Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Finante/Banci - Servicii: 1455 companii
 • Firma noastra ofera: Activităţi auxiliare intermedierilor financiare, exclusiv activităţi de asigurări şi fonduri de pensii. Consultanta si informare corecta a potentialilor clienti     in ceea ce priveste contractarea unui credit de consum.

Mihail Kogalniceanu Servicii
 • BCR Banca pentru locuinte ofera clientilor sai o varianta de economisire - creditare, fara concurenta pe piata. Vrei sa economisesti? Vrei sa  primesti un credit in cele mai avantajoase conditii? Te incanta ca la economiile tale sa ai minim 25%? Ti-ar place sa obtii un credit cu cea mai mica dobanda de pe piata? Iti doresti ca veniturile tale sa fie protejate in permanenta? Noi suntem solutia ta!

Focsani Financiar
 • Cabinetul de avocat Toader Marcel asigura consultanta juridica, asistenta juridica si reprezentare juridica la toate instantele de judecata sau arbitrale ( inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie ).

Bucuresti Altul
 • Partener Destine Holding pentru zona de vest, DEXIA PERFORM ofera servicii de consultanta financiar-bancara si asigurari oferind programe programe complete de pregatire si dezvoltare profesionala. Vrei mai mult de la afacerea ta? Atunci vino alaturi de noi la Destine Broker de Asigurari si: - Vei beneficia de sesiuni de training sustinute de nume de prestigiu din industria de asigurari; - Iti vei surprinde clientii cu cele mai bune oferte dintr-un portofoliu vast de produse; - Cea mai performanta platforma de ofertare on-line iti va sta la dispozitie in elaborarea celor mai bune oferte; - Vei avea satisfactii profesionale si materiale si un sistem unic de cariera.

Timisoara Financiar
 • SC Exelia Srl este membra a Grupului Intesa Sanpaolo. Firma si-a inceput activitatea in Iunie 2009, principala activitate fiind aceea de introducere si validare a datelor primite de la partenerii nostri externi.

Brasov Servicii
 • Click Rca va ofera urmatoarele avantaje: Garantam pretul corect pentru polita rca Comanzi on-line in cateva minute Primesti polita prin curier in maxim la locatia ta la data si ora stabilite de comun acord Platesti la primirea politei Castigi timp si bani Beneficiezi de servicii post-vanzare de cea mai buna calitate Ai reduceri importante pentru servicii de tractare si asistenta rutiera Costuri reduse la piese de schimb si manopera in service-urile partenere.

Bucuresti Servicii
 • Suntem o companie intr-o continua crestere si punem fidelizarea clientilor pe primul loc intrucat acesta este devizul nostru. Munca de echipa este bine conturata, astfel am ajuns sa crestem rapid avand persoane implicate in aceasta activitate.

Chitila Financiar
 • O societate bancara de renume recruteaza persoane dornice de afirmare si care vor sa se dezvolte profesional, intr-un cadru placut si cu oameni profesionisti. Tot ce trebuie sa faci: sa ai pofta de munca, sa-ti doresti o cariera frumoasa, sa ai abilitati bune de comunicare, sa fii orientata spre rezultate Bineinteles vei fi rasplatit prin venituri motivante, un mediu de lucru profesionist, apartenenta la un brand cunoscut pentru calitate si seriozitate in care vei avea posibilitatea de a avea un statut independent de munca cu un program flexibil. Responsabilitati : Identifici potentiali clienti prin prospectare continua -Consiliezi clientii in alegerea produselor si inchei contracte, -Dezvolti continuu baza de clienti prin referinte si administrezi portofoliul de clienti, cu ajutorul instrumenteleor oferite de noi

Cluj Napoca Producator
 • Agentie casting si figuratie pentru productii artistice si publicitare. Prezentarea agentiei a serviciilor oferite si a portofoliului de clienti. Activitate locala in domeniul evenimentelor pe plan local Cluj-Napoca.

Cluj-Napoca Servicii
 • Suntem o casa de amanet program non stop. Categoria de produse primite drept garantie este foarte larga: aur, argint, tablouri, telefoane, televizoare, tablete, ceasuri, autovehicule, etc. Comisione discutabile si renegociabile, vanzare bunuri provenite din contracte neonorate la preturi mult sub pretul de second hand www.amanet-non-stop.ro

Bucuresti Servicii
 • Car Moldova IFN este o institutie financiara nebancara. Ofera imprumuturi de diferite tipuri: credit pensionar, creditul student, creditul express, creditul garantat si creditul rapid. Deasemenea se pot face depuneri de bani, prin fond social de economii.

Roman Financiar
 • Purusha Ifn Srl Iasi efectueaza imprumuturi de bani pe baza de gaj (numai bijuterii si monede din aur de minim 14 carate). Obiectele gajate sunt pastrate in casa de bani si valori ce corespunde normelor impuse prin legislatia tarii noastre.

Iasi Financiar
 • Easy Loans IFN se afla pe piata din Romania din 2007 oferind produse de creditare atat pentru IMM-uri cat si pentru persoane fizice. Bucurandu-se de un real succes compania are in acest moment agentii deschise in cela mai mare orase din tara: Iasi, Cluj, Timisoara, Brasov, Craiova, Sibiu, Suceava.

Bucuresti Financiar
 • Franciza bancara, partener al unuia dintre cele mai mari grupuri financiare din Europa. Ne adresam cu o gama completa de produse si servicii financiar-bancare si de asigurari, catre segmentele de clienti persoane fizice, PFA, profesii liberale si companii IMM.

Timisoara Financiar
 • Suntem o companie moderna, apropiata de nevoile oamenilor, care ofera produse accesibile si care ii incurajeaza pe romani sa-si depaseasca obstacolele intalnite pe parcursul vietii. Acoperirea nevoii de protectie a clientilor reprezinta prioritatea noastra principala. Obligatiile contractuale asumate fata de clienti vor fi indeplinite in fiecare caz, compania fiind orientata catre indeplinirea nevoii de protectie a clientului si acordarii de sprijin in cazul in care intervine riscul asigurat.

Ploiesti Financiar
 • Casa de ajutor reciproc ofera imprumuturi/refinantari. Aveti posibilitatea de a alege dintre cele patru tipuri de credite. Aveti posibilitatea de a depunde fond social optional de economii. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. In cadrul companiei Proiecte Imobiliare S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala.

Roman Altul
 • Compania noastra, care se bazeaza pe istoria si succesul grupului realizate de-a lungul celor peste 100 ani in care a castigat increderea a peste 100 de milioane de clienti, iti ofera sansa de a te afirma si de a face parte dintr-o echipa de profesionisti.

Ploiesti Financiar
 • Sc Direct Concept Amanet Ifn Srl acorda credite cu primire de bunuri in gaj respectiv prin Case de Amanet. La punctul de lucru din Str. Maior Sontu, Bl.D2 (parter), Mun. Pitesti se pot amaneta plasme/lcd/led, laptop-uri si tablete, telefoane si autoturisme în cele mai avantajoase condiții. Pentru evaluare vino la agentia noastra cu garantia (produsul ce doresti sa il lasi amanet). Daca garantia este acceptata poti incheia un contract pe 10 zile beneficiind de un comision foarte bun. ***Pentru obtinerea unui pret mult mai avantajos sunt necesare factura de achizitie si garantia produsului (a nu se intelege ca acestea sunt obligatorii pentru a incheia un contract).

Pitesti Financiar
 • Broker asigurari care se ocupa cu vanzari produse financiar bancare, vanzari produse de economisire, promovare club, asigurare cursuri gratuite, organizare targ joburi pentru membrii clubului, cadouri atractive pentru noii membrii.

Bucuresti Financiar
 • Suntem o companie de intermediere de produse de asigurare si oferim consultanta financiara pentru minimalizarea cheltuielilor. Suntem pe piata din anul 2013 si suntem in plina expansiune si suntem parteneri exclusiv Carpatica Asig.

Cluj-napoca Servicii