Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Servicii PSI, SSM si Protectia Muncii - Servicii: 276 companii
 • Suntem o echipa motivata si tanara aflata intr-un proces consultativ permanent menit sa ofere cele mai bune solutii in domeniul resurselor umane si protectiei muncii pentru clientii nostri. Succesul solutiilor noastre consta in relatia de incredere dezvoltata cu clientii, dar si din pretuirea valorilor ca sinceritatea, parteneriatul de lunga durata, dinamismul, confidentialitatea. Ne bazam pe externalizarea serviciilor de resurse umane si protectia muncii ca fiind unica varianta capabila sa produca o specializare riguroasa si eficienta.         Raspundem asteptarilor clientilor nostri intr-o maniera inovativa, practica si orientata spre rezultate si propunem solutii personalizate si accesibile in functie de caracteristicile si realitatile fiecarei societati in parte.

Bucuresti Servicii
 • Prestari servicii pentru: - Organizarea activitatii de Securitate si Sanatate in Munca in conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare; - Identificarea si Evaluarea factorilor de risc de accidentare si/sau imbolnavire profesionala - Intocmirea Planului de prevenire si protective - Cercetarea accidentelor cu incapacitate temporara de munca - Coordonarea de securitate si sanatate pentru santierele temporare si mobile In afara acestor servicii societatea noastra mai poate asigura: - Consultanta in domeniul Situatiilor de Urgenta (PSI); - Cnsultanta in domeniul ISCIR; - Consultanta in vederea certificarii sistemelor ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 22000/HACCP. Multumim! Site: www.xac.ro

Sector 3 Servicii
 • Firma Heraldica Srl a fost infiintata in anul 2006, avand ca obiect principal de activitatae " Fabricarea articolelor de imbracaminte", inregistrata la Registrul Comertului Prahova sub nr. J29/2896/2006, cod fiscal RO20256411, cont deschis la Banca Transilvania si Trezoreria statului. Adresa firmei - Ploiesti, str. Eremia Grigorescu, Pc. de lucru Ghe.Grig. Cantacuzino. Actionar principal si administrator ing. Cecilia Stan, tel.0723 262 222, mail - cecilia_stan56@yahoo.com

Mun.Ploiesti Producator
 • Servicii de Securitate si Sanatate in Munca -SSM Daca vrei sa intocmeste documentatia SSM rapid si ieftin, fara sa alergi in o mie de parti pentru toate actele, esti in locul potrivit. Venim la sediul tau, iti intocmim documentatia SSM completa! De ce sa iti faci documentatia SSM la noi. Eviti amenzi de zeci de mii de lei. Economisesti timp si bani. Venim noi la firma ta pentru a face tot instructajul de Protectia Muncii (PSI - SU si SSM), astfel nu luam din timpul angajatilor tai. Primesti totul intr-un singur loc. Primesti tot ce ai nevoie in materie de servicii SSM (Securitate si Sanatate in Munca), de la alcatuirea dosarelor pana la instructajul necesar. Documentatia SSM se intocmeste o singura data si se actualizeaza in baza contractului de externalizare a serviciilor SSM. Dosarul se intocmeste personalizat in functie de caracteristicile firmei dumneavoastra si cuprinde documentatia obligatorie completa conform legislatiei in vigoare.

Sat Vladimirescu, Com.Vladimirescu Servicii
 • Firma infiintata in 2019 vand ca domeniu de activirate servicii in domeniu securitatii si sanatatii in munca. Servicii de organizare a activitatii de securitate si sanatate in munca (protectia muncii) si instruire a angajatilor dumneavoastra in domeniul sanatatii si securitatii in munca. - instruiri/ informari si consultari atat ale salariatilor cat si a reprezentantilor acestora dar si ai angajatorului; - intocmirea planului de prevenire si protectie; - intocmirea tematicilor de instruiri periodice; - testele anuale de verificare; - cercetarea accidentelor de munca; - consultanta cu privire la dotarea unitatii cu materialele necesare unei activitati cat mai sigure: echipament individual de protectie, echipament individual de lucru, masuri prim-ajutor; - organizarea apararii impotriva incendiilor; - intocmirea fisei obiectivului; - intocmirea planurilor de evacuare; - tematici de instruire a salariatilor pe linia de aparare impotriva incendiilor; - semnalizarea sensurilor de evacuare; testarea anuala a salariatilor si verificarea cunostintelor acestora; - necesarul de echipamente PSI.

Mun.Mangalia Servicii
 • Este o societate infiintata in anul 2022 si este specializata pe consiliere / instruie / formare in domeniul prevenirea si stingerea incendiilor (P.S.I) evaluarea riscurilor profesionale si organizarea activitatii de prevenire si protectie. Activitatea principal[ consta in prestari servicii in domeniul situatiilor de urgenta, astfel: 1. Servicii privind organizarea activitatii de aparare impotriva incendiilor conform prevederilor Ordinului 163/2007 pentru aprobarea Normelor Generale de aparare impotriva incendiilor 2. Intocmirea si actualizarea planurilor de evacuare si a organizarii apararii impotriva incendiilor pe locurile de munca; 3. Intocmirea registrelor specifice prevenirii si stingerii incendiilor: 4. Elaborarea instructiunilor de aparare impotriva incendiilor 5. Servicii privind organizarea activitatii de instruire a salariatilor in domeniul situatiilor de urgenta (instruirea in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor): 6. Consultanta in domeniul apararii impotriva incendiilor: 8. Consultanta in intocmirea/actualizarea Planului de analiza si acoperire a riscurilor, a Planului de evacuare a localitatilor, etc.

Mun. Zalau Servicii
 • Dumbrava Marius P.F.A. ofera servicii complete pe linie de Securitate si Sanatate in Munca (S.S.M.) si Prevenirea si Stingerea Incendiilor (P.S.I.). Daca vrei siguranta, profesionalism si ZERO amenzi, contacteaza-ma pentru oferta.

Mun. Timisoara Servicii
 • Eurisk Pro Srl presteaza servicii de evaluare riscuri de accidentare si imbolnavire profesionala, pentru locurile de munca existente in cadrul unei firme, precum si servicii in domeniul protectiei muncii si servicii specifice I.S.C.I.R. (R.S.V.T.I. persoana juridica), pentru persoane juridice din judetul satu Mare si partial judetele Bihor si Maramures. Contact: mobil 0741 086 006, email: euriskpro@gmail.com

Mun. Satu Mare Servicii
 • Serviciu extern de consultanta, abilitat in domeniul SSM, PSI, SU. Securitatea si sanatatea in munca este reglementata prin Legea 319/2006 si prin normele de aplicare ale acesteia. Aceasta activitate este efectuata numai de catre persoane abilitate, pentru ca orice agent economic sa traseze sarcini specifice privind securitatea si sanatatea ocupationala ale activitatilor din timpul muncii. Contractarea unui serviciu extern vine in ajutorul agentilor economici prin eficientizarea costurilor si aplicarea celor mai noi normative SSM, PSI, SU.

Municipiul Bucuresti Servicii
 • Societatea desfasoara, cu personal calificat si autorizat, activitati de coordonare de securitate si sanatate in munca pentru investitii de cladiri rezidentiale si nerezidentiale, in santierele din Bucuresti si localitatile limitrofe. In plus intocmeste documentatii pentru managementul integrat calitate-mediu, in vederea certificarii ISO 9001/2015 si ISO 14001/2015 si asigura mentenanta acesteia.

Municipiul Bucuresti Servicii
 • Firma T.a.t.a. Consult Ex Srl a inceput ca o afacere de familie cladita pe parteneriat reciproc si activeaza in piata de profil din MARTIE 2010. Oferim servicii de inalta calitate in domeniul SECURITATII SI SANATATII IN MUNCA & SITUATIILOR DE URGENTA, avand ca obiectiv intampinarea nevoilor clientilor nostri.

Bucuresti Sectorul 6 Servicii
 • Cauti servicii de protectia muncii in Timisoara, dar si servicii de SSM? Nu stii exact care sunt documentele de care ai nevoie pentru a nu avea probleme din punct de vedere al Securitatii si Sanatatii in Munca si/sau a Prevenirii si Stingerii Incendiilor? Ai ajuns unde trebuie! Echipa SSMzone iti ofera consultanta Protectia Muncii, SSM si PSI in toate domeniile de activitate.

Sat Cerneteaz, Comuna Giarmata Servicii
 • Societatea Favorit Fire Consult Srl desfasoara activitati de prestari servicii si consultanta in domeniul Situatiilor de Urgenta: - indrumarea conducatorului institutiei in vederea obtinerii avizelor, autorizatiilor de securitate la incendiu. - intocmirea planurilor de evacuare in caz de incendiu, reactualizare a acestora periodica, in functie de situatia operativa din teren. - marcarea zonelor cu pericol, conform standardelor in vigoare, cu indicatoare de securitate adecvate situatiei si specificului domeniului de activitate. - elaborarea, aprobarea si aducerea la cunostinta a actelor de autoritate: decizii, dispozitii, hotarari si altele asemenea, prin care se stabilesc raspunderi pe linia apararii impotriva incendiilor; - constituirea dosarului de organizare activitate pe linia situatiilor de urgenta - planificarea si executarea de controale proprii periodice, cel putin unul pe trimestru, in scopul depistarii, cunoasterii si inlaturarii oricaror stari de pericol care pot favoriza initierea sau dezvoltarea incendiilor;

Sat Stancuta, Com.Stancuta Servicii
 • ATC BEST IDEAS - este o firma tanara care are ca obiect de activitate consultanta in domeniul relatiilor publice si al comunicarii cod CAEN 7022. Detalii servicii oferite Decizii de numire in functie a lucratorilor desemnati; Program de instruire-testare la nivelul societatii in domeniul securitatii si sanatatii in munca; Instructiuni proprii in domeniul securitatii si sanatatii in munca; Instructiuni proprii pentru acordarea primului ajutor in caz de accidentare; Tematici de instructaj privind activitatile desfasurate in cadrul companiei; Intocmirea normativului intern de acordare a echipamentului individual de protectie (stabilirea tipului de echipament de protectie necesar, pe activitati, si dotarea lucratorilor cu echipament de protectie); Administrarea activitatii de medicina a muncii (programarea controlului medical obligatoriu si suplimentar); Intocmirea fiselor individuale de instructaj in domeniul securitatii si sanatatii in munca; Organizarea, efectuarea si supravegherea activitatii de instructaj in domeniul securitatii si sanatatii in munca: instructajul introductiv general, instructajul la locul de munca, instructajul periodic, respectiv instructajul la reluarea activitatii; Semnalizarea la locul de munca a pericolelor de accidentare, a cailor de evacuare, amplasarea truselor de prim ajutor; Evidenta accidentelor de munca, a incidentelor periculoase si a bolilor profesionale; Organizarea comitetului de sanatate si securitate in munca; Propuneri de masuri cu caracter tehnic, organizatoric si de alt tip, care trebuie luate pentru evitarea pericolului grav si iminent, stabilirea zonelor cu risc ridicat si specific; Reprezentarea companiei in situatii de control din partea organelor competente ale ITM; Aprovizionare cu materiale obligatorii: truse sanitare de prim ajutor, echipamente de protectie pentru lucratori; Consultanta privind Legea 319/2006 si normele de aplicare.

Municipiul Giurgiu Servicii
 • Sc Romvodes Srl a fost infiintanta in anul 2008. Compania noastra ofera servicii de consultanta ISO 9001 / ISO 14001 / ISO 45001 / HACCP/ISO 22001 in vederea certificarii ISO conform cerintelor europene.

Municipiul Bucuresti Servicii
 • Oferim: -Suport si reprezentarea in fata organelor abilitate de control ale statului: Inspectoratul Teritorial de Munca (I.T.M) si Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta (I.G.S.U). -Suport si reprezentarea in fata auditorilor ISO 45001 Occupational Health & Safety Management, ISO 14001 Environmental Management

Brasov Servicii
 • Secure Work Solutions Srl este o companie cu un istoric de 10 ani pe piata din Romania, care ofera servicii de calitate in domeniul securitatii si sanatatii in munca si prevenirii si stingerii incendiilor pentru companii private si institutii de stat.

Municipiul Bucuresti Servicii
 • Sc Silviu-8 Prodserv Impex Srl este o societate cu raspundere limitata, persoana juridica romana, care isi desfasoara activitatea in conformitate cu actul constitutiv. Sediul societatii este in Bucuresti, sector 5. Obiectul principal de activitate al societatii este 7490 - alte activitati profesionale, stiintifice si tehnice n.c.a. Societatea desfasoara activitatile de prevenire si protectie in domeniul sanatati si securitatii in munca, pentru care este abilitata de MINISTERUL MUNCII, FAMILIEI, PROTECTIEI SOCIALE SI PERSOANELOR VARSTNICE- COMISIA DE ABILITARE A ITM BUCURESTI. In domeniul situatiilor de urgenta avem personal calificat -CADRU TEHNIC PSI, INSPECTOR PROTECTIE CIVILA.

Municipiul Bucuresti Servicii
 • Brege Bujor PFA va ofera servicii de: Manager si Auditor mediu si deseuri Specialist P.S.I. si S.U. Specialist, Evaluator si Auditor S.S.M. si S.U. Responsabil protectia datelor Trainer si Coach Evaluator competente profesionale Manager transport.

Oradea Servicii
 • Operator RSVTI autorizat ISCIR oferim servicii complete RSVTi, autorizari ISCIR echipamemte sub presiune, echipamente de ridicat, macarale, nacele, stivuitoare, lize electice si manuale, poduri rulante, PRBuri.

Bucuresti Servicii