Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Contabilitate&Audit - Servicii: 1019 companii
 • Foarte profesionisti,prompti,amabili.Recoman

Petrosani Servicii
 • Am interactinat foarte bine la început!

Oradea Servicii
 • Foarte bine

Sat Vladimirescu, Comuna Vladimirescu Servicii
 • promptitudine in rezolvarea problemelor

Lugoj Servicii
 • Profesionalism ridicat. Comunicare foarte bun

Municipiul Constanta Servicii
 • Profesionalism, orientare catre client, mereu

Mun.Galati Financiar
 • Ok

Bucuresti Servicii
 • Oferim in Targu Jiu, Gorj sau in tara, servicii de contabilitate, salarizare personal, expertize contabile si fiscale judiciare si extrajudiciare, consultanta fiscala, infiintari firme, intocmire dosar TVA - declaratia 088, carduri DKV, rambursari TVA, impreuna cu o echipa profesionala, prompta si competenta. Aspectul care pe noi ne caracterizeaza ca si firma de contabilitate, cu o echipa formata din 8 profesionisti, este faptul ca deciziile sunt luate in timp real, informatia cand este transmisa, nu este pierduta pe trepte ierarhice, si astfel actiunile sunt prompte si direct raspunzatoare. Fiecare persoana raspunde de segmentul sau de activitate, dar per total suntem un tot unitar.

Targu Jiu Servicii
 • Prestez servicii de evidenta contabila, pentru firme mici si mijlocii, PFA, II, CMI si ONG. Serviciile includ: preluarea actelor contabile de la sediul clientului, prelucrarea acestora si inapoierea acestora odata cu toate declaratiile fiscale depuse si situatia contabila completa. La predare se discuta situatia contabila si diverse aspecte de perspectiva in business-ul clientului. De asemenea, la solicitarea clientului acesta evidenta, daca nu presupune un volum mare de procesat, se poate efectua si la biroul/sediul firmei clientului. Ofer consultanta personalului clientului cu privire la evidenta contabila, inregistrarea documentelor si verificarea lunara a situatiei intocmita de acesta.

Pitesti Servicii
 • Servicii complete de certificare conform Standardelor ISO Noi! Actualizate! RS Cert - Romanian Certification Systems este cea mai accesibila companie romaneasca de certificare ISO. Compania a aparut ca urmare a solicitarii clientilor pentru servicii de certificare operative, ieftine si de calitate. RS Cert - Romanian Certification Systems este acreditata sa efectueze certificari ale Sistemelor de Management, conform Standardelor ISO. Personalul companiei noastre are experienta in sute de proiecte de implementare si certificare ISO. Acestea sunt motivele pentru care am proiectat si lansat cel mai accesibil program de certificare ISO, in care utilizam la maxim posibilitatile de comunicare oferite de cele mai noi tehnologii. Tot proiectul de certificare este gandit in asa fel incat implicarea Dvs. sa fie minima, iar noi sa va ajutam sa obtineti certificatele ISO in cel mai scurt timp posibil. RS Cert - Romanian Certification Systems va garanteaza calitatea, rapiditatea, profesionalismul si siguranta serviciilor oferite! Cereti oferta de pret si convingeti-va! RS Cert - Romanian Certification Systems ofera servicii de certificare conform standardelor internationale: - ISO 9001 Sistem de Management al Calitatii - ISO 14001 Sistem de Management de Mediu - OHSAS 18001 Sistem de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale - ISO 20000-1 Sistem de Management al Serviciilor in Domeniul Tehnologiei Informatiei - ISO 22000 / HACCP Sistem de Management al Sigurantei Alimentului - ISO 27001 Sistem de Management al Securitatii Informatiei - ISO 13485 Sistem de Management al Calitatii Echipamentelor Medicale - ISO 16001 Sistem de Management al Energiei - ISO 26000 Sistem de Management al Responsabilitatii Sociale - ISO 28000 Sistem de Management al Securitatii Canalelor de Distributie - ISO 31000 Sistem de Management al Riscului - BS 7499 Cod de Buna Practica pentru Servicii de Paza Statica si Patrulare Mobila - RS (SA) 8000 Standard de Responsabilitate Sociala - RS MARK Marca de Calitate in Constructii - FSSC 22000 Siguranta Alimentara - IFS 22000 Siguranta Alimentara Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati cu maxima incredere telefonic (0754 095 650), pe fax (0365 780 137) sau e-mail (office@rscert.ro) si sa accesati pagina noastra web (www.rscert.ro)

Targu Mures Servicii
 • Contacor Expert Srl, societate de expertiza contabila si audit, membra CECCAR si CAFR, oferim servicii complete de audit, contabilitate, personal-salarizare, activitate de cenzorat, consultanta contabila si fiscala, asistenta de specialitate in timpul controalelor fiscale, lucrari pentru obtinerea de credite bancare, certificari declaratii si situatii financiare anuale, cenzor, contabilitate asociatie proprietari, expertize contabile, refaceri contabilitate, bilanturi de lichidare, fuziuni. Venim in intampinarea atat a companiilor mari, cat si a celor mici, din toate domeniile de activitate. Asiguram consultanta contabila financiara si fiscala precum si supervizarea activitatii de evidenta contabila la sediul clientilor. In acest fel veti economisi timp si bani beneficiind de servicii specializate livrate de catre profesionisti. Echipa noastra, condusa de doamna ec. Rusu Corina - Ileana, expert contabil, auditor si consultant fiscal acreditat, este formata din persoane autorizate, experti contabili, consultanti fiscali si economisti. Obiectivul nostru este de a oferi clientilor suport in optimizarea afacerii si de a-i proteja in raport cu riscurile in afaceri. Echipa Contacor Expert, ofera servicii profesionale datorita experientei acumulate in timp. Serviciile noastre aduc valoare clientilor nostrii, iar clientii nostrii dau recunoastere valorii noastre. Contact: www.contacor.ro Telefon: 0725215380

Bucuresti Servicii
 • Expert Cont, firma contabilitate din Bucuresti, membra CECCAR din 2002, ofera servicii complete de contabilitate, resurse umane -salarii, expertize contabile, audit intern, consultanta taxe si impozite, cenzor extern, evaluare afacere, certificare declaratii fiscale. Servicii resurse umane, salarizare si REVISAL, contabilitate  fundatii, asociatii si PFA., certificare bilant contabil si cont profit/pierdere, obtinere certificat fiscal, contabilitate fonduri europene, declaratii fiscale pentru PFA - DECLARATIA Unica pentru anul 2021 Declaratia Intrastat Efectuam revizuirea contabilitatii si a declaratiilor fiscale. Servicii contabile complete Bucuresti, calculul impozitului pe profit si calculul TVA, deconturi TVA, reprezentare ANAF - rambursare TVA. Experienta, profesionalism, servicii pe baza de contract si asigurare de risc profesional. Misiunea noastra este sa oferim timp si solutii pertinente clientilor nostri, sa-i informam in legatura cu modificarile legislative - codul fiscal, codul muncii. #expertcont #contabilitate #consultanta #expertcontabil #intrastat#declaratiaunica#consultanta tva Site: www.contabilexpert.ro.

Bucuresti Servicii
 • Misiunea noastra este de a-i ajuta pe clienti sa depaseasca problemele consumatoare de timp si resurse, folosind cunostintele si experienta acumulata respectand totodata legislatia in vigoare. Valorile sunt definitorii in relatia cu oricare dintre clientii nostri: * profesionalism, * promptitudine, * confidentialitate, * comunicare, * implicare. Respectam cu strictete regulile deontologiei profesionale, garantand contractual confidentialitatea informatiilor gestionate in relatia cu clientul, atat in timpul colaborarii cat si dupa incetarea acesteia. Cabinetul nostru beneficiaza de o echipa dinamica, proactiva, profesionista si implicata in directia satisfacerii eficiente a oricaror nevoi economice, financiare si fiscale, orientate spre succesul clientilor. In orice situatie oferim clientului cea mai potrivita solutie la problemele sale. Suntem conectati in permanenta la modificarile legislative, sesizand implicatiile acestora asupra companiei dumneavoastra. Sistemul de lucru pe care se bazeaza colaborarea cu fiecare client, diversitatea industriilor cu care interactionam zilnic, serviciile complete, integrale si unicitatea unor pachete pe care le oferim sunt doar cateva dintre argumentele cu care sustinem colaborarea dintre noi si dumneavoastra. Posibilitatea de a beneficia de serviciile noastre intr-o relatie bazata pe comunicare sigura, eficienta si confidentiala i-a determinat pe clientii nostri sa ne aleaga. ca partener de incredere pentru sustinerea afacerii lor.

Arad Servicii
 • Lideri in legatorie si arhivare A & B Activ. Distribution va ofera arhivare electronica, depozitare documente, depozitare arhiva, depozitare profesionala de arhiva, arhivare documente, legatorie arhiva, transport arhiva.Peste 21 de ani de experienta !Cel mai mare depozit de arhiva din Romania. Site: http://www.abactiv.ro

Bucuresti Servicii
 • Infiintata in anul 1993, Consult Expert Srl se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Targoviste, judetul Dambovita. Compania Consult Expert S.R.L. va pune la dispozitie servicii de consultanta tehnica, consultanta contabila, audit, consultanta financiara. Firma noastra are un personal de 2 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Targoviste Servicii
 • Inregistrarea contabila, conform legislatiei romane, a documentelor prezentate de catre client si punerea la dispozitia sa a acestor documente dupa inregistrare. Controlul metodologiei contabile aplicata de catre personalul intern al CLIENTULUI si eventuale recomandari pentru imbunatatirea acestor metode; verificarea inregistrarilor primare efectuate de catre personalul intern si corectarea eventualelor erori. Intocmirea situatiilor solicitate de catre autoritatile financiare abilitate pentru a fi predate in termenele prevazute de instructiunile in vigoare. Completarea, verificarea si indrumarea modului in care CLIENTUL isi indeplineste obligatiile fiscale catre stat; urmarirea efectuarii platilor si a incasarilor. Reprezentarea CLIENTULUI in fata organelor abilitate cu ocazia activitatii de  control  efectuate  de  catre acestea. Lista lucrarilor contabile efectuate lunar de catre compania noastra cuprinde urmatoarele: Verificarea registrului de casa intocmit de CLIENT. Verificarea jurnalelor de vanzari si cumparari intocmite de CLIENT. Inregistrarea contabila a tuturor operatiunilor efectuate de CLIENT pe luna in curs. Intocmirea si verificarea statelor de salarii, calcularea taxelor sociale si a impozitului pe salarii. Intocmirea balantei contabile de verificare contabila, note de contabilitate, registrul jurnal. Intocmirea si transmiterea declaratiilor fiscale conform legislatiei in vigoare. Raportarea semestriala a rezultatelor financiar- contabile  pentru  firmele  care  se  incadreaza  in  conditiile stabilite de legislatia in vigoare. Intocmirea si depunerea bilantului contabil anual.

Bucuresti Sectorul 4 Producator
 • Va stam la dispozitie si cu consultanta financiara pentru a alege cea mai potrivita forma de infiintare la activitatea dvs. -Infiintari firme: SRL, SRL-D, II, PFA, IF. -Oferim servicii de contabilitate

Timisoara Servicii
 • Societatea Gd Wisdom Confin Srl este o societate cu capital privat, infiintata din dorinta de a oferi servicii de calitate, servicii oferite cu ajutorul echipei propirii, echipa formata dupa valori precum profesionalismul, punctualitatea, implicarea,pasiunea si dorinta de evolutie. Societatea este condusa de expert contabil cu experienta de peste 10 ani in domeniul contabilitatii si fiscalitatii.

Bucuresti Servicii
 • Strategic Service Solutions Srl presteaza servicii de contabilitate si resurse umane - pentru firme IMM - fara - Tva - numai in Timisoara Pret avantajos, in functie de activitatea societatii Dvs Cu contract de prestari servicii si Factura emisa lunar Detaliile le vom stabili de comun acord,

Timisoara Servicii