Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Contabilitate&Audit - Servicii: 1018 companii
 • Suntem o societate de contabilitate din Iasi ce ofera servicii financiare si contabile la un inalt standard calitativ. Partea cheie a oricarei societati comerciale o reprezinta maniera in care isi administreaza resursele financiare, contabilul jucand un rol determinant aici. De aceea, consideram ca trebuie sa cunoastem cat mai bine afacerea fiecarui client pentru a-i oferi serviciile cele mai eficiente.

Iasi Servicii
 • Firma autorizata de contabilitate, membra CECCAR, ofer servicii contabile de calitate. Experienta in domeniu de 15 ani. Asistenta contabila pe email, whats'up,sms. Preturi negociabile in functie de domeniul de activitate al societatii si de complexitatea activitatii. Pentru informatii suplimentare, va rog sa ma contactati. Oferta este valabila numai pentru SRL-uri.

Constanta Servicii
 • Societate de contabilitate membra C.E.C.C.A.R. asigura servicii financiar - contabile complete, salarizare, resurse umane/Revisal, expertize contabile, consultanta fiscala, depunere declaratii fiscale, etc.

Iasi Servicii
 • Cialt Asesores Legales y Tributarios, en adelante Cialt, es una consultora especializada en el asesoramiento fiscal, mercantil, contable y laboral que ofrece una doble vision de la realidad Espanola y Rumana dada la dilatada experiencia que sus socios y personal han tenido en ambos pases. Nuestra empresa cuenta con profesionales que tienen una amplia experiencia en el asesoramiento, apoyo y asistencia juridica a empresas con intereses en Rumania. Para poder prestar nuestro servicio de asesoramiento con la calidad que nuestros clientes nos demandan, Cialt cuenta con abogados y economistas especializados en derecho fiscal, mercantil, inmobiliario y contencioso, as como en la gestion y en el asesoramiento economico financiero a empresas.

Bucuresti Servicii
 • Ro Autentic Contexpert Srl ofera servicii complete de contabilitate, gestiune, salarii, pontaje, intocmire si depunere declaratii fiscale si situatii financiare, servicii de consultanta fiscala, situatii si lucrari necesare pentru acordare credite bancare, leasing. Societatea este autorizata CECCAR si CCF. Experienta in domeniu, profesionalism, seriozitate, confidentialitate. Se ofera reduceri pentru societatile nou infiintate. Program de lucru flexibil, deplasare la sediul clientului. Biroul nostru este situat la 2 min de statia de Metrou Lujerului, acces rapid parcare auto. Telefon: 0745.164.583

Bucuresti Servicii
 • Staf Expert Srl este o companie care are ca obiect de activitate servicii contabile, consultanta fiscala, audit, expertize contabile judiciare si extrajudiciare. Societatea este membra CECCAR, CCF si CAFR.

Bucuresti Servicii
 • Suntem o firma specializata pe servicii suport pentru companii. Gama de servicii oferita societatilor comerciale este variata de la infiintare de firme, radiere firme, contabilitate firme, consultanta fiscala si de afaceri.

Baia Mare Servicii
 • Firma ofera servicii de contabilitate si consultanta financiar-contabila unor societati comerciale din Romania cu domenii de activitate diverse. Societate isi desfasoara activitatea in Bucuresti, sector 3 si are un numar de 4 angajati.

Bucuresti Servicii
 • Compania noastra este specializata in furnizarea de solutii complexe de natura financiar-contabila, acestea incluzind servicii de audit intern si extern, de indrumare si consultanta. Echipa noastra este formata din profesionisti avind o pregatire si experienta la cele mai inalte standarde, lucru dovedit de titlurile si gradele detinute de catre acestia, unanim recunoscute pe plan national si international. Existenta companiei noastre se bazeaza pe excelentele relatii pe care le avem cu clientii nostri, relatii datorate seriozitatii, eficientei si profesionalismului de care dam dovada in derularea contractelor cu acestia.

Bucuresti Sectorul 2 Servicii
 • Conseil En Enterprise este una dintre companiile de top din Romania, colaboratorii din cadrul acesteia avand o experienta in ceea ce priveste serviciile profesionale de consultanta pentru accesarea fondurilor nerambursabile,consultanta in afaceri, audit, consultanta fiscala. Printre clientii nostri se numara atat persoane publice din Romania, din mediul politic sau de business, cat si companii de succes. Ne implicam profund de fiecare data, iar obiectivul nostru este intotdeauna victoria. Oferim acelasi nivel de servicii tuturor campaniilor noastre, adica aceiasi specialisti: strategi, analisti, scriitori si editori. Valorile si principiile noastre sunt cheia performantei si cooperari: Relatia cu clientul: Intelegerea clientului si a nevoilor acestuia sunt principalul nostru obiectiv. Ne propunem inca de la primul contact sa dezvoltam o relatie bazata pe incredere si loialitate reciproca. Performanta: Oferim servicii performante si materiale publicitare profesioniste, care le permit clientilor nostri sa lupte de la egal la egal cu cei mai mari competitori de pe piata si sa-i faca vizibili si relevanti pentru publicul lor tinta. Raspundere: Ne asumam un rol activ in gasirea celor mai relevante solutii pentru afacerea ta si te ajutam constant pentru a atinge cele mai bune rezultate. Integritate: Suntem echilibrati, corecti, onesti. Transparenta este un principiu de la care nu putem devia niciodata in campaniile noastre. Integritatea si stabilitatea este ceea ce orice client isi poate dori de la agentia cu care lucreaza. Colegialitate: Suntem tineri, suntem pasionati de ceea ce facem si ne pregatim constant pentru a fi in tema cu toate noutatile. Nu sunt doar partenerii tai, suntem colegii tai, prietenii tai. Lucram in aceeasi echipa!

Bucuresti Servicii
 • SC Fiscont SRL este o societate profesionala constituita in anul 2001 si a oferit la inceput servicii in domeniul tinerii, organizarii contabilitatii si intocmirii situatiilor financiare. Treptat societatea s-a dezvoltat si in prezent este prima societate din Onesti care poate oferii intreaga gama de servicii profesionale in domeniul financiar - contabil. De mentionat este faptul ca societatea noastra este membra a Corpului Expertilor Contabili si a Contabililor Autorizati din Romania (C.E.C.C.A.R.), nr. autorizatie 1097/2002 si a Camerei Auditorilor Financiari din Romania (C.A.F.R.), nr. autorizatie 784/2007 iar prin colaboratorii nostri directi suntem membri ai Uniunii Nationale a Practicienilor in Insolventa din Romania (U.N.P.I.R.), a Camerei Consultantilor Fiscali din Romania (C.C.F.R.) si a Asociatiei Nationale a Evaluatorilor din Romania (A.N.E.V.A.R.). De-a lungul timpului si-au pus amprenta asupra dezvoltarii firmei o serie de colaboratori printre care vi-i amintim pe: Vesca (Spanache) Alina - economist si conducator al diviziei de contabilitate a societatii;

Onesti Servicii
 • Scopul nostru este sa va ajutam sa gresiti cat mai putin sau chiar deloc in relatia cu organele statului, sa maximizati profiturile si rentabilitatea. In cadrul unei societati comerciale este esentiala existenta unei contabilitati performante, rolul acesteia fiind de a inregistra operatiile economice, de a intocmi documentele contabile de sinteza si de a interpreta rezultatele activitatii economice a societatii. Colaborind cu noi, nu trebuie sa fi la curent cu schimbarile legislative. De asta ne ocupam noi. Economisesti bani platind taxe mai mici, suntem profesionisti si cunoastem in amanunt posibilitatile de optimizare si minimizare a taxelor si impozitelor. Nu trebuie sa te preocupe greselile de intocmire sau penalitatile de intarziere, noi garantam buna intocmire si depunerea la timp a tuturor declaratiilor.

Bucuresti Servicii
 • Infiintata in anul 2002 si membra a Corpului Expertilor Contabili si a Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR), respectiv a Camerei Auditorilor Financiari din Romania (CAFR) inca de la infiintare, societatea noastra presteaza servicii specifice profesiei contabile. Echipa noastra este formata din profesionisti, membri ai CECCAR, CAFR, Camerei Consultantilor Fiscali din Romania (CCFR) si a Uniunii Nationale a Practicienilor in Insolventa din Romania (UNPIR).

Cluj-Napoca Servicii
 • Maria Mihailescu, expert contabil cu o experienta in domeniu de 35 de ani. Aria de activitate cuprinde contabilitatea financiara, analiza financiara, implementarea sistemelor IAS. Diana Mihailescu, expert contabil si expert evaluator, 10 ani de experienta acumulata in cadrul firmei. Aria de actvitate resurse umane, salarizare, evaluare contabila. Serbanescu Gabriela, economist cu o experienta in bransa de 30 de ani. Este responsabila pentru procedurile de import-export. Mihailescu Mihai, economist, experienta 10 ani. Este responsabila pentru evaluarile de bunuri, planuri de afaceri, studii de piata. Printre clientii nostri sunt importante companii din Spania, Franta, Italia, Austria si Romania ce activeza in industria automotive, prestari servicii, transport international, dezvoltare imobiliara, industria lemnului, agricultura. Printre aceste societatii avem si clienti care au dezvoltat afaceri cu fonduri europene.

Pitesti Servicii
 • Suntem o societate care ofera servicii de contabilitate de la A-Z; suntem specializati in diverse domenii de activitate: productie, agricultura, servicii, vanzari. Oferim si servicii de consultanta fiscala.

Floresti Servicii
 • Datafin Consulting Srl este o firma cu capital privat romanesc care are ca obiectiv principal imbunatatirea continua a serviciilor prestate pentru clienti. Fiecare client va beneficia de servicii personalizate de contabilitate, salarizare, personal, consultanta financiar - contabila si analiza financiara. Datafin Consulting Srl este o societate autorizata de expertiza contabila, contabilitate si consultanta, membra a Corpului Expertilor Contabili si a Contabililor autorizati din Romania. Compania respecta Standardele profesionale emise de CECCAR precum si legile romanesti in vigoare. Compania este auditata de catre CECCAR in ceea ce priveste respectarea reglementarilor profesionale. Societatea dispune de o baza materiala si informationala corespunzatoare in vederea asigurarii celei mai bune calitatii a serviciilor oferite. Program informatic integrat de contabilitate, gestiune, mijloace fixe, clienti, furnizori, resurse umane - salarizare, acces permanent la modificarile legislative). Societatea raspunde pentru lucrarile efectuate conform Legii contabilitatii si a Contractelor incheiate cu beneficiarii.

Oradea Servicii
 • S.C. Contabilitate Si Expertize Contabile S.R.L. este o societate de contabilitate, expertiza contabila si servicii de consultanta in domeniul financiar contabil. Societatea noastra este Membra a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania. Oferta noastra vizeaza agentii economici de toate tipurile, cu capital mixt, strain sau integral romanesc, firme cu experienta cat si pe cele care se pregatesc sa intre pe piata, oferind consiliere cat si un pachet complet de servicii, dupa nevoile clientilor, asigurand servicii profesionale de calitate. Lista clientilor include firme importante, care isi desfasoara activitatea in sectoarele de productie, servicii si distributie din domeniile: constructii, transporturi, birotica-papetarie, imobiliare, agricultura, calculatoare, consultanta, sanatate.

Bacau Servicii
 • Suntem o firma nou infiintata care ofera servicii de contabilitate si resurse umane pentru Pfa, firme mici si mijlocii. De asemenea, intocmeste situatii financiare semestriale sau anuale, respectiv bilant contabil.

Bucuresti Servicii
 • Societatea Toma Expert Consulting ofera servicii de inregistrare al documentelor financiar contabile, intocmirea registrelor obligatorii si intocmirea de rapoarte financiar contabile. Pentru detalii va rugam sa ne contactati.

Bucuresti Sectorul 4 Altul
 • Pozitia firmei pe Calea Martirilor nr.135 (Punct de lucru), o zona linistita cu o parcare corespunzatoare, confera liniste si siguranta clientilor. Pozitia buna a societatii este data si de profilul de activitate rolul si influenta asupra altor agenti economici. Aceasta reprezinta un argument care ne face sa pledam pentru o perspectiva viitoare favorabila. Exista si posibilitatea concurentei prin existenta celorlalte unitati din oras de acelas profil dar prin calitatea serviciilor, pozitia favorabila in contextul actual, preturile competitive, un personal calificat si bine organizat, dotarea si retehnologizarea unitatii; societatea va face fata orcarei concurente reusind sa-si mentina clientii si capacitatea de munca ocupata la maxim. Cu un potential de conducere bun si luand in considerare si posibilitatea cresterii nivelului dotarilor tehnice, precum si o stare generala a agentului situata la un nivel bun, putem considera de viitor desfasurarea activitatii specifice domeniului de activitate. Va trebui abordata cu responsabilitate strategia de investitii urmarita de agentul economic luand in considerare toate influentele si corelatiile specifice. Societatea dispune de mijloace auto pentru deplasari la sediile societatilor cu care avem contracte de colaborare si de prestari servicii, calculatoare personale (PC si Laptop/notebook) si tehnica de calcul software, imprimante si scanere profesionale; programe de legislatie cu actualizare la zi a legislatiei (Lex 2009), program specializat de evaluare a riscurilor de accidente si imbolnaviri profesionale (Auto Evaluarea Riscurilor de la Soft- Invest), o baza de date solida specifica activitatii de securitate si sanatate a muncii.

Timisoara Servicii