Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Inmatriculari, Radieri & Alte Servicii Auto - Servicii: 37 companii
 • Balint si Partenerii reprezinta un proiect destinat celor care inteleg ca in materie de servicii se poate sa ai totul intr-un singur loc si ca totul poate si simplu: suni-comanzi-primesti acasa (in functie de istoricul colaborarii). Si sa nu ai nici o grija.

Roman Servicii
 • Firma noastra va ofera: - asigurari: RCA, casco, bunuri, locuinte, cladiri, medicale, risc general; - acte auto; - tamplarie PVC si aluminiu Pentru mai multe detalii despre produsele noastre nu ezitati sa ne contactati.

Pitesti Altul
 • Va asteptam la sediul nostru pentru a redacta actele auto de vanzare-cumparare (instarinare-dobandire) si orice alte documente aveti nevoie la institutiile publice pentru a radia/inmatricula vehiculul. Va putem reprezenta la orice institutie publica pentru serviciul auto necesar inmatricularii, radierii, schimbarii talonului, etc. Traducem actele, platim taxele, incheiem asigurarea RCA, depunem si ridicam documentele impreuna cu placutele de inmatriculare provizorii si definitive de la politie.

Bucuresti Servicii
 • Sc Const Impex Srl din Rosiorii de Vede, Str.Dunarii 102, vis a vis de Lidl ofera urmatoarele servicii: vulcanizare auto si utilaje agricole, camioane, anvelope noi si second. Service auto si geometrie auto Nou - sertizari furtune hidraulice toate modelele de la fi 6-32. Reparam furtune clima, tractoare, tiruri, combine utilaje. Magazin piese auto multimarca Magazin piese utilaje agricole si tractoare piese semanatori, pluguri, rulmenti, camere tractoare, suruburi, uleiuri toate marcile, filtre ulei, combustibil, hidraulice.

Rosiori De Vede Servicii
 • Companie infiintata in anul 2014, cu mai multe domenii de activitate. Companie cu sediul in Targoviste are ca activitate: intermedieri asigurari, servicii imatriculari auto, traduceri legalizate, detailing auto interior exterior.

Municipiul Targoviste Servicii
 • DocExpress este primul birou online de acte auto & RCA Serviciile noastre constau in facilitarea completarii online a actelor de vanzare-cumparare auto (contractul de vanzare-cumparare, scoaterea din evidenta a mijloacelor de transport de la DITL, cererea pentru eliberarea certificatului de atestare fiscala, declaratie fiscala pentru stabilirea impozitului/taxei pe mijloacele de transport aflate in proprietatea persoanelor fizice sau in proprietatea persoanelor juridice la DITL), cererea RCA, precum si contracte sau documente pentru diferite tipuri de operatiuni legislative cum ar fi: acte de infiintare a unei firme (SRL, SRL-D, PFA, etc.), somatie de plata, delegatie, act constitutiv, diverse modele de procuri, etc.

Bucuresti Sectorul 1 Servicii
 • Service Auto Dexcar ofera servicii profesionale reparatii auto in Bucuresti la cel mai bun pret. Oferim calitate si transparenta in ceea ce priveste costul si executia lucrarii. Experienta de peste 10 ani in mecanica auto!

Bucuresti Servicii
 • Five rent a car este o firma ce ofera masini spre inchiriere. Avem o gama variata de masini: SUV, Lux , low cost , cargo, transport persoane. Suntem flexibili si profesionisti. Va aducem si preluam masina acolo unde aveti nevoie.

Otopeni Servicii
 • Compania desfasoara ca activitate cosmetica auto, reconditionare tapiterie, corectare vopsea, corectare lac, detailing interior, detailing exterior, transport alternativ, contracte de transport persoane de acasa la serviciu, etc.

Voluntari Servicii
 • Compania noastra de inmatriculari auto din Bucuresti, Best-Inmatriculari ofera servicii de inmatriculari auto, radieri auto, precum si duplicate acte auto. De ce poti alege firma noastra de inmatriculari masini? Pentru ca va scutim: timp, bani si nervi consumati.

Bucuresti Producator
 • Generali Daune este un centru de constatare a daunelor si service partener Generali. Ne puteti gasi la adresa: Bulevardul Timisoara, Nr. 175 Sector 6 Bucuresti la numarul de telefon: 0749 086 844 sau pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/pg/generalidaune

Bucuresti Servicii
 • Nataly Aero Park Timisoara vine in ajutorul clientilor oferind faciliati alternative de parcare, pe termen lung sau scurt, tuturor celor care calatoresc de pe Aeroportul International Timisoara. Parcarile ofera facilitati excelente la preturi accesibile, inclusiv transfer gratuit la/de la aeroport. Toti clientii care solicita parcare la Aeroport Timisoara pot beneficia de parcare sigura, la doar cateva minute de terminale aeroportului. Suntem disponibili non-stop si putem fi contactati usor prin telefon sau email.

Dumbravita Servicii
 • Suntem montatori cu experienta peste 8 ani, materiale originale marca Llumar, peste 4000 de clienti anual. Oferim garantie de la 3 ani pana la 12 ani. www.folieautoprofesionala.ro Facebook: https://www.facebook.com/folie.auto.polish.faruri/

Bucuresti Servicii
 • Clauza Brevis Lex Srl este o echipa dinamica de consilieri juridici si consultanti specializati care va ofera o gama integrata si adaptata de servicii juridice clientilor - intreprinderi si organizatii.

Timisoara Servicii
 • Service Automobile S.a. ofera servicii auto, fiind reprezentanta Dacia. Firma a fost infiintata in 1985 si ofera servicii de calitate dupa cum urmeaza: mecanica/ diagnoza, caroserie statie itp vanzari auto asigurari auto finantare auto inchirieri auto asistenta rutiera.

Campulung Moldovenesc Servicii
 • Suntem un service auto multimarca autorizat. Avem personal calificat si de incredere. Oferim servicii complete de diagnoza si reparatii auto (Mecanica, Electrica, Tinichigerie, Vopsitorie). Va asteptam in service-ul nostru pentru orice problema aveti cu autoturismul dumneavoastra.

Bucuresti Servicii
 • Code Name Srl. efectueaza traduceri din si in toate limbile. Seriozitate si promptitudine. Echipa de oameni tineri, ambitiosi si cu multa dorinta de munca. Asteptam sa colaboram cu oameni seriosi si care stiu sa respecte munca.

Voluntari Servicii
 • Constantin Marian PFA intocmim dosare de inmatriculare, (08.00/20.00). Emitem asigurari RCA/CASCO/PAD/MALPRAXIS/TRAVELL (NONSTOP). Preturi mici. Pentru urgente sunati la tf.: 0758.51.76.79 sau la biroul din Craiova, str. Amaradia, NR.18 Va astept!

Craiova Servicii
 • Societatea noastra va ofera servicii de inmatriculari auto, radieri auto, numere provizorii, cat si servicii de rent a car. Pentru mai multe detalii cu privire la serviciile pe care vi le oferim va rugam sa ne contactati.

Ilva Mica Servicii
 • Service autorizat La Sorin si-a inceput activitatea in 2002 pentru a satisface piata de clienti in domeniul reparatii auto. Lucram cu piese auto originale cat si de la Auto Market. Garantam toate serviciile!

Braila Servicii