenti prin contracte de tip a � �abonamenta � � in domeniile: securitatea muncii, situatii de urgenta, protectiea mediului, ISCIR, verificari electrice. Detinem o tipografie pentru lucrari pe suport de hartie.

Arad Servicii
 • Alsting Timserv SRL este producator, importator si distribuitor a stingatoarelor de incendiu si a intregii game de produse, echipamente si accesorii din domeniul P.S.I. Suntem autorizati in exercitarea de lucrari in domeniul situatiilor de urgenta: intocmire documentatii, servicii de verificare si intretinere a echipamentelor si instalatiilor de lupta si protectie impotriva incendiilor, intocmire planuri de evacuare, etc.

Timisoara Producator
 • Sc Intersafety Srl va ofera servicii de consultanta si instruire in domeniul protectiei muncii; servicii de consultanta si instruire in domeniul situatiilor de urgenta; servicii de supraveghere si verificare tehnica ISCIR; verificari Pram. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon: 0766234502.

Iasi Servicii
 • HR & Safety Consulting Team este un serviciu extern de specialitate pentru prevenire si protectie privind securitatea si sănătatea in munca (protectia muncii) şi apararea impotriva incendiilor (PSI) si a resurselor umane.

Bucuresti Servicii
 • Biac Bucuresti va ofera servicii integrate de S.S.M. și S.U. Ia masuri sa previi suferinte umane, amenzi usturatoare, litigii, pierderi materiale, pierderi de timp, pierderi de resurse. Externalizare Completa SSM si SU. Cel Mai bun pret. Cere Acum Oferta!

Bucuresti Servicii
 • Societatea noastra ofera servicii in domeniul SSM si PSI,la preturi convenabile. Societatea are in componenta un evaluator de riscuri si doi specialisti SSM va pot reprezenta firma dumneavoastra in relatia cu inspecorii ITM.

Bucuresti Servicii
 • Societatea Sc Erius M&C SRL este o societate atent supravegheata a unor profesionisti cu experienta in domeniul echipamentelor individuale de lucru. La preturi reduse! Colaborarea cu partenerii de prestigiu, atat furnizori cat si clienti reprezinta o carte de vizita importanta pentru viitorii nostri colaboratori. • Protectia este un factor important in desfasurarea in deplina siguranta si confort a activitatii societatilor dumneavoastra. • Produsele comercializate se ridica la standardele cele mai înalte si sunt in vigoare cu reglementarile Uniunii Europene. Fata de clientii nostri garantam un raport calitate/ pret corect si servicii post-vânzare excelente. Alegerea dumneavoastra de a deveni colaboratorul societatii noastre reprezinta o mare onoare pentru noi! Cumpara direct de la sursa! www.echipamentelucru.ro

Bucuresti Distribuitor
 • Sc Protectsim Company Srl este o societate infiintat in anul 2007 si este abilitata de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale sa presteze servicii in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca si Situatii de Urgenta. Protectsim oferă laolaltă pasiune si inteligență, pentru a ințelege cum securitatea in muncă reprezintă nucleul unei afaceri solide. Misiunea noastră este de a oferi clienților noștri soluțiile de care aceștia au nevoie. De asemenea, va mai oferim un pachet complet de servicii care cuprinde: medicina muncii, echipamete de protectie, cercetarea accidentelor de munca, consultanta pentru gestionarea deseurilor. Membrii societatii detin o vasta experienta (peste 20 ani) precum si solide cunostinte legislative in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca si Situatiilor de Urgenta/PSI (Prevenirea si stingerea incendiilor). Protectsim Company ofera clientilor sai cele mai mici tarife de pe piata. Contactati-ne si va veti convinge.

Bucuresti Servicii
 • “Serviciu extern de prevenire si protectie” Va ofer servicii complete, in domeniile SSM si PSI: -evaluarea riscurilor de accidentare si imbolnavire profesionala; -elaborarea, actualizarea planului de prevenire si protectie; -întocmire instrucţiuni proprii (specifice)pentru fiecare loc de munca; -instruire personal (IIG) participare instruire periodica; -efectuarea tuturor activitatilor specifice de prevenire si protectie, in domeniile securitatii si sanatatii in munca, si situatiilor de urgenta (PSI) conf.L 319/2006 si 307/2006. Un raport CALITATE/PRET f.bun ptr.clientii nostrii.

Sibiu Servicii
 • Înființata in anul 1993 SC Libertatea SRL situată in Targoviste, bulevardul Eroilor, numărul 3, distribuie produse petroliere si GPL Pplus si o gama variata de piese si uleiuri pentru automobile si tractoare.

Targoviste Servicii
 • Ca și PFA lucrez în domeniu de ani de zile. Multe cazuri am avut și am văzut, multe discuții am avut cu inspectori și auditori, nenumărate ori am avut nopți albe înaintea unui control sau audit... Și mie îmi era mai ușor, dacă cineva îmi dădea un sfat sau o mână de ajutor, ce vă ofer eu acum. Dacă sunteți administratorul unei IMM, sau o persoană desemnată, doriți să vă documentați pe linia de SSM (protcția muncii) – Evaluarea riscurilor profesionale – SU (PSI) – Atunci sunteți la locul cel mai potrivit. Sediul meu este în Oradea, dar sunt onorată să colaborez şi să am ca şi parteneri firme din zone limitrofe. Scopul final, este de a oferi solicitanţilor soluţii profesionale la un nivel atât de înalt, încât munca investită să se reflecte în rezultatele obţinute de solicitant.

Oradea Servicii
 • Intreprinderea individuala Ii Patca I Samoil, este inregistraata in 2014, cu sediul Oradea, str. Doina, nr.13, bl.d75, et.2, ap.12, domeniu de activitate principal CAEN 7490 - prestari servicii in domeniul SSM, RSVTI, PSI, evaluator de risc. Tel. 0745231183.

Oradea Servicii
 • Specialistii de la Electric Max executa la un inalt nivel de calitate instalatii electrice interioare, pentru locuinte, birouri, spatii comerciale si de productie, garantand respectarea tuturor normativelor in vigoare pentru instalatiile electrice executate. De cele mai multe ori electricianul nostru este solicitat pentru a repara defectiuni aparute la sistemul de iluminat, dar va putem ajuta de asemenea pentru cele mai diverse probleme. * Montarea tablourilor de sigurante * Repararea avariilor aparute in instalatia electrica * Schimbarea cablurilor * Montarea de aplice, lustre * Montarea de intrerupatoare si prize * Montarea de circuite noi si prize pentru consumatori sulimentari * Montarea de ventilatoare de baie * Mascarea cablurilor electrice, TV, internet * Inlocuirea becurilor si a lampilor cu neon * Montarea de sonerii * Reparatii si montarea de casete luminoase

Bucuresti Servicii
 • Activitatea se desfasoara in jud. Hunedoara, respectiv Mun. Bucuresti si jud. Ilfov, in baza contractelor de prestari servicii incheiate cu beneficiarii. Serviciile oferite cuprind intreaga paleta solicitata de catre organele de control ITM sau ISU). De asemenea, se asigura si coordonarea din punct de vedere al SSM pentru santierele temporare si mobile (in faza de proiectare si/sau executie, in conditii de antreprenoriat sau in regie proprie). Siguranta, profesionalism si incredere.

Lupeni Servicii
 • Firma autorizata ISCIR ca RSVTI ofera servicii de Operator Responsabil cu Supravegherea si Verificarea Tehnica a Instalatiilor (RSVTI) pentru supravegherea si verificarea echipamentelor si instalatiilor ISCIR: cazane, recipienti, motostivuitoare, poduri rulante, macarale ascensoare, elevatoare auto, stivuitoare, autorizarea personalului: fochisti, mostivuitoristi, elevatoristi, macaragii, legatori de sarcina. Firma noastra va ofera servicii de intretinere si revizii tehnice la: -Macarale deplasabile pe cai fara sine de rulare avana Sn < 500t; - Macarale cu brat si/sau platforma rotitoare care lucreaza la un punct fix sau deplasabile pe cai cu sine de rulare avand Sn < 500t; - Macarale de constructie speciala avant Sn < 500t. MONTARE SI REPARARE (fara lucrari de sudare) la macarale deplasabile pe cai de rulare cu sine avand Qmax = 50t. INTRETINERE SI REVIZII (fara lucrari de sudare) la stivuitoare autopropulsate avand Qmax = 20t. Activitati de supraveghere si verificare tehnica a instalatiilor de ridicat si sub presiune, ce intra sub incidenta ISCIR. VERIFICARE la deschidere – inchidere, REPARARE si REGLARE dispozitive (supape) de siguranta avand DNmax=60 mm si pmax=22 bar. CADRU TEHNIC CU ATRIBUTII IN DOMENIUL PREVENIRII SI STINGERII INCENDIILOR

Chirnogi Servicii
 • Feqs Group este o companie tanara, cu capital integral privat, atestata de CNSIPC sa efectueze lucrari in domeniul apararii impotriva incendiilor : ignifugare, termoprotectie, stingatoare de incendiu, sisteme de detectie si stingere incendii, consultanta tehnica la obtinerea autorizatiei de securitate la incendiu, s.a.m.d.

Bucuresti Servicii
 • Depac Fellows ofera servicii de prevenire şi protecţie în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă SSM (Protectia Muncii), cercetarea accidentelor de munca, activităţi de prevenire şi protecţie în domeniul situatiilor de urgenta (dosare SU in regim de urgenta), asistenta specializata pe timpul verificarii autoritatilor statului, pentru societati din municipiul si judetul Constanta, si zone limitrofe. Societatea este abilitata ISU pentru efectuarea lucrarilor de proiectare a sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu (OMAI 87/2010). De asemenea, abilitata ISU pentru proiectarea sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor.

Constanta Servicii
 • PFA Chiripuci Marian Crinu oferă servicii de calitate, la cele mai înalte standarde și cele mai mici prețuri privind: identificarea și evaluarea riscurilor de incendiu – obligație legală a tuturor administratorilor operatorilor economici, prevăzută la art. 19 lit. b) din Legea 307/2006 privind apărarea împotriva incendiilor. ATENȚIE: Neîndeplinirea obligației prevăzută la art. 19, lit. b) din Legea 307/2006 constituie contravenție și se sancționează cu amendă conform prevederilor art. 44, pct. IV, lit. d) din aceeași lege;

Giurgiu Servicii
 • In conformitate cu Legea nr. 319/2006 privind securitatea si sanatatea in munca, toate societatile comerciale sunt obligate sa intreprinda o serie de activitati si cerinte minime pentru activitatile de prevenire a riscurilor profesionale din unitate si protectia lucratorilor la locul de munca. Societatea noastra va acorda servicii externe de specialitate pentru prevenire si protectie privind securitatea si sănătatea in munca (protectia muncii) şi apararea impotriva incendiilor (PSI).

Sector 3 Servicii