Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Contabilitate&Audit - Servicii: 1011 companii
 • Suntem o echipa a Ascent Group, specializata in recrutare de personal de peste 15 ani. Ne gasiti cu birouri proprii in Arad, Bucuresti, Sibiu, Brasov, Piatra Neamt si cu proiecte de recrutare in intreaga tara. Expertii nostri in recrutare identifica nevoile candidatilor si reusesc sa faciliteze relatia cu angajatorul, creand premisele unui parteneriat de durata. Astfel, aplicam principiul "win-win" si il transformam in unul din obiectivele noastre. Mai multe despre noi https://www.ascentgroup.ro/despre-noi/

Arad Servicii
 • Suntem o echipa formata din oameni bine pregatiti, cu experienta, energie si entuziasm care foloseste talentul individului si energia echipei in beneficiul clientului. Avem experienta in toate aspectele activitatii financiar-contabile, suntem orientati spre succesul clientilor si in permanenta conectati la modificarile legislative sesizand implicatiile acestora asupra companiei dumneavoastra. Ne angajam sa furnizam servicii contabile la cel mai inalt standard calitativ si care sa contribuie semnificativ la dezvoltarea continua a companiei dvs.

Bucuresti Servicii
 • Suntem o echipa formata din oameni bine pregatiti, cu experienta, energie si entuziasm care foloseste talentul individului si energia echipei in beneficiul clientului. Avem experienta in toate aspectele activitatii financiar-contabile, suntem orientati spre succesul clientilor si in permanenta conectati la modificarile legislative sesizand implicatiile acestora asupra companiei dumneavoastra. Oferim solutii eficiente de: Contabilitate Fiscalitate Resurse Umane Analize Financiare Cenzorat. Investim constant in noi insine, iar toate cunostintele pe care le acumulam se intorc catre clientii si partenerii nostri sub forma solutiilor pe care le oferim pentru folosirea optima a resurselor.

Bucuresti Servicii
 • Sunte o echipa cu experienta, formata din membri tineri dornici de  rezultate  bune si ambitiosi. Oferim servicii de contabilitate completa, contabilitate primara, contabilitate pentru agricultura, fonduri europene, productie. 1.Contabilitate Servicii de contabilitate pentru societati comerciale in Romania Servicii de contabilitate in partida simpla pentru PFA si liber profesionisti Inregistrarea statelor de plata pentru angajati si a impozitelor aferente Intocmirea balantelor sintetice si analitice lunare Intocmirea situatiilor financiare si a raportarilor semestriale si anuale (Bilant, Cont de Profit si Pierdere, alte anexe) Intocmirea declaratiilor fiscale aferente activitatii Organizarea contabilitatii primare Generarea jurnalelor standard in functie de activitatea clientului: (Registrul-Jurnal, Registrul de Incasari si Plati, Registrul de Inventar, Jurnale de TVA, etc.) Depunerea declaratiilor fiscale online 2.Resurse umane - Asistenta in generarea pontajelor lunare Intocmirea statelor de salarii si a declaratiilor privind contributiile sociale Intocmirea Contractelor de munca si a actelor aditionale la acestea Elaborarea fiselor de post Completare si transmitere REVISAL - Registrului General de Evidenta a Salariatilor Indrumare pentru mentinerea si actualizarea dosarelor de personal Asistenta pentru elaborarea Regulamentului de Ordine Interioara Asistenta pentru stabilirea indicatorilor de performanta pentru categorii de personal Evaluarea personalului pe baza indicatorilor de performanta Fonduri europene si fonduri obtinute de la stat, va indrumam sa faceti alegerea potivita pentru inceperea unei afaceri. pretul este negociabil in functie de volumul de lucru de la 200 lei la 1000 lei.

Caciulatu Servicii
 • Este un start up, in perioada de implementare a proiectului, are obiect de activitate consultanta si management financiar. Firma are 4 angajati care sunt economisti cu studii superioare si care au calificare de manageri de proiect. Suntem la inceput dar deja avem in consultanta pe implementare un proiect de 100.000 euro. Avem incheiate peste 17 contracte pentru clienti care doresc accesare de fonduri europene.

Deva Servicii
 • Ne adresam in special societatilor mici si mijlocii care activeaza in domenii de activitate diferite (prestari servicii, productie, comert, constructii, transporturi, alimentatie, turism, etc.) dar si organizatiilor non-profit, persoanelor care exercita profesii libere (notari, avocati, medici, etc.) sau persoanelor fizice autorizate, din Ramnicu Valcea si din alte judete.

Rm. Valcea Servicii
 • Birocratica.ro functioneaza ca liant al intereselor liber profesionistilor ce cauta clienti pentru serviciile lor si al nevoii antreprenorilor de a gasi specialistii ideali pentru a le servi in pregatirea personalului sau rezolvarea diverselor spete de sorginte legala. Pe site veti descoperi: consultant fiscal Bucuresti, expert contabil Cluj, comisionar vamal Bucuresti, lista evaluatori anevar, experti judiciari Bucuresti, practicieni in insolventa Cluj.

Cluj-napoca Servicii
 • Firma Dhamany administreaza atat cladiri de birouri, spatii comerciale cat si apartamente individuale, vile sau blocuri de locuinte. Suntem acreditati de forurile competente ale statului si ale administratiei locale, de asemenea colegii nostri fac in mod periodic cursuri de specializare pentru a va putea oferii cele mai bune servicii.

Timisoara Servicii
 • Suntem o echipa formata din Experti Contabili si Avocati membri ai Baroului Bucuresti care a luat nastere in 2016 din dorinta de a aduce pe piata servicii de un inalt standard calitativ la preturi competitive. Echipa noastra, prin experienta vasta de care da dovada, va poate oferi servicii profesionale dedicate considerand ca preocuparea noastra finala este dezvoltarea afacerii dumneavoastra. Gama noastra de servicii este dedicata atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice si garantam in ambele situatii profesionalism. Oferim Servicii de: infiintari firme bucuresti contabilitate bucuresti firme de contabilitate bucuresti expert contabil bucuresti contabil bucuresti servicii contabilitate bucuresti firma contabilitate bucuresti experti contabili bucuresti cursuri de contabilitate acreditate bucuresti firme de contabilitate si audit bucuresti expert contabil judiciar bucuresti

Bucuresti Servicii
 • Mebru CeccAR oferim servicii de contabilitate si consultanta fiscala cu peste 20 de ani de experienta. Oferim o noua experienta - online - pentru servicii contabilitate. Reduceti la maxim vizitele in persoana, trimitand toate documentele pe email. Preluam direct toate facturile de vanzare si cumparare din programul de gestiune. Documentele trimise vor fi prelucrate in maxim 24 de ore. Situatii la zi accesibile online chiar si de pe dispozitivul mobil - telefon, tableta.

Arad Servicii
 • Cu o experienta ce depaseste 15 ani in domeniul financiar, intelegem perfect necesitatile companiilor, astfel incat asiguram servicii complete de contabilitate, resurse umane, salarizare, protectia muncii si stingerea incendiilor, ce va garanteaza o evolutie sigura si eficienta pentru a desfasura operatiunile locale sau internationale.

Bucuresti Servicii
 • Brandul ExpertControl l-am infiintat in 2014 si am format o echipa profesionista, cu o experienta vasta in domeniul contabilitati si consultantei fiscale, prompta in efectuarea serviciilor si dedicata clientilor. Am crescut in dezvoltarea nostra datorita recomandarilor oferite de la clienti pentru    serviciile de foarta buna calitate realizate. Ne puteti contacta pentru consultanta referitor la formularul a1, declarare venituri freelancer sau servicii de contabilitate!

Targu Jiu Servicii
 • Serviciile oferite sunt in conformitate cu Standardele Contabile Romanesti, conturile fiind prezentate in limba romana bazandu-se pe documentele oferite de beneficiar iar pentru clientii straini, oferim situatii in limba engleza. Oferim servicii de consultanta financiara cu scopul de a ne ajuta clientii sa isi dezvolte compania sustenabil, in cadrul unei piete competitive cu scopul de a-si maximaza profitul. Acordarea de servicii profesionale in domeniul fiscal; Asistenta in servicii pe probleme de procedura fiscala. Va aducem la cunostinta toate modificarile legislative si oferim suport in respectarea cerintelor legale si in intocmirea corecta a declaratiilor de impozite si taxe.

Bucuresti Servicii
 • Firma noastra ofera consultanta de specialitate prin proiecte in agricultura, comert, servicii. Asiguram expertiza de specialitate in domeniul financiar bancar. Realizam proiecte finantate prin AFIR, POCU, etc. Fundamentam planuri de afaceri si cash flow pentru firme;

Ploiesti Financiar
 • Newgate Consulting isi propune sa ofere solutii complexe, practice si adaptate profilului fiecarui client, ce urmaresc dezvoltarea profitabila a afacerilor, cresterea sustenabila in conditii de minimizare a riscului, accesarea de surse de finantare, patrunderea pe noi piete, conceperea si implementarea de strategii specifice ciclului de dezvoltare a afacerilor si a climatului economic general.

Bucuresti Financiar
 • BG Contabil EOOD presteaza de contabilitate si consultanta financiara si fiscala. Sediul social al firmei BG Contabil este in orasul Ruse, Bulgaria. Avem o reprezentanta in Romania-Bucuresti, pentru mai multe informatii contactati-l pe asociatul nostru: Contact:Viber, WhatsApp: 073 661 61 87; 073 661 61 84

Ruse Servicii
 • Oferim solutii personalizate pentru succesul afacerii tale Cum? - solutii economice inteligente la problemele de business - rapoarte de management relevante livrate la timp - declaratii si raportari catre autoritati corecte depuse in termen. Efectuam: - Evidenta contabila si salarizare - Analiza financiara si diagnostic financiar - Consultanta financiara si fiscala Principiile noastre: - Responsabilitate asumata - Respect fata de client - Raporturi profesionale de tip win-win.

Bucuresti Servicii
 • Sareb Fine Consult este o firma de contabilitate din Dumbravita , jud Timis  care ofera servicii de contabilitate si consultanta financiara complete, punand accent pe imbunatatirea activitatii clientilor nostrii din toate punctele de vedere. Obiectivul nostru este sa oferim clientilor incredere prin profesionalism, prin gasirea unor solutii optime in domeniul financiar-contabil, consultanta fiscal si salarizare. Servicii de contabilitate: - consultanta privind legislatia in domeniul finaciar-contabil si fiscal - intocmirea si certificarea situatiilor financiare - servicii complete de contabilitate - intocmire registru de casa - evidenta stocurilor - evidenta mijloacelor fixe - verificare evidenta primara contabila si prelucrarea acesteia - inregistrari contabile - intocmire si verificare balanta contabila - inventariere - jurnale de TVA - stabilirea rezultatului financiar profit sau pierdere Intocmire, certificare si depunere situatii financiare (bilant). Intocmire si depunere declaratii la institutiile statului. Asistenta la controale fiscale si relatia cu institutiile publice in domeniu.

Dumbravita Financiar
 • Oferim consultanta in afaceri, contabilitate si asigurari.                              De asemenea, organizam evenimente.                                Ne puteti gasi la numarul de telefon 0744753949. Oferim servicii de contabilitate, reprezentare in relatia cu autoritatile locale, ITM, mediu, etc Va multumim.

Gura Haitii Servicii
 • Ne dorim sa oferim clientilor nostri oportunitatea de a conduce o afacere profitabila. Am pasit in lumea businessului inca din anul 2008, cu dorinta de a ne transforma visul intr-o afacere care sa functioneze si sa ne asigure un venit. Ne puteti contacta daca sunteti in cautarea unui expert contabil in Bucuresti si a unei firme de contabilitate ce ofera calitate.

Bucuresti Servicii