Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Contabilitate&Audit - Servicii: 1009 companii
 • Compania Cociobanu Si Asociatii, membru asociat ANEVAR, ofera cu promtitudine si profesionalism consultanta economica in evaluare pentru: credite, raportari financiare (impozitare), tranzactii imobiliare. Echipa noastra este formata din experti evaluatori, membri titulari ai Asociatiei Nationale a Evaluatorilor din Romania (ANEVAR). Rapoartele de evaluare realizate in cadrul societatii noastre respecta Standardele Internationale de Evaluare si Codul Deontologic al Profesiei de Evaluator, adoptate de catre Asociatia Nationala a Evaluatorilor din Romania (ANEVAR). Domeniile in care specialistii nostri va stau la dispozitie sunt: - Evaluarea proprietatilor imobiliare (apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale, spatii industriale, spatii de birouri) - Evaluarea bunurilor mobile (echipamente, masini, autoturisme, autoutilitare) - Evaluarea interprinderilor (afaceri) Prin profesionalism si promtitudine, avem comvingerea ca vom reusi sa punem bazele unui parteneriat solid si de durata. In derularea activitatii dumneavoastra, echipa COCIOBANU SI ASOCIATII doreste sa va fie alaturi in situatii ca: - vanzarea unei proprietati, - cumpararea unei proprietati, - fuziune si schimburi de proprietati, - garantarea imprumuturilor (garantarea unui credit bancar, emisiunea de obligatiuni negarantate, emisiunea de actiuni noi), - rezolvarea litigiilor (justa compensare in caz de expropriere, cazuri de inselare dovedita a cumparatorului, evaluarea pentru pagubele prin deteriorarea proprietatii), - impozitare, - asigurare, - inregistrarea valorii activelor in situatiile financiare.

Bucuresti Servicii
 • Biroul de expertiza contabila Negoi Mihaela P.F.A., avand o experienta de peste 15 ani in domeniul contabilitatii, aduce o noua abordare in relatia cu clientii: FLEXIBILITATEA. Serviciile contabile complete (de la preluare actelor primare pana la depunerea bilantului) sunt exacte si la timp. Toate acestea la tarife sub pretul pietei (tarife incepand de la 50 RON/ luna) - si, foarte important, in fiecare luna SE POATE NEGOCIA UN TARIF, DOAR IN SENSUL DIMINUARII ! Negocierea tarifelor are loc atat la inceputul colaborarii, cat si pe parcursul activitatii - de exemplu, atunci cand un client are o luna / perioada mai slaba, TARIFUL SCADE ! Tarifele, care incep de la 50 RON, se negociaza cu clientul in functie de : - cerintele generale si specifice ale clientului ; - specificul si obiectul de activitate; - complexitatea operatiunilor; - volumul de activitate si acte prelucrate; - numarul de salariati si migratia acestora.

Constanta Servicii
 • Firma ofera urmatoarele servicii: - intretinerea si repararea echipamentelor de birou si IT. - cartuse imprimante laser - originale, reumplere, compatibile. - servicii printare / copiere / scanare. Livrare personala in Bucuresti. Societatea noastra mai pune la dispozitia clientilor - servicii specializate de curatenie (spatii destinate pentru birouri si spatii comerciale, apartamente etc); Executam lucrari atat la persoane juridice cat si la persoane fizice. APELATI CU INCREDERE LA SERVICIILE OFERITE DE SOCIETATEA NOASTRA !

Bucuresti Servicii
 • Viami Software furnizeaza solutii informatice care imbunatatesc profitabilitatea si competivitatea firmelor mici si mijlocii. Pe baza experientei acumulate, Viami Software a dezvoltat pachetul ERP - VIP Profesional, solutie software ajunsa in prezent la maturitate prin flexibilitatea modelarii pe necesitatile clientilor. VIP Profesional are rol in organizarea unei companii in operaţiunile cheie pe care le efectuează in: contabilitate, analiză financiară, gestiunea achizitiilor, inventar, gestiunea relaţiilor cu clientii, gestiunea resurselor umane, gestiunea vanzarilor, gestiunea banilor, planificarea şi gestiunea productiei şi gestiunea logistica.

Bucuresti Producator
 • Firma noastra isi propune sa vina in ajutorul dumneavoastra cu servicii de cea mai buna calitate, dintre care amintim: - Consultanta contabila - Gestiune financiar-contabila - Expertiza contabila - Intocmirea situatiilor financiare lunare (balanta, jurnal vanzari/ cumparari, registru casa, registru banca), a bilantului.

Bucuresti Servicii
 • Suntem o societate de expertiza contabila autorizata de CECCAR Filiala. Suntem o echipa tanara, dar totodata cu experienta. Serviciile noastre acopera toate laturile contabile, pornind de la inregistrarea lunara a notelor contabile, la intocmirea si certificarea situatiilor financiare ale intreprinderii.

Constanta Servicii
 • S.C. Credit Plus S.R.L. desfasoara in principal servicii de distributie si implementare a produselor SC NEXUS Media SRL Iasi (www.nexusmedia.ro). S.C. Nexus Media S.R.L. ofera solutii software profesionale si flexibile destinate integrarii in procesul de afaceri, solutii care ajuta sectorul de firme mici si mijlocii sa beneficieze de o mare eficienta operationala in gestionarea si prelucrarea informatiilor. Principalele produse oferite sunt: - Xecutive.SQL - Xecutive.SQL este un program complex, structurat pe mai multe module, care ofera suport pentru managementul firmelor, cu scopul cresterii eficientei acestora. - Pionier v.4 este un sistem integrat la nivel de module componente, creat pentru gestiunea de date financiar-contabile, oferind un larg suport, prin prelucrarile si rapoartele sale, pentru managementul si marketingul firmelor mici si mijlocii.

Bucuresti Servicii
 • Misiunea Expert Srl: Sa oferim solutii performante la problemele economice de natura financiara si contabila ale societatilor comerciale. Competente: In cei 17 ani de activitate am devenit mai mult decat o simpla firma de contabilitate. Alaturi de clientii nostri am dezvoltat relatii de parteneriat bazate pe incredere, devenid divizia financiar-contabila externa a acestora. Experienta noastra se regaseste atat in situatiile financiar-contabile obligatorii cat si in consultanta privind desfasurarea activitatii, sprijin in luarea deciziilor de ordin economic si financiar importante, opinii si pareri pe care un organism intern al societatii nu ar putea sau nu ar vrea sa le ofere.

Sibiu Servicii
 • Compania este infiintata in anul 2003, autorizata de CECCAR cu nr 004750 .. Actionarii firmei sunt profesionisti cu vasta experienta in domeniul financiar - contabil, iar personalul este format din tineri cu studii economice, care doresc sa-si inbunatateasca pe zi ce trece cunostiintele in acest domeniu. Oferim SERVICII GRATUITE pentru prima luna de preluare a contabilitatii. Clientii nostrii sunt firme ce activeaza in domeniul comertului intern si international, turism, productie, IT, leasing si diverse servicii.

Bucuresti Servicii
 • Expert in legislatia muncii, cu experienta de peste 15 ani in domeniu, ofer servicii specializate de Consilere in legislatia muncii; Auditarea activitatii de resurse umane si salarizare la nivelul unitatii; Redactarea / avizarea contractelor de munca, precum si a altor documente subsecvente acestora; Redactarea / avizarea regulamentelor, politicilor, procedurilor, precum si a tuturor actelor interne specifice relatiilor de munca; Realizarea cercetarii disciplinare a lucratorilor; Aplicarea procedurilor privind concedierea lucratorilor; Solutionarea cererilor sau reclamatiilor individuale ale lucratorilor; Concilierea conflictelor de munca.

Mioveni Servicii
 • Oferim serviciile noastre de contabilitate completa urmatoarele tipuri de persoane: Societati comerciale Persoanele fizice care presteaza activitati independente Societati agricole Alte persoane care au dobandit personalitate juridica

Mun.Tulcea Servicii
 • Alegem impreuna softul cel mai bun pentru afacerea ta; Ai toate informatiile (gestiune, facturi, registru de casa, balanta) pe aceeasi platforma; Optimizezi costurile cu contabilitatea; Toate tranzactiile se inregistreaza automat si in contabilitatea financiara; Comunicare mai eficienta cu contabilitatea; Economisesti timp si bani.

Suceava Servicii
 • Admin Home Expert este o firma de administrare condominii si audit financiar pentru asociatii. Intocmim planuri de reparatii sau modernizare condominii. De asemenea, oferim spre inchiriere dezumidificatoare.

Sanpetru Servicii
 • Thales Accounting Solutions (TAS) vine in intampinarea oamenilor de afaceri si a intreprinderilor de toate categoriile si marimile, oferindu-si serviciile contabile intreprinzatorilor din toate sferele de activitate.

Sector 3 Servicii
 • Suntem o companie infiintanta in anul 2007, formata dintr-un grup de specialisti (experti contabili, consultanti fiscali, inspectori de resurse umane, practicieni in insolventa, mediatori, avocati) care detin competente profesionale inalte pentru aprecierea modului de organizare si conducere a activitatilor economico-financiare. Suntem in continuare consecventi principiilor care ne reunesc, considerand mediul puternic concurential actual un privilegiu care ne ofera sansa de a ne valorifica propria identitate.

Bucharest Servicii
 • Compania asigura servicii de audit financiar, contabilitate, expertize cu profesionalism, avand un portofoliu de clienti fideli. Compania are asigurare de risc profesional. Clentii de audit sunt din Bucuresti, Valcea, Arges, Gorj.

Bujoreni Servicii
 • Ceea ce ne propunem in fiecare zi este sa avem clienti multumiti pentru ca ei sunt cea mai buna carte de vizita a noastra. Fiecare dintre angajatii societatii au contribuit la atingerea unui obiectiv cu care ne mandrim: gradul de satisfactie al clientilor nostri este de peste 90%.

Bucuresti Servicii
 • Oferim servicii de contabilitate pentru firme, servicii depunere Revisal, salarii, plati pentru contributii si alte datorii la bugetul statului, intocmire Regulamente de ordine interioara, contracte comodat etc., depunere electronica a declaratiilor ANAF.

Craiova Servicii
 • Suntem o echipa a Ascent Group, specializata in recrutare de personal de peste 15 ani. Ne gasiti cu birouri proprii in Arad, Bucuresti, Sibiu, Brasov, Piatra Neamt si cu proiecte de recrutare in intreaga tara. Expertii nostri in recrutare identifica nevoile candidatilor si reusesc sa faciliteze relatia cu angajatorul, creand premisele unui parteneriat de durata. Astfel, aplicam principiul "win-win" si il transformam in unul din obiectivele noastre. Mai multe despre noi https://www.ascentgroup.ro/despre-noi/

Arad Servicii
 • Suntem o echipa formata din oameni bine pregatiti, cu experienta, energie si entuziasm care foloseste talentul individului si energia echipei in beneficiul clientului. Avem experienta in toate aspectele activitatii financiar-contabile, suntem orientati spre succesul clientilor si in permanenta conectati la modificarile legislative sesizand implicatiile acestora asupra companiei dumneavoastra. Ne angajam sa furnizam servicii contabile la cel mai inalt standard calitativ si care sa contribuie semnificativ la dezvoltarea continua a companiei dvs.

Bucuresti Servicii