Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Contabilitate&Audit - Servicii: 1017 companii
 • Newgate Consulting isi propune sa ofere solutii complexe, practice si adaptate profilului fiecarui client, ce urmaresc dezvoltarea profitabila a afacerilor, cresterea sustenabila in conditii de minimizare a riscului, accesarea de surse de finantare, patrunderea pe noi piete, conceperea si implementarea de strategii specifice ciclului de dezvoltare a afacerilor si a climatului economic general.

Bucuresti Financiar
 • BG Contabil EOOD presteaza de contabilitate si consultanta financiara si fiscala. Sediul social al firmei BG Contabil este in orasul Ruse, Bulgaria. Avem o reprezentanta in Romania-Bucuresti, pentru mai multe informatii contactati-l pe asociatul nostru: Contact:Viber, WhatsApp: 073 661 61 87; 073 661 61 84

Ruse Servicii
 • Oferim solutii personalizate pentru succesul afacerii tale Cum? - solutii economice inteligente la problemele de business - rapoarte de management relevante livrate la timp - declaratii si raportari catre autoritati corecte depuse in termen. Efectuam: - Evidenta contabila si salarizare - Analiza financiara si diagnostic financiar - Consultanta financiara si fiscala Principiile noastre: - Responsabilitate asumata - Respect fata de client - Raporturi profesionale de tip win-win.

Bucuresti Servicii
 • Sareb Fine Consult este o firma de contabilitate din Dumbravita , jud Timis  care ofera servicii de contabilitate si consultanta financiara complete, punand accent pe imbunatatirea activitatii clientilor nostrii din toate punctele de vedere. Obiectivul nostru este sa oferim clientilor incredere prin profesionalism, prin gasirea unor solutii optime in domeniul financiar-contabil, consultanta fiscal si salarizare. Servicii de contabilitate: - consultanta privind legislatia in domeniul finaciar-contabil si fiscal - intocmirea si certificarea situatiilor financiare - servicii complete de contabilitate - intocmire registru de casa - evidenta stocurilor - evidenta mijloacelor fixe - verificare evidenta primara contabila si prelucrarea acesteia - inregistrari contabile - intocmire si verificare balanta contabila - inventariere - jurnale de TVA - stabilirea rezultatului financiar profit sau pierdere Intocmire, certificare si depunere situatii financiare (bilant). Intocmire si depunere declaratii la institutiile statului. Asistenta la controale fiscale si relatia cu institutiile publice in domeniu.

Dumbravita Financiar
 • Societate membra CECCAR care ofera servicii complete de contabilitate, servicii externalizate privind salarizarea, servicii complete de resurse umane, consultanta fiscala, auditare situatiilor financiare, consiliere pentru infiintari de societati comerciale.

Bucuresti Financiar
 • Oferim consultanta in afaceri, contabilitate si asigurari.                              De asemenea, organizam evenimente.                                Ne puteti gasi la numarul de telefon 0744753949. Oferim servicii de contabilitate, reprezentare in relatia cu autoritatile locale, ITM, mediu, etc Va multumim.

Gura Haitii Servicii
 • Ne dorim sa oferim clientilor nostri oportunitatea de a conduce o afacere profitabila. Am pasit in lumea businessului inca din anul 2008, cu dorinta de a ne transforma visul intr-o afacere care sa functioneze si sa ne asigure un venit. Ne puteti contacta daca sunteti in cautarea unui expert contabil in Bucuresti si a unei firme de contabilitate ce ofera calitate.

Bucuresti Servicii
 • Oferim servicii contabile complete si profesionale pentru firme mici si mijlocii, din toate domeniile de activitate. Garantam calitatea serviciilor noastre. Avem tehnica si experienta necesara pentru a va oferi servicii de inalta calitate in domenii precum: contabilitate, consultanta fiscala, resurse umane, evaluare, dar si multe alte servicii conexe.

Potlogi Servicii
 • Biroul de Contabilitate ofera servicii profesionale de contabilitate si personal, pentru societati comerciale, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale, intreprinderi familiale precum si pentru alte tipuri de entitati economice din Romania. Avem posibilitatea organizarii si intocmirii evidentei contabile de la contabilitate primara si pana la situatii financire anuale inclusiv bilant, declaratie unica, REVISAL, etc. Intocmim si transmitem catre autoritati majoritatea declaratiilor fiscale sau de alta natura.

Daesti Servicii
 • Prin gestionarea profesionista a contabilitatii si a dosarelor de personal, te ajutam sa castigi timp pentru administrarea si cresterea afacerii tale. - Gestionare profesionista a contabilitatii si dosarelor de personal; - Abordare proactiva - ne implicam in activitatea companiei; - Asistenta de specialitate pentru a lua cele mai bune decizii de business; - Ne platesti doar pentru cat muncim - tarif adaptat la nevoile tale specifice.

Bucuresti Servicii
 • Multilateral Consult este o societate infiintata in anul 2006 care ofera o gama variata de servicii precum: contabilitate, consultanta financiar-contabila si fiscala, resurse umane, infiintari societati comerciale, SSM - securitate si sanatate in munca, PSI - prevenirea si stingerea incendiilor si situatii de urgenta, gestionarea deseurilor.

Bucuresti Servicii
 • Suntem o societate de contabilitate si expertiza contabila, membru CECCAR Romania, care are in exploatare tinerea evidentei contabile a unui numar de 14 entitati cu diverse obiecte de activitate ca: transporturi, comert, agricultura, alimentatie publica, productie, prestari servicii.

Frecatei Financiar
 • Suntem o echipa cu o experienta de peste 18 ani si va oferim servicii si consultanta in contabilitate, fiscalitate si resurse umane. Punem accent pe profesionalism! Fiecare membru al echipei Arteco Expert beneficiaza de programe de formare profesionala si cunoaste indeaproape cele mai recente modificari legislative. Din anul 1999 suntem membri C.E.C.C.A.R. Elaboram in timp util rapoarte exhaustive pentru clientii nostri si oferim informatiile esentiale pentru cele mai bune decizii de business. Ne asumam prin contract responsabilitatea pentru serviciile oferite, iar tarifele noastre sunt corecte, stabilite in functie de volum si de complexitate.

Bucuresti Servicii
 • Sc Multi Contab Srl este o firma de contabilitate si expertiza contabila cu conducere cu vasta experienta in domeniul financiar contabil si fiscal, infiintari sc si pfa, dizolvari, lichidari sc, evaluari bunuri imobile si mobile, expertize contabile si fiscale, membru CECCAR, CCF, UNPIR, ANEVAR.

Roman Servicii
 • Persoana fizica independenta, membra a Camerei Auditorilor Financiari din Romania si membra a Corpului Expertilor Contabili si a Contabililor Autorizati din Romania, ofer servicii de audit financiar pentru societatile care sunt obligate sa isi auditeze situatiile financiare anuale, servicii de expertiza contabila extrajudiciara, servicii de contabilitate, inclusiv intocmirea si depunerea declaratiilor fiscale si a bilantului contabil, inregistrare in Revisal.

San Nicoara Servicii
 • We believe that building strong relationship with our clients in an important part of what we do. This allows us to learn your specific needs, and meet them using our expert knowledge and commitment to do this, which is why Grace tax & audit services are so well recommended by our loyal clients. Reduce the stress and complications that tax & accountancy can bring, allowing you to continue on the running of your company, and leave the rest to us.

Focsani Financiar
 • SGM Eval-Cont Consulting Srl efectueaza evaluari proprietati imobiliare conform Standardelor de Evaluare a bunurilor elaborate de catre ANEVAR,  in municipiul Oradea si judetul Bihor, pentru: - apartamente - case, vile - spatii comerciale - spatii de productie - spatii de depozitare, hale - constructii industriale - constructii cu destinatie turistica - constructii cu utilizari speciale - terenuri intravilane libere sau construite, extravilane, agricole. Raportul de evaluare a proprietatii imobiliare poate fi folosit in urmatoarele scopuri: - Evaluare pentru impozitare - Evaluare pentru vanzarea/cumpararea de proprietati - Evaluare pentru garantarea imprumuturilor - Evaluare pentru introducerea in capitalul social - Evaluare pentru fuziune - Evaluare pentru raportari financiare - Evaluare pentru asigurare - Evaluare pentru consultatii pentru investitii.

Oradea Servicii
 • Societatea are in principal clienti IMM-uri si ofera servicii complexe de contabilitate si resurse umane, la preturi acceptabile. Oferim seriozitate, promtitudine si suntem adeptii unor colaborari eficiente.

Timisoara Servicii
 • cabinet de contabilitate efectueaza servicii de contabilitate, salarizare (inclusiv intocmire dosare de personal). Lucrez pe baza de contract si factura. Contabilitate: *consiliere la intocmirea documentelor contabile primare; *preluarea documentelor primare de la sediul clientilor; *solicitarea documentelor constatate lipsa; *evidenta sintetica si analitica a furnzorilor si clientilor, intocmirea registrului de casa, nir-urilor, bonurilor de consum; *evidenta mijloacelor fixe si a obiectelor de inventar si calculul amortizarii; *intocmirea balantei lunare de verificare, efectuarea tuturor verificarilor si inchiderea lunii; *intocmirea jurnalelor de TVA, registrului jurnal, registrului inventar, *calcularea taxelor de plata catre stat si intocmirea/transmiterea ordinelor de plata pentru achitarea taxelor la termenele prevazute de lege; *intocmirea/depunerea declaratiilor fiscale lunare, trimestriale, anuale; *intocmirea/depunerea situatiei financiare semestriale; *intocmirea/depunerea bilantului contabil; *consultanta privind legislatia financiar-contabila, legata de obiectul de activitate; *asistare si reprezentare la controalelor fiscale; *reglarea/urmarirea fisei pe platitor; *obtinerea de certificate de atestare fiscala; *informarea lunara a conducerii societatii despre rezultatele financiar-contabile; *refacerea evidentei contabile; *intocmirea de rapoarte tip solicitate suplimentar de conducerea societatii; *asistenta la intocmirea dosarului de inventariere anuala obligatorie. Salarizare: *preluarea sau intocmirea pontajelor pentru intocmirea statului de salarii; *intocmirea contractelor de munca si transmiterea acestora in Revisal; *intocmirea actelor aditionale, deciziilor sau altor acte specifice si transmiterea acestora in Revisal;; *consultanta privind legislatia muncii; *intocmirea dosarului de personal; *intocmirea fiselor de post; *consiliere in elaborarea regulamentului de organizare interna; *consiliere privind documentele necesare la angajare in functie de specificul fiecarei functii; *depunerea dosarelor de recuperare a sumelor de la FNUASS aferente concediilor medicale; *eliberarea adeverintelor de salarii angajatilor; *asistare la contoalele efectuate de catre ITM.

Dumbravita Servicii
 • Arm Executive Bussines Consulting ofera servicii de consutanta juricica pt. infiintare societati comerciale, activitati de contabilitate si audit, activitati de recrutare personal, managerul resurselor umane, formarea personalului la locul de munca, consiliere in accesare subventionare locuri de munca.

Com Barcanesti Servicii