Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Servicii PSI, SSM si Protectia Muncii - Servicii: 249 companii
 • Societate medicala civila dentara care ofera servicii de inalta calitate (implanturi dentare, proteze dentare si alte  lucrari dentare de reparatii si intretinere a cavitatii bucale) la preturi accesibile.

Sighetu Marmatiei Producator
 • Cu o experienta de peste 8 ani, va oferim servicii la un nivel ridicat de calitate in domeniile: sanatate si securitate in munca, situatii de urgenta, implementare si mentinere sisteme de management (ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001). Cursuri detinute de personalul societatii: Evaluator riscuri SSM, Inspector SSM, Cadru tehnic PSI, Auditor SSM, Gestionarea deseurilor, Formare auditori Calitate, Mediu, SSM.

Bucuresti Servicii
 • Firma Semnalistica ISG executa: semnalistica psm si psi simple si complexe pe orice suport, semnalizare santier in lucru, fime, reclame, litere volumetrice, copertine, documentatii pentru obtinerea autorizatiei de construire.

Bucuresti Servicii
 • Oferim servicii de consultanta in domeniul Sanatatii si Securitatii in Munca si Situatii de Urgenta (PSI), servicii integrale: intocmirea documentatiei tehnice de organizare, evaluarea riscurilor, instruire periodica, suport.

Oradea Servicii
 • Sc Rci Consulting Srl este o societate comerciala infiintata in anul 2010, cu capital integral privat. In acest rastimp, firma a desfasurat si oferit o paleta diversificata de servicii de consultanta in domeniul securitatii si sanatatii in munca, situatiilor de urgenta si relatiilor de munca.

Cisnadie Servicii
 • Firma Alexdor Medical, infiintata in anul 2003, va ofera consultatii medicale de specialitate, analize medicale, ecografie, endoscopie digestiva superioara, colonoscopie, polipectomie. Dispundem de linie completa de endoscopie Olympus si ecograf 4D, Doppler color. Director medical este Dr. Suciu Ioan Alexandru Suntem vizitati zilnic de 60-70 pacienti dintre care 10-15 endoscopii digestive si aproximativ 10 ecografii. Detalii:  www.alexdor.ro  sau 0722.232.581.

Bucuresti Servicii
 • Sc. Cosmo Protect Srl. va ofera la preturi fara concurenta servicii de protectia muncii si psi, documentatii SSM si PSI, stingatoare, hidranti, echipamente si accesorii PSI, indicatoare de securitate.

Zalau Servicii
 • Societatea noastra a fost infintata in anul 2011 si are ca obiect principal de activitate prestarea de servicii in domeniile: Sanatatii si Securitatii in Munca, Situatiilor de Urgenta si Protectia Mediului.

Buzau Servicii
 • Firma ofera consultanta in domeniul securitatii si sanatatii in munca, precum si in domeniul Perevenirii si Stingerii Incendiilor (Situatii de Urgenta), isi propune sa desfasoare activitati si in domeniul ingineresc (tehnologia prelucrarii lemnului) si in protectia mediului.

Sat Oestii Servicii
 • "Amkor Safety Consult" ofera servicii si consultanta de specialitate in urmatoarele domenii: -Securitatea si sanatatea in munca; -Evaluarea riscurilor de accidentare si imbolnavire profesionala; -Coordonare santiere temporare si mobile; -Situatii de urgenta; -Constructii civile, industriale si agricole.

Bucuresti Servicii
 • Sc. Cerdin Prod Srl. a fost infiintata in 2003 si s-a constituit ca o societate care acorda consultanta si asistenta de specialitate pe probleme de securitatea si sanatatea muncii si situatii de urgenta. Incepand cu anul 2011 societatea este autorizata ca prestator de servicii in domeniul resursei umane.

Brasov Servicii
 • Almer - Sano este un Centru Medical din Iasi specializat in servicii de medicina muncii. Prin consultatiile de medicina muncii se realizeaza un complex de examinari medicale clinice, biologice si/sau paraclinice conform normelor stipulate prin lege pentru fiecare tip de profesie.

Iasi Servicii
 • Va oferim: Certificare sisteme de management: ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000, ISO 27001, OHSAS 18001, ISO 50001 Consultanta ISO 15189 pentru laboratoarele medicale si ISO 17025 pentru laboratoarele de etalonari. Cursuri de formare profesionala pentru ocupatiile: Specialist in domeniul calitatii Manager al sistemului de management al calitatii Auditor in domeniul calitatii Auditor de mediu Manager proiect Pregateste si formeaza specialisti prin cursuri de instruire in domeniile: Manager sistem calitate/mediu/OHSAS/HACCP; Auditor calitate/mediu/OHSAS/HACCP; Auditor sistem de management ISO 15189; Auditor sistem de management ISO 17025. MRC ofera servicii de: Consultanta pentru implementarea ISO 15189 in laboratoare medicale si auditarea sistemului lor de management; Consultanta pentru implementarea ISO 17025 in laboratoare de incercare sau etalonare si auditarea sistemului lor de management. Colaboreaza cu institutii de invatamant superior pentru sustinerea unor discipline si specializari in domeniul managementului calitatii in Universitatile din Romania; Participa cu activitati de cercetare-dezvoltare in domeniul calitatii si in domenii conexe la Programe Nationale si ale Uniunii Europene. Este implicat in proiecte la nivel european si proiecte la nivel national. Sediul central al MRC este in : Craiova, pe strada Parului, nr 8, cod 200346, jud. Dolj insa ne puteti gasi si la sediile filialelor MRC din: Bacau, str. Vasile Alecsandri, nr.41, cod 600011, jud. Bacau Bucuresti, Bv. Unirii, nr.47, Bl.E3,A II, sc.1, et.4, ap.15, sector 3 Brasov, str. Furcii, nr.2, ap.1, cod 500057, jud. Brasov

Craiova Servicii
 • Societatea SpumoFlame Serv Srl a fost fondata in anul 2011, avand ca profil principal de activitate comercializarea produselor PSI (stingatoare, furtune, accesorii), dar si verificarea, incarcarea, repararea stingatoarelor. In prezent efortul nostru se concentreaza pe asigurarea unei calitati a produselor si serviciilor oferite clientilor nostri, in conditiile unor preturi optime si prin alegerea solutiilor specifice fiecarui proiect in parte . Experienta acumulata in timp, alaturi de clientii nostri ne face sa privim cu optimism spre provocarile si standardele viitoarei Romanii europene.

Ploiesti Servicii
 • In vederea asigurarii conditiilor de securitate si sanatate in munca si pentru prevenirea accidentelor de munca si a bolilor profesionale, conform Legii nr. 319/2006 toti angajatorii, institutiile si operatorii economici au obligatia sa organizeze serviciul de securitate si sanatate in munca si sa obtina autorizatia de functionare din punct de vedere SSM. In acest sens, Sc. Ssmest Capital Consulting Srl. detinatoare a Certificatului de abilitare M.M.F.E.S. pentru Servicii externe de prevenire si protectie in domeniul securitatii si sanatatii in munca conf. Legii nr. 319/2006, va supune atentiei urmatoarea gama de servicii de consultanta SSM: - evaluarea riscului de accidentare si imbolnavire profesionala pentru societati comerciale si institutii publice - audit ssm - documentatii ssm / tematici de instruire / instructiuni proprii / etc. - elaborarea planului anual de prevenire si protectie ssm - instruiri periodice.

Piatra Neamt Servicii
 • Oferim servicii de medicina muncii pentru orice tip de activitate si pentru orice profesie la cea mai avantajoasa oferta calitate/pret de pe piata plecand de la 25 RON/angajat/an. Dispunem de aparatura ultramoderna si personal calificat.

Tg-mures Servicii
 • CMI Medicina Muncii Dr. Raluca Bura ofera in Husi, jud. vaslui servicii de medicina muncii tuturor persoanelor juridice. Monitorizarea stării de sănătate a angajaţilor este efectuată doar de către medicul specialist de medicina muncii, conform legislaţiei actualizate.

Husi Servicii
 • Venim in Intampinarea d-voastra cu urmatoarele servicii : • Efectuam Instructaje in Domeniul Apararii Impotriva Incendiiloer pe locul de munca; • Intocmim documentatii - Elaborarea planurilor de interventie; • Intocmim documentatii – Evaluarea riscurilor la incendii; • Intocmim planuri de evacuare cf STAS in Domeniul apararii impotriva incendiilor pe locul de munca; • Intocmim organizarare apararii impotriva incendiilor pe locul de munca cf STAS; • Intocmim dosare de aut oritate PSI; • Oferim consultanta de specialitate, etc. Pt comenzi si calculatii privind siguranta la incendiu a obiectivului d-voastra nu ezitati a ne contacta . Vizitati site-ul nostru www.firesafetyarad.ro SC Fire Safety & Protect SRL Mob: 0749.452.375 Tel: 0257230014 Fax: 0357.815.000 http: www.firesafetyarad

Arad Servicii
 • PFA Barabas Komives Imre înfiinţată în anul 2008 oferă consultanţă în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă şi situaţii de urgenţă. Firma este abilitată de către Ministerul Muncii, Familiei şi Egalităţii de Şanse pentru a presta servicii în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă înca din 2008 (8048/31.10.2011)

Sangeorgiu De Padure Servicii
 • Grupul RINA, organism international care opereaza in domeniul certificarii, evaluarii conformitatii si al consultantei in inginerie, si-a deschis in mod oficial un nou birou la Bucuresti, pe data de 21 iunie 2012, marcand astfel un program semnificativ de expansiune in Romania. Aflandu-se intr-o continua extindere la nivel national, Grupul RINA a concretizat, la finele anului 2011, achizitia capitalului majoritar al SIMTEX Organismul de Certificare Srl, unul dintre cele mai cunoscute organisme de cerificare din Romania. Societatea nou creata, RINA SIMTEX Organismul de Certificare Srl, poate oferi servicii noi de certificare pe piata locala sub urmatoarele marci de acreditare: RENAR (Romania), ANAB (SUA), ACCREDIA (Italia), SAAS (Organismul de Acreditare pentru Schema de Responsabilitate Sociala - SA8000). In pus, RINA Simtex poate oferi pentru toti clientii sai Certificate de recunoastere IQNet. In aprilie 2012, RINA SIMTEX a preluat pachetul integral de actiuni al ISCIR-CERT, detinut de Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri. ISCIR-CERT este un organism de certificare notificat pentru evaluarea conformitatii produselor din domeniul echipamentelor sub presiune si de ridicat, dar si a sistemelor de management si a personalului. Grupul RINA mai detine in Romania, inca din anul 2010, societatea Projemir Energy care presteaza servicii de inginerie (proiectare in domeniile Power, Oil and Gas, Nuclear) si consultanta in aceste domenii. In prezent, societatile din Grupul RINA, prezente in Romania, care insumeaza 86 de angajati, functioneaza cu birouri locale in Constanta, Timisoara si Chisinau, sediul central fiind la Bucuresti. Serviciile Rina Simtex se refera la: CERTIFICAREA SISTEMELOR DE MANAGEMENT conform: ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 22000-HACCP; ISO/IEC 27001, MRS 10000, ISO 28000, BS 25999, ISO/IEC 20000, ISO 3834 QMS pentru procesul de sudare, EMAS, SA8000, ISO 20000 cu acreditarea itSMS, ISO/TS 16949, IRIS. CERTIFICARE PERSONAL: Sudori (EN 287, EN 9606, EN 1418, ASME IX, AWS D 1.1, API 1104), Operatori Sudori (EN 1418), Sudori pentru materiale plastice (EN 13067), Operatori pentru Examinari Nedistructive (EN 473/ISO 9712, SNT TC 1A), Inspector de vopsire (ENV 12837). CALIFICARE PROCEDURI DE SUDARE conform: EN ISO 15614, ISO 17660 (otel beton), ASME IX, AWS D 1.1, API 1104 CERTIFICAREA PRODUCATORILOR PENTRU SUDAREA VEHICULELOR DE CALE FERATA SI A SUBANSAMBLELOR ACESTORA conform EN 15085-2. CERTIFICARE PRODUS. CENTRUL DE INSTRUIRE PERSONAL Rina Simtex organizeaza cursuri autorizate de catre Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor din Romania pentru: - Auditor in domeniul calitatiia, Auditor de mediu - Manager al Sistemului de management al calitatii                 - Manager al Sistemului de management de mediu - Formatora precum si diferite cursuri de formare auditori recunoscute IRCA si SAAS.

Bucuresti Servicii