Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Servicii PSI, SSM si Protectia Muncii - Servicii: 249 companii
 • La Ecocultura ne mandrim cu furnizarea de servicii profesionale remarcabile care sustin eforturile clientilor nostri de a crea valoare si de a mentine un nivel al costurilor fixe scazut. Efectuam serviciile intr-un mod onest si responsabil, lucrand la cel mai inalt standard profesional. Suntem inovatori si agili, pasionati in a creea rezultate palpabile pentru clientii nostrii si in a obtine un inalt nivel de performanta.

Timisoara Servicii
 • Health and Safety Consultancy and Training SRL, va ofera solutii integrate de Securitate si Sanatate in Munca, Prevenirea si Stingerea Incendiilor si Managementul Situatiilor de Urgenta pentru activitatile desfasurate de operatorii economici indiferent de sectorul de activitate. Personalul nostru are o vasta experienta in urmatoarele domenii: -santiere de constructii -exploatarea petrolului si a gazelor naturale -reparatii mecanice si electrice -producerea si transportul energiei electrice -activitati de producere materiale publicitare -consultanta pentru servicii subcontractate. Asiguram toate serviciile de prevenire si protectie cerute de legislatia nationala in vigoare atat pentru Securitate si Sanatate in Munca cat si pentru Prevenirea si Stingerea Incendiilor si Managementul Situatiilor de Urgenta. Pentru mai multe detalii vizitati www.rosafety.ro

Medgidia Servicii
 • Oferim servicii operator RSVTI in Bucuresti, Ilfov, Giurgiu cu ingineri profesionisti; asiguram consultanta ISCIR, autorizam echipamente ISCIR, vize anuale personal stivuitoristi, fochisti, macaragii si instruire + eliberare adeverinta manevranti. site web: www.rsvtibucuresti.com.ro

Bucuresti Servicii
 • Societatea se ocupa cu prestari de servicii pentru unitati bugetare si particulare, in urmatoarele domenii: - Securitate si sanatate in munca - Situatii de urgenta - ISCIR - RSVTI - Verificari electrice PRAM

Bucuresti Servicii
 • Va oferim servicii profesionale pentru siguranta afacerii dumneavoastra, protectia muncii, psi, medicina muncii, facility management, autorizare / reautorizare personal, servicii de operator RSVTI-ISCIR, securitate si sanatate in munca.

Bucuresti Servicii
 • Cabinet Psihologic Valcu Elena Gabriela presteaza servicii de psihologie clinică şi psihologia muncii Servicii de consiliere si testare psihologica; psihodiagnostic si avize psihologice pentru angajare; coaching si formare profesionala. Psiholog Elena Gabriela Valcu

Galati Servicii
 • Level Up Learning furnizeaza cursuri de calificare acreditate in domenii diverse precum: constructii, mecanica, instalatii, cadastru ingrijirea de specialitate a bolnavilor si persoanelor varstnice, resurse umane, alimentatie publica, contabilitate, protectia mediului, infrumusetare, fara a ne limita, insa, la cele descrise.

Bucuresti Servicii
 • Prezenti pe piata serviciilor tehnice din 1993. Avem peste 400 clienti permanenti prin contracte de tip a � �abonamenta � � in domeniile: securitatea muncii, situatii de urgenta, protectiea mediului, ISCIR, verificari electrice. Detinem o tipografie pentru lucrari pe suport de hartie.

Arad Servicii
 • Alsting Timserv SRL este producator, importator si distribuitor a stingatoarelor de incendiu si a intregii game de produse, echipamente si accesorii din domeniul P.S.I. Suntem autorizati in exercitarea de lucrari in domeniul situatiilor de urgenta: intocmire documentatii, servicii de verificare si intretinere a echipamentelor si instalatiilor de lupta si protectie impotriva incendiilor, intocmire planuri de evacuare, etc.

Timisoara Producator
 • Sc Intersafety Srl va ofera servicii de consultanta si instruire in domeniul protectiei muncii; servicii de consultanta si instruire in domeniul situatiilor de urgenta; servicii de supraveghere si verificare tehnica ISCIR; verificari Pram. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon: 0766234502.

Iasi Servicii
 • HR & Safety Consulting Team este un serviciu extern de specialitate pentru prevenire si protectie privind securitatea si sănătatea in munca (protectia muncii) şi apararea impotriva incendiilor (PSI) si a resurselor umane.

Bucuresti Servicii
 • Biac Bucuresti va ofera servicii integrate de S.S.M. și S.U. Ia masuri sa previi suferinte umane, amenzi usturatoare, litigii, pierderi materiale, pierderi de timp, pierderi de resurse. Externalizare Completa SSM si SU. Cel Mai bun pret. Cere Acum Oferta!

Bucuresti Servicii
 • Societatea noastra ofera servicii in domeniul SSM si PSI,la preturi convenabile. Societatea are in componenta un evaluator de riscuri si doi specialisti SSM va pot reprezenta firma dumneavoastra in relatia cu inspecorii ITM.

Bucuresti Servicii
 • Societatea Sc Erius M&C SRL este o societate atent supravegheata a unor profesionisti cu experienta in domeniul echipamentelor individuale de lucru. La preturi reduse! Colaborarea cu partenerii de prestigiu, atat furnizori cat si clienti reprezinta o carte de vizita importanta pentru viitorii nostri colaboratori. • Protectia este un factor important in desfasurarea in deplina siguranta si confort a activitatii societatilor dumneavoastra. • Produsele comercializate se ridica la standardele cele mai înalte si sunt in vigoare cu reglementarile Uniunii Europene. Fata de clientii nostri garantam un raport calitate/ pret corect si servicii post-vânzare excelente. Alegerea dumneavoastra de a deveni colaboratorul societatii noastre reprezinta o mare onoare pentru noi! Cumpara direct de la sursa! www.echipamentelucru.ro

Bucuresti Distribuitor
 • Sc Protectsim Company Srl este o societate infiintat in anul 2007 si este abilitata de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale sa presteze servicii in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca si Situatii de Urgenta. Protectsim oferă laolaltă pasiune si inteligență, pentru a ințelege cum securitatea in muncă reprezintă nucleul unei afaceri solide. Misiunea noastră este de a oferi clienților noștri soluțiile de care aceștia au nevoie. De asemenea, va mai oferim un pachet complet de servicii care cuprinde: medicina muncii, echipamete de protectie, cercetarea accidentelor de munca, consultanta pentru gestionarea deseurilor. Membrii societatii detin o vasta experienta (peste 20 ani) precum si solide cunostinte legislative in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca si Situatiilor de Urgenta/PSI (Prevenirea si stingerea incendiilor). Protectsim Company ofera clientilor sai cele mai mici tarife de pe piata. Contactati-ne si va veti convinge.

Bucuresti Servicii
 • “Serviciu extern de prevenire si protectie” Va ofer servicii complete, in domeniile SSM si PSI: -evaluarea riscurilor de accidentare si imbolnavire profesionala; -elaborarea, actualizarea planului de prevenire si protectie; -întocmire instrucţiuni proprii (specifice)pentru fiecare loc de munca; -instruire personal (IIG) participare instruire periodica; -efectuarea tuturor activitatilor specifice de prevenire si protectie, in domeniile securitatii si sanatatii in munca, si situatiilor de urgenta (PSI) conf.L 319/2006 si 307/2006. Un raport CALITATE/PRET f.bun ptr.clientii nostrii.

Sibiu Servicii
 • Înființata in anul 1993 SC Libertatea SRL situată in Targoviste, bulevardul Eroilor, numărul 3, distribuie produse petroliere si GPL Pplus si o gama variata de piese si uleiuri pentru automobile si tractoare.

Targoviste Servicii
 • Ca și PFA lucrez în domeniu de ani de zile. Multe cazuri am avut și am văzut, multe discuții am avut cu inspectori și auditori, nenumărate ori am avut nopți albe înaintea unui control sau audit... Și mie îmi era mai ușor, dacă cineva îmi dădea un sfat sau o mână de ajutor, ce vă ofer eu acum. Dacă sunteți administratorul unei IMM, sau o persoană desemnată, doriți să vă documentați pe linia de SSM (protcția muncii) – Evaluarea riscurilor profesionale – SU (PSI) – Atunci sunteți la locul cel mai potrivit. Sediul meu este în Oradea, dar sunt onorată să colaborez şi să am ca şi parteneri firme din zone limitrofe. Scopul final, este de a oferi solicitanţilor soluţii profesionale la un nivel atât de înalt, încât munca investită să se reflecte în rezultatele obţinute de solicitant.

Oradea Servicii
 • Intreprinderea individuala Ii Patca I Samoil, este inregistraata in 2014, cu sediul Oradea, str. Doina, nr.13, bl.d75, et.2, ap.12, domeniu de activitate principal CAEN 7490 - prestari servicii in domeniul SSM, RSVTI, PSI, evaluator de risc. Tel. 0745231183.

Oradea Servicii
 • Specialistii de la Electric Max executa la un inalt nivel de calitate instalatii electrice interioare, pentru locuinte, birouri, spatii comerciale si de productie, garantand respectarea tuturor normativelor in vigoare pentru instalatiile electrice executate. De cele mai multe ori electricianul nostru este solicitat pentru a repara defectiuni aparute la sistemul de iluminat, dar va putem ajuta de asemenea pentru cele mai diverse probleme. * Montarea tablourilor de sigurante * Repararea avariilor aparute in instalatia electrica * Schimbarea cablurilor * Montarea de aplice, lustre * Montarea de intrerupatoare si prize * Montarea de circuite noi si prize pentru consumatori sulimentari * Montarea de ventilatoare de baie * Mascarea cablurilor electrice, TV, internet * Inlocuirea becurilor si a lampilor cu neon * Montarea de sonerii * Reparatii si montarea de casete luminoase

Bucuresti Servicii