Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Finante/Banci - Servicii: 1465 companii
 • Firma de contabilitate metropolitan pentru cei mai mari dezvoltatori din Bucuresti, care construiesc amsambluri rezidentiale si care ofera si servicii de paza si monitorizare si televiziune si internet.

Ilfov Servicii
 • OVB Allfinanz Romania este o companie germana infiintata in anul 1970 la Koln in Germania. Are activitate in 14 tari, peste 20000 de consultanti, peste 2 mil. de clienti, sistem de cariera transparent si motivant.

Piatra Neamt Servicii
 • Bénéficier de prêt d'argent du 3% pour les fêtes. A l’approche des fêtes de fin d'année, vous avez besoin d'argent pour les préparatifs ou pour régler des dettes? Vous n'arrivez pas trouver la bonne personne ou institution? Plus de soucis vous faire. Nous pouvons vous venir en aide en vous accordant des prêts allant de 2.000,00€ - 5.000.000,00€ un taux réduit la portée de tous de 2%. Une équipe qualifiée, dynamique et digne de confiance vous attend pour toutes vos demandes.

Nice Servicii
 • Car Podul inalt este o institutie financiara nebancara. Ofera membrilor sai imprumuturi in lei, si ofera posibilitatea de a economisi intr-un mod cat mai avantajos prin fondul social optional. De asemenea, oferim posibilitatea de refinantare.

Vaslui Financiar
 • Companie multinationala cu activitate in domeniul consultantei personale, asigurari produse financiar-bancare. -asigurari generale -asigurari de viata -pensii private (obligatorii PII si facultative PIII)

Bucuresti Financiar
 • Unul din liderii mondiali în domeniul serviciilor financiare si de asigurari, se bucura de stabilitate financiara, notorietate si apreciere pentru performanele înregistrate constant de-a lungul celor peste 20 ani de activitate în România. Pe fiecare dintre principalele segmente de activitate pe care opereaza – servicii de asigurari generale si de viata, respectiv administrarea activelor grupul beneficiaza de recunoastere internaionala atât pentru profesionalismul si expertiza reprezentanilor sai, cât si pentru soliditatea afacerilor derulate.

Bucuresti Financiar
 • Societatea se ocupa de consultanta-financiara si intermediere credite pentru persoane juridice, PFA, start-up, intreprinderi individuale, pentru credite agricultori, credite pentru persoane fizice, credite pensionari.

Cluj-Napoca Servicii
 • Firma de consultanta financiara: - ajuta clientii in gasirea celor mai bune credite - consiliaza clientii pentru detectarea problemele lor financiare - ofera cele mai bune metode de economisire si de investitie

Targu Mures Financiar
 • Oferim servicii contabile complete. Angajatii nostri sunt experti contabili cu experienta, membrii CECCAR, au calificare de inspector resurse umane, sunt membri ai Asociatie Auditorilor Interni din Romania. Activam pe piata serviciilor contabile de peste 10 ani.

Iasi Financiar
 • Orice persoana care doreste sa dezvolte o afacere in Romania este napustita de tot felul de taxe si impozite (de la infiintarea unei societati - pana la orice alta taxa, in functie de domeniul de activitate spre care intentioneaza sa-si dezvolte afacerea). Optimizarea fiscala este singura metoda prin care pot fi evitate sau chiar eliminate taxe si impozite. Insa un proprietar al unei afaceri nu are timpul sau cunostintele necesare pentru a cauta si implementa metodele de optimizare, deoarece el trebuie sa isi canalizeze enegria spre a dezvolta cat mai mult afacerea, spre a cauta clienti noi si a-si vinde produsele. Cu peste 10 ani de experienta in domeniul financiar - contabil, venim in sprijinul companiilor prin a le oferi serviciile de contabilitate, optimizare fiscala si consultanta financiara.

Bucuresti Servicii
 • Best Contab Invest este o societate de contabilitate, expertiza contabila si servicii de consultanta in domeniul financiar contabil, membra a C.E.C.C.A.R. Cu o experienta de peste 14 ani in domeniu financiar contabil, suntem pregatiti sa va oferim servicii integrate de contabilitate si consultanta fiscala, de un real folos afacerii dumneavoastra. Societatea noastra de contabilitate formata din profesionisti cu o vechime de 14 ani in domeniul financiar contabil va ofera solutii si raspunsuri la orice fel de probleme de contabilitate sau fiscala. Va invitam asadar sa rasfoiti paginile profilului nostru de prezentare si va asteptam cu interes mesajele d-voastra! Va oferim o gama variata de servicii de contabilitate generala,contabilitate financiara,servicii de resurse umane,servicii de intocmire dosare de credit etc.

Bacau Financiar
 • Firma noastra ofera: Activităţi auxiliare intermedierilor financiare, exclusiv activităţi de asigurări şi fonduri de pensii. Consultanta si informare corecta a potentialilor clienti     in ceea ce priveste contractarea unui credit de consum.

Mihail Kogalniceanu Servicii
 • BCR Banca pentru locuinte ofera clientilor sai o varianta de economisire - creditare, fara concurenta pe piata. Vrei sa economisesti? Vrei sa  primesti un credit in cele mai avantajoase conditii? Te incanta ca la economiile tale sa ai minim 25%? Ti-ar place sa obtii un credit cu cea mai mica dobanda de pe piata? Iti doresti ca veniturile tale sa fie protejate in permanenta? Noi suntem solutia ta!

Focsani Financiar
 • Cabinetul de avocat Toader Marcel asigura consultanta juridica, asistenta juridica si reprezentare juridica la toate instantele de judecata sau arbitrale ( inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie ).

Bucuresti Altul
 • Partener Destine Holding pentru zona de vest, DEXIA PERFORM ofera servicii de consultanta financiar-bancara si asigurari oferind programe programe complete de pregatire si dezvoltare profesionala. Vrei mai mult de la afacerea ta? Atunci vino alaturi de noi la Destine Broker de Asigurari si: - Vei beneficia de sesiuni de training sustinute de nume de prestigiu din industria de asigurari; - Iti vei surprinde clientii cu cele mai bune oferte dintr-un portofoliu vast de produse; - Cea mai performanta platforma de ofertare on-line iti va sta la dispozitie in elaborarea celor mai bune oferte; - Vei avea satisfactii profesionale si materiale si un sistem unic de cariera.

Timisoara Financiar
 • SC Exelia Srl este membra a Grupului Intesa Sanpaolo. Firma si-a inceput activitatea in Iunie 2009, principala activitate fiind aceea de introducere si validare a datelor primite de la partenerii nostri externi.

Brasov Servicii
 • Click Rca va ofera urmatoarele avantaje: Garantam pretul corect pentru polita rca Comanzi on-line in cateva minute Primesti polita prin curier in maxim la locatia ta la data si ora stabilite de comun acord Platesti la primirea politei Castigi timp si bani Beneficiezi de servicii post-vanzare de cea mai buna calitate Ai reduceri importante pentru servicii de tractare si asistenta rutiera Costuri reduse la piese de schimb si manopera in service-urile partenere.

Bucuresti Servicii
 • Suntem o companie intr-o continua crestere si punem fidelizarea clientilor pe primul loc intrucat acesta este devizul nostru. Munca de echipa este bine conturata, astfel am ajuns sa crestem rapid avand persoane implicate in aceasta activitate.

Chitila Financiar
 • O societate bancara de renume recruteaza persoane dornice de afirmare si care vor sa se dezvolte profesional, intr-un cadru placut si cu oameni profesionisti. Tot ce trebuie sa faci: sa ai pofta de munca, sa-ti doresti o cariera frumoasa, sa ai abilitati bune de comunicare, sa fii orientata spre rezultate Bineinteles vei fi rasplatit prin venituri motivante, un mediu de lucru profesionist, apartenenta la un brand cunoscut pentru calitate si seriozitate in care vei avea posibilitatea de a avea un statut independent de munca cu un program flexibil. Responsabilitati : Identifici potentiali clienti prin prospectare continua -Consiliezi clientii in alegerea produselor si inchei contracte, -Dezvolti continuu baza de clienti prin referinte si administrezi portofoliul de clienti, cu ajutorul instrumenteleor oferite de noi

Cluj Napoca Producator
 • Agentie casting si figuratie pentru productii artistice si publicitare. Prezentarea agentiei a serviciilor oferite si a portofoliului de clienti. Activitate locala in domeniul evenimentelor pe plan local Cluj-Napoca.

Cluj-Napoca Servicii