Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Geologie/ Geofizica - Servicii: 71 companii
 • Firma executa: - studii geotehnice - foraje geotehnice - prelevare de probe si analizarea lor - analize de laborator - interpretarea datelor,concluzii si recomandari IN PERIOADA 1 IUL-1 NOV REDUCERE 10% (inclusiv pentru judetele limitrofe). TRANSPORT GRATUIT !

Cluj-Napoca Servicii
 • Swiso Sistem executa prospectiuni geofizice cu echipamente seismice, geoelectrice si georadar, investigatii video in puturi de apa utilizand cea mai moderna aparatura in domeniu. Unici importatori PASI in Romania.

Ploiesti Altul
 • Suntem singura firma de foraje de puturi pentru apa din Sibiu avand o echipa cu experienta in domeniul forajelor subterane. Avem in dotare utilaje industriale, echipamente, materii si materiale de ultima generatie. Nivelul nostru de cunostinte si de experienta in forajul de puturi de apa prin diferite metode geologice asigura conditiile care pot oferi durabilitate indelungata in furnizarea de apa potabila sigura pentru dumneavoastra. Executam foraje pentru alimentari cu apa de mare, medie si mica adancime, lucrari de foraj cu utilaje de inalta tehnologie, foraje pentru apa potabila, minerala si termala. Firma noastra executa la comanda puturi pentru apa, la cele mai competitive preturi. Foraje adancime, cu echipamente performante. Terra Tehno Foraj ofera servicii complete in foraje puturi pentru apa, foraje hidrogeologice, foraje pentru prize anodice cu anozi de sacrificiu pentru statii de protectie catodica, foraje pentru pompe de caldura, studii geologice, hidrogeologice si hidrologice. Compania noastra realizeaza de asemenea sisteme complexe de alimentari cu apa potabila care distribuie apa pentru baut si alte utilizari gospodaresti; alimentari cu apa industriala care distribuie apa pentru utilizari industriale; alimentari cu apa de incendiu care distribuie apa necesara stingerii incendiilor. Dispunem de echipamentele necesare pentru a putea realiza puturi pentru apa de mare adancime. Folosind tehnologie de ultima generatie, compania noastra poate oferi debitul de apa asteptat din puturile forate pentru orice tip de utilizatori precum si calitatea apei. Pentru detalii despre oferta de foraje puturi de apa, preturi, portofoliu si comenzi va stam la dispozitie. Calitatea lucrarilor si satisfactia clientilor este cel mai important criteriu dupa care ne ghidam. Puturile de apa forate de catre compania Terra Tehno Foraj resprecta toate standardele EU de calitate, siguranta si mediu. Pentru a realiza aceasta compania noastra investeste permanent in achizitionarea de tehnologii de foraj de ultima generatie precum si in instruirea specialistilor si intregului personal din companie. Ca si tehnologie de foraj compania noastra utilizeaza instalatii performate de foraj dotate cu sisteme mecanizate bazate pe tehnologie de foraj rotativ hidraulic cu circulatie directa si cu fluid de foraj.

Sibiu Servicii
 • Suntem o companie relativ noua, dar care a executat lucrari de retele geodezice GNNS, cadastru, topografie inginereasca, geodezie, nivelment geodezic geometric si trigonometric. O echipa de specialisti, doctori in stiintele ingineriei geodezice si cadastrale.

Baia Mare Altul
 • Firma executa studii geotehnice si puturi de apa, în zona Ploiesti, Bucuresti, Dâmbovita, Arges, Buzău, Brasov, Rm Vâlcea, având personal calificat pentru executia acestor lucrări. Un alt domeniu în care activează firma este proiectarea si executia instalatiilor de climatizare.

Slanic Servicii
 • Suntem o companie cu capital integral romanesc, infiintata in anul 2001, cu o echipa de profesionisti in domeniul forajelor, subtranversari, decolmatari ( deznisipari ); mai executam si gauri pt stalpi de gard, pt pomi ( in livezi ). Contact: tel 0740257984, 0362801159.

Baia Mare Servicii
 • Firma a fost înfinţată în anul 2008 de persoane fizice cu mare experienţă în domeniul Geodeziei şi a Geofizici. Sistem de verificare a integritatii foliei izolatoare HDPE "TRIASZ monitoring" Zsigmond Istvan Sc. Geosercive Srl. 537305 SUSENI nr.85 Jud.HR Tel.:0752-071-266

Suseni Servicii
 • Infiintata in 2007, Geotehmi reuseste in scurt timp sa vina in intampinarea diverselor probleme din domeniul geotehnic si hidrogeologic ale clientilor. Geotechmi isi largeste portofoliul de clienti, de la simple persoane fizice care doreau autorizatii de constructii pentru case particulare, la persoane juridice care ridicau probleme ample in acest domeniu si participa cu succes la integrarea studiilor geotehnice si hidrogeologice pentru variate institutii publice care au obtinut finantari din fonduri structurale si nu numai pentru finalizarea variatelor proiecte propuse.

Cluj Napoca Servicii
 • Prezentă în România din 2005, S.C. Envirodura S.R.L. se concentrează asupra realizării de studii, evaluări şi prognozări ce privesc mediul înconjurător. Activităţiile noastre se concentrează pe: - Întocmirea de diverse studii, cum ar fi: studii geotehnice, studii hidrogeofizice, studii hidrogeologice pentru alimentarea cu apă sau pentru extinderea sistemelor de apă şi apă uzată, studii de hidrogeologie urbană, studii de vulnerabilitate la poluarea acviferelor şi a apelor subterane,, studii pedologice, studii privind inventarierea biodiversităţii. - Evaluarea pretabilităţii mediului geomorfologic şi geologic la diversele activităţi antropice (industriale, turistice, de servicii etc.). - Realizarea de studii metodologice si materiale grafice (profile, planuri hărţi generale şi tematice) utilizând cele mai moderne tehnici şi metode din domeniu – profile geomorfologice, geologice, hărţi geologice, hidrologice, geomorfologice, de vulnerabilitate, hazard şi risc la fenomene naturale, turistice, hărţi de poluare fonică, hărţi de amenajare şi planificare teritorială. Evaluări privind: impactul de mediu, rezervele şi resursele de apă subterană, riscului de producere a fenomenelor de risc. Consultanţă în domeniu.

Bucuresti Servicii
 • Firma specializata in efectuarea de studii de fezabilitate, planuri de afaceri,evaluari economico financiare al firmei, obtinerea de credite bancare si fonduri nerambursabile pentru IMM-uri si agro turism-exploatatii agricole si pensiuni. Firma a realizat proiecte pentru SAPARD care au fost finantate,iar anul acesta pentru IMM-uri si pensiuni turistice.

Pitesti Servicii
 • Specialisti cu experienta va sta la dispozitie pentru a solutiona cererile dumneavoastra la cel mai inalt nivel. Expertizele noastre de specialitate au constituit rampe de lansare in afaceri pe piata romaneasca pentru majoritatea marilor companii si trusturi interationale.

Bucuresti Import - Export