Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Contabilitate&Audit - Servicii: 1018 companii
 • Professional Accounting a fost infiintata in anul 2007, fiind societate membra CECCAR inca de atunci. Experienta de peste 35 de ani in domeniu a asociatilor a garantat inca de la inceput nivelul inalt de calitate si profesionalism al serviciilor prestate. Principalele servicii oferite de compania noastra: contabilitate primara/financiara, expertiza contabila judiciara/extrajudiciara, intocmirea declaratiilorlunare/trimestriale/semestriale/anuale, intocmire si certificare situatii financiare, resurse umane, analiza financiara, arhivarea si stocarea documentelor in format electronic securizat. De asemenea oferim servicii de consultanta economica, fiscala, consultanta in vederea maximizarii rezultatului companiei dumneavoastra, consultanta in domeniu IT si consultanta pentru managementul eficient al resurselor umane. Pentru oferte personalizate pentru afacerea dvs. nu ezitati sa ne contactati! OFERTA COMPANII NOU INFIINTATE: Prima luna de contract gratis! OFERTA AGENTI VANZARI SERVICII CONTABILITATE: Oferim un comision de 500 ron la semnarea contractului de servicii contabile!

Constanta Servicii
 • Your Accounting & Finance Control Team SRL (Y.A.F.C.T.) este o societate de contabilitate, expertiza contabila, audit financiar si consultanta fiscala, infiintata in anul 2007. Profesionalismul, integritatea morala, experienta, flexibilitatea si expertiza personalului nostru, fac ca societatea noastra sa ofere servicii de calitate, informatii si solutii concrete, realiste, ce permit clientilor luarea celor mai bune decizii in afaceri.

Bucuresti Servicii
 • Suntem o societate de expertiza contabila membra CECCAR, infiintata in anul 2008, are ca principal obiect de activitate servicii de contabilitate, consultanta si audit - intocmire evidente contabile conform legislatiei in vigoare, (balante, bilant, declaratii etc.), reprezentarea societatii in fata organelor de control, intocmire situatii financiare semestriale si anuale etc.

Bucuresti Servicii
 • Firma de contabilitate ofera servicii integrate de contabilitate, consultanta financiar-fiscala, consultanta juridica, resurse umane, medicina muncii prin specialistii sai si prin colaboratori. Societatea a fost infiintata in 2006, este membra CECCAR, specialistii sai au o experienta in domeniu de peste 10 ani.

Bucuresti Servicii
 • Strategic Service Solutions Srl servicii in domeniile contabilitate si salarizare si in domeniul imobiliar, astfel: -Servicii de contabilitate si salarizare Timisoara. -Servicii pentru prelucrarea datelor pentru parcuri fotovoltaice. -Agentia imobiliara Strategic Service Solutions Srl ofera servicii in domeniul imobiliar, intermedieri ale tranzactiilor imobiliare, vanzari, cumparari, inchirieri, schimburi, afaceri imobiliare. Oferim / Preluam pentru vanzare imobile (apartamente, case, vile, spatii comerciale, hale, terenuri) pe tot cuprinsul Municipiului Timisoara cat si in localitatile limitrofe. Interesul nostru suprem este satisfacerea cu promtitudine, corectitudine si profesionalism a nevoilor clientilor nostri. Va asteptam cu incredere la sediul nostru si cu speranta ca o sa fiti multumiti si ca o sa reveniti de cate ori o sa aveti nevoie de serviciile noastre. Oferta firmei noastre o puteti gasi si pe: www.agentie-imobiliare-timisoara.ro    - Oferta de imobile, servicii in domeniul imobiliar, intermedieri ale tranzactiilor imobiliare, vanzari, cumparari, inchirieri, schimburi, afaceri imobiliare. www.facebook.com/AgentieImobiliareTimisoara - Oferta de imobile, servicii in domeniul imobiliar, intermedieri ale tranzactiilor imobiliare, vanzari, cumparari, inchirieri, schimburi, afaceri imobiliare. https://www.facebook.com/TepesPetreaGaliaCamelia     -    servicii pentru prelucrarea datelor pentru parcuri fotovoltaice si servicii in domeniile contabilitate si salarizare

Timisoara Servicii
 • Compania Cociobanu Si Asociatii, membru asociat ANEVAR, ofera cu promtitudine si profesionalism consultanta economica in evaluare pentru: credite, raportari financiare (impozitare), tranzactii imobiliare. Echipa noastra este formata din experti evaluatori, membri titulari ai Asociatiei Nationale a Evaluatorilor din Romania (ANEVAR). Rapoartele de evaluare realizate in cadrul societatii noastre respecta Standardele Internationale de Evaluare si Codul Deontologic al Profesiei de Evaluator, adoptate de catre Asociatia Nationala a Evaluatorilor din Romania (ANEVAR). Domeniile in care specialistii nostri va stau la dispozitie sunt: - Evaluarea proprietatilor imobiliare (apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale, spatii industriale, spatii de birouri) - Evaluarea bunurilor mobile (echipamente, masini, autoturisme, autoutilitare) - Evaluarea interprinderilor (afaceri) Prin profesionalism si promtitudine, avem comvingerea ca vom reusi sa punem bazele unui parteneriat solid si de durata. In derularea activitatii dumneavoastra, echipa COCIOBANU SI ASOCIATII doreste sa va fie alaturi in situatii ca: - vanzarea unei proprietati, - cumpararea unei proprietati, - fuziune si schimburi de proprietati, - garantarea imprumuturilor (garantarea unui credit bancar, emisiunea de obligatiuni negarantate, emisiunea de actiuni noi), - rezolvarea litigiilor (justa compensare in caz de expropriere, cazuri de inselare dovedita a cumparatorului, evaluarea pentru pagubele prin deteriorarea proprietatii), - impozitare, - asigurare, - inregistrarea valorii activelor in situatiile financiare.

Bucuresti Servicii
 • Biroul de expertiza contabila Negoi Mihaela P.F.A., avand o experienta de peste 15 ani in domeniul contabilitatii, aduce o noua abordare in relatia cu clientii: FLEXIBILITATEA. Serviciile contabile complete (de la preluare actelor primare pana la depunerea bilantului) sunt exacte si la timp. Toate acestea la tarife sub pretul pietei (tarife incepand de la 50 RON/ luna) - si, foarte important, in fiecare luna SE POATE NEGOCIA UN TARIF, DOAR IN SENSUL DIMINUARII ! Negocierea tarifelor are loc atat la inceputul colaborarii, cat si pe parcursul activitatii - de exemplu, atunci cand un client are o luna / perioada mai slaba, TARIFUL SCADE ! Tarifele, care incep de la 50 RON, se negociaza cu clientul in functie de : - cerintele generale si specifice ale clientului ; - specificul si obiectul de activitate; - complexitatea operatiunilor; - volumul de activitate si acte prelucrate; - numarul de salariati si migratia acestora.

Constanta Servicii
 • Firma ofera urmatoarele servicii: - intretinerea si repararea echipamentelor de birou si IT. - cartuse imprimante laser - originale, reumplere, compatibile. - servicii printare / copiere / scanare. Livrare personala in Bucuresti. Societatea noastra mai pune la dispozitia clientilor - servicii specializate de curatenie (spatii destinate pentru birouri si spatii comerciale, apartamente etc); Executam lucrari atat la persoane juridice cat si la persoane fizice. APELATI CU INCREDERE LA SERVICIILE OFERITE DE SOCIETATEA NOASTRA !

Bucuresti Servicii
 • Viami Software furnizeaza solutii informatice care imbunatatesc profitabilitatea si competivitatea firmelor mici si mijlocii. Pe baza experientei acumulate, Viami Software a dezvoltat pachetul ERP - VIP Profesional, solutie software ajunsa in prezent la maturitate prin flexibilitatea modelarii pe necesitatile clientilor. VIP Profesional are rol in organizarea unei companii in operaţiunile cheie pe care le efectuează in: contabilitate, analiză financiară, gestiunea achizitiilor, inventar, gestiunea relaţiilor cu clientii, gestiunea resurselor umane, gestiunea vanzarilor, gestiunea banilor, planificarea şi gestiunea productiei şi gestiunea logistica.

Bucuresti Producator
 • Firma noastra isi propune sa vina in ajutorul dumneavoastra cu servicii de cea mai buna calitate, dintre care amintim: - Consultanta contabila - Gestiune financiar-contabila - Expertiza contabila - Intocmirea situatiilor financiare lunare (balanta, jurnal vanzari/ cumparari, registru casa, registru banca), a bilantului.

Bucuresti Servicii
 • Suntem o societate de expertiza contabila autorizata de CECCAR Filiala. Suntem o echipa tanara, dar totodata cu experienta. Serviciile noastre acopera toate laturile contabile, pornind de la inregistrarea lunara a notelor contabile, la intocmirea si certificarea situatiilor financiare ale intreprinderii.

Constanta Servicii
 • S.C. Credit Plus S.R.L. desfasoara in principal servicii de distributie si implementare a produselor SC NEXUS Media SRL Iasi (www.nexusmedia.ro). S.C. Nexus Media S.R.L. ofera solutii software profesionale si flexibile destinate integrarii in procesul de afaceri, solutii care ajuta sectorul de firme mici si mijlocii sa beneficieze de o mare eficienta operationala in gestionarea si prelucrarea informatiilor. Principalele produse oferite sunt: - Xecutive.SQL - Xecutive.SQL este un program complex, structurat pe mai multe module, care ofera suport pentru managementul firmelor, cu scopul cresterii eficientei acestora. - Pionier v.4 este un sistem integrat la nivel de module componente, creat pentru gestiunea de date financiar-contabile, oferind un larg suport, prin prelucrarile si rapoartele sale, pentru managementul si marketingul firmelor mici si mijlocii.

Bucuresti Servicii
 • Misiunea Expert Srl: Sa oferim solutii performante la problemele economice de natura financiara si contabila ale societatilor comerciale. Competente: In cei 17 ani de activitate am devenit mai mult decat o simpla firma de contabilitate. Alaturi de clientii nostri am dezvoltat relatii de parteneriat bazate pe incredere, devenid divizia financiar-contabila externa a acestora. Experienta noastra se regaseste atat in situatiile financiar-contabile obligatorii cat si in consultanta privind desfasurarea activitatii, sprijin in luarea deciziilor de ordin economic si financiar importante, opinii si pareri pe care un organism intern al societatii nu ar putea sau nu ar vrea sa le ofere.

Sibiu Servicii
 • Compania este infiintata in anul 2003, autorizata de CECCAR cu nr 004750 .. Actionarii firmei sunt profesionisti cu vasta experienta in domeniul financiar - contabil, iar personalul este format din tineri cu studii economice, care doresc sa-si inbunatateasca pe zi ce trece cunostiintele in acest domeniu. Oferim SERVICII GRATUITE pentru prima luna de preluare a contabilitatii. Clientii nostrii sunt firme ce activeaza in domeniul comertului intern si international, turism, productie, IT, leasing si diverse servicii.

Bucuresti Servicii
 • Oferim servicii complexe de contabilitate externalizata in fiecare etapa a ciclului de viata a companiei tale.inregistrare si prelucrare contabila ale operatiunilor financiar-contabile. Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Stim ca daca clientilor nostri le merge bine si noua ne merge bine, de aceea cea mai importanta preocuparea a noastra este imbunatatirea continua a serviciilor prestate clientilor si oferirea unor solutii eficiente din punct de vedere contabil, fiscal si juridic. Prin calitatea de membru CECCAR impreuna cu experienta, competenta profesionala  si pasiunea noastra pentru domeniul financiar-contabil, va garantam furnizarea unor servicii de calitate. Acestea reprezinta obiectivul principal al firmei, de aceea ne asumam raspunderea pentru actiunile promise prin monitorizarea continua a politicilor si procedurilor de control interne.

Iasi Servicii
 • Sc Gestoria Cont Srl infiIntata in anul 2006 in localitatea Balan, judetul Harghita, avand doi asociati cu capital social de 200 ron are ca obiect de activitate servicii de contabilitate si alte servicii specifice zonei. Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre nu ezitati sa ne contactati.

Balan Servicii
 • Societatea noastra, va ofera servicii de: 1  CONSULTANTA JURIDICA Consultanta juridica in relatia cu Oficiul National al Registrului Comertului, infiintare si modificare societati cu raspundere limitata, ONG, Asociatii in relatia cu judecatoriile 2. CONSULTANTA IMOBILIARA Identificarea, analizarea imobilelor, verificarea actelor de proprietate, gasirea  de cumparatori/vanzatori, asistarea la semnarea contractului de vanzare-cumparare, sau orice alte documente care trebui sa le obtinem in vederea semnarii vanzarii. Avem birouri notariale cu care lucram la  preturi foarte bune. 3. CONSULTANTA ADMINISTRATIVA Va putem ajuta cu obtinerea de extrase funciare, intocmire cadastru, dezmembrare cadastrala, alipire cadastrala, ridicari topo, studiu geo, puz,  etc Va asteptam sa ne contactati pentru a va putea ajuta in demersul dumneavoastra pe care il inteprindeti. Cu stima, Maria Avram Manager SBW

Bucuresti, Sector 1 Producator
 • Expert in legislatia muncii, cu experienta de peste 15 ani in domeniu, ofer servicii specializate de Consilere in legislatia muncii; Auditarea activitatii de resurse umane si salarizare la nivelul unitatii; Redactarea / avizarea contractelor de munca, precum si a altor documente subsecvente acestora; Redactarea / avizarea regulamentelor, politicilor, procedurilor, precum si a tuturor actelor interne specifice relatiilor de munca; Realizarea cercetarii disciplinare a lucratorilor; Aplicarea procedurilor privind concedierea lucratorilor; Solutionarea cererilor sau reclamatiilor individuale ale lucratorilor; Concilierea conflictelor de munca.

Mioveni Servicii
 • Oferim serviciile noastre de contabilitate completa urmatoarele tipuri de persoane: Societati comerciale Persoanele fizice care presteaza activitati independente Societati agricole Alte persoane care au dobandit personalitate juridica

Mun.Tulcea Servicii