Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Servicii PSI, SSM si Protectia Muncii - Servicii: 260 companii
 • Compania va ofera consultanta in domeniul fondurilor europene, ajutorului de stat, in domeniul proiectarii, asistentei tehnice. Suntem alaturi de d-voastra de la inceput pana la finalizarea oricarui proiect.

Cluj-napoca Servicii
 • Misiunea Metropolis Medical Center este de a pune pe primul loc sanatatea pacientilor nostri. De aceea, acest centru medical are ca proritate investigarea, diagnosticarea si tratarea corecta a afectiunilor pacientilor, cu ajutorul unei echipe foarte bine pregatite de medici si asistente, care isi desfasoara activitatea dupa cele mai inalte standarde. Aceasta echipa este insa ajutata de echipamente moderne, performante care contribuie la sanatatea pacientilor nostri.

Bucuresti Servicii
 • Suntem un cabinet individual de psihologia muncii, organizationala si transporturi. Competentele noastre sunt atât pentru persoane fizice cât si pentru firme, printre care se numara: recrutare si selecţie de personal, consiliere si orientare in carieră, evaluare psihologică pentru obţinere permis de conducere, si altele.

Bucuresti Servicii
 • Grupul Sarmis Columna cuprinde companii cu domenii de activitate diverse, dar unite de aceleasi principii de profesionalism si atentie sporita fata de clienti, servicii si produse. Istoria Grupului Sarmis Columna incepe in 2007, cand este fondata SC Sarmis Columna Consult SRL – partenerul dumneavoastra pentru servicii de consultanta si formare profesionala. www.sarmiscolumna.ro

Bucuresti Servicii
 • Laboratorul de analize medicale din Oradea - Humanamed va ofera o larga gama de analize de laborator din domeniul: Hematologie, Biochimie, Imunologie, Bacteriologie, Parazitologie, Alergologie, Toxicologie, Microbiologie, Endocrinologie, Hepatologie, Markeri tumorali, Genetica, Analize speciale sarcina : Test Torch ; Sindrom Down, Depistare droguri, Medicina Muncii, Medicina sportiva .

Oradea Servicii
 • Serviciu extern de protectia muncii, ofera servicii in domeniul sanatatii si securitatii in munca si situatii de urgenta, avand o experieta profesionala de peste 20 ani, la pret avantajos. Servicii prestate: consultanta in domeniu, evaluari de riscuri, elaborare tematici de instruiri si instructiuni proprii la fiecare loc de munca, instruiri, cercetare accidente de munca si tot ce este necesar in domeniu, conform legislatiei in vigoare. Tel.: 0727/956496

Targoviste Servicii
 • Firma noastra ofera consultanta SSM, situatii de urgenta, servicii ISCIR, audit, coordonator constructii, evaluare riscuri, elaborare documentatii, cursuri securitate si sanatate in munca, coordonator securitate, cursuri postuniversitare evaluare riscuri

Hunedoara Servicii
 • Activitati de consultanta in urma carora au fost certificate peste 50 de firme. Servicii de protectia muncii si Situatii de urgenta la peste 40 de firme. Peste 200 de audituri de terta parte. Peste 100 de rapoarte de evaluare si expertize tehnice judiciare.

Drobeta Turnu Severin Servicii
 • Firma nostra va ofera urmatoarele servicii: servicii medicina muncii, laborator analize medicale, audiometrie ekg, spirometrie, masaj de recuperare, medicina generala fizioterapie, tratamente la domiciliu, deplasari la firme pentru efectuarea controlului de medicina muncii conform hg355/2007.

Braila Servicii
 • Firma noastra se ocupa cu: -Abordare eficientă și dedicată din punct de vedere al gestionării dăunătorilor -Controlul insectelor, rozătoarelor & păsărilor -Combinație de practici -Gestionarea daunelor făcute de dăunători prin mijloacele cele mai economice -Stabilirea unor moduri de acțiune -Monitorizarea și identificarea dăunătorilor -Prevenţie -Control -Securitate.

Popesti Leordeni Servicii
 • Paradisul bunicilor este o casa pentru o mare familie unde dorim sa oferim persoanelor varstnice un stil de viata ferit de grijile specifice varstei, devotamentul si experienta in domeniul medical si socio-uman ale specialistilor. Este locul perfect unde seniorii sunt foarte bine ingrijiti, specialistii ocupandu-se permanent de pastrarea, intretinerea si imbunatatirea conditiei medicale, fizice si psihice. Calitatea serviciilor si dotarilor reprezinta principiul de baza in asigurarea conditiilor optime de ingrijire a persoanelor varstnice care au ramas singure sau care au probleme de sanatate si care cauta un loc linistit si deosebit unde sa socializeze. In cadrul centrului nostru, cei dragi dumneavoastra vor beneficia de conditii deosebite de cazare, agrement, supraveghere medicala si sociala permanenta, precum si de un meniu variat si atent selectat, care sa respecte dieta personala.

Voluntari Servicii
 • Persoana fizica autorizata in domeniul prestarilor de servicii-operator RSVTI si consultanta in domeniul Securitatii si Sanatatii in munca precum si in domeniul Prevenirii si Stingerilor Incendiilor, efectueaza evaluari de risc in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca.

Bucuresti Servicii
 • Societate medicala civila dentara care ofera servicii de inalta calitate (implanturi dentare, proteze dentare si alte  lucrari dentare de reparatii si intretinere a cavitatii bucale) la preturi accesibile.

Sighetu Marmatiei Producator
 • Cu o experienta de peste 8 ani, va oferim servicii la un nivel ridicat de calitate in domeniile: sanatate si securitate in munca, situatii de urgenta, implementare si mentinere sisteme de management (ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001). Cursuri detinute de personalul societatii: Evaluator riscuri SSM, Inspector SSM, Cadru tehnic PSI, Auditor SSM, Gestionarea deseurilor, Formare auditori Calitate, Mediu, SSM.

Bucuresti Servicii
 • Firma Semnalistica ISG executa: semnalistica psm si psi simple si complexe pe orice suport, semnalizare santier in lucru, fime, reclame, litere volumetrice, copertine, documentatii pentru obtinerea autorizatiei de construire.

Bucuresti Servicii
 • Sc Rci Consulting Srl este o societate comerciala infiintata in anul 2010, cu capital integral privat. In acest rastimp, firma a desfasurat si oferit o paleta diversificata de servicii de consultanta in domeniul securitatii si sanatatii in munca, situatiilor de urgenta si relatiilor de munca.

Cisnadie Servicii
 • Firma Alexdor Medical, infiintata in anul 2003, va ofera consultatii medicale de specialitate, analize medicale, ecografie, endoscopie digestiva superioara, colonoscopie, polipectomie. Dispundem de linie completa de endoscopie Olympus si ecograf 4D, Doppler color. Director medical este Dr. Suciu Ioan Alexandru Suntem vizitati zilnic de 60-70 pacienti dintre care 10-15 endoscopii digestive si aproximativ 10 ecografii. Detalii:  www.alexdor.ro  sau 0722.232.581.

Bucuresti Servicii
 • Sc. Cosmo Protect Srl. va ofera la preturi fara concurenta servicii de protectia muncii si psi, documentatii SSM si PSI, stingatoare, hidranti, echipamente si accesorii PSI, indicatoare de securitate.

Zalau Servicii
 • Societatea noastra a fost infintata in anul 2011 si are ca obiect principal de activitate prestarea de servicii in domeniile: Sanatatii si Securitatii in Munca, Situatiilor de Urgenta si Protectia Mediului.

Buzau Servicii
 • Firma ofera consultanta in domeniul securitatii si sanatatii in munca, precum si in domeniul Perevenirii si Stingerii Incendiilor (Situatii de Urgenta), isi propune sa desfasoare activitati si in domeniul ingineresc (tehnologia prelucrarii lemnului) si in protectia mediului.

Sat Oestii Servicii