Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Servicii PSI, SSM si Protectia Muncii - Servicii: 260 companii
 • Blaise-Das S.R.L. ofera in domeniul protectia muncii consultanta de specialitate pe probleme de sanatatea, securitatea si protectia muncii in conformitate cu normele metodologice de aplicare a prevederilor din Legea legata de sanatatea, securitatea si protectia muncii Nr. 319/2006. Oferim servicii complete de consultanta Mediu, SSM, PSI, resurse umane 22 ani de experienta in domeniul protectiei muncii

Arad Servicii
 • Sc Piramide Global Srl ofera servicii/consultanta in domeniul comercial,  privat (cabinet medical, gradinita, scoala privata, camin de batrani etc) alimentatie publica, (restaurant, catering, cantina, cofetarii, laboratoare de patiserie, fabrici de productie etc..), autorizatii de construire civil, industrial, comert, reclama luminoasa, terasa certificat de urbanism/avize, autorizatii / negatie - DSP DSP, mediu, ISU, primarie, managementul deseurilor, proiectare constructii civile, industriale, comercial, managementul deseurilor HG 856 / 2008. Pentru mai multe informatii despre serviciile noastre nu ezitati sa ne contactati la tel 076 101 5148.

Sector 3 Servicii
 • VIS QMS Consultancy Srl este un Serviciu Extern de Prevenire si Protectie (abilitat de catre Inspectoratul Teritorial de Munca) care vine in sprijinul companiilor si institutiilor cu servicii complete de Sanatate si securitate in munca (SSM) si Situatii de urgenta (PSI, PC), respectand reglementarile legislatiei in vigoare. Asiguram consultanta pe intreaga durata a contractului si reprezentare in cazul controalelor organizate de catre organele abilitate..

Sat Valea Ierii, Com. Valea Ierii Servicii
 • Bine ati venit pe pagina cabinetului nostru de psihologie. De 20 de ani ne ocupam cu pasiune si profesionalism de imbunatatirea sanatatii psihicului uman prin cursuri si programe de dezvoltare personala, Life Coach, Psihoterapie, Consiliere, Asistenta psihologica pentru depresie, anxietate, atacuri de panica, dependenta de alcool, dependenta de droguri, adictii si testari psihologice pentru Aviz psihologic permis port arma, letala, ne letale vanatoare, aviz psihologic Obtinere permis de conducere, Aviz psihologic adoptie, aviz psihologic permis Ambarcatiune cu motor si vele, Psihologia Muncii, aviz psihologic integritate, Evaluare clinica Gafts, MMS referat comisie handicap, aviz psihologic soferi profesionisti siguranta circulatiei.

Bucuresti Servicii
 • SpeedFire.ro - Servicii Private pentru Situatii de Urgenta Specializare in lupta cu prevenirea si stingerea riscurilor de incendiu. Speed Fire Protection se ocupa de proiectare, va ofera consultanta si toate demersurile necesare pentru avizarea PSI si autorizarea PSI. Experienta noastra in domeniul de securitate la incendiu va va ajuta sa obtineti toate aceste autorizatii si avize necesare in cel mai scurt timp de la depunerea documentatiei de autorizatie de securitate la incendiu si aviz de securitate la incendiu. Va punem la dispozitie stingatoare de incendiu si accesorii PSI, stingatoare de incendiu cu pulbere, stingatoare de incendiu cu spuma, stingatoare de incendiu cu gaz, furtunuri de refulare de toate tipurile si accesorii psi, hidranti de incendiu de toate tipurile, cutii hidranti, pichete psi, materiale si accesorii destinate prevenirii si stingerii incendiilor. Gama completa de servicii si echipamente pentru situatii de urgenta. Prevenire si stingere incendii BUCURESTI Consultanta psi BUCURESTI Servicii pompieri BUCURESTI Distributie psi BUCURESTI Sisteme psi BUCURESTI Stingatoare incendiu BUCURESTI Echipamente si accesorii psi BUCURESTI https://speedfire.ro/

Bucuresti Servicii
 • SSMPSI Expert vine in sprijinul companiilor cu solutii complete pentru companii pe linie de SSM - SU PSI, Coordonare SSM de Santier. Documentatia Tehnica de Specialitate de SSM si SU pe care o facem pe baza de proceduri, ofera protectie completa partenerilor nostri din portofoliu. Oferim instruirea (multimedia) a angajatilor pe diverse domenii de activitate, consultanta pe intreaga durata a contractului si reprezentare in cazul controalelor organizate de catre organele de control, sau in caz de accidente de munca. Suntem abilitati de catre ITM. Oferim servicii profesionale prin intermediul unei Echipe de Experti si Inspectori de specialitate cu o vasta experienta in domeniu, peste 10 - 15 ani. Despre Noi: Noi cei de la SSMPSI, suntem ca o familie si actionam ca un intreg. Suntem alaturi de clientii nostri la orice eveniment pe linie de SSM si SU, Control sau Accidente de munca. Actionam din inima si cu pasiune, cu fiecare persoana cu care interactionam. Inainte sa fim Experti cu o vasta experienta in domeniu, suntem oameni. Mereu alaturi de clienti nostri. Misiunea: Sa fim alegerea antreprenorilor la nivel national pe linie de Securitatea Muncii si SU PSI. Viziunea: Lider national si partener de incredere al companiilor. Valori: Determinare - Flexibilitate - Operabilitate - Onestitate

Bucuresti Servicii
 • Societatea Munco Protect Autentic SRL, este abilitata de MMFPS cu certificatul de abilitare nr. 79 /2013, dispune de personal tehnic calificat, cu experienta, asigurand lucrari si servicii de calitate la nivelul standardelor nationale si europene in vigoare. De asemenea, a creat o aplicatie online pentru evaluarea riscurilor, care ofera urmatoarele beneficii: -Sistem de evaluare bazat pe liste de verificare (peste 58 de liste generale si specifice, cu posibilitate de extindere). -Masuri predefinite pentru riscurile identificate (cu posibilitate de extindere) -Posibilitate de clonare a riscurilor de la posturi existente(din cadrul contului tau) -Rapiditate in evaluarea riscurilor -Reevaluari nelimitate pe post potrivit COR, nu pe departamente -Interfata simpla (se adapteaza automat pentru utilizare pe dispozitive mobile) -Generare automata a planului de prevenire si protectie -Evidenta zonelor cu risc ridicat si specific -Publicarea lucrarii de evaluare a riscului de accidentare si imbolnavire profesionala, in format PDF.

Arad Servicii
 • Societatea Comercială Maria Securitate S.R.L. s-a constituit pentru a funcționa, in primul rand, ca serviciu extern de prevenire și protecție in domeniul securității și sănătății in muncă, avand ca obiect principal de activitate cod CAEN 7490 - alte activități profesionale, științifice și tehnice n.c.a. De asemenea, ca domenii și activități auxiliare, societatea mai are inscrise in "Actul Constitutiv" codurile 8425 - activități de luptă impotriva incendiilor și de prevenire a acestora și 8559 - alte forme de invățămant n.c.a. Societatea are asociat unic, un singur administrator, acesta fiind și conducătorul serviciului de prevenire și protecție. Gabriel Silviu Țuțuianu, conducătorul serviciului extern de prevenire și protecție in domeniul securității și sănătății in muncă, este absolvent al Academiei Tehnice Militare și licențiat in inginerie profilul "geniu" al Universității Naționale de Apărare "Carol I" cu diplomă de master in domeniul "stiințe militare și informații", programul de studii "securitate și apărarea", al cursului postuniversitar organizat de "Centrul de perfecționare in asigurarea calității și certificarea auditorilor" din "Universitatea Politehnică București" - "Auditul securității, sănătății in muncă și evaluarea riscurilor", absolvent al cursurilor de formare profesionala a adulților pentru ocupațiile de "specialist in domeniul securității și sănătății in munca, cadru tehnic cu atribuții in domeniul prevenirii și stingerii incendiilor și formator. Experiența dobandită atat in mediul militar cat și in cel civil in domeniul tehnico-ingineresc, in cele ale protecției muncii, apărării impotriva incendiilor, ISCIR și metrologiei legale, precum și ca formator pentru cursurile de securitate și sănatate in muncă organizate in cadrul proiectului cofinanţat din FONDUL SOCIAL EUROPEAN prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013, Axa prioritară 6 "Promovarea incluziunii sociale", relevă competența profesională a acestuia. Principalele activități prestate sunt cele descrise de art. 15(1) alin. 1-33, Cap. III, din H.G. 1425/2006, actualizată, privind normele metodologice de aplicare a prevederilor Legii securității și sănătății in muncă nr. 319/2006, precum și de art. 27(1) alin. a-f, Cap. II, din Legea nr.307/2006, actualizată, privind apărarea impotriva incendiilor.

Bucuresti Servicii
 • Aerosting este o companie noua pe piata, insa in cadrul acesteia activeaza personal cu o experienta de peste 15 ani in domeniu, experienta castigata prin activitate profesionala la firmele producatoare de stingatoare. Specialistii nostri desfasoara activitati de proiectare si productie pentru accesorii P.S.I. care se importau in trecut la costuri ridicate, venind astfel in sprijinul beneficiarilor interni dar si al furnizorilor de echipamente P.S.I. cu care intretinem si dezvoltam relatii de colaborare fructuoase.

Bacau Producator
 • Consultanta legislativa si prestari servicii in domeniul securitatii si sanatatii in munca, conform prevederilor Art. 15 (1) din Normele Metodologice de aplicare a Legii Securitatii si sanatatii in munca nr. 319/2006, aprobate prin HG 1425/2006, in calitate de Serviciu Extern de prevenire si protectie. -identificarea pericolelor si intocmirea evaluarii de riscuri pentru fiecare loc de munca/ post de lucru; -intocmire a planului de prevenire si protectie in urma evaluarii factorilor de risc; -intocmire a instructiunilor proprii; -intocmire tematici de instruire, pentru toate fazele de instructaj (introductiv general,la locul de munca si periodic); -supravegherea starii de sanatate a lucratorilor; -consultanta de specialitate pentru cercetarea accidentelor de munca; -consultanta in relatia cu ITM; -actualizare permanenta a legislatiei. CONSULTANTA LEGISLATIVA SI PRESTARI SERVICII IN DOMENIUL SITUATIILOR DE URGENTA, conform prevederilor Ordinului 163/2007 pentru aprobarea Normelor Generale de aparare impotriva incendiilor. -intocmire plan de evacuare; -intocmire plan de interventie; -intocmire instructiuni specifice; -intocmire tematici de instruire; -efectuarea instructajului( introductiv general, la locul de munca si periodic); -consultanta de specialitate pentru apararea impotriva incendiilor; -consultanta de specialitate in relatia cu ISU ( Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta); -exercitii si demonstratii practice; -intocmirea actelor de autoritate PSI; -actualizare permanenta a legislatiei. EVALUAREA NIVELULUI DE RISC/SECURITATE la locurile de munca conform prevederilor Legii Securitatii si sanatatii in munca nr. 319/2006 si a standardelor OHSAS 18001 si OHSAS 18002 in vederea implementarii sistemului de management integrat calitate, mediu, securitate.

Bucuresti Servicii
 • Sc. Iasiro Prest Srl. Iasi vine in sprijinul intreprinzatorilor oferind un pachet de servicii complete, realizate de personal calificat, care sa inlesneasca derularea activitatilor si afacerii dumneavoastra. Multe societati au descoperit deja ca abordarea acestor domenii, intr-un mod specific locului lor de munca, permite angajatorilor si angajatilor sa obtina rezultate mai bune pentru ei insisi, pentru afacere si pentru clientii lor. De aceea va stam la dispozitie cu personal calificat si servicii de calitate la preturi accesibile. - Consultanta in Domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca (Protectia Muncii). - Consultanta in Domeniul Situatiilor de Urgenta (P.S.I.). - Evaluarea riscurilor de accidentare si imbolnavire profesionala. - Panouri de semnalizare conform H.G. 971/2006. Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati.

Iasi Servicii
 • Ofertă: - Servicii de bază pentru activitatea de securitate şi sănătate în muncă: 1. Identificarea tuturor deciziilor care trebuiesc date pe persoane în acest domeniu pentru a asigura o bună organizare a activităţii respectând totodată şi principiile de bază ale legislaţiei; 2. Realizarea unui plan şi a unui grafic de instruire a angajaţilor atât din punct de vedere legislativ cât şi din punct de vedere al condiţiilor de prioritizare cerute de angajator; 3. Realizarea instruirii faptice la data convenită prin graficul de instruire şi apropat de angajator; 4. Completarea fişelor de instruire conform legislaţiei în vigoare; 5. Demersurile privind anunţarea în termenul legal a Inspecţiei Muncii cât şi Direcţiei de Accidente de Muncă şi Boli Profesionale, a tuturor accidentelor de muncă. -Servicii de Supravegherea şi Verificarea Tehnică Instalaţiilor - RSVTI: 1. Identificarea şi înregistrarea echipamentelor/ instalaţiilor din domeniul ISCIR, precum şi transmiterea acestor date spre înregistrare la Inspecţia Teritorială ISCIR de care aparţine; 2. Supravegherea lucrărilor de întreţinere şi reparaţie a echipamentelor/instalaţiilor din domeniul ISCIR pe care le au în evidenţă, să fie efectuate cu respectarea prescripţiilor tehnice de către persoane juridice autorizate ISCIR; 3. Asigurarea urmăririi şi pregătirii instalaţiilor / echipamentelor pentru verificări tehnice oficiale şi după caz, participarea activă la efectuarea lor, procese verbale de verificare tehnică şi examinare în mod regulat a registrului de evidenţă a funcţionării echipamentelor/instalaţiilor. -Servicii Profesionale de Consultanţă şi Audit în Domeniul Standardelor ISO: 1. Consultanţă în implementarea sistemelor de management integrat; 2. Sistem de management al calităţii ISO 9001:2008; 3. Sistem de management de mediu SR EN 14001:2005; 4. Sistem de management al sănătăţii şi securităţii ocupaţionale OHSAS 18001:2007; 5. Responsabilitate Socială SA 8000.

Bucuresti Servicii
 • Consultanta in protectia muncii si psi-situatii de urgenta Societatea noastra este abilitata de inspectoratul teritorial de munca Bucuresti. Societatea noastra va pune la dispozitie urmatoarele servicii: - Servicii de securitate-sanatate in munca - SSM(Protectia muncii). - Servicii de situatii de urgenta - PSI. Pentru serviciile de Securitate-Sanatate in Munca, oferim: a�� Identificarea pericolelor si evaluarea riscurilor in conformitate cu cerintele Legii nr.319/2006-art.7 (4) lit. a; art.12(1) lit.A si H.G.1425/2006 art 15 pct.1; a�� Intocmire documentatie SSM in conformitate cu prevederile H.G.1425/2006 art.15; a�� Efectuarea Instruirii Introductiv Generale la toate categoriile de personal; a�� Asistenta tehnica in vederea efectuarii instruirii la locul de munca in conformitate cu cerintele legale; a�� Asistenta tehnica in vederea efectuarii instruirii periodice si testarii lucratorilor in conformitate cu cerintele legale a�� Audit periodic in conformitate cu cerintele legale; a�� Asistenta tehnica pentru organizarea, dupa caz, a Comitetului de Securitate si Sanatate in Munca si Serviciului Intern de Prevenire si Protectie. (Pentru un numar de peste 50 de angajati); a�� Participarea la cercetarea evenimentelor conform competentelor prevazute de HG 1425; Pentru serviciile de Situatii de Urgenta - PSI, oferim: a�� Identificarea si evaluarea riscului de incendiu conform legii 307/2006 art.19; a�� Intocmirea documentatiei de organizare in caz de incendiu si protectie civila; a�� Realizarea planului de evacuare; a�� Realizarea tematicii anuale de instructaj; a�� Plan de interventie; a�� Efectuarea Instruirii Introductiv Generale la toate categoriile de personal (conform OMAI 786/2005); a�� Asistenta tehnica in vederea efectuarii instruirii la locul de munca in conformitate cu cerintele legale (conform OMAI 786/2005); a�� Asistenta tehnica in vederea efectuarii instruirii periodice si testarii lucratorilor (conform OMAI 786/2005); a�� Audit periodic conform OMAI 163/2007; a�� Exercitii de evacuare; a�� Reprezentare la inspectii ale autoritatilor.

Bucuresti Servicii
 • Suntem o echipa motivata si tanara aflata intr-un proces consultativ permanent menit sa ofere cele mai bune solutii in domeniul resurselor umane si protectiei muncii pentru clientii nostri. Succesul solutiilor noastre consta in relatia de incredere dezvoltata cu clientii, dar si din pretuirea valorilor ca sinceritatea, parteneriatul de lunga durata, dinamismul, confidentialitatea. Ne bazam pe externalizarea serviciilor de resurse umane si protectia muncii ca fiind unica varianta capabila sa produca o specializare riguroasa si eficienta.         Raspundem asteptarilor clientilor nostri intr-o maniera inovativa, practica si orientata spre rezultate si propunem solutii personalizate si accesibile in functie de caracteristicile si realitatile fiecarei societati in parte.

Bucuresti Servicii
 • Prestari servicii pentru: - Organizarea activitatii de Securitate si Sanatate in Munca in conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare; - Identificarea si Evaluarea factorilor de risc de accidentare si/sau imbolnavire profesionala - Intocmirea Planului de prevenire si protective - Cercetarea accidentelor cu incapacitate temporara de munca - Coordonarea de securitate si sanatate pentru santierele temporare si mobile In afara acestor servicii societatea noastra mai poate asigura: - Consultanta in domeniul Situatiilor de Urgenta (PSI); - Cnsultanta in domeniul ISCIR; - Consultanta in vederea certificarii sistemelor ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 22000/HACCP. Multumim! Site: www.xac.ro

Sector 3 Servicii
 • Cauti servicii de protectia muncii in Timisoara, dar si servicii de SSM? Nu stii exact care sunt documentele de care ai nevoie pentru a nu avea probleme din punct de vedere al Securitatii si Sanatatii in Munca si/sau a Prevenirii si Stingerii Incendiilor? Ai ajuns unde trebuie! Echipa SSMzone iti ofera consultanta Protectia Muncii, SSM si PSI in toate domeniile de activitate.

Sat Cerneteaz, Comuna Giarmata Servicii
 • Societatea Favorit Fire Consult Srl desfasoara activitati de prestari servicii si consultanta in domeniul Situatiilor de Urgenta: - indrumarea conducatorului institutiei in vederea obtinerii avizelor, autorizatiilor de securitate la incendiu. - intocmirea planurilor de evacuare in caz de incendiu, reactualizare a acestora periodica, in functie de situatia operativa din teren. - marcarea zonelor cu pericol, conform standardelor in vigoare, cu indicatoare de securitate adecvate situatiei si specificului domeniului de activitate. - elaborarea, aprobarea si aducerea la cunostinta a actelor de autoritate: decizii, dispozitii, hotarari si altele asemenea, prin care se stabilesc raspunderi pe linia apararii impotriva incendiilor; - constituirea dosarului de organizare activitate pe linia situatiilor de urgenta - planificarea si executarea de controale proprii periodice, cel putin unul pe trimestru, in scopul depistarii, cunoasterii si inlaturarii oricaror stari de pericol care pot favoriza initierea sau dezvoltarea incendiilor;

Sat Stancuta, Com.Stancuta Servicii
 • ATC BEST IDEAS - este o firma tanara care are ca obiect de activitate consultanta in domeniul relatiilor publice si al comunicarii cod CAEN 7022. Detalii servicii oferite Decizii de numire in functie a lucratorilor desemnati; Program de instruire-testare la nivelul societatii in domeniul securitatii si sanatatii in munca; Instructiuni proprii in domeniul securitatii si sanatatii in munca; Instructiuni proprii pentru acordarea primului ajutor in caz de accidentare; Tematici de instructaj privind activitatile desfasurate in cadrul companiei; Intocmirea normativului intern de acordare a echipamentului individual de protectie (stabilirea tipului de echipament de protectie necesar, pe activitati, si dotarea lucratorilor cu echipament de protectie); Administrarea activitatii de medicina a muncii (programarea controlului medical obligatoriu si suplimentar); Intocmirea fiselor individuale de instructaj in domeniul securitatii si sanatatii in munca; Organizarea, efectuarea si supravegherea activitatii de instructaj in domeniul securitatii si sanatatii in munca: instructajul introductiv general, instructajul la locul de munca, instructajul periodic, respectiv instructajul la reluarea activitatii; Semnalizarea la locul de munca a pericolelor de accidentare, a cailor de evacuare, amplasarea truselor de prim ajutor; Evidenta accidentelor de munca, a incidentelor periculoase si a bolilor profesionale; Organizarea comitetului de sanatate si securitate in munca; Propuneri de masuri cu caracter tehnic, organizatoric si de alt tip, care trebuie luate pentru evitarea pericolului grav si iminent, stabilirea zonelor cu risc ridicat si specific; Reprezentarea companiei in situatii de control din partea organelor competente ale ITM; Aprovizionare cu materiale obligatorii: truse sanitare de prim ajutor, echipamente de protectie pentru lucratori; Consultanta privind Legea 319/2006 si normele de aplicare.

Municipiul Giurgiu Servicii
 • Sc Romvodes Srl a fost infiintanta in anul 2008. Compania noastra ofera servicii de consultanta ISO 9001 / ISO 14001 / ISO 45001 / HACCP/ISO 22001 in vederea certificarii ISO conform cerintelor europene.

Municipiul Bucuresti Servicii
 • Oferim: -Suport si reprezentarea in fata organelor abilitate de control ale statului: Inspectoratul Teritorial de Munca (I.T.M) si Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta (I.G.S.U). -Suport si reprezentarea in fata auditorilor ISO 45001 Occupational Health & Safety Management, ISO 14001 Environmental Management

Brasov Servicii