Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Servicii PSI, SSM si Protectia Muncii - Servicii: 249 companii
 • Asiguram, prin societatea noastra Gimar Stingserv Srl, autorizata ISU si ISO 9001:2000 verificarea, repararea si incarcarea stingatoarelor de incendiu de orice tip omologat, utilizand piese, subansamble si produse de stingere originale. GIMAR STINGSERV SRL asigura verificarea anuala a stingatoarelor si deasemenea furnizeaza o gama variata de stingatoare de incendiu si materiale P.S.I., inclusiv hidranti (interiori, subterani si supraterani), printre beneficiari aflandu-se centre comerciale, hoteluri si cladiri de birouri (America House, Turn BRD, Kaufland, Mobexpert, Hotel Bucuresti, Bucharest Business Park, Citroen, Porsche etc., carora, deasemenea, le asiguram si verificarea anuala a stingatoarelor. Produsele oferite de societatea noastra sunt omologate conform legislatiei in vigoare in Romania si/sau CE si sunt fabricate in tara, in Asia si Europa de firme cu traditie in domeniu.

Bucuresti Servicii
 • HagiuPRO Consulting Srl ofera servicii de specialitate in domeniul SSM (Protectia Muncii) si SU (Situatilor de Urgenta) in care membrii companiei au o experienta de peste 6 ani. Societatea noastra va poate oferii: Medicina muncii; Truse sanitare de prim ajutor; Stingatoare; Echipamente de protectie; Echipamente de lucru; Consultanta si prestarii servicii in domeniul Protectiei Mediului; Consultanta si prestarii servicii in domeniul asigurarilor.

Timisoara Servicii
 • Examenele periodice nu mai trebuie sa fie o povara, mai degraba o granatie ca totul este in regula cu Dvs. O boala depistata din timp va poate scapa de urmariri foarte grave. Noi va oferim: flexibilitate - programarea examenelor este stabilita impreuna cu Dvs.si programarea este respectata eficienta - nu va tinemin fata usii cabinetului, examenele sunt efectuate rapid si eficient siguranta - examenele sunt efectuate cu atentie si seriozitate.

Targu Mures Servicii
 • Firma specializata, autorizata, si abilitata pentru a presta servicii complete de SSM, PSI-SU: - consultanta si audit; - intocmire documente SSM & PSI-SU; - evaluari riscuri; - instruire personal (instrumente si materiale profesionale); - coordonare santiere; - asistenta pe durata contractului; - asistenta control ITM; - experienta in cercetarea accidentelor de munca. Servicii si documente de calitate certificata ! Abilitati, autorizati, agreati- ITM, primarii, inspectia muncii, disciplina in constructii. Oferim INCREDERE prin certificate VALABILE : - Certificat de abilitare; - Certificat de autorizare; - Cursuri de spectialitate SSM si certificate; - Cursuri de spectialitate PSI si certificate; - Certificat de Evaluator de riscuri; - Certificat coordonator santiere; - Diploma absolvire studii tehnice universitare; - Diplome participari seminarii pe teme de SSM-PSI-SU. OFERIM si SERVICII conexe OBLIGATORII: - medicina muncii; - ISCIR-RSVTI; - PRAM; - curs prim ajutor; - contabilitate; - resurse umane; - avize psihologice de specialitate; MAGAZIN SSM: - echipamente protectia muncii si psi; - materiale psi si prim ajutor; - trusa prim ajutor; - stingatoare. #Suport telefonic permanent, prin e- mail si online 24/7! #Satisfactie garantata a serviciilor sau banii inapoi! AFLATI cum puteti beneficia de: - Serviciul de plata extinsa! - Serviciul urgenta / express 12-24h! - Reducerile pentru asociatii, ong-uri, fundatii sau studenti! - Voucher reducere pentru clientii parteneri! - Voucher reducere pentru recomandare client! - Voucher ziua firmei! Safety solutions, safety partners! Contact rapid: tel: 0765.560.799 prindeti ofertele de pe www.taso.ro Prindeti OFERTELE PROMOTIONALE AVANTAJOASE SI PERSONALIZATE nevoilor dvs!

Bucuresti Servicii
 • Sc Sistem Protect Humans Srl a luat fiinta in 24 martie 2009, fiind inregistrata la Registrul Comertului sub numarul de ordine J 36/134/24.03. 2009, cod unic de inregistrare 25335745, fara atribut fiscal, avand capital social integral romanesc. Domeniul principal de activitate al SC SISTEM PROTECT HUMANS SRL este prestarea serviciilor de securitate si sanatate in munca, fiind certificata de Ministrul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale prin Certificatul de Abilitare a serviciului extern de prevenire si protectie nr. 8763 din 13.02.2012. SC Sistem Protect Humans SRL este autorizata sa presteze servicii si in urmatoarele domenii secundare de activitate: resurse umane, situatii de urgenta, protectia mediului, informare cu privire la oportunitati de finantare Fonduri Structurale. Web-site-ul companiei noastre este www.sphumans.ro

Mineri Servicii
 • S.C. Psihotech SRL, infiintata in 1993, are ca principal obiect de activitate cercetarea in stiinte socio-umane; in cadrul acestei activitati a realizat metode si instrumente originale psihologice si psihomanageriale pentru domeniile: - organizational (pentru managementul resurselor umane a�� diagnoza si prognoza comportamentelor de risc si incertitudine si reflectarea acestora in eficienta economica), - educational (pentru consiliere psihopedagogica a�� diagnoza si prognoza comportamentului individual), - securitate si aparare nationala (pentru evaluari in activitatea de selectie, pentru acordarea de permis port-arma, prevenirea actiunilor suicidare si criminale), - sanatate (determinarea retelei de rezistenta psihica, identificarea, in scop preventiv, a vulnerabilitatilor psihice, a tendintelor suicidare si de agresivitate extrema). Testele prezentate in oferta sunt teste originale si fac parte componenta din sistemul complex de teste Psihologia Ordinii - Psihologia Cuantica. Bateria de teste, metodologia si baza teoretica constituie obiectul celor 8 carti din colectia        a��Psihologia Ordinii. Psihologia Cuantica a�� (POPQ �)- numar marca OSIM 071316 a�� autori Corneliu Augustin Sofronie si Ruxana Zubcov si au fost prezentate la congresele europene si internationale de psihologie incepand cu anul 1995 (Montreal, Roma, Stockholm, Beijing, Londra, Singapore, Hawaii etc.). Toate testele din bateria POPQ au fost create prin experimente si sunt verificate in practica psihologica de peste 10 ani pe un numar de peste 40 000 de subiecti. Sunt, deci, create si validate pe populatie romaneasca. Studiile introductive la cartile Masura pentru Diavol si Bunul Dumnezeu si Psihologia Cuantica apartin Prof. Univ. Dr. Mihai Golu care consideră Psihologia Ordinii-Psihologia Cuantica a��o exceptionala realizare stiintificaa�� şi precizează că a��a��superioritatea schemei de examinare-evaluare propusă de autoria�� asigură o veridicitate incomparabil mai mare avizelor psihologice decA�t psihometria clasicăa��. Metodologia şi testele aferente POPQ au fost utilizate A�n 10 lucrări de licenţă, de masterat şi de doctorat. Testele, in prezent, sunt utilizate in aproximativ 300 de compartimente de resurse umane din diverse domenii. De exemplu: Misiunea OSCE din Moldova, Sistemul Energetic National, Spitale de Psihiatrie (Socola-Iasi si Poiana Mare-Gorj), Centre Judetene de Resurse si Asistenta Educationala, Centre Judetene de Asistenta Psihopedagogica, Directii Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, cabinete de consiliere psihopedagogica din grupuri scolare si scoli, cabinete de psihoterapie. Testele pot fi achiziţionate prin comanda ferma sau contract de orice persoană juridica sau fizica.

Bucuresti Servicii
 • Gepro Grup, adica Revo Fire & Safety, Gefil SA si Gepro SRL, are o experienta de peste 20 ani pe piata romaneasca si este specializat in productia si distributia de bunuri si servicii P.S.I. Politica comerciala a companiei noastre este bazata pe o calitate superioara a produselor, flexibilitate si preturi competitive.

Ploiesti Producator
 • Sc Top Project Consulting Services Srl va ofera soluţii eficiente impreuna cu o oferta avantajoasa precum si cunoştinţele unor profesionişti cu experienţă acumulata prin practica în aceste domenii care sa va ajute sa îmbunătăţiti condiţiile de muncă ale lucratorilor dumneavoastră si sa reduceti riscurile de accidentare şi îmbolnăvirile profesionale.

Bucuresti Servicii
 • Compania va ofera consultanta in domeniul fondurilor europene, ajutorului de stat, in domeniul proiectarii, asistentei tehnice. Suntem alaturi de d-voastra de la inceput pana la finalizarea oricarui proiect.

Cluj-napoca Servicii
 • Misiunea Metropolis Medical Center este de a pune pe primul loc sanatatea pacientilor nostri. De aceea, acest centru medical are ca proritate investigarea, diagnosticarea si tratarea corecta a afectiunilor pacientilor, cu ajutorul unei echipe foarte bine pregatite de medici si asistente, care isi desfasoara activitatea dupa cele mai inalte standarde. Aceasta echipa este insa ajutata de echipamente moderne, performante care contribuie la sanatatea pacientilor nostri.

Bucuresti Servicii
 • Suntem un cabinet individual de psihologia muncii, organizationala si transporturi. Competentele noastre sunt atât pentru persoane fizice cât si pentru firme, printre care se numara: recrutare si selecţie de personal, consiliere si orientare in carieră, evaluare psihologică pentru obţinere permis de conducere, si altele.

Bucuresti Servicii
 • Grupul Sarmis Columna cuprinde companii cu domenii de activitate diverse, dar unite de aceleasi principii de profesionalism si atentie sporita fata de clienti, servicii si produse. Istoria Grupului Sarmis Columna incepe in 2007, cand este fondata SC Sarmis Columna Consult SRL – partenerul dumneavoastra pentru servicii de consultanta si formare profesionala. www.sarmiscolumna.ro

Bucuresti Servicii
 • Laboratorul de analize medicale din Oradea - Humanamed va ofera o larga gama de analize de laborator din domeniul: Hematologie, Biochimie, Imunologie, Bacteriologie, Parazitologie, Alergologie, Toxicologie, Microbiologie, Endocrinologie, Hepatologie, Markeri tumorali, Genetica, Analize speciale sarcina : Test Torch ; Sindrom Down, Depistare droguri, Medicina Muncii, Medicina sportiva .

Oradea Servicii
 • Serviciu extern de protectia muncii, ofera servicii in domeniul sanatatii si securitatii in munca si situatii de urgenta, avand o experieta profesionala de peste 20 ani, la pret avantajos. Servicii prestate: consultanta in domeniu, evaluari de riscuri, elaborare tematici de instruiri si instructiuni proprii la fiecare loc de munca, instruiri, cercetare accidente de munca si tot ce este necesar in domeniu, conform legislatiei in vigoare. Tel.: 0727/956496

Targoviste Servicii
 • Firma noastra ofera consultanta SSM, situatii de urgenta, servicii ISCIR, audit, coordonator constructii, evaluare riscuri, elaborare documentatii, cursuri securitate si sanatate in munca, coordonator securitate, cursuri postuniversitare evaluare riscuri

Hunedoara Servicii
 • Activitati de consultanta in urma carora au fost certificate peste 50 de firme. Servicii de protectia muncii si Situatii de urgenta la peste 40 de firme. Peste 200 de audituri de terta parte. Peste 100 de rapoarte de evaluare si expertize tehnice judiciare.

Drobeta Turnu Severin Servicii
 • Firma nostra va ofera urmatoarele servicii: servicii medicina muncii, laborator analize medicale, audiometrie ekg, spirometrie, masaj de recuperare, medicina generala fizioterapie, tratamente la domiciliu, deplasari la firme pentru efectuarea controlului de medicina muncii conform hg355/2007.

Braila Servicii
 • Firma noastra se ocupa cu: -Abordare eficientă și dedicată din punct de vedere al gestionării dăunătorilor -Controlul insectelor, rozătoarelor & păsărilor -Combinație de practici -Gestionarea daunelor făcute de dăunători prin mijloacele cele mai economice -Stabilirea unor moduri de acțiune -Monitorizarea și identificarea dăunătorilor -Prevenţie -Control -Securitate.

Popesti Leordeni Servicii
 • Paradisul bunicilor este o casa pentru o mare familie unde dorim sa oferim persoanelor varstnice un stil de viata ferit de grijile specifice varstei, devotamentul si experienta in domeniul medical si socio-uman ale specialistilor. Este locul perfect unde seniorii sunt foarte bine ingrijiti, specialistii ocupandu-se permanent de pastrarea, intretinerea si imbunatatirea conditiei medicale, fizice si psihice. Calitatea serviciilor si dotarilor reprezinta principiul de baza in asigurarea conditiilor optime de ingrijire a persoanelor varstnice care au ramas singure sau care au probleme de sanatate si care cauta un loc linistit si deosebit unde sa socializeze. In cadrul centrului nostru, cei dragi dumneavoastra vor beneficia de conditii deosebite de cazare, agrement, supraveghere medicala si sociala permanenta, precum si de un meniu variat si atent selectat, care sa respecte dieta personala.

Voluntari Servicii
 • Persoana fizica autorizata in domeniul prestarilor de servicii-operator RSVTI si consultanta in domeniul Securitatii si Sanatatii in munca precum si in domeniul Prevenirii si Stingerilor Incendiilor, efectueaza evaluari de risc in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca.

Bucuresti Servicii