Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Geologie/ Geofizica - Servicii: 72 companii
 • Foarte prompt si profesionist.

Sat Floresti, Comuna Floresti Servicii
 • O experienta plăcută, cu o echipa operativa d

Cluj-napoca Servicii
 • Intotdeauna prompti si profesionisti.

PIATRA NEAMT Servicii
 • Societatea Brantax are ca obiect principal de activitate analiza terenului in vederea stabilirii conditiilor geo-topografice locale. Aceste informatii sunt necesare sustinerii unor proiecte ingineresti de constuctii civile sau industriale, cercetari pentru reabilitarea unor constructii (cai de comunicare sau de transport, baraje, lacuri de acumulare, conducte, etc.), explorare si exploatare de resurse minerale (cariere, balastiere), poluarea mediului subteran, cercetari arheologice, etc. In acest sens BRANTAX dezvolta cinci departamente specifice: geofizica, topografie, geotehnica, batimetrie si fotografie aeriana. Geofizica - pune in evidenta caracteristicile ascunse ale terenului: geologie, hidrogeologie, goluri subterane, conducte si cabluri ingropate, infiltratii, poluari, constructii ascunse, etc. Topografie - creaza imaginea precisa a suprafetei terenului si contribuie la buna desfasurare a evolutiei unui proiect ingineresc: planuri de situatie detaliate, monitorizari volumetrice in exploatari, trasari in constructii, masuratori batimetrice, vectorizari de planuri si harti, modelari 3D, etc. Geotehnica reprezinta prima etapa din procesul de constructie, reabilitare sau consolidare a unui obiectiv civil sau industrial iar studiul geotehnic cuprinde informatii despre caracteristicile fizico-mecanice ale solului rezultand o serie de recomandari privind solutiile de fundare, recomandari necesare intocmirii proiectului tehnic al viitoarei constructii. Batimetrie - poate fi considerata ca fiind echivalentul subacvatic al topografiei. Utilizand echipament specific sunt investigate zonele acoperite de ape - rauri, lacuri, iazuri, bazine etc. Fotografie aeriana - este realizata cu ajutorul dronelor si poate acoperi arii de sute de hectare cu costuri mult reduse fata de zborurile clasice. Fotografia aeriana reda fidel situatia actualizata a sitului investigat. Utilizand camere multispectrale si infrarosu fotografia aeriana poate deveni un instrument de verificare si control foarte util in multe situatii. Rezultatele obtinute ne confirma faptul ca o buna cunoastere a conditiilor geo-topografice locale poate duce la diminuarea pierderilor in executia lucrarilor si o scadere a costurilor de intretinere pe termen lung.

Bucuresti Servicii
 • S.C. Eco Drill S.R.L. cu sediul in Bacau, are ca profil de activitate "Lucrari de foraj si sondaj in constructii", mai exact, executam foraje profesionale in orice tip de sol, orice duritate, pe tot teritoriul Romaniei. De ce sa optati pentru noi? Experienta din domeniu pe care am acumulat-o, a insemnat, atat garantia reusitei fiecarei lucrari, cat si acumularea curajului de abordare a provocarilor cele mai indraznete. La inceput au fost echipa, curajul si ambitia de a construi lucruri de care multora le era teama, acum, datorita lucrarilor de calitate si seriozitatea de care am dat dovada, fiecare client ne-a recomandat celorlalti!

Bacau Servicii
 • GEOSD Consulting Srl este consultantul tau in geologie, hidrogeologie, geotehnica si minerit. Oferim consultanta, intocmim diverse documentatii, realizam studii, preluam activitati, sarcini sau proiecte de la companii din aceste domenii. Mai multe detalii pe www.geosd.ro

Floresti Servicii
 • Activitatea de cercetare a Centrului de Cercetare Ingineria Apelor Subterane (CCIAS) este axata pe caracterizarea mediilor permeabile in raport cu proprietatile hidraulice si hidrochimice si cu impactul uman asupra apei subterane. Printre aplicatii pot fi mentionate evaluarea resurselor de apa subterana, studii privind apa subterana in medii urbane, interactiunea dintre apa subterana si infrastructura, managementul acviferelor, evaluarea vulnerabilitatii, controlul poluarii solului, depozitarea deseurilor in subteran, si studiul zonei vadoase.

Bucuresti Servicii
 • Sigma Drill este o firma cu capital integral romanesc care se ocupa de forajele de investigatie geotehnica si geologica, dar si de mediu. In procesul de productie, ne axam pe extragerea de probe de calitate, minimizand efectele asupra mediului si constienti fiind ca siguranta si sentimentul de aparteneta al angajatilor la companie este o conditie fundamentala a succesului firmei. Domeniile in care dorim sa devenim un nume de referinta– in Romania dar nu numai - sunt geotehnica, investigatiile geologice de cariera si foraje de monitorizare a conditiilor de mediu. Forajele de apa si instalari de surse alternative de energie sunt si ele printre serviciile pe care le prestam in mod frecvent. In contextul extinderii serviciilor, consideram ca prioritare directiile legate de proeictarea si investigarea site-urilor destinate diferitelor depozite de deseuri (periculoase si nepericuloase), precum si oferirea de solutii complete pentru prospectarea, explorarea si deschiderea carierelor de suprafata pentru resurse minerale solide.

Bucuresti Servicii
 • Suntem o firma privata specializata in investigatii geofizice, geotehnice, geologice, foraje geotehnice, topografie/geodezie, studii de mediu si servicii de consultanta. Societatea noastra opereaza proiecte in toata tara oferind servicii flexibile cu aplicabilitate in constructii rezidentiale si comerciale, drumuri, poduri, cai ferate ,parcuri eoliene si fotovoltaice, poluarea mediului, etc. Aplicam atat metode de analize ale subsolului neinvazive bazate pe tehnici de magnetometrie, electrometrie, georadar cat si metode invazive de tipul forajelor. Aparatura din dotarea firmei ne permite efectuarea a numeroase verificari ale subsolului de calitate ridicata conform standardelor nationale si internationale. Serviciile de proiectare completeaza oferta serviciilor geo prezentand astfel un pachet exclusiv pentru piata romaneasca.

Sucursale Ploiesti, Bucuresti Servicii
 • Tarcan Proiect a luat fiinta in anul 2020 din dorinta de a contribui la buna functionare si dezvoltare a infrastructurii romanesti. Firma noastra activeaza in domeniul forajelor si studiilor geotehnice, beneficiind de o echipa atent pregatita de profesionisti si utilaje de ultima generatie.

Iasi Producator
 • Firma GEOSFERA ENGINEERING S.R.L. elaboreaza STUDII GEOTEHNICE conform Normativului NP074, necesare obtinerii Autorizatiei de Construire pentru orice tip de constructie. In cadrul studiului realizam: - investigatii de teren (foraje geotehnice) - prelevare probe tuburate/netulburate si probe apa subterana - incercari de laborator geotehnic/geochimic - intocmirea documentatiei geotehnice (date generale, litologie - stratificatie, rezultate si interpretare date, concluzii si recomandari) - verificarea pentru domeniul Af - Rezistenta si stabilitatea terenului de fundare al constructiilor si masivelor de pamant. Mai multe detalii pe site: http:// www.geo-sfera.ro/ sau la telefon 0743 087 209 . Ne deplasam pe intreg teritoriul Romaniei. Pentru detalii, nu ezitati sa ne contactati!

Bucuresti Servicii
 • Herta Alexandru Persoana Fizica Autorizata, in domeniul geologic, execut orice tip de documentatie in domeniu, inclusiv studii geotehnice. Detin atestat ANRM Pentru detalii nu ezitati sa ma contactati la: Tel: 0754253576

Copalnic Manastur Servicii
 • Un foraj de apa modern este o lucrare inginereasca - Foarte putini sunt cei care se gandesc cum se executa o astfel de lucrare, cum sunt scoase la suprafata bucatile de roca dislocate de catre sapa de foraj, cum forajistii previn colapsul forajului inainte de tubare, cei mai multi fiind interesati doar de partea vazuta a lucrurilor. Fie ca este vorba de foraje puturi de apa, reabilitari foraje, denisipari, decolmatari, executie camine sau foraje pompe caldura, noi tratam fiecare proiect ca o lucrare inginereasca. De la inceput si pana in prezent societatea noastra s-a preocupat de perfectionare continua, tinand cont in primul rand de cerintele si exigentele impuse de clientii nostrii. Societatea noastra dispune de personal calificat, cu experienta si utilaje de foraj vertical hidraulic performante cu circulatie directa necesare executarii forajelor de puturi de apa. Putem executa lucrari de foraje verticale de explorare si exploatare cu diametre cuprinse intre 150 si 311 mm si adancimi de forare de pana la 200m. De asemenea putem realiza lucrari de reabilitare si denisipare puturi existente.

Medias Servicii
 • Societatea Daflog SRL din Medias este singura companie romaneasca ce ofera serviciul de mudlogging bazandu-se pe o tehnologie dezvoltata cu propriile resurse. Prioritatea personalului nostru este: -de a-si indeplini sarcinile intr-un mod responsabil si profesionist -de a actiona in solutionarea problemelor geologice -de a cunoaste si satisface cerintele clientilor pe tot parcursul colaborarii cu acestia. Suntem preocupati permanent de imbunatatirea tehnologiei, de inovatie si in aceeasi masura de consolidarea cunostintelor si competentelor propriilor angajati. Organizam procesele in asa fel incat eficienta, calitatea si satisfactia clientului sa fie asigurate.

Medias Servicii
 • Din dorinta de a aduce pe piata romaneasca solutii noi si inovatoare in domeniul geologiei ingineresti, am infiintat SC Terastud SRL. Am combinat pasiunea pentru munca noastra si seriozitatea pe care o aratam fata de clienti, pentru a va putea  pune  la dispozitie  servicii de calitate. Documentatiile geotehnice sunt intocmite atat pentru constructii noi cat si pentru constructii existente si reprezinta baza necesara pentru proiectarea oricarei constructii Studiu geotehnic face parte din proiectul tehnic (P.T.) si este prezentat in anexa la proiectul pentru autorizarea executarii lucrarilor constructive (P.A.C.) Solicitati un studiu geotehnic pentru a sti daca se poate construi si in ce conditii! S.C. Terastud S.R.L Slobozia intocmeste studii geotehnice oriunde in tara pentru constructii: civile, industriale, miniere, energetic, edilitare si gospodarie comunala, drumuri si poduri, imbunatatiri funciare si altele.

Slobozia Servicii
 • Pyrocon a fost infiintata ca si o necesitate pentru realizarea unor proiecte energetice, unde erau necesare lucrari speciale de incastrare si pozare conducta pentru aductiunile de apa folosite la micro hidrocentrale, drumuri si cai de acces, fundatii stalpi de electrecitate, fundatii bazine,baraje de captare a apelor, constructii civile si galerii (tunel) de trecere a conductei de aductiune prin masivul stancos. Protectia si Securitatea Muncii a fost pusa in prim plan de catre Pyrocon pentru ca securitatea si igiena muncii capata o importanta in industria substantelor explozive, de aceea avem personal bine calificat si cu o vasta experienta in domeniu. Pyrocon poate efectua lucrari de cariere de piatra, drumuri forestiere,derocari prin impuscare a masivului stancos, demolari controlate prin implozie si transport explozibil in toata tara si in locurile cele mai greu accesibile datorita echipamentelor si utilajelor din dotare,cat si pentru personalul calificat si autorizat pentru aceste lucrari.

Oradea Altul
 • Suntem o microintreprindere care conform bilantului din 2015 a iesit pe locul 1 in topul firmelor din loc. Tagadau, experienta si interes spre a realiza lucrari cat mai profesional cu putinta si dorinta de a utiliza tehnologii cat mai performante.

Tagadau Servicii
 • Executam studii geotehnice, verificare grad compactare, platforme, hale industriale la un pret avantajos, cu peste 10 ani de activitate, eficienta, precizie, calitate, promtitudine. S.C. Gertrude S.R.L. Contact: 0726286600

Caprioru Servicii
 • Echipa de profesionisti de la Aegean oil Consulting, cu multi ani de experienta in industria de petrol si gaze, ajuta companiile interesate sa devina mult mai eficiente in atingerea obiectivelor de business. Inginerii nostri si specialistii in procurement sunt capabili sa gaseasca cele mai bune solutii in Romania si strainatate pentru echipamente si servicii pentru incadrarea in bugetele prognozate si la cele mai inalte standarde de calitate.

Ploiesti Servicii
 • Compania noastra realizeaza sisteme complexe de alimantari cu apa, din puturi forate la mare adancime, lucrari de alimentare cu apa, dotare cu pompe sumersibile. Dispunem de echipamentele necesare pentru a putea realiza puturi pentru apa de mare adancime. Folosind tehnologie de ultima generatie, compania poate oferii debitul de apa asteptat din puturile forate pentru orice tip de utilizatori precum si calitatea apei.

Oradea Servicii