Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Geologie/ Geofizica - Servicii: 71 companii
 • Firma atestata de catre A.N.R.M. Bucuresti(Agentia Nationala de Resurse Minerale) si autorizata sa execute: ● Foraje de cercetare hidrogeologica si alimentare cu apa ● Foraje de cercetare geologica si conturare de zacamant ● Foraje geotehnice si elaborare studii geotehnice ● Foraje orizontale dirijate ● Foraje industriale si pentru constructii: - pentru ancoraje, drenaje, traversari si subtraversari - pentru cosolidari de terenuri, constructii si drumuri prin piloti, minipiloti si injectari de solutii cu pasta de ciment si balast cu ciment prin vibrocompactare - pentru monitorizari, piezometrice si inclinometrice ● Studii, proiecte, documentatii geologice si calcul de rezerve pentru obtinere permise si licente de explorare si exploatare ● Studii, si documentatii hidrogeologice pentru obtinere avize si autorizatii de exploatare a forajelor de alimentare cu apa - Extractia tuturor minereurilor metalifere si nemetalifere - Extractia tuturor minereurilor, a rocilor ornamentale si de constructie, a nisipurilor si pietrisurilor, a argilei, caolinului si sarii.

Cluj Napoca Servicii
 • Suntem o firma de foraje de puturi pentru apa din Sibiu, dar avem foraje relizate pe intreg teritoriul Romaniei. Echipa noastra are o experienta de peste 20 de ani in domeniul forajelor subterane. Flota noastra este formata din utilaje industriale, echipamente, materii si materiale de ultima generatie. Scopul nostru este acela de a oferi foraje executate profesionist, avand o durabilitate indelungata si care sa furnizeze apa potabila sigură pentru dumneavoastra. Executam foraje pentru alimentari cu apa de mare, medie si mica adancime, lucrari de foraj cu utilaje de inalta tehnologie, foraje pentru apa potabila, minerala si termala. Firma noastra executa la puturi pentru apa, la cele mai competitive preturi. Dispunem de echipamentele necesare pentru a putea realiza puturi pentru apa de mare adancime pana la 400ml si cu un diametru de maxim 444 mm. Calitatea lucrarilor si satisfactia clientilor este cel mai important criteriu dupa care ne ghidam. Puturile de apa forate de catre compania N&A TRADE resprecta toate standardele EU de calitate, siguranta si mediu. Pentru a realiza aceasta compania noastra investeste permanent in achizitionarea de tehnologii de foraj de ultima generatie precum si in instruirea specialistilor si intregului personal din companie.

Sibiu Producator
 • Apa Eco Foraje executa lucrari complexe de foraje puturi, forari fantani, foraje puturi pentru apa, constructii foraje de mica si mare adancime, fantani adanci, denisipari, intretineri puturi, foraje fantani adancime, foraje fantani, forari fantani, foraje puturi, alimentare cu apa, alimentari cu apa, sisteme complete de instalatii, pompe sumersibile.

Slobozia Servicii
 • Persoana cu atestat ANRM, intocmesc documentatii pentru obtinerea permiselor de prospectiune, exploatare, licente explorare, preliminarii; studii geotehnice. Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati.

Cluj Napoca Servicii
 • Ondrill Srl este o companie ce executa orice tip de foraj, oriunde in Romania. Ne ocupam si de proiectare, avizare, consultanta, executie, monitorizare foraje. Executam foraje de apa de mare adancime, foraje geotehnice, studii geotehnice, penetrari statice si dinamice, subtraversari.

Dumbravita Timis Servicii
 • Documentatiile geotehnice, in conformitate cu NP 074-2013, pot fi intocmite pentru: constructii civile, industriale, agrozootehnice, energetice, telecomunicatii, miniere; constructii rutiere, drumuri, piste de aviatie, poduri, tunele; constructii de cai ferate; constructii de porturi si platforme marine; constructii si amenajari hidrotehnice; constructii pentru imbunatatiri funciare; constructii edilitare si de gospodarie comunala; constructii pentru transportarea produselor petroliere; depozite de deseuri, precum si pentru orice alte categorii de constructii.

Cluj Napoca Servicii
 • Executam lucrari de cadastru si intabulare în Judetul Mehedinti : Drobeta Turnu Severin, Strehaia , Vanju Mare , Orsova , Baia De Arama precum si in toate comunele si satele de pe raza judetului. - Lucrari de cadastru si intabulare apartamente, case , terenuri intravilane si extravilane la preturi minime. - Documentatii cadastrale dezmembrari, parcelari si/sau lotizari de terenuri intravilane si extravilane. - Documentatii cadastrale trasari de constructii, cote, limite de proprietate. - Documentatii cadastrale comasari si/sau alipiri de terenuri sau parcele. - Realizare planuri topografice de situatie in format analogic si digital. - Ridicari topografice necesare executarii proiectelor diverselor investitii (constructii, amenajari, restructurari).

Drobeta Turnu Severin Servicii
 • Suntem o societate de executie foraje. Executam foraje de alimentare cu apa, foraje geotehnice, foraje geologice de cecetare. De asemenea, executam si alte lucrari de constructii, inchiriem utilaje de transport marfa, macarale, etc.

Motru Servicii
 • Compania ese pe piata din Romania din anul 2005, avand o activitate in domeniul cadastral si studii geotehnice. Pana in 2005 personalul firmei a prestat activitate similara in cadrul compaiei Proiect Brasov.

Brasov Altul
 • Executam cadastru, intabulare, planuri curbe nivel, dezmembrari, alipiri, parcelari, trasari constructii, profile longitudinale si transversale. Executam masuratori topografice, GPS, nivelment, planuri, vectorizari, GIS. 0721701163. www.georesearch.ro

Bucuresti Servicii
 • Dispunem de echipamente performante de ultima generatie pentru realizarea puturilor pentru apa de mica si mare adancime imbinate cu tehnologia necesara, va asiguram debitul de apa necesar din puturile forate pentru orice tip de utilizatori caznic sau industrial. Suntem prompti in solutionarea problemei d-voastra privind apa. Identificarea scopului de utilizare a putului este primul pas pe care il facem impreuna cu clientul inainte de a incepe proiectarea si constructia putului de apa. Primul pas este prin urmare stabilirea cantitati aproximativa de apa, in functie de necesitatile si planurile clientului. Rezultand astfel mai multe tipuri de puturi: - put de apa pt. uz domestic Proiectat pentru case, fara o retea de apeduct, sau de integrare a serviciilor de apa existente, care sa asigure un consum mediu necesar gospodariei. - put de apa pentru irigatii Facute pentru a servi unitatilor agicole sau ferme la irigarea culturilor, sau intr-o sera atat in camp cat si in zone amenajate. - put de apa pentru uz industrial Conceput pentru a asigura alimentarea continua cu apa la diferite societati comerciale, ferme de animale sau pasari, fabrici, primari, oferind astfel o autonomie in privinta consumului de apa si asigura reducerea costurilor din acest punct de vedere. - puturi de apa termala si apa potabila pentru piscine si agrement turistic Conceput pentru a intercepta productia acviferelor subterane de temperatura ridicata, si a le exploata pentru calitatile acestora. - piezometre Facut cu scopul de a monitoriza si verifica starea de calitate si de oscilatie a acviferelor la ferme, depozite de deseuri si asa mai departe. Oferim inclusiv servicii de: -decolmatare -desnisipare -constructie camine -retele de apa.

Tataresti Servicii
 • Hidro Stil este o societate cu capital privat ce isi desfasoara activitatea pe intreg teritoriul Romaniei si continentul African. Personalul calificat si tehnologia de ultima generatie sunt atuurile noastre pentru obtinerea forajelor la cele mai inalte standarde de calitate si siguranta la cele mai bune preturi. Hidro Stil dispune de tehnologia necesara pentru foraje cu diamentrul intre 90 mm si 800 mm cu o adancime de pana la 800m - 1200m - 1500m. Forajele executate respecta standardele de calitate, siguranta si mediu. Hidro Stil va ofera: Foraje de mare adancime pentru alimentare cu apa; Sisteme irigatii; Foraje pentru pompe de caldura; Foraje orizontale; Foraje de epuisment si asecari; Piloti forati si micropiloti; Reabilitari si denisipari foraje; Foraje de cercetare geologica; Foraje pentru studii geotehnice; Foraje de mediu si piezometre; Intretinere foraje; Investigatii video foraje; Consultanta si service pentru produsele si serviciile comercializate; Obiectivele societatii noastre sunt: Satisfacerea clientilor si fidelizarea acestora; Construirea unor relatii de afaceri pe termen lung; Flexibilitate si adaptabilitate la nevoile si asteptarile clientilor; Comunicare eficienta si deschisa cu toti clientii.

Timisoara Servicii
 • Societatea noastra ofera consultanta geotehnica, intocmeste studii geotehnice, servicii determinari de laborator profil GTF, in laborator propriu autorizat Gradul 1 de Inspectoratul de stat in constructii. Seriozitate si promptitudine.

Galati Altul
 • Firma Sc Daromi Construct executa puturi profesionale de mica si mare adancime la cele mai avantajoase preturi. Noi am reusit sa foram in judetul Ialomita cele mai bune fantani atat pentru agricultura cat si pentru uz casnic.

Slobozia Servicii
 • Executam foraje de mica, medie si mare adancime pana la 25m tubaj prefabricate beton, sau tubaj pvc sistem eco ce include pompa, intre 30- 60m tubaj pvc, filtru screen, debit minim garantat, intre 80- 150m tubaj pvc, filtre screen, debit industrial. Optional se asigura constructia camin, montaj si punerea in functiune a pompei. Drenaj denisipari 0760807070 Foraje puturi apa 0722922252

Ograda Producator
 • Sc Eco Apa Tc Srl executa foraje de mica, medie si mare adancime. Pana la 25m tubaj prefabricate beton, sau tubaj pvc sistem eco ce include pompa. Intre 30-60m tubaj PVC, filtru Screen, Debit minim garantat. Intre 80-150m tubaj PVC, filtre Screen, debit industrial. Optional se asigura constructia camin, montaj si punerea in functiune a pompei. Tel.: 0760807070

Ograda Servicii
 • Sc. Terrastud Service Srl. , executa studii geotehnice pentru constructii civile si industriale, PUZ-uri, PUG-uri. Experienta si profesionalismul dovedit, precum si flexibilitatea negocierii financiare, ne recomanda pentru o viitoare colaborare.

Vaslui Servicii
 • Companie recent infiintata pe baza experientei acumulate in unitati bancare de prestigiu (BCR; BCR Asigurari), consultanta in domeniul financiar bancar, asigurari, mediu, constructii si servicii in constructie.

Vaslui Servicii
 • Sc. Geomont TA Srl. ofera servicii complete de proiectare si consultanta in domeniul geotehniei pentru orice tip de constructii. Compania a luat fiinta in anul 2005, avind la baza experienta de peste 30 de ani acumulata de fondator in domeniul studiilor geotehnice executate pentru mii de obiective industriale, comerciale sau civile. In cei opt ani de cand compania noastra isi desfasoara activitatea pe piata de proiectare de constructii a acumulat un portofoliu divers si consistent de proiecte, cuprinzand toata gama de investitii, de la locuinte unifamiliale pana la ansambluri rezidentiale sau parcuri industriale.

Brasov Servicii
 • Firma ofera foraje pentru puturi de apa complet echipate, pentru alimentarea consumatorilor casnici si industriali, reabilitatrea forajelor existente, foraje pentru pompe de caldura si echiparea acestora cu captatori geotermali, consultanta pentru alimentari cu apa din puturi forate si pompe de caldura.

Cluj-napoca Altul