Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Contabilitate&Audit - Servicii: 1019 companii
 • Echipa noastra are o experienta de peste 20 ani in domeniu si pregatirea continua a acesteia si a conducerii ofera acesteia o imagine de profesionalism si responsabilitate pe piata. Colaboram in prezent atat cu clienti din CONSTANTA cat si cu clienti din toata zona Dobrogei si Bucuresti. Printre domeniile de activitate ale acestora amintim: activitati de productie, constructii, hoteluri & restaurante, comert, consultanta si management, import-export, zootehnie, comert cu animale vii. Principalele servicii oferite de echipa noastra sunt: - contabilitate si expertize contabile, - resurse umane si salarizare, - consultanta finaciara, - infiintari de SRL-uri, S.A.-uri, P.F.A.-uri, intreprideri individuale, asigurandu-se consiliere gratuita pentru alegerea celei mai bune forme de organizare. Externalizarea acestor servicii aduce beneficii multiple pentru clientii nostri cum ar fi: reducerea costurilor, confidentialitatea datelor, depunerea la termene legale a declaratiilor aferente activitatii, asistenta la controalele de specialitate, solutionarea in timp optim problemelor cu ajutorul unor specialisti in domeniu.

Constanta Servicii
 • Firma Mondo Conta Consult ofera serviicii de contabilitate, audit si salarizare de peste 13 ani pe piata romaneasca. Serviciile noastre sunt calificate, angajatii nostrii sunt seriosi si pregatiti. Suntem membri unei asociatii internationale de firme de contabilitate Inpact.

Bucuresti Servicii
 • Premiere Expert Services SRL este membra a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania incepand cu anul 2007, iar in registrul Consultantilor Fiscali figureaza din 2011. Are ca obiect de activitate servicii de contabilitate si consultanta contabila, financiara si fiscala. Serviciile oferite sunt personalizate in domeniul financiar - contabil in functie de specificul activitatii clientului.

Bragadiru Financiar
 • Archive and Accounting detine peste trei ani de experienta in domeniul arhivelor si al contabilitatii, cu un personal calificat la cele mai inalte standarde in ambele domenii de activitate si care detine o experienta vasta in domeniu. In anul 2014 compania a obtinut Locul 1 in cadrul Topului Judetean al Firmelor la categoria Microintreprinderi. De asemenea, in anul 2015 am obtinut Locul 1 in Top Afaceri Romania cat si Locul 1 in top Profit Romania, in domeniul activitatilor ale arhivelor.

Urziceni Servicii
 • Apeleaza la o firma de contabilitate cu personal tanar si experimentat, abil sa iti ofere cele mai bune sfaturi pentru ca tu sa iti administrezi afacerea cat mai simplu si cat mai eficient. Daca esti la inceput de drum si vrei sa iti faci un star-up de succes noi te vom ajuta cu infiintarea entitatii juridice si apoi cu inregistrarea contabila. Cauti cei mai buni contabili? Aici ii vei gasi!

Bucuresti Servicii
 • ContaConsulting lucreaza in piata financiara din anul 2005. In prezent, oferim servicii in Timisoara. Datorita flexibilitatii noastre oferta este dedicata atat companiilor, cat si persoanelor fizice. Sunt introduse sistematic modificari pentru a imbunatati standardele muncii noastre, variind de la serviciul clientului, la managementul firmei noastre, ContaConsulting fiind un atractiv si fiabil reprezentant al industriei financiar-contabile. Evidenta contabila SRL, PFA, ONG Evidenta gestiune Analiza financiara (cost productie, profit, evolutie CA) Declaratii fiscale si relatia cu ANAF Salarizare & personal, resurse umane Bilant contabil Evidenta mijloace fixe si amortizari Reprezentare in fata organelor de control Consultanta fiscala si juridica Consultanta Fonduri UE, intocmire proiecte si planuri de afaceri pentru obtinere fonduri structurale.

Timisoara Servicii
 • Specialistii Ges Cont Expert SRL va stau la dispozitie pentru a va oferi servicii profesionale de contabilitate, resurse umane, consultanta fiscala, juridica si de afaceri. Oferim pachete complete de servicii la preturi competitive!

Bucuresti Servicii
 • Firma de contabilitate Integrate Accounting vine in intampinarea oamenilor de afaceri si a intreprinderilor de toate marimile, asigura servicii complete contabile si fiscale, pune accent pe normele privind organizarea activităţii jocurilor de noroc, de contabilitate primară, contabilitate financiară, consultanta financiara, indiferent de domeniu si obiectul de activitate a entitatii pe care o dezvoltati ( SRL, SA, PFA, intreprinderi individuale, cabinete avocatura, notari, medici, etca��). Suntem o societate de contabilitate si consultanta financiara Bucuresti care ofera servicii de contabilitate Bucuresti, administrare si salarizare personal, resurse umane, consultanta financiara si fiscala, asistenta financiara, infiintari de firme, contabilitate primara. Aria de acoperire este in principal cea nationala in domeniul jocurilor de noroc si in particular zona de sud a Romaniei cu o orientare catre clientii din toate domeniile de activitate pe municipiul Bucuresti (sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6) si Ilfov.

Bucuresti Financiar
 • Expert contabil, ofer servicii complete de contabilitate: • Completare registru jurnal, registru evidenta fiscala, registru inventar; • Completarea registrelor contabile; • Întocmirea balanțelor și situațiilor financiar-contabile; • Întocmirea și depunerea declarațiilor lunare și trimestriale; • Întocmirea și verificarea documentelor legate de salarii; • Întocmirea și certificarea bilanțului contabil; • Evidența și urmărirea clienților și furnizorilor; • Controlul (inclusiv recrearea şi/sau refacerea bazelor de date de mijloace fixe, calculul amortizării conform politicilor locale şi de grup, exprimate în RON şi valută); • Reprezentarea in relația cu Administrația Finaciară. Urmăririea și reglarea fișei fiscale în fiecare trimestru fiscal, sau ori de cate ori este necesară obținerea unui certificat de atestare fiscală care să certifice faptul că sunteți la zi cu plata impozitelor datorate.

Bucuresti Servicii
 • Principalele servicii cuprind consultanta fiscala si contabila, intocmire a documentatiei privind dosarul preturilor de transfer, redactare de contestatii la decizii de impunere si asistenta pe parcursul litigiilor fiscale. Oferim potentialilor clienti oportunitatea de a testa cunostintele si modul de lucru prin acordarea de consultanta gratuita in domeniul contabil si fiscal, conform termenilor si conditiilor publicate pe site. In plus, potentialii clienti pot accesa pe blogul nostru arhiva de peste de raspunsuri si solutii oferite de consultantii Viboal Consulting.

Bucuresti Servicii
 • Situata central, in vecinatatea tuturor punctelor de interes major operational (ITM, Registrul Comertului, Casa de Pensii, etc.) Conta Radulescu SRL, ofera servicii complete de contabilitate, consultanta fiscala, servicii de salarizare si servicii conexe financiar contabile, la standard european sprijinindu-ne in afirmatii pe colaborari de lunga durata cu firme de renume. Cu o experienta de peste 5 ani in contabilitate si audit, fondatorul companiei si-a dorit sa aduca un suflu nou in domeniul financiar contabil romanesc. Astfel, am introdus ca si produs standard raportul lunar de activitate financiar contabila, destinat managerilor, in vederea analizei activitatii lunare a societatii, si curieratul GRATUIT al actelor contabile. Putem adauga dorinta noastra de a ne sprijinii partenerii de afaceri, indiferent de gradul de dezvoltare al afacerii lor, astfel incat le putem oferi asistenta in legatura cu operatiunile privind evidenta primara la sediul clientului. Stim ca doar o buna gestionare a resurselor, poate fi cheia succesului, astfel incat ne-am canalizat toata atentia spre calitatea serviciilor care sa vina in sprijinul partenerilor nostri. Deasemenea, in seria avantajelor oferite clientilor nostri, adaugam si un discount de 50% in prima luna de contract. Totul pentru succesul dumneavoastra.

Bucuresti Servicii
 • Întrucât suntem o firma de contabilitate, cel mai bine ne pricepem la acest lucru – contabilitate. Poți conta pe servicii de contabilitate complete sau specifice în caz că ai nevoie de un anumit lucru. Oriunde te-ai afla în România, putem să te ajutăm cu servicii contabile complete și profesioniste la un preț corect pentru tine. Încearca-ne! # 3 motive ca să colaborăm: 1. Servicii profesioniste. Vorbim despre: încredere, confidențialitate, promptitudine, calitate, experiență. 2. Asumarea responsabilității. Încercăm să oferim din start cele mai bune servicii contabile clienților nostri. Dacă uneori se întâmplă să greșim, punem la dispoziția clienților asigurarea noastră de răspundere profesională. Până în prezent nu a fost cazul să o folosim, însă este tot timpul pregătită. 3. Prețuri corecte. În discuțiile cu clienții nostri plecăm de la ideea unui parteneriat win-win. Vă puteți aștepta la prețuri bune și o calitate ridicată a serviciilor.

Cluj-napoca Servicii
 • www.pavelmanagement.ro Lichidator judiciar Expert contabil Despre Manager: Facultatea MECANICĂ, promoţia 1979 Specialitatea: Tehnologia Construcţiilor de Maşini Facultatea: ŞTIINŢE ECONOMICE, promoţia 1997 Specialitatea: Contabilitate şi Informatică de Gestiune MASTERAT MANAGEMENT FINANCIAR CONTABIL Specializări – perfecţionări: Evaluare economico-financiară organizat de c.e.c.c.a.r; Standarde internaţionale ca stagiar în cadrul cursurilor de pregătire organizate de camera auditorilor financiari din românia în anul 2003; Auditul sistemelor informatice de gestiune şi regimul activelor deţinute pe termen lung în cadrul activităţilor întrerupte organizate de camera auditorilor financiari din românia în anul 2004; Combinări de întreprinderi organizat de camera auditorilor financiari din românia în anul 2004; Directiva a-iv-a şi a-vii-a europeanã organizate de camera auditorilor financiari din românia în noiembrie 2005 Curs organizat în perioada anului studii 1999-2000 în cadrul departamentului pentru pregătirea cadrelor didactice în cadrul academiei de studii economice bucureşti. Stagiul de pregatire lichidatori judiciari septembrie 2005 organizat de unprl Stagiul de perfecţionare şi pregătire pentru practicieni în reorganizare şi lichidare noiembrie 2006 organizat de unpir Accesarea fondurilor structurale decembrie 2006 organizat de camera de comerţ şi industrie neamţ Instruire perfecţionare cenzori octombrie 2007 organizat de ceccar Curs manager resurse umane octombrie 2007 organizat de camera de comerţ şi industrie neamţ Program manager proiect noiembrie 2007 organizat de ministerul muncii familiei şi egalităţii de şanse “improving your business – performance & profitability” decembrie 2007 organizat de camera de comerţ şi industrie neamţ în colaborare cu crownford house uk Închiderea exerciţiului financiar martie 2008 organizat de inter contact group                                 Profesia de bază: Administrator judiciar/lichidator nr legitimaţie nr 11669 Expert contabil nr carnet expert 18428 Activitatea profesională a) În perioada 1979-1981- manager atelier CTC prelucrări prin aşchiere în cadrul SERVICIULUI CTC la SC UMARO SA ROMAN; b) În perioada 1981-1984 PROIECTANT în cadrul ATELIERULUI de PROIECTĂRI şi ASIMILĂRI PRODUSE NOI, UMARO SA, ROMAN; c) În perioada 1984-1990 manager proiecte prototip în cadrul atelierului PROTOTIP, UMARO SA, ROMAN; d) În perioada 1990-1996 PROIECTANT în cadrul ATELIERULUI de PROIECTĂRI CARUSEL, UMARO SA, ROMAN; e) În perioada 1996-1997 CONTABIL în cadrul serviciului CONTABILITATE UMARO SA, ROMAN; f) În perioada 1997-2003 CONTABIL ŞEF la SC DOVILG SNC, g) În perioada OCT-1998 - AUGUST 2002 PROFESOR la Liceul GRUP ŞCOLAR ALIMENTAR ROMAN la disciplinele finanţe-contabilitate şi informatică; h) În perioada 2002-2008 liber profesionist i) Membru Asociaţiei Internaţionale de Fiscalitate din 2008 LOCUL DE MUNCĂ ACTUAL / FUNCŢIA: A) ADMINISTRATOR JUDICIAR/LICHIDATOR, nr. legitimaţie nr 11669 B) EXPERT CONTABIL, nr CARNET EXPERT 18428

Roman Servicii
 • Cabinetul de expertiza contabila www.cabinetexpertcontabil.ro intruneste specialisti cu o vasta experienta in domeniul fiscal,juridic si comercial. Misiunea noastra este sa prestam servicii de calitate si in timp util, prin proceduri clare si garantii ferme contractuale. Ne asumam responsabilitatea lucrarilor efectuate, fiind asigurati profesional. Cu ajutorul nostru primiti saptamanal newsletterul fiscal, un puternic instrument de informare privind reglementarile legislative, personal dedicat la sediul companiilor, care cumuland mult mai multa experienta practica si informatii decat ar putea-o face un angajat intern, veti fi sigur ca intotdeauna veti avea serviciul asigurat.

Bucuresti Servicii
 • Firma de prestari servicii cu activitate in Roman si in tara cu ajutorul personalului angajat autorizat, activand in domeniile: - contabilitate (autorizare CECCAR) - infiintari / modificari societati comerciale (SRL), intreprinderi individuale (II), intreprinderi familiare (IF) - evaluare proprietati imobiliare (autorizare ANEVAR) - traduceri (autorizare Ministerul de Justitie) - apostile Haga - vanzarilor de bilete de avion (Blueair, Wizzair, Tarom, Carpatair etc.) - asigurari. Informatii suplimentare la info clienti: 0742 125 296 / 0742 854 149 ID Yahoo messenger: services.mosaic sau tmc2775 Roman, Str. Smirodava, bl. 5, ap. 42, parter, intersectia Marom

Roman Servicii
 • Suntem o echipa motivata si tanara aflata intr-un proces consultativ permanent menit sa ofere cele mai bune solutii in domeniul resurselor umane si protectiei muncii pentru clientii nostri. Succesul solutiilor noastre consta in relatia de incredere dezvoltata cu clientii, dar si din pretuirea valorilor ca sinceritatea, parteneriatul de lunga durata, dinamismul, confidentialitatea. Ne bazam pe externalizarea serviciilor de resurse umane si protectia muncii ca fiind unica varianta capabila sa produca o specializare riguroasa si eficienta.         Raspundem asteptarilor clientilor nostri intr-o maniera inovativa, practica si orientata spre rezultate si propunem solutii personalizate si accesibile in functie de caracteristicile si realitatile fiecarei societati in parte.

Bucuresti Servicii
 • General Financial Consulting SRL activeaza din anul 2005 ca societate de consultanta financiar-contabila si bancara. Lucrarile executate de societatea noastra sunt de inalta tinuta profesionala, scopul acestora fiind in primul rand de a va ajuta la dezvoltarea afacerii si reducerea impozitelor si a taxelor de plata catre stat. Prin departamentul de consultanta financiara, asiguram clientilor nostri posibilitatea de a contracta credite bancare, de a accesa fonduri europene sau alte categorii de fonduri nerambursabile. Misiunea noastra este de a asigura clientilor nostrii servicii profesionale si de calitate adecvate afacerii dvs.

Bucuresti Servicii
 • Infiintata in 1997, membra a CECCAR, General Accounting SRL presteaza servicii de contabilitate imbinand expertiza unui expert contabil cu multa experienta cu entuziasmul si agerimea unor colaboratori mai tineri precum si a unor specialisti pe probleme juridice si de psihologie a resurselor umane. De-a lungul timpului societatea a avut ca si clienti firme romanesti si straine din domenii diverse cum ar fi:prestari de servicii, productie, import-export, constructii, etc. Ceea ce credem noi ca ne diferentiaza este faptul ca avem un portofoliu de clienti restrans astfel incat fiecare client sa beneficieze de intreaga atentie care este necesara pentru sevicii de reala calitate si utilitate. Contabilitatea fiecarui client este configurata de asa maniera incat sa o transforme dintr-o cerinta legala intr-un instrument de obtinerea a informatiei indispensabile in luarea deciziilor de management.

Bucuresti Servicii
 • Infiintat in anul 1992, biroul expert contabil Viorica Aniculesei, ofera o gama variata de servicii specializate financiar-contabile precum: Servicii specializate de contabilitate, consultanta fiscala, audit, expertiza contabila judiciara si nejudiciara; certificarea declaratiei fiscale nr. 101 , rambursare TVA; precum si auditul fondurilor europene nerambursabile.

Bucuresti Financiar
 • Dex accounting srl a fost infiintata in 2008, isi dsfasoara activitatea prestind servicii de contabilitate si expertiza contabila si judiciara. Colectivul nostru mic inca este condus de un expert contabil acreditat CECCAR, membru ACCA. Contabilitatea este insotita de consultanta in domeniu pentru clientii nostrii ori de cite ori este necesar; preluam lucrari spre corectare si acordam sprijin in verificarea contabilitatii primare intocmite la sediul firmei, acordam suport pentru instruuirea noilor patroni. Oferim servicii societatilor de orice dimensiuni si profil.

Bucuresti Servicii