Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Servicii PSI, SSM si Protectia Muncii - Servicii: 261 companii
 • O colaborare excelenta.

Iasi Servicii
 • Ghidul pe care l-am comandat, este bine structurat in ceea ce priveste subiectele.

Hunedoara Servicii
 • Recomand

Iasi Servicii
 • Foarte punctuala, servicii excelente.

Loc. Mamaia-sat Ors. Navodari Servicii
 • ÎNALT PROFESIONALISM

Oradea Servicii
 • Corectitudine si profesionalism

Municipiul Craiova Servicii
 • Profesionalism.

Municipiul Sibiu Servicii
 • Profesionisti !

Municipiul Constanta Producator
 • Servicii de excepție. Mulțumim!

MUN. TULCEA Servicii
 • seriozitate si profesionalism

Bucuresti Servicii
 • Recomand cu drag!

Suceava Servicii
 • Foarte multumit

Bucuresti Servicii
 • OK! Multumesc!

Cluj Napoca Importator
 • Societatea Sc Fire Electric Euroservice Srl are ca profil principal de activitate comercializarea produselor PSI : stingătoare, hidranţi interiori/exteriori, furtune, robineţi hidrant, ţevi de refulare, sprinklere, echipamente de protectie PSI, automate de control şi semnalizare ACS-uri, sisteme de alarmare şi detecţie incendii, accesorii PSI intr-o gamă foarte variată. Din dorinţa de a veni in intampinarea cerinţelor clienţilor dar şi pentru a oferi servicii post vanzare cat mai bune am dezvoltat şi activitatea de service stingătoare; instalare şi intreţinere hidranţi interiori, exteriori, ACS, trape de fum; lucrări de ignifugare; asistenţă tehnică; instruire personal; proiectare, realizare protecţie şi detecţie PSI cu personal specializat, respectand normele de securitate, an felul acesta reuşind să acopere o parte din cererea pieţei din Tg Mureş şi din tară. Produsele şi serviciile noastre se adresează an principal societăţilor comerciale, dar şi persoanelor fizice, instituţiilor publice, regiilor autonome etc. In prezent efortul nostru se concentrează pe asigurarea unei calităţi a produselor şi serviciilor oferite clienţilor noştri, in condiţiile unor preţuri optime şi prin alegerea soluţiilor specifice fiecărui proiect in parte. Experienţa acumulată in timp, alături de clienţii noştri ne face să privim cu optimism spre provocările şi standardele cele mai exigente. In formula actuală echipa noastră impreună cu colaboratorii săi au o vastă experienţa in domeniul serviciilor şi consultanţei pentru protecţia muncii. Formularea clară a valorilor in care credem, vine din dorinţa de a consolida şi păstra atitudinea care ne face să avem succes. Credem că valorile fac diferenţa numai in măsura in care sunt impărtăşite şi puse in practică. Una dintre provocările noastre este menţinerea acestora ca bază de referinţă care ne ghidează in felul in care lucrăm, in deciziile pe care le luăm şi in felul in care interacţionăm cu partenerii nostri. Ne străduim să fim cei mai buni şi ii incurajam pe colaboratori sau parteneri să exceleze. Suntem exigenţi cu noi inşine in ceea ce priveşte calitatea şi promptitudinea serviciilor pe care le oferim. Relaţia cu partenerii noştri se bazează pe transparenţă, respect reciproc, incredere şi integritate. Suntem partenerii lor intr-un proces consultativ care urmăreşte soluţii oportune pentru conformarea cu cerinţele legale in domeniu şi crearea unui mediu de lucru mai sigur. De asemenea suntem deschişi sugestiilor de imbunătăţire, conştienţi de faptul că nu putem creşte decat prin menţinerea unei culturi organizaţionale orientate spre invăţare şi imbunătăţire continuă. Ca rezultat direct al responsabilităţii cu care inţelegem să ne implicăm in ceea ce facem dar şi al receptivităţii şi responsabilităţii asumate de către partenerii noştri.

Targu-Mures Servicii
 • EBX Romania produce marcaje rutiere si industriale personalizate si sabloane rutiere cifre si litere. De asemena, EBX Romania ofera servicii de consultanta privind autorizarea si avizarea ISU. Pentru detalii referitoare la ofertele noastre nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • EHS-Prevention Srl va ofera servicii de consultanta tehnica in domeniile: Securitatii si Sanatatii in Munca (SSM)- Protectia Muncii - Intocmirea documentatiei tehnice necesare functionarii din punct de vedere al Protectiei Muncii - Instructiuni proprii, generale si la locul de munca de Securitate si Sanatate in Munca - Plan de prevenire si protectie ; - Elaborarea tematicii pentru toate fazele de instruire ; - fisele de expunere a factoriilor de risc; - Intocmirea tematicii periodice de instruire - Decizii privind efectuarea instructajelor si a masurilor interne pe linie de SSM - Operarea fiselor de instruire individuale pe linie de - documentatia tehnica SSM, etc. Servicii in domeniul Situatiilor de Urgenta - Prevenirea si Stingerea Incendiilor si Protectiei Civile: - documentatia de autoritate PSI; - evaluarea riscurilor profesionale; - planul de evacuare; - planul de interventie; - fisele de expunere la factorii de risc; - elaborarea tematicii pentru toate fazele de instruire; - elaborarea si completarea periodica a fiselor de instruire SSM si PSI, etc Servicii in domeniu Protectiei Mediului Dosar de gestiune a deseurilor identificate, documentele justificative ale predarii deseurilor, contractele cu operatorii economici autorizati pentru colectarea/valorificarea/eliminarea deseurilor; Intocmirea raportarii anuale a deseurilor si depunerea acestuia la Agentia pentru Protectia Mediului; Reprezentarea societatii dvs. in relatia cu autoritatile de control; Consultanta in vederea identificarii agentilor economici specializati pentru colectarea deseurilor, si efectuarii analizelor specifice solicitate prin actele de reglementare (apa, aer, sol, zgomot); Servicii ISCIR operator RSVTI - responsabil cu supravegherea si verificarea tehnica a instalatiilor sub presiune si de ridicat din Iasi Autorizari iscir :stivuitor, nacela, ascensor, elevator, autoclave, pod rulant, scari rulante Autorizari interne a personalului care deserveste instalatiile sub incidenta ISCIR; Verificari PRAM pentru spatii comerciale, birouri, spatii de productie si locuinte, unde verificam : -rezistenta de dispersie prizelor de pamant ; -rezistenta de izolatie cu tensiune marita (pana la 1000 V) ; -verificari la sistemul paratrasnet ; Servicii de Medicina Muncii - examinare medicala si psihologica - prin care se identifica factorii de risc din cadrul fiecarui loc de munca, se evalueaza particularitatile acestuia si se stabileste daca angajatul poate fi incadrat pe acel post.

Iasi Servicii
 • Alfa Prevent SRL infiintata in anul 2015, este o companie ce isi desfasoara activitatea atat in Brasov cat si la nivel national, oferind solutii complete de protectie impotriva electrocutarii, trasnetelor, si incendiilor. Principalele servicii oferite sunt: - Masuratori prize de pamant si continuitati (PRAM) - Proiectare si executie prize de pamant - Proiectare si executie sisteme de paratrasneti - Intocmire planuri de interventie - Proiectare sisteme de detectie incendii.

Brasov Servicii
 • Marprom Serv Srl cu sediul in Ploiesti, prin personalul specializat in securitate si sanatate in munca, ingineria mediului si managementul deseurilor, va ofera servicii de consultanta si asistenta manageriala de specialitate privind: - securitatea si sanatatea in munca(protectia muncii); - evaluarea riscurilor de accidentare si de imbolnavire profesionala; - situatiile de urgenta(PSI) - protectia mediului si asigurarea indeplinirii obligatiilor prevazute de Legea nr. 211/2011 privind regimul deseurilor, specifice activitatilor desfasurate de catre societatea dumneavoastra.

Ploiesti Servicii
 • Asiguram prin societatea noastra Gimar Stingserv SRL , autorizata ISU si ISO 9001,2001 ,verificarea, repararea si incarcarea stingatoarelorde incendiu, de orice tip omologat, utilizand piese, subansamble si produse de stingere originale Gimar Stingserv SRL asigura verificarea anuala a stingatoarelor si de asemenea furnizeaza o gama variata de stingatoare de incendiu si materiale PSI , inclusiv hidranti (interiori, subterani si supraterani ), printre beneficiari aflandu-se centre comerciale, hoteluri si cladiri de birouri (America House, Turn BRD , Kaufland, Mobexpert, Hotel Bucuresti,Bucharest Business Park, Citroen, Porche , etc , carora ,de asemenea , le asiguram si verificarea anuala a stingatoarelor. Produsele oferite de societatea noastra sunt omologate conform legislatiei in vigoare in Romania si/sau CE si sunt fabricate in tara, in Asia si Europa de firme cu traditie in domeniu.

Bucuresti Servicii
 • Fire Safety este situat in centrul orasului Tg-Mureş, pe Str. Tineretului Nr 2. Vă stăm la dispozitie zilnic intre orele 8-16. Firma noastră vă oferă următoarele servicii: - Ignifugarea materialelor combustibile - Verificarea, repararea şi reincărcarea STINGĂTOARELOR - Comercializează toate tipurile de Stingătoare - Comercializează accesorii PSI (furtune, racorduri, ţevi de refulare, cutii hidrant, pichete psi, ladă nisip, motopompe, etc) - Comercializarea Cărtilor PSI, SSM, etichetelor de avertizare, - Fise individuale PSI si SSM, Dosar medical - Truse sanitare, etc. - Servicii ISCIR - Instructaj PSI si PM.

Targu Mures Servicii