Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Servicii PSI, SSM si Protectia Muncii - Servicii: 276 companii
 • Firma noastra se ocupa cu prestari servicii si consultanta in domeniul SSM/PSI/mediu, efectuam evaluari de risc/planuri de interventie PSI/acte regelementate de legile in vigoare pe linie SSM/PSI/mediu. Contact: 0745187165

Iasi Servicii
 • Famo Consulting va ofera consultanta profesionista in Securitatea si Sanatatea in Munca (Protectia Muncii) si Apararea Impotriva Incendiilor (PSI - SU). Serviciile noastre includ: - intocmire dosar complet SSM si SU; - instruirea personalului in conformitate cu legislatia in vigoare; - cercetarea accidentelor de munca; - coordonare santiere in conformitate cu HG 300/2006; - efectuarea controalelor medicale necesare si obtinerea avizelor necesare pentru personal; Cu ajutorul partenerilor nostri va putem oferi si urmatoarele servicii: - consultanta protectia mediului si gestionare deseuri; - verificari PRAM; - servicii RSVTI; - masuratori microclimat; - cursuri specializate din domeniul SSM; - cursuri de Prim Ajutor; Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata Mobil: +40721.879.339

Ploiesti Servicii
 • Safety1st Test Srl este companie cu un nivel de calificare superior. Avem un background de peste 16 ani de cercetare in domeniul SSM, credem ca a preveni este principalul aspect al sigurantei la locul de munca. Misiunea noastra este sa furnizam solutiile cele mai potrivite pentru companii care la randul lor le pot implementa in politica proprie privind protectia securitatii si sanatatii lucratorilor lor.   In calitate de consultanti ne orientam spre furnizarea solutiilor integrate si personalizate, cu obiectivul de a fi partener specializat si independent, capabil de a aduce valoare adaugata si de a gestiona sanatatea profesionala pe criterii stricte de rentabilitate si eficacitate.

Bucuresti Servicii
 • Centrul Medical AlfaMed SRL cu sediul in Timisoara, Str. Gheorghe Lazar, Nr. 42, ofera servicii complete de medicina muncii la cele mai inalte standarde. Oferta noastra de servicii este cea mai atractiva din zona de Vest. http://medicinamuncii-timisoara.ro/

Timisoara Servicii
 • Cu o experienta ce depaseste 15 ani in domeniul financiar, intelegem perfect necesitatile companiilor, astfel incat asiguram servicii complete de contabilitate, resurse umane, salarizare, protectia muncii si stingerea incendiilor, ce va garanteaza o evolutie sigura si eficienta pentru a desfasura operatiunile locale sau internationale.

Bucuresti Servicii
 • Suntem un serviciu extern de prevenire si protectie cu o strategie bine pusa la punct avand peste 10 ani de experienta in domeniu. Dezvoltam parteneriate de lunga durata oferind seriozitate si respect clientilor nostri. In spatele acestei firme puternice sta un management activ si o echipa unita, formata din profesionisti ce isi doresc a fi mereu cei mai buni pentru clientii nostri. Detinem aptitudinile necesare si dispunem de mijloace personale si profesionale adecvate conform cerintelor legale in vigoare. Folosim un sistem informatic performant ceea ce asigura confidentialitatea si siguranta datelor dumneavoastra.

Galati Servicii
 • Compania noastra produce si furnizeaza aparate de protectie respiratorie izolante, autonome cu aer comprimat ce sunt utilizate pentru izolarea completa a respiratiei purtatorului fata de mediul ambiant in zone toxice, cu fum sau continut redus de oxigen.

Buzau Producator
 • Protectia-muncii.org este un serviciu extern abilitat in materie de securitate si sanatate in munca (SSM) si situatii de urgenta (PSI/SU) care organizeaza activitatile de protectia muncii si ofera consultanta in cadrul firmelor contractate. Construim strategii pentru fiecare domeniu de activitate si ajutam firmele sa: evite accidentele de munca, sa fie in regula din toate punctele de vedere in cazul controalelor din partea ITM si IGSU si eficientizam productivitatea angajatilor. La Protectia-muncii.org analizam obiectivele specifice business-ului dvs si coroboram creativitatea, pasiunea si atentia la detalii pentru a crea un mediu de lucru favorabil si indeplinind toate cerintele legale. Stim cum sa navigam in peisajul social atat de variat al zilelor noastre in care este din ce in ce mai greu sa atragi si sa mentii atentia. De aceea firmele au nevoie de un partener de comunicare ce le intelege business-ul si da dovada de ingeniozitate, expertiza si instrumente necesare pentru a castiga increderea angajatilor. Protectia-muncii.org stie ce si cum sa spuna, fie ca preia o firma de la 0 sau mediaza o situatie de criza. Atingerea productivitatii maxime a angajatilor dvs si lipsa accidentelor de munca este formula fundamentala a succesului unei firme. Protectia-muncii.org va ofera o gama larga de servicii cum ar fi: -asistenta pe linie de Securitate si Sanatate in Munca (SSM) -asistenta pe linie de Situatii de Urgenta (PSI) -asistenta in cazul controalelor din partea institutiilor abilitate -documentatie pe linie de Securitate si Sanatate in Munca (SSM) -documentatie pe linie de Situatii de Urgenta (PSI) -plan de evacuare -semnalizari SSM si PSI -evalurea riscurilor de accidentare pentru fiecare post -cursuri de prim ajutor -medicina muncii -buletine PRAM.

Bucuresti Servicii
 • Pluster Protect este o companie nou infiintata, dar cu un capital uman cu o veche traditie pe piata PSI din Romania, din anul 1991. Compania noastra comercializeaza echipamente PSI, echipamente de protectia muncii si intocmeste documentatia necesara pentru obtinerea autorizatiei de securitate la incendiu.

Alba Iulia Importator
 • Societatea a fost infiintata in anul 2010 si a crescut    progresiv, prin perseverenta, implicare si seriozitate. Societatea dispune de personal calificat, certificat, specializat si cu o vasta experienta in domeniul protectiei mediului, tehnici moderne de elaborare, prezentare a documentatiilor, tratand cu cea mai mare seriozitate problemele cu care societatile se confrunta. Organizarea activitatii de protectia mediului intr-o societate si intocmirea documentatiilor presupune un nivel ridicat de competenta in consultanta, experienta in lucru cu autoritatile locale si societatile private, cat si cunostinte de legislatie. Promptitudinea si calitatea serviciilor furnizate, sustinute de o capacitate tehnica deosebita recomanda societatea ca fiind un partener de inalta clasa pentru clienti.

Bucuresti Servicii
 • Gramocad S.r.l. va ofera serivcii de intocmire documentatie pentru obtinerea avizului de securitate la incendiu, intocmire documentatie pentru obtinerea autorizatiei de securitate la incendiu, intocmire scenariu de securitate la incendiu.

Galati Servicii
 • PIC Protect este o firma specializata in comercializarea si distributia echipamentelor de lucru si de protectie individuala. Pana la inceputul anului 2016, actuala echipa PIC Protect a performat in diverse companii de pe piata de echipamente de protectia muncii, acumuland cunostinte, dobandind abilitati, obisnuindu-se cu exigentele partenerilor. Dupa o experienta de peste 10 ani in piata de profil in care am invatat ca daca vrei sa construiesti un parteneriat durabil trebuie sa fii Profesionist, de Incredere si Consecvent, am hotarat sa redefinim standardele prin noi insine. Ne-am aventurat intr-un domeniu riscant care presupune, in primul rand, responsabilitate. Din partea noastra, din partea partenerilor, din partea colaboratorilor. Am preferat aceasta responsabilitate mai mult decat alternativa confortabila a unui domeniu lipsit de provocare. In momentul de fata ne testam limitele intr-o piata din ce in ce mai exigenta! Avem parteneriate ferme cu producatori consacrati atat la nivel national cat si international, avem o gama de cateva mii de produse si, din acest motiv, clienti multumiti de decizia de a lucra cu noi. Securitatea muncii nu e doar o obligatie legala - ea protejeaza, in primul rand, cea mai importanta resursa a unei companii: angajatii. Din acest motiv suntem dedicati imbunatatirii constante a produselor si serviciilor pe care le oferim. Ne dorim sa fim alaturi de clientii si partenerii nostri, sa inovam si sa crestem impreuna. Vrem sa vedeti in noi un partener de incredere.

Cisnadie Distribuitor
 • Suntem o firma serioasa si punctuala cu experienta. Oferim servicii de calitate la preturi decente. Asistenta gratuita pentru orice intrebare/nelamurire. Dosar complet cu SSM si PSI numai la noi, foarte repede. Ne gasiti si pe facebook "Servicii ssm si psi" pagina cu casca rosie.

Bucuresti Servicii
 • Oferim serviciu extern de prevenire si protectie; Consultanta Managementul calitatii, mediului si SSO (ISO9001:2015, ISO14001:2015, OHSAS 18001:2008; Consultanta atestare ANRE, licentiere ANRSC iluminat public. Ne adresam firmelor de  proiectare si executie instalatii electrice in special, dar servicii de securitate si sanatate in munca prestam pentru orice firma.

Scheia Servicii
 • Societatea Eficient Job SRL este autorizata sa presteze servicii de protectia muncii, evaluari riscuri profesionale, PSI(SU), RSVTI, contabilitate, managementul afacerilor, la preturi fara concurenta. www.contaprotect.ro.

Bucuresti Servicii
 • Libertatea de a crea noi oportunitati in business-ul romanesc aduce in fata dumneavoastra o companie tanara ce doreste a fi cheia catre tot ceea ce inseamna profesionalism si incredere, reprezentata de oameni cu experienta dornici de a face performanta.

Brasov Distribuitor
 • Clauza Brevis Lex Srl este o echipa dinamica de consilieri juridici si consultanti specializati care va ofera o gama integrata si adaptata de servicii juridice clientilor - intreprinderi si organizatii.

Timisoara Servicii
 • Pentru prestarea serviciilor noastre de administrare financiar contabila utilizam un program de specialitate de 6 ani incontinuu. Cu o rata de 98% de pastrare a contractelor, echipa Doxal este recomandata de aproximativ 1500 apartamente in intreg orasul Bucuresti. Spiritul de echipa, know-how-ul si devotamentul personalului nostru, garanteaza calitatea serviciilor prestate.

Bucuresti Servicii
 • Magazinul online Stingatoare de incendiu ofera stingatoare la preturi fara concurenta pe plan local. Mai multe detalii despre extintoare gasiti pe site. Comanda acum stingatoare de incendiu incepand de la 35 RON + TVA. Stingator tip P1 - 30 RON + TVA Stingator tip P3 - 60 RON + TVA Stingator tip P6 - 70 RON + TVA Stingator tip SM 6 - 75 RON + TVA.

Bucuresti Distribuitor
 • Blue Fire Solutions este o firma privata, cu sediul in Bucuresti, capabila sa ofere servicii de consultanta, proiectare, realizare si mentenanta pentru solutii de protectie a vietii, sistem detectie, semnalizare, avertizare la incendiu, sistem detectie si avertizare monoxid de carbon (CO), sistem stingere incendiu sprinkler, deluge, gaze azot, inergen, novec si sistem stingere bucatarii.

Bucuresti Servicii