Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Servicii PSI, SSM si Protectia Muncii - Servicii: 265 companii
 • Firma T.a.t.a. Consult Ex Srl a inceput ca o afacere de familie cladita pe parteneriat reciproc si activeaza in piata de profil din MARTIE 2010. Oferim servicii de inalta calitate in domeniul SECURITATII SI SANATATII IN MUNCA & SITUATIILOR DE URGENTA, avand ca obiectiv intampinarea nevoilor clientilor nostri.

Bucuresti Sectorul 6 Servicii
 • Cauti servicii de protectia muncii in Timisoara, dar si servicii de SSM? Nu stii exact care sunt documentele de care ai nevoie pentru a nu avea probleme din punct de vedere al Securitatii si Sanatatii in Munca si/sau a Prevenirii si Stingerii Incendiilor? Ai ajuns unde trebuie! Echipa SSMzone iti ofera consultanta Protectia Muncii, SSM si PSI in toate domeniile de activitate.

Sat Cerneteaz, Comuna Giarmata Servicii
 • Societatea Favorit Fire Consult Srl desfasoara activitati de prestari servicii si consultanta in domeniul Situatiilor de Urgenta: - indrumarea conducatorului institutiei in vederea obtinerii avizelor, autorizatiilor de securitate la incendiu. - intocmirea planurilor de evacuare in caz de incendiu, reactualizare a acestora periodica, in functie de situatia operativa din teren. - marcarea zonelor cu pericol, conform standardelor in vigoare, cu indicatoare de securitate adecvate situatiei si specificului domeniului de activitate. - elaborarea, aprobarea si aducerea la cunostinta a actelor de autoritate: decizii, dispozitii, hotarari si altele asemenea, prin care se stabilesc raspunderi pe linia apararii impotriva incendiilor; - constituirea dosarului de organizare activitate pe linia situatiilor de urgenta - planificarea si executarea de controale proprii periodice, cel putin unul pe trimestru, in scopul depistarii, cunoasterii si inlaturarii oricaror stari de pericol care pot favoriza initierea sau dezvoltarea incendiilor;

Sat Stancuta, Com.Stancuta Servicii
 • ATC BEST IDEAS - este o firma tanara care are ca obiect de activitate consultanta in domeniul relatiilor publice si al comunicarii cod CAEN 7022. Detalii servicii oferite Decizii de numire in functie a lucratorilor desemnati; Program de instruire-testare la nivelul societatii in domeniul securitatii si sanatatii in munca; Instructiuni proprii in domeniul securitatii si sanatatii in munca; Instructiuni proprii pentru acordarea primului ajutor in caz de accidentare; Tematici de instructaj privind activitatile desfasurate in cadrul companiei; Intocmirea normativului intern de acordare a echipamentului individual de protectie (stabilirea tipului de echipament de protectie necesar, pe activitati, si dotarea lucratorilor cu echipament de protectie); Administrarea activitatii de medicina a muncii (programarea controlului medical obligatoriu si suplimentar); Intocmirea fiselor individuale de instructaj in domeniul securitatii si sanatatii in munca; Organizarea, efectuarea si supravegherea activitatii de instructaj in domeniul securitatii si sanatatii in munca: instructajul introductiv general, instructajul la locul de munca, instructajul periodic, respectiv instructajul la reluarea activitatii; Semnalizarea la locul de munca a pericolelor de accidentare, a cailor de evacuare, amplasarea truselor de prim ajutor; Evidenta accidentelor de munca, a incidentelor periculoase si a bolilor profesionale; Organizarea comitetului de sanatate si securitate in munca; Propuneri de masuri cu caracter tehnic, organizatoric si de alt tip, care trebuie luate pentru evitarea pericolului grav si iminent, stabilirea zonelor cu risc ridicat si specific; Reprezentarea companiei in situatii de control din partea organelor competente ale ITM; Aprovizionare cu materiale obligatorii: truse sanitare de prim ajutor, echipamente de protectie pentru lucratori; Consultanta privind Legea 319/2006 si normele de aplicare.

Municipiul Giurgiu Servicii
 • Sc Romvodes Srl a fost infiintanta in anul 2008. Compania noastra ofera servicii de consultanta ISO 9001 / ISO 14001 / ISO 45001 / HACCP/ISO 22001 in vederea certificarii ISO conform cerintelor europene.

Municipiul Bucuresti Servicii
 • Oferim: -Suport si reprezentarea in fata organelor abilitate de control ale statului: Inspectoratul Teritorial de Munca (I.T.M) si Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta (I.G.S.U). -Suport si reprezentarea in fata auditorilor ISO 45001 Occupational Health & Safety Management, ISO 14001 Environmental Management

Brasov Servicii
 • Secure Work Solutions Srl este o companie cu un istoric de 10 ani pe piata din Romania, care ofera servicii de calitate in domeniul securitatii si sanatatii in munca si prevenirii si stingerii incendiilor pentru companii private si institutii de stat.

Municipiul Bucuresti Servicii
 • Sc Silviu-8 Prodserv Impex Srl este o societate cu raspundere limitata, persoana juridica romana, care isi desfasoara activitatea in conformitate cu actul constitutiv. Sediul societatii este in Bucuresti, sector 5. Obiectul principal de activitate al societatii este 7490 - alte activitati profesionale, stiintifice si tehnice n.c.a. Societatea desfasoara activitatile de prevenire si protectie in domeniul sanatati si securitatii in munca, pentru care este abilitata de MINISTERUL MUNCII, FAMILIEI, PROTECTIEI SOCIALE SI PERSOANELOR VARSTNICE- COMISIA DE ABILITARE A ITM BUCURESTI. In domeniul situatiilor de urgenta avem personal calificat -CADRU TEHNIC PSI, INSPECTOR PROTECTIE CIVILA.

Municipiul Bucuresti Servicii
 • Brege Bujor PFA va ofera servicii de: Manager si Auditor mediu si deseuri Specialist P.S.I. si S.U. Specialist, Evaluator si Auditor S.S.M. si S.U. Responsabil protectia datelor Trainer si Coach Evaluator competente profesionale Manager transport.

Oradea Servicii
 • Operator RSVTI autorizat ISCIR oferim servicii complete RSVTi, autorizari ISCIR echipamemte sub presiune, echipamente de ridicat, macarale, nacele, stivuitoare, lize electice si manuale, poduri rulante, PRBuri.

Bucuresti Servicii
 • Firma noastra se ocupa cu prestari servicii si consultanta in domeniul SSM/PSI/mediu, efectuam evaluari de risc/planuri de interventie PSI/acte regelementate de legile in vigoare pe linie SSM/PSI/mediu. Contact: 0745187165

Iasi Servicii
 • Famo Consulting va ofera consultanta profesionista in Securitatea si Sanatatea in Munca (Protectia Muncii) si Apararea Impotriva Incendiilor (PSI - SU). Serviciile noastre includ: - intocmire dosar complet SSM si SU; - instruirea personalului in conformitate cu legislatia in vigoare; - cercetarea accidentelor de munca; - coordonare santiere in conformitate cu HG 300/2006; - efectuarea controalelor medicale necesare si obtinerea avizelor necesare pentru personal; Cu ajutorul partenerilor nostri va putem oferi si urmatoarele servicii: - consultanta protectia mediului si gestionare deseuri; - verificari PRAM; - servicii RSVTI; - masuratori microclimat; - cursuri specializate din domeniul SSM; - cursuri de Prim Ajutor; Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata Mobil: +40721.879.339

Ploiesti Servicii
 • Safety1st Test Srl este companie cu un nivel de calificare superior. Avem un background de peste 16 ani de cercetare in domeniul SSM, credem ca a preveni este principalul aspect al sigurantei la locul de munca. Misiunea noastra este sa furnizam solutiile cele mai potrivite pentru companii care la randul lor le pot implementa in politica proprie privind protectia securitatii si sanatatii lucratorilor lor.   In calitate de consultanti ne orientam spre furnizarea solutiilor integrate si personalizate, cu obiectivul de a fi partener specializat si independent, capabil de a aduce valoare adaugata si de a gestiona sanatatea profesionala pe criterii stricte de rentabilitate si eficacitate.

Bucuresti Servicii
 • Centrul Medical AlfaMed SRL cu sediul in Timisoara, Str. Gheorghe Lazar, Nr. 42, ofera servicii complete de medicina muncii la cele mai inalte standarde. Oferta noastra de servicii este cea mai atractiva din zona de Vest. http://medicinamuncii-timisoara.ro/

Timisoara Servicii
 • Cu o experienta ce depaseste 15 ani in domeniul financiar, intelegem perfect necesitatile companiilor, astfel incat asiguram servicii complete de contabilitate, resurse umane, salarizare, protectia muncii si stingerea incendiilor, ce va garanteaza o evolutie sigura si eficienta pentru a desfasura operatiunile locale sau internationale.

Bucuresti Servicii
 • Suntem un serviciu extern de prevenire si protectie cu o strategie bine pusa la punct avand peste 10 ani de experienta in domeniu. Dezvoltam parteneriate de lunga durata oferind seriozitate si respect clientilor nostri. In spatele acestei firme puternice sta un management activ si o echipa unita, formata din profesionisti ce isi doresc a fi mereu cei mai buni pentru clientii nostri. Detinem aptitudinile necesare si dispunem de mijloace personale si profesionale adecvate conform cerintelor legale in vigoare. Folosim un sistem informatic performant ceea ce asigura confidentialitatea si siguranta datelor dumneavoastra.

Galati Servicii
 • Compania noastra produce si furnizeaza aparate de protectie respiratorie izolante, autonome cu aer comprimat ce sunt utilizate pentru izolarea completa a respiratiei purtatorului fata de mediul ambiant in zone toxice, cu fum sau continut redus de oxigen.

Buzau Producator
 • Protectia-muncii.org este un serviciu extern abilitat in materie de securitate si sanatate in munca (SSM) si situatii de urgenta (PSI/SU) care organizeaza activitatile de protectia muncii si ofera consultanta in cadrul firmelor contractate. Construim strategii pentru fiecare domeniu de activitate si ajutam firmele sa: evite accidentele de munca, sa fie in regula din toate punctele de vedere in cazul controalelor din partea ITM si IGSU si eficientizam productivitatea angajatilor. La Protectia-muncii.org analizam obiectivele specifice business-ului dvs si coroboram creativitatea, pasiunea si atentia la detalii pentru a crea un mediu de lucru favorabil si indeplinind toate cerintele legale. Stim cum sa navigam in peisajul social atat de variat al zilelor noastre in care este din ce in ce mai greu sa atragi si sa mentii atentia. De aceea firmele au nevoie de un partener de comunicare ce le intelege business-ul si da dovada de ingeniozitate, expertiza si instrumente necesare pentru a castiga increderea angajatilor. Protectia-muncii.org stie ce si cum sa spuna, fie ca preia o firma de la 0 sau mediaza o situatie de criza. Atingerea productivitatii maxime a angajatilor dvs si lipsa accidentelor de munca este formula fundamentala a succesului unei firme. Protectia-muncii.org va ofera o gama larga de servicii cum ar fi: -asistenta pe linie de Securitate si Sanatate in Munca (SSM) -asistenta pe linie de Situatii de Urgenta (PSI) -asistenta in cazul controalelor din partea institutiilor abilitate -documentatie pe linie de Securitate si Sanatate in Munca (SSM) -documentatie pe linie de Situatii de Urgenta (PSI) -plan de evacuare -semnalizari SSM si PSI -evalurea riscurilor de accidentare pentru fiecare post -cursuri de prim ajutor -medicina muncii -buletine PRAM.

Bucuresti Servicii
 • Pluster Protect este o companie nou infiintata, dar cu un capital uman cu o veche traditie pe piata PSI din Romania, din anul 1991. Compania noastra comercializeaza echipamente PSI, echipamente de protectia muncii si intocmeste documentatia necesara pentru obtinerea autorizatiei de securitate la incendiu.

Alba Iulia Importator
 • Societatea a fost infiintata in anul 2010 si a crescut    progresiv, prin perseverenta, implicare si seriozitate. Societatea dispune de personal calificat, certificat, specializat si cu o vasta experienta in domeniul protectiei mediului, tehnici moderne de elaborare, prezentare a documentatiilor, tratand cu cea mai mare seriozitate problemele cu care societatile se confrunta. Organizarea activitatii de protectia mediului intr-o societate si intocmirea documentatiilor presupune un nivel ridicat de competenta in consultanta, experienta in lucru cu autoritatile locale si societatile private, cat si cunostinte de legislatie. Promptitudinea si calitatea serviciilor furnizate, sustinute de o capacitate tehnica deosebita recomanda societatea ca fiind un partener de inalta clasa pentru clienti.

Bucuresti Servicii