Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Contabilitate&Audit - Servicii: 1018 companii
 • Alegem impreuna softul cel mai bun pentru afacerea ta; Ai toate informatiile (gestiune, facturi, registru de casa, balanta) pe aceeasi platforma; Optimizezi costurile cu contabilitatea; Toate tranzactiile se inregistreaza automat si in contabilitatea financiara; Comunicare mai eficienta cu contabilitatea; Economisesti timp si bani.

Suceava Servicii
 • Admin Home Expert este o firma de administrare condominii si audit financiar pentru asociatii. Intocmim planuri de reparatii sau modernizare condominii. De asemenea, oferim spre inchiriere dezumidificatoare.

Sanpetru Servicii
 • Thales Accounting Solutions (TAS) vine in intampinarea oamenilor de afaceri si a intreprinderilor de toate categoriile si marimile, oferindu-si serviciile contabile intreprinzatorilor din toate sferele de activitate.

Sector 3 Servicii
 • Suntem o companie infiintanta in anul 2007, formata dintr-un grup de specialisti (experti contabili, consultanti fiscali, inspectori de resurse umane, practicieni in insolventa, mediatori, avocati) care detin competente profesionale inalte pentru aprecierea modului de organizare si conducere a activitatilor economico-financiare. Suntem in continuare consecventi principiilor care ne reunesc, considerand mediul puternic concurential actual un privilegiu care ne ofera sansa de a ne valorifica propria identitate.

Bucharest Servicii
 • Compania asigura servicii de audit financiar, contabilitate, expertize cu profesionalism, avand un portofoliu de clienti fideli. Compania are asigurare de risc profesional. Clentii de audit sunt din Bucuresti, Valcea, Arges, Gorj.

Bujoreni Servicii
 • Oferim servicii de contabilitate pentru firme, servicii depunere Revisal, salarii, plati pentru contributii si alte datorii la bugetul statului, intocmire Regulamente de ordine interioara, contracte comodat etc., depunere electronica a declaratiilor ANAF.

Craiova Servicii
 • Suntem o echipa a Ascent Group, specializata in recrutare de personal de peste 15 ani. Ne gasiti cu birouri proprii in Arad, Bucuresti, Sibiu, Brasov, Piatra Neamt si cu proiecte de recrutare in intreaga tara. Expertii nostri in recrutare identifica nevoile candidatilor si reusesc sa faciliteze relatia cu angajatorul, creand premisele unui parteneriat de durata. Astfel, aplicam principiul "win-win" si il transformam in unul din obiectivele noastre. Mai multe despre noi https://www.ascentgroup.ro/despre-noi/

Arad Servicii
 • Suntem o echipa formata din oameni bine pregatiti, cu experienta, energie si entuziasm care foloseste talentul individului si energia echipei in beneficiul clientului. Avem experienta in toate aspectele activitatii financiar-contabile, suntem orientati spre succesul clientilor si in permanenta conectati la modificarile legislative sesizand implicatiile acestora asupra companiei dumneavoastra. Ne angajam sa furnizam servicii contabile la cel mai inalt standard calitativ si care sa contribuie semnificativ la dezvoltarea continua a companiei dvs.

Bucuresti Servicii
 • Suntem o echipa formata din oameni bine pregatiti, cu experienta, energie si entuziasm care foloseste talentul individului si energia echipei in beneficiul clientului. Avem experienta in toate aspectele activitatii financiar-contabile, suntem orientati spre succesul clientilor si in permanenta conectati la modificarile legislative sesizand implicatiile acestora asupra companiei dumneavoastra. Oferim solutii eficiente de: Contabilitate Fiscalitate Resurse Umane Analize Financiare Cenzorat. Investim constant in noi insine, iar toate cunostintele pe care le acumulam se intorc catre clientii si partenerii nostri sub forma solutiilor pe care le oferim pentru folosirea optima a resurselor.

Bucuresti Servicii
 • Sunte o echipa cu experienta, formata din membri tineri dornici de  rezultate  bune si ambitiosi. Oferim servicii de contabilitate completa, contabilitate primara, contabilitate pentru agricultura, fonduri europene, productie. 1.Contabilitate Servicii de contabilitate pentru societati comerciale in Romania Servicii de contabilitate in partida simpla pentru PFA si liber profesionisti Inregistrarea statelor de plata pentru angajati si a impozitelor aferente Intocmirea balantelor sintetice si analitice lunare Intocmirea situatiilor financiare si a raportarilor semestriale si anuale (Bilant, Cont de Profit si Pierdere, alte anexe) Intocmirea declaratiilor fiscale aferente activitatii Organizarea contabilitatii primare Generarea jurnalelor standard in functie de activitatea clientului: (Registrul-Jurnal, Registrul de Incasari si Plati, Registrul de Inventar, Jurnale de TVA, etc.) Depunerea declaratiilor fiscale online 2.Resurse umane - Asistenta in generarea pontajelor lunare Intocmirea statelor de salarii si a declaratiilor privind contributiile sociale Intocmirea Contractelor de munca si a actelor aditionale la acestea Elaborarea fiselor de post Completare si transmitere REVISAL - Registrului General de Evidenta a Salariatilor Indrumare pentru mentinerea si actualizarea dosarelor de personal Asistenta pentru elaborarea Regulamentului de Ordine Interioara Asistenta pentru stabilirea indicatorilor de performanta pentru categorii de personal Evaluarea personalului pe baza indicatorilor de performanta Fonduri europene si fonduri obtinute de la stat, va indrumam sa faceti alegerea potivita pentru inceperea unei afaceri. pretul este negociabil in functie de volumul de lucru de la 200 lei la 1000 lei.

Caciulatu Servicii
 • Este un start up, in perioada de implementare a proiectului, are obiect de activitate consultanta si management financiar. Firma are 4 angajati care sunt economisti cu studii superioare si care au calificare de manageri de proiect. Suntem la inceput dar deja avem in consultanta pe implementare un proiect de 100.000 euro. Avem incheiate peste 17 contracte pentru clienti care doresc accesare de fonduri europene.

Deva Servicii
 • Ne adresam in special societatilor mici si mijlocii care activeaza in domenii de activitate diferite (prestari servicii, productie, comert, constructii, transporturi, alimentatie, turism, etc.) dar si organizatiilor non-profit, persoanelor care exercita profesii libere (notari, avocati, medici, etc.) sau persoanelor fizice autorizate, din Ramnicu Valcea si din alte judete.

Rm. Valcea Servicii
 • Birocratica.ro functioneaza ca liant al intereselor liber profesionistilor ce cauta clienti pentru serviciile lor si al nevoii antreprenorilor de a gasi specialistii ideali pentru a le servi in pregatirea personalului sau rezolvarea diverselor spete de sorginte legala. Pe site veti descoperi: consultant fiscal Bucuresti, expert contabil Cluj, comisionar vamal Bucuresti, lista evaluatori anevar, experti judiciari Bucuresti, practicieni in insolventa Cluj.

Cluj-napoca Servicii
 • Firma Dhamany administreaza atat cladiri de birouri, spatii comerciale cat si apartamente individuale, vile sau blocuri de locuinte. Suntem acreditati de forurile competente ale statului si ale administratiei locale, de asemenea colegii nostri fac in mod periodic cursuri de specializare pentru a va putea oferii cele mai bune servicii.

Timisoara Servicii
 • Suntem o echipa formata din Experti Contabili si Avocati membri ai Baroului Bucuresti care a luat nastere in 2016 din dorinta de a aduce pe piata servicii de un inalt standard calitativ la preturi competitive. Echipa noastra, prin experienta vasta de care da dovada, va poate oferi servicii profesionale dedicate considerand ca preocuparea noastra finala este dezvoltarea afacerii dumneavoastra. Gama noastra de servicii este dedicata atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice si garantam in ambele situatii profesionalism. Oferim Servicii de: infiintari firme bucuresti contabilitate bucuresti firme de contabilitate bucuresti expert contabil bucuresti contabil bucuresti servicii contabilitate bucuresti firma contabilitate bucuresti experti contabili bucuresti cursuri de contabilitate acreditate bucuresti firme de contabilitate si audit bucuresti expert contabil judiciar bucuresti

Bucuresti Servicii
 • Mebru CeccAR oferim servicii de contabilitate si consultanta fiscala cu peste 20 de ani de experienta. Oferim o noua experienta - online - pentru servicii contabilitate. Reduceti la maxim vizitele in persoana, trimitand toate documentele pe email. Preluam direct toate facturile de vanzare si cumparare din programul de gestiune. Documentele trimise vor fi prelucrate in maxim 24 de ore. Situatii la zi accesibile online chiar si de pe dispozitivul mobil - telefon, tableta.

Arad Servicii
 • Cu o experienta ce depaseste 15 ani in domeniul financiar, intelegem perfect necesitatile companiilor, astfel incat asiguram servicii complete de contabilitate, resurse umane, salarizare, protectia muncii si stingerea incendiilor, ce va garanteaza o evolutie sigura si eficienta pentru a desfasura operatiunile locale sau internationale.

Bucuresti Servicii
 • Brandul ExpertControl l-am infiintat in 2014 si am format o echipa profesionista, cu o experienta vasta in domeniul contabilitati si consultantei fiscale, prompta in efectuarea serviciilor si dedicata clientilor. Am crescut in dezvoltarea nostra datorita recomandarilor oferite de la clienti pentru    serviciile de foarta buna calitate realizate. Ne puteti contacta pentru consultanta referitor la formularul a1, declarare venituri freelancer sau servicii de contabilitate!

Targu Jiu Servicii
 • Serviciile oferite sunt in conformitate cu Standardele Contabile Romanesti, conturile fiind prezentate in limba romana bazandu-se pe documentele oferite de beneficiar iar pentru clientii straini, oferim situatii in limba engleza. Oferim servicii de consultanta financiara cu scopul de a ne ajuta clientii sa isi dezvolte compania sustenabil, in cadrul unei piete competitive cu scopul de a-si maximaza profitul. Acordarea de servicii profesionale in domeniul fiscal; Asistenta in servicii pe probleme de procedura fiscala. Va aducem la cunostinta toate modificarile legislative si oferim suport in respectarea cerintelor legale si in intocmirea corecta a declaratiilor de impozite si taxe.

Bucuresti Servicii
 • Firma noastra ofera consultanta de specialitate prin proiecte in agricultura, comert, servicii. Asiguram expertiza de specialitate in domeniul financiar bancar. Realizam proiecte finantate prin AFIR, POCU, etc. Fundamentam planuri de afaceri si cash flow pentru firme;

Ploiesti Financiar