Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Finante/Banci - Servicii: 1454 companii
 • Compania de colectare Kruk ajuta oamenii sa gaseasca raspunsuri la intrebarea "cum sa ies de datorii?". Firma de colectare creante isi desfasoara activitatea respectand atat clientii, cat si partenerii de afaceri.

Bucuresti Financiar
 • Oferim servicii de contabilitate completa pentru firme, PFA, II, Cabinete Medicale Individuale. Consultanta in intocmirea documentelor contabile primare conform OMF 3512/2008 privind documentele financiar contabile; inregistrarea documentelor primare cu ajutorul unui software performant; intocmirea balantei lunare de verificare pe conturi analitice si sintetice; elaborarea registrelor obligatorii; registru jurnal, registrul inventar si cartea mare; intocmirea jurnalelor de TVA; intocmirea/depunerea declaratiilor fiscale lunare, trimestriale, anuale; intocmirea statelor de plata si a ordinelor de plata aferente datoriilor catre Bugetul de Stat si Asigurarilor Sociale; intocmirea, certificarea si depunerea situatiilor financiare conform legislatiei specifice: Ord. 1802/2014, Ord. 1969/2007, Ord. 3129/2005, Ord. 13 BNR/2008; elaborarea bugetului de venituri si cheltuieli, analiza indicatorilor financiari si intocmirea de diverse rapoarte solicitate de clienti. Exeprienta de 20 de ani in contabilitate, ca si clientii nostrii actuali, reprezinta cartea noastra de vizita.

Bucuresti Servicii
 • Firma noastra va ofera: -consultanta fiscala si contabila, servicii complete de contabilitate, salarizare. -revizuire contabila si fiscala, intocmire contabilitate completa, declaratii fiscale, situatii financiare, registre contabile obligatorii. -calculul obligatiilor declarative si de plata fiscale, evaluarea riscurilor fiscale si contabile la care este expusa compania.

Bucuresti Servicii
 • MarketScience is a financial software company that aims to provide real-time analysis on financial markets worldwide.We are now launching our product (a B-to-B application for financial markets professionals) and we need motivated people to join our sales and marketing team for a part-time position.

Bucuresti Financiar
 • Institutie financiar nebancara, ce ofera credite cu garantii auto persoanelor fizice si companiilor. Suntem sub stricta supraveghere a Bancii Comerciale Romane si am inceput activitatea in 2013. Oferim posibilitatea de a garanta cu autoturismul tau pentru un imprumut rapid, cu banii pe loc, pana la 60% din valoarea masinii.

Bucuresti Financiar
 • Suntem o companie de brokeraj de asigurari pentru persoane fizice si juridice. Daca sunteti in cautarea unui broker care sa va sfatuiasca si nu doar sa va reinnoiasca polita de asigurare, un broker care sa va garanteze o acoperire completa si un pachet de servicii adaptat nevoilor dumneavoastra, atunci ati venit la locul potrivit. Pentru mai multe informatii intrati pe: http://brokerultau.5net.ro/ro/

Brasov Servicii
 • Asirom este o companie moderna, apropiata de nevoile oamenilor, care ofera produse accesibile si care ii incurajeaza pe romani sa-si depaseasca obstacolele intalnite pe parcursul vietii. In toate actiunile, atat fata de angajati, clienti, cat si fata de actionari, Asirom este ghidata de integritate, credibilitate, diversitate, oportunitati egale si cele mai inalte standarde de calitate a produselor de asigurare si serviciilor.

Focsani Servicii
 • Firma de contabilitate metropolitan pentru cei mai mari dezvoltatori din Bucuresti, care construiesc amsambluri rezidentiale si care ofera si servicii de paza si monitorizare si televiziune si internet.

Ilfov Servicii
 • OVB Allfinanz Romania este o companie germana infiintata in anul 1970 la Koln in Germania. Are activitate in 14 tari, peste 20000 de consultanti, peste 2 mil. de clienti, sistem de cariera transparent si motivant.

Piatra Neamt Servicii
 • Bénéficier de prêt d'argent du 3% pour les fêtes. A l’approche des fêtes de fin d'année, vous avez besoin d'argent pour les préparatifs ou pour régler des dettes? Vous n'arrivez pas trouver la bonne personne ou institution? Plus de soucis vous faire. Nous pouvons vous venir en aide en vous accordant des prêts allant de 2.000,00€ - 5.000.000,00€ un taux réduit la portée de tous de 2%. Une équipe qualifiée, dynamique et digne de confiance vous attend pour toutes vos demandes.

Nice Servicii
 • Avocat in Baroul Iasi specializat in drept civil, ofera servicii de consultanta juridica, redactare acte si cereri juridice, asistare si reprezentare in fata instantelor judecatoresti. - elaborarea de opinii juridice; - elaborarea proiectelor de acte juridice (contracte, conventii, etc.) si asistarea clientului la negocierile referitoare la acestea; - asistare si reprezentare in fata instantelor judecatoresti, asistare si reprezentare in fata instantelor judecatoresti, a autoritatilor si institutiilor publice, a notarilor si a executorilor judecatoresti, precum si a altor persoane juridice; - orice alte consultatii juridice in domeniul dreptului civil, dreptul familiei, dreptul muncii, drept administrativ.

Iasi Altul
 • Car Podul inalt este o institutie financiara nebancara. Ofera membrilor sai imprumuturi in lei, si ofera posibilitatea de a economisi intr-un mod cat mai avantajos prin fondul social optional. De asemenea, oferim posibilitatea de refinantare.

Vaslui Financiar
 • Companie multinationala cu activitate in domeniul consultantei personale, asigurari produse financiar-bancare. -asigurari generale -asigurari de viata -pensii private (obligatorii PII si facultative PIII)

Bucuresti Financiar
 • Unul din liderii mondiali în domeniul serviciilor financiare si de asigurari, se bucura de stabilitate financiara, notorietate si apreciere pentru performanele înregistrate constant de-a lungul celor peste 20 ani de activitate în România. Pe fiecare dintre principalele segmente de activitate pe care opereaza – servicii de asigurari generale si de viata, respectiv administrarea activelor grupul beneficiaza de recunoastere internaionala atât pentru profesionalismul si expertiza reprezentanilor sai, cât si pentru soliditatea afacerilor derulate.

Bucuresti Financiar
 • Societatea se ocupa de consultanta-financiara si intermediere credite pentru persoane juridice, PFA, start-up, intreprinderi individuale, pentru credite agricultori, credite pentru persoane fizice, credite pensionari.

Cluj-Napoca Servicii
 • Firma de consultanta financiara: - ajuta clientii in gasirea celor mai bune credite - consiliaza clientii pentru detectarea problemele lor financiare - ofera cele mai bune metode de economisire si de investitie

Targu Mures Financiar
 • Oferim servicii contabile complete. Angajatii nostri sunt experti contabili cu experienta, membrii CECCAR, au calificare de inspector resurse umane, sunt membri ai Asociatie Auditorilor Interni din Romania. Activam pe piata serviciilor contabile de peste 10 ani.

Iasi Financiar
 • Orice persoana care doreste sa dezvolte o afacere in Romania este napustita de tot felul de taxe si impozite (de la infiintarea unei societati - pana la orice alta taxa, in functie de domeniul de activitate spre care intentioneaza sa-si dezvolte afacerea). Optimizarea fiscala este singura metoda prin care pot fi evitate sau chiar eliminate taxe si impozite. Insa un proprietar al unei afaceri nu are timpul sau cunostintele necesare pentru a cauta si implementa metodele de optimizare, deoarece el trebuie sa isi canalizeze enegria spre a dezvolta cat mai mult afacerea, spre a cauta clienti noi si a-si vinde produsele. Cu peste 10 ani de experienta in domeniul financiar - contabil, venim in sprijinul companiilor prin a le oferi serviciile de contabilitate, optimizare fiscala si consultanta financiara.

Bucuresti Servicii
 • Best Contab Invest este o societate de contabilitate, expertiza contabila si servicii de consultanta in domeniul financiar contabil, membra a C.E.C.C.A.R. Cu o experienta de peste 14 ani in domeniu financiar contabil, suntem pregatiti sa va oferim servicii integrate de contabilitate si consultanta fiscala, de un real folos afacerii dumneavoastra. Societatea noastra de contabilitate formata din profesionisti cu o vechime de 14 ani in domeniul financiar contabil va ofera solutii si raspunsuri la orice fel de probleme de contabilitate sau fiscala. Va invitam asadar sa rasfoiti paginile profilului nostru de prezentare si va asteptam cu interes mesajele d-voastra! Va oferim o gama variata de servicii de contabilitate generala,contabilitate financiara,servicii de resurse umane,servicii de intocmire dosare de credit etc.

Bacau Financiar
 • Firma noastra ofera: Activităţi auxiliare intermedierilor financiare, exclusiv activităţi de asigurări şi fonduri de pensii. Consultanta si informare corecta a potentialilor clienti     in ceea ce priveste contractarea unui credit de consum.

Mihail Kogalniceanu Servicii