Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
De la
Servicii PSI, SSM si Protectia Muncii - Servicii: 248 companii
 • Sc. Iasiro Prest Srl. Iasi vine in sprijinul intreprinzatorilor oferind un pachet de servicii complete, realizate de personal calificat, care sa inlesneasca derularea activitatilor si afacerii dumneavoastra. Multe societati au descoperit deja ca abordarea acestor domenii, intr-un mod specific locului lor de munca, permite angajatorilor si angajatilor sa obtina rezultate mai bune pentru ei insisi, pentru afacere si pentru clientii lor. De aceea va stam la dispozitie cu personal calificat si servicii de calitate la preturi accesibile. - Consultanta in Domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca (Protectia Muncii). - Consultanta in Domeniul Situatiilor de Urgenta (P.S.I.). - Evaluarea riscurilor de accidentare si imbolnavire profesionala. - Panouri de semnalizare conform H.G. 971/2006. Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati.

 • Ofertă: - Servicii de bază pentru activitatea de securitate şi sănătate în muncă: 1. Identificarea tuturor deciziilor care trebuiesc date pe persoane în acest domeniu pentru a asigura o bună organizare a activităţii respectând totodată şi principiile de bază ale legislaţiei; 2. Realizarea unui plan şi a unui grafic de instruire a angajaţilor atât din punct de vedere legislativ cât şi din punct de vedere al condiţiilor de prioritizare cerute de angajator; 3. Realizarea instruirii faptice la data convenită prin graficul de instruire şi apropat de angajator; 4. Completarea fişelor de instruire conform legislaţiei în vigoare; 5. Demersurile privind anunţarea în termenul legal a Inspecţiei Muncii cât şi Direcţiei de Accidente de Muncă şi Boli Profesionale, a tuturor accidentelor de muncă. -Servicii de Supravegherea şi Verificarea Tehnică Instalaţiilor - RSVTI: 1. Identificarea şi înregistrarea echipamentelor/ instalaţiilor din domeniul ISCIR, precum şi transmiterea acestor date spre înregistrare la Inspecţia Teritorială ISCIR de care aparţine; 2. Supravegherea lucrărilor de întreţinere şi reparaţie a echipamentelor/instalaţiilor din domeniul ISCIR pe care le au în evidenţă, să fie efectuate cu respectarea prescripţiilor tehnice de către persoane juridice autorizate ISCIR; 3. Asigurarea urmăririi şi pregătirii instalaţiilor / echipamentelor pentru verificări tehnice oficiale şi după caz, participarea activă la efectuarea lor, procese verbale de verificare tehnică şi examinare în mod regulat a registrului de evidenţă a funcţionării echipamentelor/instalaţiilor. -Servicii Profesionale de Consultanţă şi Audit în Domeniul Standardelor ISO: 1. Consultanţă în implementarea sistemelor de management integrat; 2. Sistem de management al calităţii ISO 9001:2008; 3. Sistem de management de mediu SR EN 14001:2005; 4. Sistem de management al sănătăţii şi securităţii ocupaţionale OHSAS 18001:2007; 5. Responsabilitate Socială SA 8000.

 • Consultanta in protectia muncii si psi-situatii de urgenta Societatea noastra este abilitata de inspectoratul teritorial de munca Bucuresti. Societatea noastra va pune la dispozitie urmatoarele servicii: - Servicii de securitate-sanatate in munca - SSM(Protectia muncii). - Servicii de situatii de urgenta - PSI. Pentru serviciile de Securitate-Sanatate in Munca, oferim: a�� Identificarea pericolelor si evaluarea riscurilor in conformitate cu cerintele Legii nr.319/2006-art.7 (4) lit. a; art.12(1) lit.A si H.G.1425/2006 art 15 pct.1; a�� Intocmire documentatie SSM in conformitate cu prevederile H.G.1425/2006 art.15; a�� Efectuarea Instruirii Introductiv Generale la toate categoriile de personal; a�� Asistenta tehnica in vederea efectuarii instruirii la locul de munca in conformitate cu cerintele legale; a�� Asistenta tehnica in vederea efectuarii instruirii periodice si testarii lucratorilor in conformitate cu cerintele legale a�� Audit periodic in conformitate cu cerintele legale; a�� Asistenta tehnica pentru organizarea, dupa caz, a Comitetului de Securitate si Sanatate in Munca si Serviciului Intern de Prevenire si Protectie. (Pentru un numar de peste 50 de angajati); a�� Participarea la cercetarea evenimentelor conform competentelor prevazute de HG 1425; Pentru serviciile de Situatii de Urgenta - PSI, oferim: a�� Identificarea si evaluarea riscului de incendiu conform legii 307/2006 art.19; a�� Intocmirea documentatiei de organizare in caz de incendiu si protectie civila; a�� Realizarea planului de evacuare; a�� Realizarea tematicii anuale de instructaj; a�� Plan de interventie; a�� Efectuarea Instruirii Introductiv Generale la toate categoriile de personal (conform OMAI 786/2005); a�� Asistenta tehnica in vederea efectuarii instruirii la locul de munca in conformitate cu cerintele legale (conform OMAI 786/2005); a�� Asistenta tehnica in vederea efectuarii instruirii periodice si testarii lucratorilor (conform OMAI 786/2005); a�� Audit periodic conform OMAI 163/2007; a�� Exercitii de evacuare; a�� Reprezentare la inspectii ale autoritatilor.

 • Suntem o echipa motivata si tanara aflata intr-un proces consultativ permanent menit sa ofere cele mai bune solutii in domeniul resurselor umane si protectiei muncii pentru clientii nostri. Succesul solutiilor noastre consta in relatia de incredere dezvoltata cu clientii, dar si din pretuirea valorilor ca sinceritatea, parteneriatul de lunga durata, dinamismul, confidentialitatea. Ne bazam pe externalizarea serviciilor de resurse umane si protectia muncii ca fiind unica varianta capabila sa produca o specializare riguroasa si eficienta.         Raspundem asteptarilor clientilor nostri intr-o maniera inovativa, practica si orientata spre rezultate si propunem solutii personalizate si accesibile in functie de caracteristicile si realitatile fiecarei societati in parte.

 • Prestari servicii pentru: - Organizarea activitatii de Securitate si Sanatate in Munca in conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare; - Identificarea si Evaluarea factorilor de risc de accidentare si/sau imbolnavire profesionala - Intocmirea Planului de prevenire si protective - Cercetarea accidentelor cu incapacitate temporara de munca - Coordonarea de securitate si sanatate pentru santierele temporare si mobile In afara acestor servicii societatea noastra mai poate asigura: - Consultanta in domeniul Situatiilor de Urgenta (PSI); - Cnsultanta in domeniul ISCIR; - Consultanta in vederea certificarii sistemelor ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 22000/HACCP. Multumim! Site: www.xac.ro

 • Sc Silviu-8 Prodserv Impex Srl este o societate cu raspundere limitata, persoana juridica romana, care isi desfasoara activitatea in conformitate cu actul constitutiv. Sediul societatii este in Bucuresti, sector 5. Obiectul principal de activitate al societatii este 7490 - alte activitati profesionale, stiintifice si tehnice n.c.a. Societatea desfasoara activitatile de prevenire si protectie in domeniul sanatati si securitatii in munca, pentru care este abilitata de MINISTERUL MUNCII, FAMILIEI, PROTECTIEI SOCIALE SI PERSOANELOR VARSTNICE- COMISIA DE ABILITARE A ITM BUCURESTI. In domeniul situatiilor de urgenta avem personal calificat -CADRU TEHNIC PSI, INSPECTOR PROTECTIE CIVILA.

 • Brege Bujor PFA va ofera servicii de: Manager si Auditor mediu si deseuri Specialist P.S.I. si S.U. Specialist, Evaluator si Auditor S.S.M. si S.U. Responsabil protectia datelor Trainer si Coach Evaluator competente profesionale Manager transport.

 • Operator RSVTI autorizat ISCIR oferim servicii complete RSVTi, autorizari ISCIR echipamemte sub presiune, echipamente de ridicat, macarale, nacele, stivuitoare, lize electice si manuale, poduri rulante, PRBuri.

 • Firma noastra se ocupa cu prestari servicii si consultanta in domeniul SSM/PSI/mediu, efectuam evaluari de risc/planuri de interventie PSI/acte regelementate de legile in vigoare pe linie SSM/PSI/mediu. Contact: 0745187165

 • Famo Consulting va ofera consultanta profesionista in Securitatea si Sanatatea in Munca (Protectia Muncii) si Apararea Impotriva Incendiilor (PSI - SU). Serviciile noastre includ: - intocmire dosar complet SSM si SU; - instruirea personalului in conformitate cu legislatia in vigoare; - cercetarea accidentelor de munca; - coordonare santiere in conformitate cu HG 300/2006; - efectuarea controalelor medicale necesare si obtinerea avizelor necesare pentru personal; Cu ajutorul partenerilor nostri va putem oferi si urmatoarele servicii: - consultanta protectia mediului si gestionare deseuri; - verificari PRAM; - servicii RSVTI; - masuratori microclimat; - cursuri specializate din domeniul SSM; - cursuri de Prim Ajutor; Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata Mobil: +40721.879.339

 • Safety1st Test Srl este companie cu un nivel de calificare superior. Avem un background de peste 16 ani de cercetare in domeniul SSM, credem ca a preveni este principalul aspect al sigurantei la locul de munca. Misiunea noastra este sa furnizam solutiile cele mai potrivite pentru companii care la randul lor le pot implementa in politica proprie privind protectia securitatii si sanatatii lucratorilor lor.   In calitate de consultanti ne orientam spre furnizarea solutiilor integrate si personalizate, cu obiectivul de a fi partener specializat si independent, capabil de a aduce valoare adaugata si de a gestiona sanatatea profesionala pe criterii stricte de rentabilitate si eficacitate.

 • Centrul Medical AlfaMed SRL cu sediul in Timisoara, Str. Gheorghe Lazar, Nr. 42, ofera servicii complete de medicina muncii la cele mai inalte standarde. Oferta noastra de servicii este cea mai atractiva din zona de Vest. http://medicinamuncii-timisoara.ro/

 • Cu o experienta ce depaseste 15 ani in domeniul financiar, intelegem perfect necesitatile companiilor, astfel incat asiguram servicii complete de contabilitate, resurse umane, salarizare, protectia muncii si stingerea incendiilor, ce va garanteaza o evolutie sigura si eficienta pentru a desfasura operatiunile locale sau internationale.

 • Suntem un serviciu extern de prevenire si protectie cu o strategie bine pusa la punct avand peste 10 ani de experienta in domeniu. Dezvoltam parteneriate de lunga durata oferind seriozitate si respect clientilor nostri. In spatele acestei firme puternice sta un management activ si o echipa unita, formata din profesionisti ce isi doresc a fi mereu cei mai buni pentru clientii nostri. Detinem aptitudinile necesare si dispunem de mijloace personale si profesionale adecvate conform cerintelor legale in vigoare. Folosim un sistem informatic performant ceea ce asigura confidentialitatea si siguranta datelor dumneavoastra.

 • Compania noastra produce si furnizeaza aparate de protectie respiratorie izolante, autonome cu aer comprimat ce sunt utilizate pentru izolarea completa a respiratiei purtatorului fata de mediul ambiant in zone toxice, cu fum sau continut redus de oxigen.

 • Protectia-muncii.org este un serviciu extern abilitat in materie de securitate si sanatate in munca (SSM) si situatii de urgenta (PSI/SU) care organizeaza activitatile de protectia muncii si ofera consultanta in cadrul firmelor contractate. Construim strategii pentru fiecare domeniu de activitate si ajutam firmele sa: evite accidentele de munca, sa fie in regula din toate punctele de vedere in cazul controalelor din partea ITM si IGSU si eficientizam productivitatea angajatilor. La Protectia-muncii.org analizam obiectivele specifice business-ului dvs si coroboram creativitatea, pasiunea si atentia la detalii pentru a crea un mediu de lucru favorabil si indeplinind toate cerintele legale. Stim cum sa navigam in peisajul social atat de variat al zilelor noastre in care este din ce in ce mai greu sa atragi si sa mentii atentia. De aceea firmele au nevoie de un partener de comunicare ce le intelege business-ul si da dovada de ingeniozitate, expertiza si instrumente necesare pentru a castiga increderea angajatilor. Protectia-muncii.org stie ce si cum sa spuna, fie ca preia o firma de la 0 sau mediaza o situatie de criza. Atingerea productivitatii maxime a angajatilor dvs si lipsa accidentelor de munca este formula fundamentala a succesului unei firme. Protectia-muncii.org va ofera o gama larga de servicii cum ar fi: -asistenta pe linie de Securitate si Sanatate in Munca (SSM) -asistenta pe linie de Situatii de Urgenta (PSI) -asistenta in cazul controalelor din partea institutiilor abilitate -documentatie pe linie de Securitate si Sanatate in Munca (SSM) -documentatie pe linie de Situatii de Urgenta (PSI) -plan de evacuare -semnalizari SSM si PSI -evalurea riscurilor de accidentare pentru fiecare post -cursuri de prim ajutor -medicina muncii -buletine PRAM.

 • Pluster Protect este o companie nou infiintata, dar cu un capital uman cu o veche traditie pe piata PSI din Romania, din anul 1991. Compania noastra comercializeaza echipamente PSI, echipamente de protectia muncii si intocmeste documentatia necesara pentru obtinerea autorizatiei de securitate la incendiu.

 • Societatea a fost infiintata in anul 2010 si a crescut    progresiv, prin perseverenta, implicare si seriozitate. Societatea dispune de personal calificat, certificat, specializat si cu o vasta experienta in domeniul protectiei mediului, tehnici moderne de elaborare, prezentare a documentatiilor, tratand cu cea mai mare seriozitate problemele cu care societatile se confrunta. Organizarea activitatii de protectia mediului intr-o societate si intocmirea documentatiilor presupune un nivel ridicat de competenta in consultanta, experienta in lucru cu autoritatile locale si societatile private, cat si cunostinte de legislatie. Promptitudinea si calitatea serviciilor furnizate, sustinute de o capacitate tehnica deosebita recomanda societatea ca fiind un partener de inalta clasa pentru clienti.

 • Gramocad S.r.l. va ofera serivcii de intocmire documentatie pentru obtinerea avizului de securitate la incendiu, intocmire documentatie pentru obtinerea autorizatiei de securitate la incendiu, intocmire scenariu de securitate la incendiu.

 • PIC Protect este o firma specializata in comercializarea si distributia echipamentelor de lucru si de protectie individuala. Pana la inceputul anului 2016, actuala echipa PIC Protect a performat in diverse companii de pe piata de echipamente de protectia muncii, acumuland cunostinte, dobandind abilitati, obisnuindu-se cu exigentele partenerilor. Dupa o experienta de peste 10 ani in piata de profil in care am invatat ca daca vrei sa construiesti un parteneriat durabil trebuie sa fii Profesionist, de Incredere si Consecvent, am hotarat sa redefinim standardele prin noi insine. Ne-am aventurat intr-un domeniu riscant care presupune, in primul rand, responsabilitate. Din partea noastra, din partea partenerilor, din partea colaboratorilor. Am preferat aceasta responsabilitate mai mult decat alternativa confortabila a unui domeniu lipsit de provocare. In momentul de fata ne testam limitele intr-o piata din ce in ce mai exigenta! Avem parteneriate ferme cu producatori consacrati atat la nivel national cat si international, avem o gama de cateva mii de produse si, din acest motiv, clienti multumiti de decizia de a lucra cu noi. Securitatea muncii nu e doar o obligatie legala - ea protejeaza, in primul rand, cea mai importanta resursa a unei companii: angajatii. Din acest motiv suntem dedicati imbunatatirii constante a produselor si serviciilor pe care le oferim. Ne dorim sa fim alaturi de clientii si partenerii nostri, sa inovam si sa crestem impreuna. Vrem sa vedeti in noi un partener de incredere.